eļļa dīzelim

bralitis Reģ.: 09.02.2006

Kadu eļļu jūs lejat savām dīzeļastrām ?

 
1 2
batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

Fufels nekas tur nav jalej degvielai klat.Un musdienu eļļas visas der turbo dzinejiem.Pirmo reiz dzirdu ka mašinai pec 100tk nobraukuma tek pa visiem galiem eļļa.Tas jau tik pat ka jauns auto knapi piebraukts.

Reģ.: 07.05.2024
1 1 Atbildēt

batka rakstīja: Fufels nekas tur nav jalej degvielai klat.Un musdienu eļļas visas der turbo dzinejiem.Pirmo reiz dzirdu ka mašinai pec 100tk nobraukuma tek pa visiem galiem eļļa.Tas jau tik pat ka jauns auto knapi piebraukts.

Tak tādi mīti rodas par tām eļļām ja par auto spriež puisīši, kuru specifikācija ir higiēniskās paketes un soprāna balstiņas.

krishus Reģ.: 06.05.2006
0 0 Atbildēt

Ziemā lēju klāt (apm 5l/1tonnu) Krievijas soļķim, jo tur viņi ar bendžu šķaida, mot strāda biku mīkstāk, bet ja tankojas tepat tankos- ta neko klāt nevajag liet.

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

Ja nu varbut aru ka getzsiem ir tadas problemas ka pec simts štukam tek pa visi gali

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

smonG rakstīja:

snow rakstīja: dzirdejis i ka dizeliem iesaka degvielai pieliet klat nedaudz ellu ko lej parasti divtaktiekiem - zagjos, trimmeros, mopedos.

lai degviela mikstaka butu jo esot pasauss tas dizelis pie mums tirgotais.

???

eļļu lej klāt seperētajai degvielai (lokomotīves, kuģi)... ja Tu savam amerikānim gribi liet, tad nomierinies... tas ar atrabotku arī ies...

skaidrs

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

eļļu lej klāt seperētajai degvielai (lokomotīves, kuģi)...

===================

Kaada tur "sepereetaa" degviela Taa ir taa pati normaalaa diizeljdegviela, vieniigi lokomotiiveem un kugjiem ir atljauts lietot DD ar augstaaku seera saturu, nekaa automobilju DD. Ja automobiljiem seera saturs max ir 0.05% (parasti apmeeram 0.02), lokomotiiveem un kugjiem izmanto , ja taa var teikt, "vecaa standarta degvielu" ar seera saturu liidz 0.5%. Jo zemaaks seera saturs, jo sliktaakas DD ellojoshaas iipashiibas, taapeec mazseera DD pievieno speciaalas piedevas, t.s. "lubricity improver" augstspiediena suuknju darba apstaaklju uzlaboshanai. "Trubas" jeb jeeldiizelis shaadu piedevu, protams, nesatur, toties var satureet daudz seera. Kaa nekaa vinju rietumnieki izmanto kaa izejvielu kondiicijas DD razhoshanai, taadaa veidaa, kaa ienaak, teiksim, no V-pils vinju par degvielu neizmanto.

vilko Reģ.: 22.12.2003
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: eļļu klāt lej tikai dīzelim, kas no trubas noliets. Tātad redz kur tu pildies......

Arī Nestes un Statoil soļķis ir pasauss. Sencim fūrei motoram taisīja kapitalku Valmieras dīzeļcentrā. Mainīja grupu. Kad mēģināja piešķilt, motoru vispār nevarēja iegriezt. Pielēja dīzelim klāt minerāl eļļu. Aizgāja. Dīzeļcentrā ieteica gāzt klāt speciālu kanādā ražotu piedevu. To pašu piedevu lej pārsvarā visi fūristi. Arī vieglajiem iesaka. Īpaši ziemā pret parafinēšanos iesaka.

Tā kā sūknis eļļojas no dīzeļa, tad labāk ir tomēr piegāzt piedevu. Neatceros, kā sauca to detaļu koplektu sūknim, kas izdilst, bet tiem mūžu var paildzināt

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti