Krievu motosportists pārlec no viena braucoša "BelAZ" uz otru (+ video) 5

 
iAuto.lv | 21.februāris 2017 15:03

Krievu motofrīstaila (FMX) pārstāvis Vladimirs Jarigins veicis kaskadiera cienīgu triku, pārlecot ar savu motociklu no viena braucoša "BelAZ" kravas auto uz otru.

 "Youtube" portālā publicētā video komentārā norādīts, ka attālums starp abiem braucošajiem spēkratiem ir vairāk nekā 20 metri, bet lēciena augstums – 18 metri. Uzdevumu sarežģīja tas, ka lēciena laikā sportistam vajadzēja izpildīt akrobātisko lēcienu, kas pazīstams ar nosaukumu “Heart Attack”.

Ievērības cienīgs ir arī fakts, ka “BelAZ 75710” ir pasaulē lielākais kravas auto. “Wikipedia” dati liecina, ka automobiļa pašmasa ir 360 tonnas un tas spēj vest 450 tonnas. Automobilis ir 20,6  m garš, 8,16 m augsts un 9,87 m plats, bet tā dzinējspēks ir divi 16 cilindru V-veida dīzeļdzinēji, kas attīsta 4600 Zs (9300 Nm) kopējo jaudu.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
a-ha 21.februāris 2017 18:43
3 1 Atbildēt

ja jau Belazs lielākais pēc kravnesības, bet Caterpillar pēc gabarītiem, tad jau negļuko neviens un taisnība abiem, ne tā?

viencexperc 21.februāris 2017 18:04
2 0 Atbildēt

Ko te iauto gļuko?

Belazs ir lielakais pēc kravnesības.

Lielākais ir Caterpillar 797F. Tas ir arī ātrāks par belazu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti