Latvija – pirmā Eiropā noslīkušo skaita ziņā (+ VIDEO) 23

 
LTV Ziņu dienests | 19.maijs 2023 10:04

Latvija ir pirmajā vietā Eiropā noslīkušo skaita ziņā. Un tas nemainās jau gadiem, turklāt kovida laikā daudzviet apstājušās peldētprasmes nodarbības. Tādēļ šodien tikās glābēji, treneri, skolotāji, lai kopā domātu, ko vēl var darīt, lai noslīkušo mūsu valstī būtu mazāk.

 
Visi komentāri
 
Fkc 19.maijs 2023 10:12
4 3 Atbildēt

Lepojamies! Vispār, ka LTV var izplatīt Kremlim izdevīgo info? Vai te nav darbs VDK?

R (8) 19.maijs 2023 10:14
5 3 Atbildēt

Tulīt atkal kāds pateiks, ka Latvija protams nav ideālāka un esam vienmēr pēdējās vietās, bet skatāties, kādas šausmas notiek Baltkrievijā........

Dzintars 19.maijs 2023 10:16
3 6 Atbildēt

Jā, mēs izpildam jebkuru pavēli no Rietumiem, bet vismaz esam neatkarīgi.

Jā, mēs esam pret agresoru, bet neesam pret karu kā tādu.

Jā, mēs atlaidām desmitiem tūkstošu cilvēku, bet tas viss bija brīvprātīgi.

Jā, ir arestēti simtiem cilvēku par savu viedokli, bet vismaz pie mums noteikti ir vārda brīvība.

Raivis 19.maijs 2023 10:21
2 5 Atbildēt

Tak policijai nav laika - ir jāskatas, lai kāds nedod Dievs puķes noliktu, jo tad mēs visi nomirsim noteikti,,,

R (8) 19.maijs 2023 10:22
3 6 Atbildēt

No Kovida ierobežojumiem tuprina iet bojā. Kad ķers atbildīgos?

0pis 19.maijs 2023 11:07
1 1 Atbildēt

Komentāros koviddauņu festivāls

iAuto 19.maijs 2023 11:10
5 3 Atbildēt

Tas ir viens un tas pats cilvēks

iAuto 19.maijs 2023 11:09
6 2 Atbildēt

PAZIŅOJUMS NO iAuto ADMINISTRĀCIJAS:

Visi augstāk redzamie ieraksti no Fkc, R (8), Dzintars un Raivis ir izdarīti no vienas un tās pašas IP adreses, tātad cilvēks sarunājas pats ar sevi un cenšas to parādīt kā diskusiju.

Krotow 19.maijs 2023 11:18
0 2 Atbildēt

Tas jau bija skaidrs ka portālam uzsēdies kāds kam ir pārāk daudz brīva laika.

Hmm 19.maijs 2023 11:24
1 3 Atbildēt

Nevis tāds, kuram daudz brīva laika, bet tāds, kam Latvijas valsts kā "kauls šķērsām rīklei" vai arī - saņem naudiņu no kremļa par savu smirdošo darbību.

LOHS2ū 19.maijs 2023 14:44
0 0 Atbildēt

Derētu gan "papētīt", no kuras ip adreses un ar kādiem (un cikiem) segvārdiem šeit darbojies konkrēti Tu (tieši kā viens/no iespējamajiem tiem "kremļa entuziasstiem").

650-niekam 19.maijs 2023 14:55
0 0 Atbildēt

pētīt nevajag, bet šo vari pierakstīt. Esi pieklājīgs un neviens tevi neaiztiks - bez iemesla nekad tas nav noticis - padomā pats, ko raksti, kā citus apsaukā un beidz to savu rokas tricināšanu, citādi tāds iespaids, ka ar vēl ko citu vienlaicīgi nodarbojies

LOHS2ū 19.maijs 2023 15:11
0 0 Atbildēt

Tu te tagad netēlo man te pieklājīgo terēzes māti un nepūt šito te savu juzbāzīgo jau nezcikreiz apsūkāto slideno trompeti- runā labāk konkrēti par tēmu! 

-kāreiz Tavos šajos te ilgtermiņa tekstos un kontextos ir vērojamas acīmredzamas psihisko nobīžu (vai vismaz kādu ielaistu atkarību) pazīmes!

LOHS2ū 19.maijs 2023 14:01
0 1 Atbildēt

Tas taču ira galīg bezPrecedenta beSkaunīgs gadījums, ka šitā te (mums, intelekt Automīļiem) ira tagad sagadījies.Nekad agrāk šitāds "sarunu veidošanas" algoritms šeit nav ticis novērots.Ta kur nu vēl ar daļu augstākminēto "liteorāro psseidonīmu". 

Izņemot TOS gadījumus, kad par! šī te suuuda "izdzēšanu" atbildīgās Amata Personas ļāva tamlīdzīgam suudam te brīvi karāties bez jebkādiem iebildumiem un pilnīgi nekādiem "reklāmlaika" ierobežojumiem.Gadiem ilgi tas/tā šeit tika "iedibināts"- jo "mums" taču ir svarīgs pilnīgi ikKatra loha radītais Klikšķis.

srt 19.maijs 2023 17:01
0 0 Atbildēt

Tās ir tikai loģiskas sekas! Ja esam pasaulē pirmajā vietā dzeršanā, tad kur tie dzērāji liksies? 

Starp citu, pēdējā laikā ļoti aktīvi strādā apbedīšanas kantori, kas arī ir rādītājs nelaba gala sākumam...

0pis 19.maijs 2023 19:36
0 0 Atbildēt

Krievu laikos kā sāka dzert, tā kļuva par ieradumu

LOHS2ū 20.maijs 2023 1:48
0 0 Atbildēt

Nu gan jau (arī) tā saucamās "somu" pirtis sabūvēja un tā saucamo "latvisko uzvedības kultūru" tajās ieviesa konkrēti tieši krievi.

Bet, ja tuvāk pie Tēmas- tajos 70tajos skolās 2-3 klašu skolēniem bija ieviestas obligātas peldētapmācības nodarbības.Pie kam,tās notika sporta treneru vadībā un teju visa mācību gada garumā.Nu vismaz tajās pilsētās, kur tolaik bija publiski pieejamie baseini.

Protams, ka cilvēki slīka arī tad, taču jāņem vērā, ka peldēšanās mode brīvdabas ūdeņos bija krietni massveidīgāka, nekā tagad.Ieskaitot masveida lēkšanu no  tiltiem un dažādām tml konstrukcijām (bieži vien ievērojami augstām un īsti nepārzinot konkrēto vietu- piem, metru zem ūdens esošos vecu koka tiltu pāļus)). Un neskaitot vēl to, ka reti kura "atpūta" pie ūdens iztika bez piknika un alkalohakola,kas šodien ir novērojams būtiski retāk.Gluži kā autovadīšana dažādā reibuma pakāpē,kur tomēr arī sava veida "iemaņas" ir vajadzīgas.

Ome 20.maijs 2023 9:29
0 0 Atbildēt

Neba nu somi ieviesa mums t.s. "somu pirtis". Viesa jau paši, bet krievu laikos somu pirtis kļuva par vietu, kur sprauda komjaunietēm zem alkahola plīvura un dalījā ietekmi un mantību.

LOHS2ū 20.maijs 2023 13:45
1 0 Atbildēt

Pats ta pie kuras "kateogorijas" piederēji? Dalījāt ietekmi, jeb pašas tās komjaunietes? Uz lāvas pie +98 ir sanācis kādu tā "kārtīgi paņemt priekšā" (vai nepriekšā) ?

Ome 20.maijs 2023 17:04
0 0 Atbildēt

Gadījās būt arī priekšā, bet vislabāk patika būt virsū. Izpumpēt vareno funkcionāru tukšu kā žigulīša benzīnbāku dienās, kad nebija benzīna talonu.

boliks 20.maijs 2023 14:36
0 0 Atbildēt

Vakar sižetā LTV nesapratu, kur ir problēma pagarināt pēdētprasmes mācības bērniem, kuriem tās tika ierobežotas dēļ kovida ierobežojumiem. Vienkārši atrisināma problēma, bet LTV dalībnieki to pasniedza kā milzīgu problēmu😱 Katrai problēmai ir savs risinājums.

0pis 20.maijs 2023 18:51
0 0 Atbildēt

Izmaksas. Lai cilvēku iemācītu peldēt, vajag vismaz vienu mācību gadu katru nedēļu tos vest uz baseinu. Saskaiti, cik ir skolēnu, cik baseinu, cik tas viss maksā un beigās nauda pat nav galvenais, bet tas, ka visiem nepietiek vietas baseinā.

LOHS2ū 21.maijs 2023 13:49
0 0 Atbildēt

Visdrīzāk, "šodien" slīkst galvenokārt tie, kurus neiemācīja pirms kādiem tur tiem 20 gadiem.Un,iespējams ka "uzvesties" apmācība ir aptuveni tikpat svarīga ,cik pats tas "peldēt". Šis ir tāds cimpperlīgs pasākums,- ar to daudz nenopelnīsi,kko nozagt arī pagrūti,tā ka īsti nav jēgas gar to p/sties.Ir svarīgākas lietas.Jā.

Tupajos tajos krieva laikos-  cilvēku bija vairāk, bet baseinu par kārtu mazāk.Toties no visiem galiem skanēja propaganda- nelec kur nezini,nelien ūdenī sasvīdis/paēdis,pieskati draugu,mazāk dzer, etc.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 8

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti