degvielas cenu samazināšana

viencexperc Reģ.: 13.02.2017

Kā jūs domājat, vai ir iespējams pašiem samazināt degvielas cenas?

Lūk tabula:

Lielākie komersanti pēc mazumtirdzniecībā realizētā degvielas apmēra 2017.gada deviņos mēnešos:

1. "Circle K Latvia"

2. "Neste Latvija"

3. "Viada Baltija"

4. "Virši-A",

5. "East-West Transit"

6. "Astarte-nafta"

7. "Latvijas Nacionālā naftas kompānija"

8. "Augstceltne"

9. "Gotika Auto"

10. "Latvijas propāna gāze".

Redzam, ka līderis ir bijušais statoil. Tātad jautājums - Ja mēs visi speciāli sāksim ignorēt statoilu un nepirkt tur neko, vai statoils samazinās cenas uz degvielu? Un ja statoils samazinās - vai pārējie arī samazinās? Es domāju, ka jā.

Bet ja tirgus līderi izdomā cenas pacelt, bet klientu skaits viņiem nesamazinās, tad var cenas pacelt vēl...

 
1 2
JanJan Reģ.: 07.02.2018
6 0 Atbildēt

Tak tas boikots atkal ir kaut kāda politiskā reklāma. Tur atkal šitais te zaļais Valentīns ņemas. Viņiem tur facebook lapai kaut kādi 13k sekotāji, kur nedrīkst uzdot neko saistībā ar politisko piederību, jo tad uzreiz metot ārā. Gan jau pēc laiciņa atkal nomainīsies nosaukums uz "Saskaņa Online" vai ko tādu. Šis gan it kā no ZZS (tiem pašiem ZZS, kas pagaišgad kārtīgi piedāvāja un nobalsoja par akcīzes celšanu naftas produktiem), bet tāda sajūta, ka drīz paziņos par savu iestāšanos Saskaņā.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
2 3 Atbildēt

mļe... kafijas dzērēji, ibiom.

incanti, cik krūzes tupajiem patērētājiem ir jāizlok, lai tas aperāc atmaksātos?

PS - man pietiek ar rīta krūzi, pa dienu vislabāk dzert ūdeni. No krāna.

PPS - Norvēģijā nereti kafiju taisa - arī pieceļa kafenēs - parastajā filtra pilināmierīcē, un tur siltu termosā / uz sildāmplātes. Un nekāda vaina.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

msh rakstīja: Tu dzīvo dižajā pilsētā un nezini kur šis veikals atrodas? :O Jāpaiet garām brīvības piemineklim, laimas pulkstenim, jāpāriet pāri ielai pa to plato gājēju pāreju un tad ir - neatceros, uzreiz labajā pusē vai vienu kvartālu tālāk.

Dzīvoju "dižaja pilsētā", bet tāpat nesaprotu, kādēļ tas ir obligāts priekšnosacījums zināt šāda veikala atrašanās vietu. Tev tiešām liekas, ka visiem iedzīvotājiem pašsaprotami ir jāstaigā tieši pa šo vecpilsētas ielu? Es, ja godīgi, pat neatceros, kad tur pēdējo reizi esmu bijis - studentu gadi ar burziņiem krogos ir sen pagājuši. Ko man tur darīt? Iet paskatīties uz tūristiem?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
2 0 Atbildēt

Mešalkai jau pilnīgi par visu ir tā - viņa viedoklis un nepareizie...

Viņš nepieļauj varbūtību, ka pat ja cilvēkam kādā pilsētas nostūrī ir ikdienas darīšanas, varbūt pat vienā kvartālā, tad var būt pilnīgi pajāt, kas darās otrā kvartāla pusē, jo tur fiziski nesanāk un nav vajadzības rādīties...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 3 Atbildēt

Jā, čabulīt, tev taisnība - es nepieļauju varbūtību ka cilvēks, kurš mitinās dižajā pilsētā, varētu šad un tad nepastaigāties pa dižās pilsētas centru - nu kā var visas pasaules centru neapmeklēt? Saprastu vēl ja tas veicis atrastos kādā no "ciemiem" nomaļā nostūrī...

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

smaidīgais

Kā man viens kafijas automātu biznesmenis teica , tad vislabākā ir bendzīntankos . Jo automāts novērš cilvēk faktoru . Kafeijnīcās var būt gan izcila ,gan ne tik. Vis atkarīgs no baristas .

PS Pats sevi par ekspertu neuzskatu . Esmu rituāla dzērājs un daudz .

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Pie kapļa Jelgavā kā parasti , it sevišķi pret vakaru . Tad sabrauc jaunieši atrādīt savus muskuļauto . Un pildījās arī kā parasti.

Pats tur nepildos ,jo Astartes karte . Un kaplis nepatīk īpašnieku dēļ . Norvēģi ,kanāda

Damn Reģ.: 07.12.2003
2 0 Atbildēt

Kafija no aparatā ir stipri, kā teiktu vwfans, baudāmāka, nekā no filtra pilināmierīces. Protams, ļoti daudz atkarīgs arī no pupiņām.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

No vienām un tām pašām pupiņām ir iespējams iegūt daudz plašākas kvalitātes kafiju dažādos pagatavošanas veidos, nekā no dažādām pupiņām vienā un tajā pašā veidā. Filtra pilināmierīce vispār ir draza - tad jau labāk vienkārši krūzē apliet.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Jāatzīst, nekādu kafijas baudīšanu braucot auto es neizjūtu. Trekterēt dikti karstu kafiju no tās kartona krūzes - man ne visai, tāpēc to pērku baisi reti. Reizi gadā varbūt. Ja ikdienā stāvētu garos korķos, varbūt domātu savādāk.

Ja nu par kafijas automātiem vispār - šogad iegādāju mājām tādu aparātu. Neko dižu, bet nu ar spiedienu no maltās kafijas dzērienu dabūt var. Iesākumā biju mazliet vīlies, jo laikam jau biju dikti sasapņojies, ka nāks ārā kaut kas vienkārši izcils, bet ar laiku pieradu un liekas, ka tas produkts tiešām nav slikts. Aizbraucu ciemos pie radiņiem, kam ir pilināmais aparāts - nu nav, nav... taisa mūžību, beigās dzēriens ne gluži karsts un arī garša neko izcila nav (sagadīšanās pēc salīdzināšanas reizē radiņiem bija taisni tāda pati kafija kā man mājās). Tik vien ka nav biezumu.

Kādreiz biju mēģinājis pupiņas pirkt, pats malt, bet laikam neesmu tik liels gardēdis - ar laiku atmetu šo domu, jo nespēju to visu novērtēt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ikdienā uz darbu dodos ar kājām un velo, bet ceļa kafiju pērku pamatā brīvdienu izbraucienos - kas sākas ar auto uzpildi un kafijas iegādi, tālāk jau to nesteidzīgi pa ceļam izdzerot. Bet pilnīgi noteikti tikpat nesteidzīga dzeršana sanāk arī ikdienas korķī sēdošajiem.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ar nelielu modifikāciju tos lētos aparātus, kas pārsvarā paredzēti espresso var uzlabot.

usaexperc Reģ.: 13.01.2018
0 2 Atbildēt

Saukt par baudāmu šļuru kartona krūzē ar plastmasas vāku no 50 kEUR vērta automāta un to vēl prpogandēt var tikai totāls lūzeris, kam dzīvē nekas labāks par padomju laika miežu kafiju nav trāpījies.

To es saku kā rūdīts kafijas eksperts.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

msh rakstīja: Jā, čabulīt, tev taisnība - es nepieļauju varbūtību ka cilvēks, kurš mitinās dižajā pilsētā, varētu šad un tad nepastaigāties pa dižās pilsētas centru - nu kā var visas pasaules centru neapmeklēt? Saprastu vēl ja tas veicis atrastos kādā no "ciemiem" nomaļā nostūrī...

Tad jau būsi ļoti pārsteigts, ka, piemēram, Bernātos pēdējo gadu laikā esmu bijis biežāk, nekā gājis garām tevis piesauktajam kaplītim, kas starp citu ir apmēram 1km attālumā no manas dzīvesvietas. Gluži vienkārši man tur neko nevajag, lai gan blakus ielās vajag visnotaļ bieži. Speciāli iet ekskursijā līdz konkrētajam stūrim nekādi nav aktuāli Ja nu gadījumā savajadzetos pie Ušakova audiencē, tad gan sanāktu pa ceļam - bet tāda vajadzība nav radusies.

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
1 0 Atbildēt

usaexperc rakstīja: Nezinu kāda līmeņa kafejnīcās tu apgrozies, bet kafija tur ir gavno. Kautkāds nedaudz uzlabots 3 in 1 pulverītis, ko var nopirkt par pārdesmit centiem jebkurā veikalā. Cena, protams, staķika cienīga (kā jau norvēģiem). Da pat ūdenim tur cena ir 2-3 augstāka.

Kaplis jau sen kā pieder kanādiešiem. Un no tiem arī ir šim CirkleK zīmols. Tam holdingam pieder vēl nto zīmolu DUS. Latvijā varēja būt arī DUS ar vistas/gaiļa siluetu.

Cik pareizi atceros tad viens kafijas aparats bija 15K €. Divas reizes dienā viņam bija jātaisa apkopes.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Vakar biju Lietuvā - Kauņā... Nestē un Staķikā degviela maksāja apmēram tikpat, cik pie mums (es uz dīzeli skatījos). Pārējos tā ap 1,17-1.20.

boliks Reģ.: 22.03.2004
0 0 Atbildēt

Sestdien biju kaimiņvalstī LT patīkami pārsteidza degvielas cenas E95 - 1.16 un DD-1.08. Nestē jā nemaldos E95 -1.24 un DD neatceros.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti