Kas lēni nāk, tas labi nāk - pēc 45 gadu gaidīšanas sāk labot ceļu no Zemītes uz Zanti (+ VIDEO) 10

 
iAuto | 30.marts 2024 9:03

Bija jāgaida 45 gadi, lai beidzot sāktos ceļa asfaltēšana Zemgales pusē. Vietēji atzīst – dramatiski sliktā ceļa dēļ zaudēti iespējamie investori, bojāti spēkrati, pagastu pameta iedzīvotāji.

Tagad pašvaldībā saka – kad nākamā gada vasarā tiks atklāts izremontētais ceļš no Zemītes līdz Zantei, sāksies ekonomiskā rosība, varētu pat cerēt uz jaunu uzņēmumu un arī iedzīvotāju ienākšanu. Zantenieki saka – kad būs jaunais ceļš, tiks rīkota kārtīga balle.

 
Visi komentāri
 
anonimikis 30.marts 2024 10:19
2 1 Atbildēt

Tai ciemā 250 iedzīvotāju. Par kādiem investoriem viņi tur sapņo?

imzz 30.marts 2024 15:23
0 0 Atbildēt

Noteikti ne par atkritumu dedzināšanas fabrikas investoriem. Tad visi 250 būs pretī :-/

mmmotors 31.marts 2024 0:14
3 4 Atbildēt

To dedzinātavu varētu ierīkot netālu no tavas mājas, par kuru tu vēl maksā bankai - tas tik būtu joks eheheh

Kanibaals 1.aprīlis 2024 18:23
0 0 Atbildēt

Nu ja būvē māju blakus TECam un dzelceļam tad par ko ir uztraukums?

650 30.marts 2024 12:40
1 0 Atbildēt

Pareizi.Norakt visu na/uj nost, pa visiem 250%.Padomā tik, tagd 6 miļonus tērēs, pa 24k uz katru to lauķa muuli.Labāk būtu rīgas lohiem ārtelpas mobilitātes punktus tā pavairāk ierīkojuši un jaunā laiduma cssd plakakātus tiem tukuma lohiem gar visu ceļu sakakarinājuši.

feciic 30.marts 2024 19:55
3 0 Atbildēt

Varu tikai piekrist ka normāla piekļuve cauru gadu laukos nozīmē ļoti daudz. Manā, Zantei relatīvi tuvajā, bērnības miestā visur kur var piebraukt pa asvaltu brīvu dzīvokļu principā nav, 7km tālāk pa granteni un bijušajā kolhoza ciematā palikuši vien pensionāri un sociālā dienesta klienti.

650 30.marts 2024 21:40
0 1 Atbildēt

Neveru samierināties.Vaig nocelt nost to tur runīgo cp priekšāstāvētāju un tai palīgskolai uzsūtīt virsū kādu vismaz sanepid staciju.Jaunajam ceļam jātop aprīkotam ar automātikso šlagbomi un (jebkurai) kustībai jānotiek tikai par priekšapmaksu.Mums taču ir jāatpelna šie nepamatotie izdevumi.

Laukiem vispār ir jāstāv tukšiem un neskartiem,tas ir kā depozīts Nākotnei.Tur ir mūsu zaļās plaušas,zilā jūra un/vai gaišibrūnā sirdsapziņa.Bietes un krējumu lai ražo tie lohi polijā. 

Penzsionāriem ir reku vieta turpat netālu pāri laukam Laucienē- tur darbojas centralizētais pansionāts.

krampītis 31.marts 2024 22:19
0 0 Atbildēt

beidzot varēšu ar veļļuku normāli izbraukt - noriebusies tā grantene

Kanibaals 1.aprīlis 2024 18:22
0 0 Atbildēt

Nedodiet pāķiem labus ceļus, apsitīsies kā mušas. Tā jau pāķi prot braukt tik pa ceļa vidu un gāzi grīdā.

Freijers 2.aprīlis 2024 9:07
1 0 Atbildēt

Principā nav cilvēcīgi, ja XXI gs. 20jos gados vēl kādai apdzīvotai vietai (ciemam) Latvijā var piekļūt vien pa grants ceļu. Tie, kas vīpsnā par 250 cilvēkiem un investīcijām laikam dzīvo vēl plantāciju laikos, jeb pareizāk to domāšanā (kā jau pāķu izcelsmes "dižkungiem".

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti