Atjaunotas ziemenes needed!

richi Reģ.: 21.06.2002

Tātad tā kā ar auto nācās pārdot arī ziemenes pats paliku bešā.

Kāds var ieteikt labas atjaunotās riepas pa demokrātiskām cenām? kantori kas tirgo?

Vai mazlietotas līdz 130Ls ?

 
1 2
shearer Reģ.: 27.06.2001
0 0 Atbildēt

KurBads rakstīja: Igaunju VALLAI ...

igaunju Vallai ir labas tikai tad ja jabrauc uz ledus. pilseta vinas nodilst pa 5 tukstoshiem. man taadas bija, neiesaku.

shitas vallai var pirkt trasei vai ezeram, bet ne ikdienas braukshanai. gumija ir tik miiksta, ka pilnigi var redzet ka pa asfaltu braucot protektors ar katru dienu paliek aizvien mazaaks un mazaaks. pietam uz asfalta vinas pie liela aatruma uzvedaas tieshaam neadekvaati. borti par miikstiem.

uldiskru Reģ.: 06.11.2002
0 0 Atbildēt

Bzzz rakstīja: Ikauņu "Master", kas strādā pēc Nokian tehnoloģijām (protektors, gumijas sastāvs utt). Ir bijušas lietošanā un bija ok.

www.riepuserviss.lv/...

Kād stur OK ? tu salīdzini cik sver jauna ziemene un cik atjaunotā ! Atjaunotās parasti daudz smagākas, es te kādu laiku atpakaļ biju uzlicis uz oooo atjaunotās un drīzvien pēc tā bija jāsāk mainīt rumbas gultņi, šrenes utt un tas viss protams tika likts jauns un pateicoties navarkām, vasaras beigā jau atkal bija jāmaina šarenes, nomainīju atkal, izmetu tās job...ās navarkas uzliku jaunas riepas un vairs nebija nekādu prozbu ar hadeni !!!

Un tā ir gājis daudziem navarku lietotājiem - kapeikas iepi..ējiem !!! Bet galu beigās sanāk dārgāk, sūdīgāk un vēl gemarojs liels !

Bzzz Reģ.: 22.05.2006
0 0 Atbildēt

jautājums nebija "kas ir labāk - jaunas vai atjaunotas?" un nebija arī "kas vairāk sver?". jautājums bija "iesakiet normālas navarkas". Master priekš navarkām ir ļoti normālas. Neviena hadene dēļ viņām nav nobrukusi.

"...vasaras beigā jau atkal bija jāmaina šarenes, ..." nu pa vasaru vālēt ar atjaunotām ziemas riepām tiešām nav tas labākais risinājums.

Siksparnis Reģ.: 17.02.2005
0 0 Atbildēt

Viens te tirgoja tieši jaunas Debica komplektu, man škiet pa 30 Ls/gab, tieši tavs izmērs.

smart235 Reģ.: 14.06.2007
0 0 Atbildēt

Bzzz rakstīja: jautājums nebija "kas ir labāk - jaunas vai atjaunotas?" un nebija arī "kas vairāk sver?". jautājums bija "iesakiet normālas navarkas". Master priekš navarkām ir ļoti normālas. Neviena hadene dēļ viņām nav nobrukusi.

"...vasaras beigā jau atkal bija jāmaina šarenes, ..." nu pa vasaru vālēt ar atjaunotām ziemas riepām tiešām nav tas labākais risinājums.

ēm, vai nav tā, ka būtībā viss slēpjas nobalansēšanā? ja, piemēram, uzliek platāku un lielāku disku dampim, tad jau attiecīgi arī riepas lielākas, resp., smagākas. Vnk citas navarkas balansējas labāk, citas sliktāk, tur tā laimes spēle.

Agnia Reģ.: 07.12.2005
0 0 Atbildēt

Neatceros, kurā tieši vietā, bet kaut kur Mārupē Tiešām labās ziemenes, jau 4-to sezonu un nav nodilušas. Protams, ja vajag

Agnia Reģ.: 07.12.2005
0 0 Atbildēt

... ja vajag baigi lidot, tad ņem jaunas neatjaunotas

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti