Automašīnas numuru DB

DeSuns Reģ.: 20.11.2002

Vai kādam ir pieeja automašīnu numuru datu bāzei? Ir nepieciešams atrast automašīnu, kura DUS man samīcīja durvis. Novērošanas kamerās īsti nevar saskatīt numurzīmi, bet ir redzams ka tas ir VW Passat(1997-2002) un redzams, ka numurs sastāv tikai no diviem "pilniem"(vizuāli) burtiem un diviem cipariem (nav ne i ne l ne 1). Domāju, ka neko daudz šādu pasātu nevar būt, kam numurs no 2cipariem.

Caur CSDD nodevu kalkulatoru iet šausmīgi lēni, pa vienam vadot iekšā tos numurus. Vajadzētu dabūt visu datubāzi un nofiltrēt pēc diviem cipariem un markas.

Policija, protams, noplātīja rokas un pateica, ka diezvai viņi vispār meklēs (lai gan viņiem ir pieejama šī db).

 
1 2
Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

DeSuns rakstīja:

Uggga rakstīja: Ja zini Nr, tad

Informāciju par transportlīdzekli var iegūt:

1) piezvanot pa maksas tālruni 9004099 (maksa ar PVN Ls 0.944 minūtē). Nosaucot transportlīdzekļa valsts reģistrācijas numuru, var uzzināt šādu informāciju par transportlīdzekli....

Oo, veel viens, paldies!

Šito pats esmu izmantojis, manuprāt ērtāk kā ar īsziņām, sevišķi, ja vajag info par vairākām mašīnām - pietiek ar vienu zvanu, nevis vairākām sms.

Raacens Reģ.: 30.01.2004
0 0 Atbildēt

DeSuns rakstīja:

Raacens rakstīja: www.ltab.lv/...

Nezinu kā tas strādā, bet teorētiski ja vainīgajam nav OCTA vai vainīgais aizbraucis no notikuma vietas kā dēļ nebija iespējams sastādīt "saskaņoto" prasību varētu sniegt Satiksmes birojā.

Tas bij par tēmu ko tas tev dos .

Atradu tajaa lapaa interesantu sadalju, kur var peec numura dabuut pretii apdroshinaataajkompaaniju un arii auto shasijas, diemzheel atkal ne kraasu ne izlaidumgadu!

Kaads zin, kaa Passaatiem atshifreejas shasijas nr? Var uzzinaat no vinjiem gadu/modeli?

Tajā lapā ir arī Atruna

Saskaņā ar "Fizisko personu datu aizsardzības likuma" 15. panta 1.daļu un 7.panta 1.punktu, Jūs drīkstat saņemt datus tikai par Jūsu noslēgtajiem līgumiem. Citu personu tiesības uz savu personas datu aizsardzību aizsargā iepriekšminētā likuma 6. pants. Par fiziskās personas datu nelikumīgu apstrādi paredzēta atbildība Latvijas Republikas normatīvjos aktos.

asf Reģ.: 10.06.2002
0 0 Atbildēt

DeSuns rakstīja: Atradu to tel.nr kur var sanjemt info par auto peec vinja nr! Ja kaadam citam varbuut interesee, tas ir: 29310105.

Tik viena sms maksaa 59santiimi!

Luuk jums, personas datu neizpaushana! Par nelielu cenu tomeer izpauzham

Nu tas vieniigais nr ko biju atradis ka ir passaats izraadas ka ir 87gada, liidz ar to atkriit!

Kur ta ir tie "dafigaa" varianti? Nu nav neviena man veel!

asf - tev toch ir zinaami tie 6shi varianti vai tu tik to kaa piemeeru izteici? Ja nu ir, luudzu atsuuti uz mailu.

Nu naudai te tak nav noziimes, tas ka taas tieshaam vecas mashiinas durvis, tas man maz uztrauc, man tas princips interesee, azarts ir atrast to vainiigo.

sorry veciit! es paskatiijos ir ~6 bet neko vairaak neteikshu... taa kaa es to izdariiju to var arii izdariit officiaalaa kaartaa, kaadaa - nezinu! ej uz policiju un suuksties, lai vinji izdara to pashu ko es un buus vinjiem rezultats!

rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

hmm

par to policiju

nevar gadījumā kaut kā piesieties un bezdarbību nodefinēt kā apzinātu pierādījumu "ignorēšanu/nepieņemšanu/slēpšanu" - lietas novilcināšanu vai vēl hvz ko. tiešām grūti ir 5min pie komja pasēdēt?

vismaz paskatīties iespējamos variantus(šoreiz 6) un ja ļoti daudz, tad tā arī pateikt, ka nav iespējams, bet nemaz nemēģināt... nu nu

Cullmann Reģ.: 11.12.2004
0 0 Atbildēt

Zinu ka Policija var redzeet tos numurus un aiznem kadas 5min

DeSuns Reģ.: 20.11.2002
0 0 Atbildēt

asf rakstīja: sorry veciit! es paskatiijos ir ~6 bet neko vairaak neteikshu...

Bet tik un taa- Paldies tev par sho info! Nedaudz taa man ar paliidz.

ft rakstīja: par to policiju...

Nu tieshi par to jau es runaaju, taa atieksme no policijas puses ir vienkaarshi "super"!

Atvainojos tiem policijas darbiniekiem, uz kuriem shis teksts nebuutu attiecinaams!

Geex Reģ.: 16.10.2002
0 0 Atbildēt

uz policiju muusu valstii nav ko cereet... ir pieredze, vinjiem pofigs par visu...

Maardza Reģ.: 17.05.2006
0 0 Atbildēt

Bet vēl jau var būt tāds plusiņš, ka var redzēt Passata vadītāju staigājam pa Statoil teritoriju vai ieejam veikala???

Ja tā, tad to, kas notiek veikalā, tajās kamerās var radzēt DIEZGAN labi..Vismaz sejas var atpazīt..

Jācer, ka Tev palaimēsies un viss izdosies!!!

edijz Reģ.: 23.02.2006
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: Cik es esmu rīkojies ar CSDD datu bāzi, tad zinu, ka pēc tādiem kritērijiem kā divi burti + divi cipari + VW Passat (1997-2002) nevar atrast. Ir jāzina vai nu īpašnieka personas kods vai vārds, uzvārds, vai dzīvesvieta. Savukārt mašīnai ir jāzina konkrēts reģistrācijas vai šasijas numurs.

Pofig kāda ir datubāze - vajadzīgo kveriju tak uzrakstīt var paša rociņām, arī ja lietotāja interfeiss to neļauj. Ja vien tiek klāt un ir vēlme.

edijz Reģ.: 23.02.2006
0 0 Atbildēt

Vispār jau varētu uzrakstīt mazu skripteli, kas caur to nodevas kalkulatoru atsijā visu vajadzīgo, arī nezinot pilnu numuru. Varbūt vakarā pie alus uzrakstīšu. Ja tikai divi burti un divi cipari, nav tik nenormāli daudz variantu. Ok, ilgi tāpat daudzos pieprasījumus taisīt uz lapu, bet nu nav pašam ar rociņām jāčakarējās. Atstāj skriptu palaistu, padzer alu un pēc tam skaties rezultātus.

DeSuns Reģ.: 20.11.2002
0 0 Atbildēt

edijz rakstīja: Vispār jau varētu uzrakstīt mazu skripteli, kas caur to nodevas kalkulatoru atsijā visu vajadzīgo, arī nezinot pilnu numuru. Varbūt vakarā pie alus uzrakstīšu. Ja tikai divi burti un divi cipari, nav tik nenormāli daudz variantu. Ok, ilgi tāpat daudzos pieprasījumus taisīt uz lapu, bet nu nav pašam ar rociņām jāčakarējās. Atstāj skriptu palaistu, padzer alu un pēc tam skaties rezultātus.

Ja kaadas izdotos (piem. Tev) shaadu skriptu uzveidot, buutu noderiigs vispaariigaa zinjaa, kautvai lai visu to db paarvilktu un vareetu shaados gadiijienos skatiit. Tik cik es apskatiiju un izmeegjinaaju- nesanaak nekas- ja dati netiek njemti cau vinju maajaslapu- pieeja liegta! Bet varbuut ir kaada cita pieeja iespeejama.

subaru Reģ.: 23.08.2002
0 0 Atbildēt

nu 1x vai 2x tu to skriptu palaidiisi, bet peec tam vinju admins skatīsies, ka ir nenormāla aktivitāte un vai nu uzliks kaut kādu limiteri vai ko tamlīdzīgu ...

šitādā gadījumā kaut kādas 6dienas vakarā/naktī to var darīt.

ja viņiem ir advancētāka sistēma, tad firewalls pats sapratīs, ka šitā nav labi un automātiski nogriezš nost šitādu scripta mēģinājumu

trešais gadījums - nav ne tik advancēta firewala, un admins arī glups - tad var skriptoties kamēr dabū VISUS caur kalkulatoru pieejamos datus

Arsmens Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

Polichi no shitiem gadiijumiem krataas valjaa. Man reiz riita pusee uzlauza autinju, saaka gaudot sigene, nesos pa kaapneem lejaa, a tas tirlinjsh kko samiisaas un notinaas. Nummurs bija piefikseets, izsaucu mentus, jo uzskatu, ka pa katru shitaadu siikumu ir jaazinjo mentiem, lai shiem uz galda kraatos biezaa slaanii "darba rezultaats". Viss beidzaas ar to, ka naakamaa dienaa shie man pazvaniija un pazinjoja, ka auto regjistreets taadaa un shitaadaa rajonaa, pieder vecim kursh pirms 2 gadi miris, sieva saka, ka autinju paardevusi kkaadiem shvaljiem- "Lieta sleegta, detektiivi- pa maajaam"

subaru Reģ.: 23.08.2002
0 0 Atbildēt

nu lidiziigi bija koleegim ...

šamam nospēra no bembja moldingus.

jamz uz menteni - šie tur slinki kaut ko kaut kaa ... beigaas atsuuta - lietu neierosinaas, jo netiek saskatiits kriminaals nodariijums ...

tipa bezmaz it kaa viņš pats tos moldingus būtu norāvis

UBJU Reģ.: 14.11.2001
0 0 Atbildēt

Ņirga nāk par mega skriptētāju "edijz" kad dabūsi access uz db tad ej pec aliņa.

a pagaidām atver kadu xxx.avi un spaidi burkānu zem dalda

DeSuns Reģ.: 20.11.2002
0 0 Atbildēt

mazdainis rakstīja: Parunā ar statoil cilvēkiem- lai izčeko kameras- vai PASSAT vadītājs tur auto tikai...

Diemzheel neko citu tas Passats nav tur dariijis jo negadiijumu izrasiija iebraucot tankaa, sabijaas pats laikam un uzreiz aiztinaas.

Toties vakar bija ljoti pozitiivs zvans no policijas- tieshaam sakariigs izmekleetaajs izklausiijaas- uzklausiija visu ko staastiiju vinjam un diezgan ceriigi izteica ka "..tad jau iespeejams atradiisim". Teica ka dosies iznjemt un peetiit to videoierakstu.

Uzslava vinjam un taadiem kaa vinshs!

Ceru ka tie nebuus tik vaardi. Nu vismaz meegjinaas atrast.

Dauzonis Reģ.: 09.02.2006
0 0 Atbildēt

Novēlu veiksmi meklētājam !

Reiz jau šeit biju aprakstītijs savu negadījumu. Nekāda labuma sev neguvu. Ne mantisku, ne morālu.

Stojankā nolauza man spoguli. Izsaucu mentus. Arī, pirmais jautajums - priekškam sauc, ja nav KASKO. Un, tiešām, ne no kādiem fondiem šādus gadījumus vairs nesedz.

Pāris nedēļas bija jādejo apkārt poličiem, lai noskatītos video. Šie noskatījās un pateica, ka neko nevar pierādīt. Autiņu redz, aizdomas par vainu rodas, bet pierādīt nevar. Mani pie kamerām nelaiž. Tā kā nav arī iespēju personīgi atriebties. Parunājos ar "zinošiem" cilvēkiem... Teica, ka menti ne par tādiem sīkumiem vien grib "saņemt ķepā". Ja neiedod, tad - kuu ! Pārcietu tos simt latus par spoguli.... Cemme jau baigā, bet ar laiku pāriet

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

DeSuns rakstīja:

mazdainis rakstīja: Parunā ar statoil cilvēkiem- lai izčeko kameras- vai PASSAT vadītājs tur auto tikai...

Diemzheel neko citu tas Passats nav tur dariijis jo negadiijumu izrasiija iebraucot tankaa, sabijaas pats laikam un uzreiz aiztinaas.

Toties vakar bija ljoti pozitiivs zvans no policijas- tieshaam sakariigs izmekleetaajs izklausiijaas- uzklausiija visu ko staastiiju vinjam un diezgan ceriigi izteica ka "..tad jau iespeejams atradiisim". Teica ka dosies iznjemt un peetiit to videoierakstu.

Uzslava vinjam un taadiem kaa vinshs!

Ceru ka tie nebuus tik vaardi. Nu vismaz meegjinaas atrast.

Tikai laiks iet un, ja numuru vai vadītāju nevar kamerās 100% atpazīt, mašīna būs jau sataisīta un vairs neko nepierādīsi.

DeSuns Reģ.: 20.11.2002
0 0 Atbildēt

Dauzonis rakstīja: Novēlu veiksmi meklētājam !

Reiz jau šeit biju aprakstītijs savu negadījumu. Nekāda labuma sev neguvu. Ne mantisku, ne morālu...

Nu nez, es iebraucu abdroshinaataajsabiedriibaa kur es pats esmu savu obligaato iegaadaajies un vinji apstiprinaaja, ka jaa, ka man pie vinjiem jaaraksta iesniegums/paskaidrojums, vinji safotograafeeja noveerteeshanai auto bojaajumus un teica ka 10dienu laikaa man zvaniis un pateiks bojaajuma izcenojumu un to visu vinji paarsuuta transporta apdroshinaashanas agjentuurai. Iesniegumaa bija jau jaanoraada mans bakas konts un cik sapratu, tad tieshaam iespeejams ka kautko dabuushu no taa Garantiju fonda.

rgcwtxkmt9729w9 Reģ.: 24.11.2004
0 0 Atbildēt

UBJU rakstīja: Ņirga nāk par mega skriptētāju "edijz" kad dabūsi access uz db tad ej pec aliņa.

a pagaidām atver kadu xxx.avi un spaidi burkānu zem dalda

Un kas tik nereāls liekas ņirdzējam "UBJU"? Lai atlasītu visus pasātus ar valsts nr. formā XX-YY vajag tikai pieeju pie csdd kalkulātora.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti