Ķīnas lielākais auto ražotājs "Chery" tēmē uz Eiropu – piedāvājumā kompakts krosovers (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 17.augusts 2017 8:16

Frankfurtes autoizstādē (no 14.09) Ķīnas lielākais auto ražotājs "Chery" ieradīsies ar kompakta krosovera prototipu. Tas ir tikai sākums lielākiem plāniem, ko "Chery" grasās realizēt Eiropā tuvāko gadu laikā.

Uz Frankfurti tiek vests aptuveni 4,5 m garš krosovers, kas atšķiras ar liela izmēra radiatora režģi, ļoti maziem un šķietami trausliem galvenajiem lukturiem, kā arī diožu virteni, kas savieno abus galvenos gaismekļus.

"Chery" krosovers būs komplektēts ar 1,6 litru benzīna turbo motoru, kas pieejams vairākās jaudas versijās (līdz pat 218 Zs) un septiņu pakāpju robotizēto divsajūgu pārnesumkārbu. Zināms, ka 100 km/h šāds tandēms (bāzes versijā) var sasniegt 9,5 sekundēs.

Ķīnā "Chery" jauno krosoveru varēs nopirkt jau šogad, taču arī Eiropas tirgus netiks aizmirsts – tieši pretēji – šeit Ķīnas kompānija plāno celt jaunu dizaina, izpētes un attīstības centru, kas izstrādās jaunus modeļus Eiropas tirgum, tajā skaitā arī hibrīda un pilnībā elektriskas mašīnas, kas aptvertu dažādus automobiļu segmentus.  

"Chery" vēsture sākās pirms 20 gadiem mazā garāžā – šodien tas ir veiksmīgākais automobiļu eksportētājs no Ķīnas, kas ārvalstīs kopumā pārdevis jau 1,2 miljonus automobiļu, saglabājot šo titulu jau 14 gadus pēc kārtas.

Pērn Ķīnas uzņēmums realizēja 700 000 automobiļu – par 28% vairāk nekā 2015.gadā. Uz ārvalstu tirgiem tika eksportēti 100 000 eksemplāru. 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 17.augusts 2017 12:09
5 0 Atbildēt

Sliktāks nav par visiem hjundajiem un kia.

DALJNOBOJS 17.augusts 2017 11:08
4 0 Atbildēt

Сerams būs eiropā lieka konkurence tirgū noderētu plus vēl nedomāju ka ķīnietis būs sliktāks par vw

ezis71 18.augusts 2017 6:48
2 0 Atbildēt

Kāpēc Ķīnas elektromobīļi netēmē uz Eiropu?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti