Avārija uz gājēju pārejas (+ video) 9

 
iAuto | 11.jūlijs 2017 18:04

"Toyota" apvidnieka vadītājs aizsapņojas un ietriecas mašīnās, kas apstājušās, lai palaistu gājējus.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 11.jūlijs 2017 18:57
4 1 Atbildēt

Pēc operatores komentāriem var secināt, ka ar kaut kur brauca mamma.

arko2 11.jūlijs 2017 19:25
1 12 Atbildēt

Tie kuros ietriecas aizripo kaut kur nafig, itkā viņiem bremzes būtu pēkšņi pazudušas. Kaitīgs paradums neturēt kāju uz bremžu pedāļa kamēr stāvi. Labi ka tur nebija vēl gājēji.

Tā gan 11.jūlijs 2017 19:29
1 0 Atbildēt

Tāpēc arī izgudrota pēcsadursmes avārijas bremzēšana, kas tādu iespēju (kaut kur aizripot pēc avārijas) izslēdz

Nortel 12.jūlijs 2017 9:05
2 0 Atbildēt

Labi, ka neturēja kāju uz bremzes, mazāku triecienu pa ķermeni saņēma. Ja redzi, ka kāds tev ieskries aizmugurē un nevari izvairīties no sadursmes, tad atlaid bremzes un atspiedies pret krēsla atzveltni, un galvas balstu. Būs mazākas traumas pašam un auto.

Tiks 11.jūlijs 2017 21:11
28 1 Atbildēt

Ja Vernons stūrētu kādu no priekšējām divām automašīnām, tad pēc paša sludinātā, būtu vainīgs. Džipa vadītājs ņe pri delah.

Skaidrs, ka priekšējie negaidīti strauji nobremzeja,tādā veidā rupji pārkāpjot punktu, kas liek rūpēties par satiksmes drošību.

Vernons 11.jūlijs 2017 23:19
0 12 Atbildēt

Vai kaut kādas elementāras pārbaudes ir vajadzīgas???

Vernons 12.jūlijs 2017 9:37
0 11 Atbildēt

Azartiskie CSN "zinātāji", kuriem šie Noteikumi asociējas ar vienu vienīgu "Distances vērošanu", jau ir atzīmējušies! Ar to arī Jūs apsveicu.

Vernons 12.jūlijs 2017 9:34
0 23 Atbildēt

Rūpīgi pārlasīju krievijas CSN. Arī Krievijā STOP signāls nav brīdinājuma signāls, bet tā "došana" paredzēta ar augšup paceltu roku! Pirmais un galvenais jautājums, vai "Mecedesam" STOP signāls vispār bija! Otrais, vai pēdējais sitējs neglaudīja telefonu!

3.1. Количество, тип, цвет, расположение и режим работы внешних световых приборов не соответствуют требованиям конструкции транспортного средства.

Примечание. На транспортных средствах, снятых с производства, допускается установка внешних световых приборов от транспортных средств других марок и моделей.

3.3. Не работают в установленном режиме или загрязнены внешние световые приборы и световозвращатели.

Es ceru ka nav jāpārtulko.

asd 12.jūlijs 2017 9:42
6 2 Atbildēt

Mercedes bija jau apstājies, iespējams, paspēja atlaist bremzi. Kruzaka voģila vainīgs par visiem 200%-tiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

6 Ginesa rekordi: Kārlis Bardelis ar laivu un velo apbraucis apkārt pasaulei (+ VIDEO) 3

Kad viņš sāka savu braucienu apkārt pasaulei, viņam bija 31 gads. To beidzot – 39. Kārlis Bardelis airu laivā un ar velosipēdu apceļojis zemeslodi un nu atgriezies Latvijā. Ceļojuma laikā sasniegti seši Ginesa rekordi un vākti līdzekļi labdarībai. Lasīt vairāk

 

No 1. maija atsevišķos valsts ceļu posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 10

No 1. maija atsevišķos valsts galveno autoceļu posmos tiks ieviests palielināts atļautais braukšanas ātrums. Lasīt vairāk

 

Kas ir Cupra Tavascan ? (+VIDEO) 6

Izstādē Auto 2024 notika elektromobiļa Cupra Tavascan Baltijas pirmizrāde. Kā TV Autoziņām uzsvēra K-Auto Seat un Cupra tirdzniecības vadītājs Juha Patama, tā ir pilnībā elektriska SUV kupeja, SUV spēcīgā rakstura un kupejas elegances kombinācija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti