"GeigerCars" pārveido "Jeep Wrangler" par klasisko "Willys" (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.decembris 2017 14:40

Vācu tūninga kompānija "GeigerCars" prezentējusi savu jaunāko projektu "Geiger-Willys", kas pēc izskata atgādina pieticīgo, taču ārkārtīgi izturīgo Otrā pasaules kara apvidnieku "Willys".

"Geiger-Willys" izgatavots uz iepriekšējās paaudzes "Jeep Wrangler" bāzes un no rūpnīcas modeļa atšķiras ar zaļas olīvkrāsas virsbūvi, auduma jumtu, uzlīmēm un logotipiem klasiskā armijas apvidnieka stilā.  

Automobiļa komplektācijā ietilpst arī pastiprināti buferi ar viņču, 17 collu tērauda riteņu diski, jauna izplūdes sistēma un rezerves ritenis bez pārvalka.

Ja neskaita to, ka sēdekļu pārvalki tagad atbilst automašīnas virsbūves krāsai, salona iekārtojumā izmaiņu nav, tāpat kā zem motora pārsega, kur iebūvēts standarta 3,6 litru "Pentastar" V6 motors ar 287 Zs (347 Nm) jaudu, kas darboties pārī ar sešu pakāpju mehānisko vai piecu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.  

"Geiger-Willys" tiks izlaists 10 eksemplāros, automašīnas cena – 68 900 eiro.

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 15.decembris 2017 15:29
5 0 Atbildēt

Pat daudz tālāk, jo pēc gabarītiem aptuveni tāds pats, bet atšķirībā no ņivas, šim ir daudz jaudīgāks motors, labas riepas, lielaki riteņi, augstāks klīrenss. Un ja iesprūdīs, nevajadzēs slīcināt 6 sūdus. Kā redzi, priekšā viņam ir vinča.

Labs aparāts. Tādā krāsojumā pat daudz labāk. Es sapņoju nopirkt kādu vrangleri un patrakot pa purviem un mežiem. Bet tas mans slapjais sapnis....

Šeit "dāvana"komunistam dsa, dodge, es, vai kā viņu vēl sauca. divi džipi, uaziks un ņiva brauc pa bezceļiem. Sākt skatīties no 7: 30..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti