"GeigerCars" pārveido "Jeep Wrangler" par klasisko "Willys" (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.decembris 2017 14:40

Vācu tūninga kompānija "GeigerCars" prezentējusi savu jaunāko projektu "Geiger-Willys", kas pēc izskata atgādina pieticīgo, taču ārkārtīgi izturīgo Otrā pasaules kara apvidnieku "Willys".

"Geiger-Willys" izgatavots uz iepriekšējās paaudzes "Jeep Wrangler" bāzes un no rūpnīcas modeļa atšķiras ar zaļas olīvkrāsas virsbūvi, auduma jumtu, uzlīmēm un logotipiem klasiskā armijas apvidnieka stilā.  

Automobiļa komplektācijā ietilpst arī pastiprināti buferi ar viņču, 17 collu tērauda riteņu diski, jauna izplūdes sistēma un rezerves ritenis bez pārvalka.

Ja neskaita to, ka sēdekļu pārvalki tagad atbilst automašīnas virsbūves krāsai, salona iekārtojumā izmaiņu nav, tāpat kā zem motora pārsega, kur iebūvēts standarta 3,6 litru "Pentastar" V6 motors ar 287 Zs (347 Nm) jaudu, kas darboties pārī ar sešu pakāpju mehānisko vai piecu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.  

"Geiger-Willys" tiks izlaists 10 eksemplāros, automašīnas cena – 68 900 eiro.

 

 
Visi komentāri
 
dodge 15.decembris 2017 15:00
0 1 Atbildēt

Domā, ka ar šito varēs līdz tai Ņivai aizbraukt?

viencexperc 15.decembris 2017 15:29
5 0 Atbildēt

Pat daudz tālāk, jo pēc gabarītiem aptuveni tāds pats, bet atšķirībā no ņivas, šim ir daudz jaudīgāks motors, labas riepas, lielaki riteņi, augstāks klīrenss. Un ja iesprūdīs, nevajadzēs slīcināt 6 sūdus. Kā redzi, priekšā viņam ir vinča.

Labs aparāts. Tādā krāsojumā pat daudz labāk. Es sapņoju nopirkt kādu vrangleri un patrakot pa purviem un mežiem. Bet tas mans slapjais sapnis....

Šeit "dāvana"komunistam dsa, dodge, es, vai kā viņu vēl sauca. divi džipi, uaziks un ņiva brauc pa bezceļiem. Sākt skatīties no 7: 30..

dodge 15.decembris 2017 18:18
0 1 Atbildēt

Jeep skrūvētāji saka, ka ar Jeep ir pat vēl trakāk kā ar F16. Lai F16 spētu nolidot 1 h, uz zemes viņu ir jāskrūvē vismaz 8h. Jeep 1h bezceļā izmaksā no vienas dienas līdz pat vairākām nedēļām servisā.

www.youtube.com/results?searc...rangler+broken

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Xpeng G6 kļūst pieejams Eiropā

Ķīnas autobūves uzņēmums Xpeng uzsācis elektriskā SUV Coupe G6 pārdošanu Eiropas tirgū. Sākumā tās ir četras valstis, taču turpinājums sekos. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Mazda MX-30 R-EV. Otra tāda elektroauto nav (+VIDEO) 2

Mazda MX-30 ir elektrisks krosovers ar īpatnējām durvīm un inovatīvu dizainu. Sniedzamība nav liela, tāpēc Mazda nāca klajā ar jaunu ideju un aprīkoja mašīnu ar sniedzamības pagarinātāju. Tagad MX-30 tērē ne tikai elektrību, bet arī benzīnu un saucas R-EV. Lasīt vairāk

 

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākumu karjerā augstākajā līmenī. Lasīt vairāk

 

Rekordists? - brauciens ar “Audi” Liepājā rezultējas ar 2000 eiro naudas sodu un tiesību atņemšanu (+ VIDEO) 13

Aizvakar, 1.maijā Valsts policijas amatpersonas Liepājā fiksēja automašīnu “Audi”, kuras vadītājs pārvietojās ātri un agresīvi. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos, kā rezultātā automašīna apturēta. Šāds brauciens vīrietim rezultējies septiņos administratīvajos pārkāpumos un vienā kriminālprocesā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti