Valmieras pusē dzīvību zaudējis kvadricikla vadītājs 5

 
Nozare.lv | 23.aprīlis 2023 18:13

Aizvadītajā diennaktī Vidzemē, Valmieras novadā ceļu satiksmes negadījumā bojā gājis kvadricikla vadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP)

Sestdien ap plkst.10.45 Valmieras novadā, Dikļu pagastā autoceļa Dikļi-Mazbrenguļi otrajā kilometrā kvadricikla vadītājs, vadot kvadriciklu "Bombardier", apgāzās, kā rezultātā notikuma vietā gāja bojā.

VP skaidro negadījuma apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 92 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši kopumā 16 cilvēki un viena persona gājusi bojā. Negadījumos Rīgas reģionā cietušas 11 personas, Vidzemē divi cilvēki un Latgalē trīs personas.

Rīgā starp cietušajiem ir arī četri velosipēdisti, viens gājējs un viens elektriskā skrejriteņa vadītājs.

Šis ir otrais gadījums pēdējā laikā, kad ceļu satiksmes negadījumā iet bojā kvadricikla vadītājs. LETA vēstīja, ka iepriekš 14.aprīlī, Salacgrīvā vīrietis ar kvadriciklu nobrauca no ceļa braucamās daļas, apgāzās un negadījumā zaudēja dzīvību. VP par notikušo sāka kriminālprocesu.
 

 
Visi komentāri
 
0pis 23.aprīlis 2023 23:28
1 1 Atbildēt

kvadraciklu, ļoti jaudīgu braucamo ar īsu bāzi un augstu smaguma centru izmantot drīkstētu tikai cilvēki, kas apguvuši tā vadīšanas prasmes, ar ko es domāju braukšanas kursus, nevis 5min. instruktāžu.

Sipo 24.aprīlis 2023 9:41
1 0 Atbildēt

Jau pagājšnedēļ teicu, ka izskatās, to procesu neviens nekontrolē - tūrisma firmām tie verķi ir piedāvājumā un lieli, mazi braukā pa lauku ceļiem, tīrumiem un laukiem līdz brīdim, kamēr atgadās šāda nelaime.

0pis 24.aprīlis 2023 10:59
1 0 Atbildēt

Tikpat labi peintbolā varētu dot īstos ieročus pret parakastu, ka nešaus tiešā tēmējumā.

Kanibaals 24.aprīlis 2023 9:57
2 0 Atbildēt

Kens Bloks arī dabūja galu uz līdzīga braucamā. Velo arī bīstams, cik nedabū galu.

0pis 24.aprīlis 2023 10:24
1 1 Atbildēt

Cik nedabū galu, sēžot pie kompja un dienām drukādami komentārus. Kompis bīstams, beņķis arī. Un dīvāns, uz kura zvilnot skatās bīstamo televizoru.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Braucam ar jaunākajiem auto "Latvijas Gada auto 2025" Pavasara testa dienā (+ VIDEO)

Jauns gads, jauns konkurss - iAutolv iepazīstina ar Latvijas Gada auto 2025 kandidātiem un pavasara testa brauciena dalībniekiem. Lasīt vairāk

 

Genesis uzsāk modernizētā GV70 pārdošanu

Dienvidkorejā uzsākta aprīlī pirmizrādi piedzīvojušā modernizētā GV70 pārdošana. Vietējā tirgū tā cena sākas no atzīmes 53,8 miljoni vonu, kas ir aptuveni 36 600 eiro. Lasīt vairāk

 

Lai novērstu aizdegšanās risku - Porsche atsaucis vairākus tūkstošus elektrisko Taycan 2

Vācijas sporta automašīnu ražotājs "Porsche" ceturtdien paziņoja, ka atsaucis vairākus tūkstošos pilnībā elektrisko "Taycan" automobiļu saistībā ar riskiem, ka to akumulatori varētu aizdegties. Lasīt vairāk

 

Aptuveni 160 000 eiro - BMW piesaka jauno M4 CS (+ FOTO) 2

Pasūtīšanai M4 CS kļūs pieejams maija beigās, ražošana sāksies jūlijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti