Obligātā testēšana lidostā rada burzmu (+ VIDEO) 4

 
LTV Ziņu dienests | 19.maijs 2021 9:07

Robežu sargāšana no vīrusa rada jaunus riskus. Kopš šā gada marta cilvēkiem, kas Latvijā iebrauc no tā sauktajām “trešajām valstīm”, par saviem līdzekļiem jāveic obligātas Covid-19 pārbaudes tuvākajā testēšanas punktā.

Lidostā šī testēšana notiek turpat ierašanās termināļa gaitenī pirms robežas šķērsošanas. Taču reizēs, kad īsā laikā ierodas vairāki reisi, tur veidojas rindas, burzma un līdz ar to – pieaug inficēšanās riski. 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
burzma 19.maijs 2021 9:51
3 0 Atbildēt

Cilvēki pandēmijas laikā lidinās apkārt un tad izrāda sašutumu, ka nevar izskriet no lidostas 10min. laikā?

650 19.maijs 2021 13:13
1 1 Atbildēt

Šī ir tā īpašā,augstdebesīm tuvu/pietuvinātā sabiedrības daļa.Kamēr nabaga lohus/regulāros te visvisādi biedē,kaunina un apber ar piedraudējumiem, tamēr šo īpašo kastu neņem un nekrata pilnīgi nekas.

sakiet man 19.maijs 2021 9:13
1 1 Atbildēt

kāpēc cilvēki stumjas virsū priekšā stāvošajiem? tie paši, kas stūmās, arī skrēja sūdzēties par drūzmu, atzīstoties savā glupumā?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas tirgum – Fiat izlaiž 600 sērijas jubilejas modeli 125 Jahre Edition 1

Īpašais modelis izlaists par godu Fiat 125 gadu jubilejai un paredzēts Vācijas tirgum. Lasīt vairāk

 

Arī elektrību. Rīgā atklāta pirmā Neste elektroauto uzlādes stacija (+VIDEO)

Latvijā vadošais degvielas tirgotājs Neste paplašina piedāvājumu un atklāj pirmo 100% atjaunojamās elektrības uzlādes staciju Neste My Renewable Charge Rīgā, Lucavsalas degvielas uzpildes stacijā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām košo Peugeot 208 Hybrid (+VIDEO)

Peugeot 208 ir viens no aizraujošākajiem mazās klases automobiļiem, ko tagad var nopirkt arī kā hibrīdu. Mazais dzeltenais auto dižosies ar satriecošu dizainu un taupīgu apetīti pret degvielu. Lasīt vairāk

 

Jaunpienācēji auto tirgū: vai tiem var uzticēties?

Tikai divos vai trīs gados Eiropas auto tirgū parādījušies daudzi iepriekš nedzirdēti ražotāji no Āzijas. Šīs kompānijas galvenokārt koncentrējas uz elektrisko piedāvājumu. Aziāti prot pārsteigt ar iespaidīgiem tehniskajiem parametriem, tehnoloģijām un to visu piedāvā par salīdzinoši zemu cenu. Bet kā ir ar kvalitāti un uzticamību? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti