"Jaguar F-Pace" pirmie attēli (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 4.septembris 2015 12:22

Frankfurtes autoizstādē, kas darbu sāk nākamnedēļ, "Jaguar" parādīs savu pirmo krosoveru – modeli "F-Pace," ko paši nodēvējuši par "Performance-Crossover." Internetā publicēti pirmie attēli, kur "Jaguar" jaunums redzams savā īstajā izskatā.

Foto: Publicitātes foto

"F-Pace" virsbūve pārsvarā gatavota no alumīnija, kas padara to par vieglāko modeli šajā automobiļu klasē. Salīdzinoši nelielais virsbūves svars kopā ar alumīnija šasiju un smalki noregulēto elektromehānisko stūres iekārtu garantē izcilu dinamisku, precīzu vadāmību un tajā pašā laikā komfortablu pārvietošanos.

Foto: Publicitātes foto

Krosovers vienlīdz labi jutīsies gan pilsētā, gan uz ātrgaitas šoseja, taču arī skarbāki braukšanas apstākļi to nebiedē – bezceļos tam palīdzēs "Torque Vectoring System" un "Torque-on-demand" pilnpiedziņa, ko ražotājs rūpīgi un pacietīgi testējis klimata apstākļos no mīnus 40 līdz plus 50 grādiem, pakļaujot savu jaunāko modeli, pēc pašu apgalvojuma, „smagākajai pārbaudījumu programmai kompānijas vēsturē”.

Foto: Publicitātes foto

Motoru klāstā iekļauti jauni četru un sešu cilindru dzinēji. Benzīna dzinēji sasniegs līdz pat 360 ZS (V6 kompresors), bet dīzeļdzinēju jauda sniegsies līdz 300 ZS. Jāatzīmē īpaši taupīgs 163 ZS dīzelis, kas uz 100 km patērēs mazāk par četriem litriem.

Maskētais Jaguar testu prototips Foto: Publicitātes foto

Lētākajām "F-Pace" versijām būs priekšējo riteņu piedziņa, bet dārgākās komplektēs ar pilnpiedziņu, kas izstrādāta kopā ar "Land Rover." Zināms, ka komplektācijā būs jauna multimediju sistēma ar 10,2 collu ekrānu.

"F-Pace" tirgū nonāks 2016.gada sākumā, kur britu krosoveram nāksies konkurēt ar tādiem ražojumiem kā "BMW X3," "Audi Q5" un "Porsche Macan." 

Maskētais Jaguar testu prototips Foto: Publicitātes foto

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
AC 4.septembris 2015 23:24
2 0 Atbildēt

Smuks, tiešām, simpātisks.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 5

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti