Pilnībā aizķēpāts numurs - vai policija to neredz? 63

 

Foto: iAuto aculiecinieks

iAuto | 23.februāris 2017 10:59

Kāds autovadītājs iesūtījis paša uzņemtu attēlu ar priekšā braucošo spēkratu, kura numura zīme ir tik ļoti netīra, ka nav salasāma pat dažu metru attālumā.

Viņš ir sašutis un vaicā, vai policija to neredz? Atgādināsim, ka Administratīvo sodu un pārkāpumu uzskaites punktu tabulā ir noteikts, ka par braukšanu ar transportlīdzekli, kuram numura zīmes nav salasāmas no noteiktā attāluma vadītājs saņem brīdinājumu vai sodu 7 eiro apmērā, savukārt par braukšanu ar transportlīdzekli, kuram numura zīmes nav salasāmas no attāluma, kas ir divas reizes mazāks par noteikto sods ir 30 eiro.

Ja Tev ir fotogrāfijas vai video no avārijas, videoreģistratora, Ceļu policijas vai citām nebūšanām uz mūsu ceļiem, tad sūti tās iAuto.lv redakcijai uz sociālajiem tīkliem FacebookDraugiemTwitter vai uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

Pieraksties iAuto YouTube kanāla jaunumiem - abonē šeit >>> te video parādās ātrāk!

 
Visi komentāri
 
kasinsh79 23.februāris 2017 11:18
8 3 Atbildēt

Tādiem gribas naturāli ar slapju lupatu to numuru notīrīt, lai kļūst redzami :D

Jo, citādi konkrētais auto (un daudzi citi, kas līdzīgi) var uz ceļa darīt, ko vien iegribas. Nav atrodami pēc valsts numura zīmes.

Vernons 23.februāris 2017 11:21
0 4 Atbildēt

Priekšā esošo neaiztiec! Tas mums ir svētāks par svētu!

Palaidniex 23.februāris 2017 12:34
5 4 Atbildēt

Nejauc visu vienā katlā.

Pēteris 23.februāris 2017 12:08
30 14 Atbildēt

Ziņotājs varētu slotiņas nomainīt, redzamība uzlabotos.

Bl*d 23.februāris 2017 11:25
24 15 Atbildēt

tā ir cūcība - tas nozīmē vien to, ka vadītājam uzspļaut uz pārējiem - tas visticamāk ir agresīvs vadītājs, kurš pārvietojas mainot joslas (nevajadzīgi), radot bīstamas situācijas un nerēķinoties ar pārējiem@!

gunbox 23.februāris 2017 11:48
9 11 Atbildēt

Domāju, ka no šeit lielākiem sašutuma izteicējiem paši sniegputenī ilgi braucot nekāpj no autiņa ārā, lai notīrītu paši savu numuru ik pēc 20km. Ja šādi piesieties visiem sīkumiem, tad man šārīta savu braucienu arī būtu jānofilmē un jāpublicē par distances neievērošanu, kā viens prātā vājš Hundai krosovera vadītājs sēdēja aiz manis 3m attālumā pietiekami kilometrus, kamēr es piebremzējot nepiespiedu viņu apdzīt. Pēc tam nākošajam priekšā braucošajam caur Medamciemu sēdēja vietām pat 1-2m. Salīdzinoši tāds netīrais numurs man pie vienas vietas. Satiksmes drošību tas neapdraud. Un diez kas notiktu uz ceļiem, ja policija tagad sāktu meklēt katra auto numuru tīrību. Idiotisms.

Vernons 23.februāris 2017 11:58
1 11 Atbildēt

Nu protams, vēl viens apliecinājums tam ka CSN sastāv tikai un vienīgi no "distances vērošanas". Distanci saprāta robežās būtu jāievēro, bet ja kāds tev "apsēdies" uz bufera, tad viņam ir tiesības Tevi apdzīt un Tev ir pienākums viņam to atļaut! Šis tāds mazs sīkumiņš, kas pierāda ka par sava auto pakaļu un par to kas notiek un var notikt aizmugurē nav jāatbild. Tas potēts gadu gadiem. Garantēt drošību ir tabu! Ne tikai numurs ir netīrs bet arī lukturi var būt tādi paši! Nu tāda, diemžēl, ir mūsu domāšana.

Pēteris 23.februāris 2017 12:07
7 0 Atbildēt

"Tev ir pienākums viņam to atļaut!"

Nav tāda pienākuma, vienīgais nedrīksti palielināt kustības ātrumu, mainīt joslas, kad kāds Tevi apdzen!

"viņam ir tiesības Tevi apdzīt" tikai un vienīgi likuma ietvaros.

Palaidniex 23.februāris 2017 12:47
9 2 Atbildēt

+1 nevis jāļāuj apdzīt, bet nedrīkt traucēt apdzīt! Un tas nav viens un tas pats!

bet daudziem ir tāds niķis sēdēt pārāk īsā distancē. kur tādi rodas? laikam vernona lekcijas klausās...

Poļiem īpaši tā ir izteikta slimība. Viens uz plesenes nonesa velosipēdistus, bet skolai derēja iekraut traktoram astē!

Braucu no Tallinas un divi poļu memļaki uzreiz pēc to apdzīšanas (citādāk nenosauksi) pielipa man astē, jo pēc spidometra braucu +10, pēc gps - +3-4 (radara kļūdas robežās uz 90).

Tā nu vil;kās REĀLI PIELIPUŠI un neko negriboši apdzīt - distance uz aci ar ātrums dalīts ar 8 - kādi 10-15 m, un otrs tam pirmajam tāpat astē. Sēž laikam mani grib spiest braukt ātrāk, bet neapdzen! Ilgi km - reāli vernonīgi.

Tiklīdz kāds šādu mūsu kolonnu apdzina, tā uzreiz metās tam sekot tik pat īsā distancē, kā "sponsors" nogriezās, tā momentā brauca lēnāk par mani (minu 90 vai mazāk pēc pēc spidometra). Atkal noķēru - atkal nācās atkal tos apdzīt, ko domājies - protams - atkal pielipa astē tik pat īsā distancē.

Pats interesantākais sākās tiko tuvojos kādai fūrai, ko ar ātrumu 93 km/h nācās ķert desmitiem km (par kādiem te ierobežotiem 80 km/h un sodu no pirmā pārkāptā km daži te murgo - pabraukts garām tika vairākiem FR). Man pietuvojoties fūrai - apdzen gan mani gan fūru. Tad es arī apdzenu fūru, jo kustos mazliet ātrāk, bet šie atkal vilkās, un atkal nācās apdzīt - tā 3 reizes kādu 80 km garā posmā, līdz iebraucot Latvijā kāds pašāva garām ātrāk un tie poļu memļaki uzreiz atrtodot jaunu ātrāk stumjamo sponsoru beidzot izgaisa... tik pat īsā distancē...

Vernons 23.februāris 2017 13:38
4 5 Atbildēt

www.tvnet.lv/zinas/krimina...as_izraisitaju

Pierādījums tam, ka velosipēdistam tur nebija jābūt ne pie kādiem apstākļiem!

Nu gan par Tevi visi smiesies, ka nespēj apdzīt "fūri".

Igaunijā ceļi savādāki, tadēļ igauņi ļauj smagajiem braukt 90 km/h un nečakarēt satiksmi!

Palaidniex 23.februāris 2017 15:23
2 2 Atbildēt

Man nav nekāds krāns jāgarina ar "spēju" vai "nespēju" apdzīt fūri. Mierīgi ieliku kruizkontrolē ātrumu un vedu pats sevi no punkta A uz Punktu B. Un jā - pa visu garo ceļu - 300 km mani apdzina 7 automašīnas (5 no tām LV teritorijā un tos poļu memļakus ieskaitīju 1 reizi), kā arī pašam nācās apdzīt kādas 8 fūres un 2 vieglos (neskaitot poļus nevienu reizi). Līdz ar to normāla ātruma ievērošana, 300 (!!!) km garā posmā rada minimālu nepieciešamību kādu apdzīt, tas samazina arī bīstamības un negaidītus pavērsienus. Reāli lietot bremzes visa ceļa posma garumā vajadzēja maksimums pārdesmit reizes, ja ne vēl mazāk, savlaicīgi atslēgta kruizkontrole nodrošināja pietiekami drošu distanci. Bet tev nesaprast, ņeķerpilām vienmēr kaut kur jāskrien kā sadegušiem...

Ar laiku paliec bērna prātā, ka nemitīga dzīšanās pa šoseju un nemitīga sevis pierādīšana uz ceļa kādu apdzenot ir vienīgais dzīves piepildījums?

P.S.

Latvijā arī ir pietiekami daudz radari, kuriem fūres mierīgi brauc garām ar 90 pēc GPS un neviens radars tās speciāli nefočē! Tā teikt, kā jau labākajās tukšfļūtīšanas tradīcijās, neesi spējis parādīt nevienu pēdējo 2 gadu laikā tapušo "īsto veču pašiņu|", kurā ir piestādīs sods par +1 km/h, un tieši tāpēc ka tas ir izdarīts ar kravas auto...

gunbox 23.februāris 2017 18:33
2 0 Atbildēt

Jūs te sākuši dīvaini muldēt. Kur ir minēts, ka kāds viņam neatļāva apdzīt? Bija kādas 2 vietas, kur varēja droši iet garām, bet negāja un tajā taisnē, kur piebremzēju arī nebūtu gājis. Tur kur nevarēja paiet, maisīja tikai pretīmbraucošie, kuri arī bija redzami pa pietiekamu gabalu, lai brauktu ar distanci.

kasinsh79 23.februāris 2017 12:36
6 2 Atbildēt

Pilsēta un aizķepis numurs?

Izbeidz ;)

ezis71 23.februāris 2017 18:28
3 1 Atbildēt

Tiešām komiski,mums tak tīrākās ielas eiropā,vasarā ķem boļe.Brauc traktors ar to piekabi uzkopēju,visa smiltiņas no apmalēm smuki nokasa un izkaisa pa visu ceļu.

Scotinsh77 23.februāris 2017 11:55
3 7 Atbildēt

Vienkaarshi, tas knipseetaajs X5 sagribeeja nobildeet:)))

12.00 23.februāris 2017 12:03
8 2 Atbildēt

Tev nešķiet, ka ar sniegu šeit nav nekāda sakara? - var redzēt, ka te netīrumi krājušies dienām... un vēl - vai tiešām visas dienas garumā Tu ne reizi neapej apkārt savam auto?

4diena 23.februāris 2017 13:19
3 8 Atbildēt

tavam prātam tik tālu neaizsniedz, lai aizdomātos ka šādos laika apstākļos braucot pa grants ceļu ir šāds iznākums? Pietiek nobraukt kādus 20km un numuru neredz. Un jā, lauku cilvēki arī brauc ar x5, jo tur ceļi tādi. Un šie cilvēki arī mēdz braukt uz pilsētu!

Palaidniex 23.februāris 2017 15:48
4 3 Atbildēt

Izbraucot uz piķa apstājies un notīri... Kur problēma?

reku 23.februāris 2017 22:33
1 0 Atbildēt

Vienigais izskaidrojums sieviete pie stūres.Sievietes kurām nav auto uzskata ka tas brauc ar gaisu,bet ka numurs pašattīrās uzskata arī tās kurām ir auto .

12.05 23.februāris 2017 12:04
0 0 Atbildēt

tas bija domāts "gunbox"

gunbox 23.februāris 2017 18:29
2 0 Atbildēt

Es neiebilstu pret CSN ievērošanu, tikai saku, ka nav katrs sīkums jāievieto, kā kaut kāds jaunums ziņās. Liek forumā, ja tik ļoti gribas muldēt par ikdienišķo uz LV ceļiem. Tik pat labi varam katrs ķert visus, kuri pārkārtojoties neparāda pagriezienu. Katru dienu daudz tādus var sastapt nobraucot tikai pa Krasta ielu vien. Beigās būs vesela lapa jāatver, jo pagrieziena nerādīšana ir tik pat bīstama kā tas netīrais BMW. Un starp citu, tam netīrītam BMW es attiecīgi lielāku distanci ievērotu. Un ja tā līdz galam padomā, tad tajā lielajā distancē būs vienmēr kāds pakaļā līdējs, kurš pielīdīs pie tā BMW. :D Nē nu nopietni. Netīrus lukturus nesaskatu par problēmu, ja vien braucējs aiz viņa nedomā ar sēžamvietu.

iuziite 27.februāris 2017 9:14
0 0 Atbildēt

"Tik pat labi varam katrs ķert visus, kuri pārkārtojoties neparāda pagriezienu." Šis būtu noderīgāk un satiksmei vairāk līdzētu.

Bils 23.februāris 2017 12:16
7 1 Atbildēt

"...numura zīmes nav salasāmas no noteiktā attāluma "

Cik ir NOTEIKTAIS attālums? Slinkums meklēt CSN.

P.S. Manam bobikam nr tīrs, vakar lejoties Lukoilā, notīrīju (lukturus arī), tur pie tanka nolikti spannīši ar birstītēm, un pat tīru ūdeni, vismaz 9 no rīta ;) Paldies Mūkusalas Lukoilam!

Johai 23.februāris 2017 12:25
10 2 Atbildēt

paldies, Tev draugs - tu būsi pamanāms un visiem būs drošāk - lai nu paliek numurs, bet diemžēl ir nācies redzēt arī tik ļoti aizķēpātus aizmugures lukturus, ka mašīnu pamani tikai pēdējā brīdī un tad gan gribas to vadītāju, kā kaķi sūdos - es tavainojos

ABECEDE95 23.februāris 2017 15:24
2 2 Atbildēt

Un kāpēc slinkajiem būtu jāsaka priekšā? Atrodi pats un izlasi.

Nortel 23.februāris 2017 13:26
29 14 Atbildēt

Vakar vairāku simtu km garumā mana auto aizmugure bija klāta ar sniegu, aizsedzot visu, gan numuru, gan lukturus. Vai man būtu ik pa 5 km jāapstājās un to visu jānotīra???? Pats to pamanīju tikai apstājoties pamīzt. Ejiet ieskrieties! Kāds klimats, tāds auto.

Vernons 23.februāris 2017 13:39
1 6 Atbildēt

To Tu iestāsti palaidniekam!

ABECEDE95 23.februāris 2017 15:29
8 2 Atbildēt

Neba Vernons uzliks sodu (viņam nav tādu pilnvaru). Policija uzliks. Un pareizi darīs.

Un Vernon! Kur tad ir Tevis piesauktā drošība?! A?! Kāds mauc bez fārām, bet tas ir OK, tavuprat, tāpēc vien, ka tam nepiekrīt Palaidnieks? Nevien tērēts esi, bet arī divkosis, ko?!

Vernons 23.februāris 2017 16:17
6 6 Atbildēt

Savu domu gājienu paturi lūdzu pie sevis! Tavam domu gājienam es tāpat saimnieks nekļūšu. Tā rodas pīles. Lūdzu tā nekad nedari!

Palaidniex 23.februāris 2017 15:37
7 2 Atbildēt

Man gabals kaut kā nekad nav nolūzis - apstātjoies un notīrot lukturus, stiklus un numurzīmi...

Nortel 23.februāris 2017 16:18
2 0 Atbildēt

Gribu redzēt...

Palaidniex 23.februāris 2017 16:23
8 3 Atbildēt

nekad neesi redzējis cilvēkus, kuri notīra savus lukturus, stiklus un numurzīmi? patiešām?

un cik reizes gadā ir tāds mežonīgs putenis, ka ik pa 5 km numurs ciet? Cik reizes vispār šoziem ir bijis putenis? Ok - siegputenī met ciet straujāk... un? iebrauc ik pa brīdim kādā tankštellē un notīri. Kur problēma? jo šosejas jau nav jāstājās!. Pie kam poliči patiešām sniegputenī par to nesienās klāt, bet konkrētajā bildē nekas neliecina par sniegputeni, nepārvaramu dabas stihijas kopumu, bet gan par parastu slinkumu, nevīžību un pofigismu gan!

Nortel 23.februāris 2017 16:28
3 5 Atbildēt

Vakar bija normāls putenis. Un man nebija ne mazākās vēlēšanās kautkur apstāties un kautko tīrīt. Bija jāizbauda iespējams pēdējais sniegs.

MG 23.februāris 2017 16:13
4 3 Atbildēt

Biedrs NORTEL acīmredzot arī apakšveļu un zeķes maina reizi nedēļā. Un staigā gumijas zābakos, jo tāds, redzi, klimats.... :)

Nortel 23.februāris 2017 16:17
3 2 Atbildēt

Biedram Nortel nav nekādas vēlēšanās putenī, maršrutā Daugavpils - Rīga ik pa 5 km apstāties joslā (jo nav redzamas ne līnijas, ne ceļa mala) un riskējot ar savu dzīvību tīrīt auto aizmuguri.

anonimikis 23.februāris 2017 16:19
2 0 Atbildēt

Tādā situācijā vajag numuru noņemnt un ielikt salonā aiz stikla, lai ir labi saskatāms.

650 23.februāris 2017 13:42
4 1 Atbildēt

CP rīcībā nav ierīču un metožu, ar kurām konstatēt.Tos 20m nomērīt var, bet var arī strīdēties kuram labāka Redze- viens kaut ko neredz, bet cits to pašu redz.Tad, kad būs atnākuši tie jaunie beztrafareta auto 40gab, nu tad no tiem caur svaigo stiklu "visu" varēšot redzēt (kādu laiku, kamēr viņus nesalauzīs neizjauks pa detaļām kā līdzīgus iepriekšējos).

Redaktors 23.februāris 2017 14:50
11 5 Atbildēt

Man personīgais viedoklis ir, ka tas nu nekādi drošību neietekmē un nav ko te cepties.

Palaidniex 23.februāris 2017 15:27
6 3 Atbildēt

drošību tieši nē, bet iespēju saņemt pēc nopelniem - visai būtiski!

Un tas sekundāri var radīt vēlmi vairāk pārkāpt un izpildīties.

Tā teikt - normāliem, par saviem darbiem atbildēt spējīgiem večiem uz moča numurzīme ir piestiprināta normāli, uzvedība uz ceļa adekvāta, memļakiem un citiem, par savu rīcību atbildēt nespējīgiem/negribošiem diegabikšiem nolocīti, iemudīti, utt. Un kādus tik fufeļus neizdomā tā attaisnošanai... Toties kamēr milicis neredz brauc kā traki un mēģina mukt pie pirmās iespējas...

Tā teikt - viss drošības vārdā...

Redaktors 24.februāris 2017 6:56
0 0 Atbildēt

Es te nesen lasīju policijas lēmumu, kur tas, kurš izbrauca priekšā tika atzīts par vainīgu. Ja ir videoreğistrators pats vari pārmācītāju pārmācīt, bet nu risks paliek.

iuziite 27.februāris 2017 9:17
1 0 Atbildēt

"Un tas sekundāri var radīt vēlmi vairāk pārkāpt un izpildīties." Sevišķi tad kad nav ne jausmas ka aizmugurē nr nav redzams ;)) Tad noteikti!

Vernons 23.februāris 2017 16:13
3 5 Atbildēt

Līdz reizei, kad Tevi kāds "pārmācīt" gribošs nobremzēs priekšā. Ej un pierādi kāds bija numurs.

"Nortel 23.februāris 2017 13:26 Pats to pamanīju tikai apstājoties pamīzt. Ejiet ieskrieties! Kāds klimats, tāds auto."

Pirms apdzīvotas vietām sevi un citus cienošs auto vadītājs to sniega kārtu no lukturiem un numura notīra!

mnde 23.februāris 2017 16:19
1 0 Atbildēt

ja regulāri tevi pārmācīt griboši dažādi slimi un nervozi tipāži liek pa nažiem mierā tieši tev priekšā, vairāk kā skaidrs ir viens fakts - neba nu bez tavas līdzdalības un paša "labi pārdomātajām" darbībām nervozākie ķeras pie šādām lietām.

Tas, protams, nunekādi neattaisno tādus kretīnus bremzētājus un pārmācīt gribētājus idiotus, bet visai nopietni liek aizdomāties par tevis paša "parauguzvedību" uz ceļa... :D

Vernons 23.februāris 2017 16:27
0 2 Atbildēt

Kurā brīdī Tev radās motivācijā ko tādu uzrakstīt? Vai vakardienas avārijas iespaidā uz Jūrmalas ceļa?

mnde 23.februāris 2017 16:48
6 0 Atbildēt

lasot tavus tekstus par neliešiem, kuri nemitīgi zog tev distanci, met pa nažiem mierā tieši tev priekšā, neko tev netaisās garantēt, kaut pats tu nejēdz ne distanci ievērtot, ne grasies skatīties kas notiek braukšanas virzienā...

Nortel 23.februāris 2017 16:33
3 0 Atbildēt

Tu piedāvā apstāties, ieslēgt avārijas gaismas signalizāciju, izlikt trijstūri un iet tīrīt auto?

Palaidniex 23.februāris 2017 17:03
6 2 Atbildēt

kāpēc stāties uz ceļa - iebrauc benzīntankā, vai tss par grūtu izdarīt/izdomāt?

Un jā - drošības dēļ notīri gan lukturus, gan stiklus un pie reizes arī numurzīmi - Nekas slikts ar tevi nenotiks.

P.S.

Putenī miliči nemaz tik strikti nav.

ims44 23.februāris 2017 15:42
5 6 Atbildēt

tas stukachs pats bija savu nr notirijis? neticas, redzot cik netiirs vinam logs...pashu vajadzetu sodit, ar masinas konfiskaciju, ja jau nav kapeikas normalam slotinam un logu skidrumam

kasinsh79 23.februāris 2017 15:56
4 2 Atbildēt

Jatrāž tādus un miers!

kā tad tā 23.februāris 2017 21:15
1 0 Atbildēt

Katram pie astes pa policistam,arī pašam policistam.Ja nezin kādēļ gribas rakstīt un publicēt muļķības,tad iauto redaktoram gan būtu jābūt norūdītam no tādām bļēņām!Pilsoniski atbildīga sabiedrība gatava izbraukt ielās un paši noķēpāties?

Redaktors 24.februāris 2017 6:58
0 0 Atbildēt

Mēs publicējam dažādus viedokļus par attiecīgajām tēmām.

kloķis un klanis 23.februāris 2017 21:17
2 3 Atbildēt

Nožēlojam provokācija no autora un iauto puses.No kā tiek novērsta mūsu uzmanība?

Redaktors 24.februāris 2017 7:00
0 0 Atbildēt

Droši vien no valsts budžeta vai ES ;)

as 24.februāris 2017 13:41
0 0 Atbildēt

Te tiešām CP var tikai brīdināt, tāpat kā ar izdegušām spuldzītēm- autovadītājs, iespējams, izbrauca no starta tīrā auto ar visām pārbaudītām spuldzītēm, bet pa ceļam, pateicoties ārprātīgi netīrajiem un izdangātajiem ceļiem, nošmulējās līdz nemaņai un arī kāda lampiņa izdega. Rezultātā brīdinājums vai drīzāk aicinājums doties uz tuvāko DUS noslaucīt numurzīmi un ieskrūvēt lampiņu. Nekādu sodu šeit juridiski nevar piešķirt

Bmwpower 27.februāris 2017 10:28
1 0 Atbildēt

Normali vismaz fotoradaros neieberzisies. Kada nah...kuram dala redzams nr. Vai nee.

Tu bembist 27.februāris 2017 21:42
0 1 Atbildēt

Tad kad tev vajadzes zinat kada aizkvepusa AUDI numurzimi jo vins noaluza spoguli, tad gan sakis raudat ka aprosinasana nesedz jo nezini kurs to izdarija tik to ka AUDI

elle 27.februāris 2017 11:26
0 0 Atbildēt

vajadzētu uzreiz ieviest nāvessodu hihi

krish 27.februāris 2017 14:33
1 1 Atbildēt

Tas kurš šo bildi uzņēma ir normāls lašara!

labak skaties uz savu auto ne uz citu. nesaprotu šitos lohatronus..

Jānis 27.februāris 2017 16:15
0 0 Atbildēt

Normāls pacans

jonis 27.februāris 2017 17:43
0 1 Atbildēt

Kā tad policija to numuru var redzēt, ja reiz tas ir aizķēpāts? kur ir loģika virsrakstā?

Letiņš 27.februāris 2017 21:20
1 0 Atbildēt

Pabrauciet gudrinieki šobrīd pa lepnajiem Latvijas zemes ceļiem, un tad skatieties pēc policijas lai jums numuru notīra! Tik gudri gvelzt var tikai pilsētnieks botāniķis!

aha 27.februāris 2017 21:28
0 0 Atbildēt

katrs treisais auto tads

Uldis 28.februāris 2017 13:10
0 0 Atbildēt

Tiešām nav nekā labāka par ko runāt ?

Pašam ir tā, ka braucot šajos laika apstākļos visa aizmugure autiņjam paliek melna, pat pa vienu garāku pārbraucienu.

Loģiski ka ideālā variantā numur zīmei vajadzētu būt redzamai.... Bet vai tiešām nav nekā cita par ko runāt un kam pievērst uzmanību ?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Xpeng G6 kļūst pieejams Eiropā 3

Ķīnas autobūves uzņēmums Xpeng uzsācis elektriskā SUV Coupe G6 pārdošanu Eiropas tirgū. Sākumā tās ir četras valstis, taču turpinājums sekos. Lasīt vairāk

 

Drošas braukšanas speciālists neiesaka vasarā braukt ar ziemas riepām (+ VIDEO) 20

Parasti rudenī vērojamas garas rindas pie riepu servisiem, jo autovadītāji teju vienā brīdī ir nolēmuši mainīt vasaras riepas pret ziemas. Pavasarī aina pavisam citādāka. Riepu maiņu process notiek bez garām rindām, tomēr drošas braukšanas speciālists neiesaka vasarā braukt ar ziemas riepām. Ko ņemt vērā, izvēloties vasaras riepas? Lasīt vairāk

 

Aplēsta summa, ko par vēja parkiem varētu saņemt iedzīvotāji (+ VIDEO) 16

Gadiem ilgi savstarpēji “cīnoties” iedzīvotājiem un vēja parku attīstītājiem, Latvija pamatīgi iepalikusi saviem kaimiņiem vēja enerģijas attīstībā. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti