Lada mašīnas tagad arī Čīlē 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.maijs 2018 12:35

AvtoVAZ paplašinājis savas produkcijas noieta tirgu ar Dienvidamerikas valsti Čīli, kur šogad plāno realizēt līdz pat 400 automobiļu.

Uz Čīli Krievijas lielākā autobūves kompānija sūtīs trīsdurvju apvidus auto Lada 4x4, ar lielāku klīrensu apveltīto Kalina Cross, sedanu Granta un komercpārvadājumiem paredzēto furgoniņu Largus.

Pirmais AvtoVAZ autosalons jau atvērts Santjago pilsētā, bet vēl trīs citi darbu sāks līdz 2018.gada beigām.

Čīlē AvtoVAZ atgriežas pēc 20 gadu pārtraukuma, bet maija sākumā krievu automobiļu tirdzniecība tika atsākta Āfrikas valstī Tunisijā.

Tunisijai tiks piegādāts Lada 4x4 Urban vislabāk aprīkotais variants ar glāžu turētājiem, elektriski regulējamiem ārējiem spoguļiem, elektriski paceļamiem stikliem un pats galvenais – kondicionieri, kas nodrošinās optimālu temperatūru karstajā Āfrikas klimatā. Krievu apvidnieka cena Tunisijā ir 38 650 dināru (aptuveni 13 000 euro).

Automobiļa tirdzniecību nodrošinās kompānija Artes, kas pārstāv arī Renault, Nissan un Dacia zīmolus.

Šobrīd AvtoVAZ produkcija nopērkama 30 pasaules valstīs. Statistika liecina, ka 2017.gadā eksportēti 24 000 Lada automobiļu.

Aprīļa beigās AvtoVAZ uzsāka universāla Lada Vesta SW un tā palielinātas pārgājības modifikācijas SW Cross piegādes Eiropas tirgum. Abus modeļus jau var pasūtīt Vācijā, Austrijā, Ungārijā, Slovākijā, Serbijā un Bulgārijā. 

 

 

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 24.maijs 2018 14:22
9 0 Atbildēt

plāno realizēt. 400 automobīļus. Protams, ka tas ir niecīgs daudzums, bet vatņikiem, propogandas nolūkā - labs materiāls.

sexperts 24.maijs 2018 16:05
7 0 Atbildēt

tieši tā - var pat teikt, ka Južņuju Ameriku vzjalji, da Afriku prihvatilji

Lada 24.maijs 2018 14:19
4 0 Atbildēt

tikko bija ziņa, ka Granta un Kalina šovasar beigs ražot, tak izrādās, Čīlei vēl der

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti