Lielbritānijas policija konfiscē trīs superauto par agresīvu braukšanu (+ foto) 3

 

Foto: Ekrānšāviņš no motor.ru

iAuto | 26.aprīlis 2017 7:06

Dienvidjorkšīras policija savā Facebook vietnē pavēstījusi par trīs varenauto konfiskāciju uz automaģistrāles M1 pēc tam, kad vairāki satiksmes dalībnieki bija sūdzējušies par dārgo spēkratu vadītāju uzvedību.

Policija saņēma informāciju par to, ka trīs automašīnas traucē satiksmi – aizņem šoseju visā tās platumā un praktiski nobremzē kustību, pēc tam strauji paātrinoties atbrīvotajā trases posmā. Šādu paņēmienu to vadītāji atkārtoja vairākas reizes, līdz izklaides pārtrauca policija.

Kā ziņo aculiecinieki, likumsargi konfiscējuši dzeltenas krāsas Lamborghini Aventador, baltu Ferrari (iespējams, 458 Italia) un zaļu McLaren 570S. Pateicoties uzlīmei uz McLaren virsbūves noskaidrots, ka automašīnas pieder nomas kompānijai Performance Portfolio.

Par to, kas notiks ar konfiscētajiem varenauto un kādi soda mēri tiks piespriesti agrsīvajiem autobraucējiem, var tikai minēt.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 26.aprīlis 2017 7:27
3 8 Atbildēt

Skauģi uz katra stūra.

Komunistiem skauda tāpēc sūdzējās.

hmm 28.aprīlis 2017 11:20
0 0 Atbildēt

Tas ka tu kādam besī nenozīmē ka viņam "skauž" vai ka viņam ir kādas citas problēmas, varbūt tavi komentāri tiešām ir truli un tu vienkārši atsakies to saprast. Tu esi tas čalis, kurš liek lasītājam jautāt "es mēģinu nerakstīt huiņu un bieži izvēlos paklusēt, ja man nav, ko teikt, kāpēc šis jocīgais indivīds nerīkojas tā pat?"

Dīvāna komentāri 26.aprīlis 2017 9:04
7 1 Atbildēt

Ei DIR~ST viencexperc. Apnicis jau tavi truli komentari

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 4

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 5

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

6 Ginesa rekordi: Kārlis Bardelis ar laivu un velo apbraucis apkārt pasaulei (+ VIDEO) 3

Kad viņš sāka savu braucienu apkārt pasaulei, viņam bija 31 gads. To beidzot – 39. Kārlis Bardelis airu laivā un ar velosipēdu apceļojis zemeslodi un nu atgriezies Latvijā. Ceļojuma laikā sasniegti seši Ginesa rekordi un vākti līdzekļi labdarībai. Lasīt vairāk

 

No 1. maija atsevišķos valsts ceļu posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 10

No 1. maija atsevišķos valsts galveno autoceļu posmos tiks ieviests palielināts atļautais braukšanas ātrums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti