Jauna MI (AI) mobilo tehnoloģiju ēra – Samsung prezentē Galaxy S24 sērijas ierīces

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 19.janvāris 2024 10:45

Līdz ar jauno Galaxy S sērijas ierīču – Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ un Galaxy S24 – izlaišanu, Samsung iezīmē jaunu mobilo tehnoloģiju ēru, kas balstīta mākslīgā intelekta (AI) risinājumos.

Jaunajās ierīcēs iestrādāta virkne AI funkciju, kas uzlabo ikdienas saziņu, kā arī satura uzņemšanu un apstrādi. Ierīces izceļas arī ar uzlabotu veiktspēju, jaudīgu kameru sistēmu, kā arī dizainu. Galaxy S24 Ultra ir pirmais Galaxy tālrunis, kuram ir titāna rāmis[1].

“Izlaižot Samsung Galaxy S24 sērijas ierīces, kā pirmie iesoļojam nākamajā mobilo ierīču inovāciju dekādē, kas lielākoties būs saistīta ar mākslīgā intelekta tehnoloģiju straujo izaugsmi un adaptēšanu. Mēs sagaidām, ka Galaxy AI funkcijas, kas padara Galaxy S24 sērijas viedtālruņus tik unikālus, mainīs un paplašinās to, kā ikdienā izmantojam viedierīces,” uzsver Jurijs Bušmaks, Samsung MX (Mobile eXperience) produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā.

Foto: Publicitātes attēls

Galaxy AI – fokusā mākslīgais intelekts

Galaxy AI risinājumi un funkcijas, kas iestrādāti jaunajos viedtālruņos, bāzēti mākslīgajā intelektā un nodrošina visaptverošu pieredzi, kā arī paplašina mobilo tehnoloģiju izmantošanas iespējas. Pateicoties inovatīvajām funkcijām, izmantojot ierīces iespējams pilnveidot ne tikai savstarpējo saziņu, bet padarīt arī citus ikdienas procesus daudz vienkāršākus.

Galaxy S24 ir pirmais tālrunis, kurā iestrādāta intuitīva, uz žestiem balstīta funkcija Circle to Search ar Google (apvilkt, lai meklētu ar Google)[2]. Nospiežot un pieturot pogu “Sākums”, var apvilkt, izcelt, uzrakstīt vai pieskarties jebkuram objektam, kas redzams ekrānā, lai iegūtu noderīgus un augstas kvalitātes meklēšanas rezultātus, kas pieejami Google.

Pārvarēt valodas barjeru saziņā palīdzēs Live Translate funkcija (tiešā tulkošana)[3] ar kuru reāllaikā iespējams nodrošināt tālruņa zvanu tulkojumus gan balss, gan teksta formātā 13 valodās[4]. Savukārt, izmantojot Interpreter funkciju, reāllaika sarunas var uzreiz iztulkot un aplūkot uz ekrāna, uzreiz izlasot otra cilvēka teikto. Funkcijas darbība tiek nodrošināta pat bez interneta savienojuma. Ziņas toni un tās tekstu palīdzēs pielāgot un noformulēt Chat Assist funkcija (tērzēšanas palīgs)[5]. Izmantojot ieteikumus, lakonisku ziņu var pārvērst un pielāgot pieklājīgā ziņojumā, kas adresējams kolēģim vai sagatavot pavadtekstu, ko izmantot publicēšanai sociālajos tīklos. Samsung tastatūrā iebūvētais AI var nodrošināt arī ziņojumu, e-pastu un citas informācijas tulkošanu reāllaikā 13 valodās[6]. Android Auto[7] funkcija brauciena laikā automātiski apkopos ienākošās ziņas un ieteiks īsas atbildes ziņas, lai auto vadītājs varētu pilnvērtīgi koncentrēties ceļam.

Izmantojot Samsung Notes lietotnē pieejamo rīku Note Assist (piezīmju palīgs)[8], tagad iespējams vēl vieglāk pierakstīt un organizēt piezīmes. Note Assist funkcijā iestrādātais AI no pierakstītā satura ģenerēs teksta kopsavilkumu un izveidos īsu teksta priekšskatījumu. Balss ierakstiem, pat ja tajā dzirdami vairāki runātāji, Transcript Assist (teksta transformācijas palīgs)[9] izmanto AI un Speech-to-Text tehnoloģiju, lai transkribētu, apkopotu un pat tulkotu ierakstus.

Galaxy S24 lietotāji var pilnībā kontrolēt un noteikt, cik lielā mērā atļaut datu izmantošanu AI pieredzes uzlabošanai, kā arī pilnībā atspējot datu apstrādi AI funkcijām.

Foto: Publicitātes attēls

Satura uzņemšana un apstrāde ar AI

Galaxy S24 sērijas ierīcēs ir pieejams ProVisual Engine[10] – visaptverošs AI instrumentu komplekts, kas palīdzēs iemūžināt izcilus mirkļus, sākot no attēlu uzņemšanas līdz pat to kopīgošanai sociālajos tīklos. Galaxy S24 Ultra pieejamā četru līmeņu telefoto sistēma ar jauno 5x optiskās tālummaiņas lēcu darbojas ar 50 MP sensoru, lai nodrošinātu optiskās kvalitātes veiktspēju tālummaiņas līmeņos no 2x, 3x, 5x līdz pat 10x[11] pietuvinājumam, ko nodrošina adaptīvais pikseļu sensors. Pateicoties uzlabotajai digitālajai tālummaiņai, kristāldzidrus attēlus var iemūžināt arī ar 100x pietuvinājumu. Ar Galaxy S24 tagad var uzņemt vēl labākus foto nakts laikā un izmantojot Space Zoom režīmu, uzņemtie fotoattēli un video izdosies izcili jebkuros apstākļos, pat ja tie tiks pietuvināti.

Izmantojot priekšrocības, kuras sniedz Galaxy S24 Ultra pikseļu izmērs, kas tagad ir 1,4 μm un par 60 % lielāks[12], nekā iepriekšējā modelī, iespējams iemūžināt gaišākus foto īpaši tumšos apstākļos. Galaxy S24 Ultra samazina attēla izplūdumu, pateicoties plašākiem optiskā attēla stabilizatora (OIS) leņķiem un vispārīgi uzlabotai stabilizācijai kustības laikā. Ierakstot video, gan priekšējā, gan aizmugurējā kamera ir aprīkota ar īpašu ISP bloku attēla graudainības samazināšanai, un Galaxy S24 analizē žiroskopa informāciju, lai atšķirtu filmētāja un objekta kustības. Tas nodrošina efektīvāku attēla trokšņa novēršanu un skaidru video tumšos apstākļos.

Pēc attēlu iemūžināšanas, inovatīvie Galaxy AI rediģēšanas rīki ļauj veikt vienkāršus labojumus, piemēram, dzēst fotoattēla detaļas, mainīt kompozīciju un pārveidot attēlu. Funkcija Edit Suggestion (labošanas ieteikumi)[13] izmanto Galaxy AI, lai katram fotoattēlam ieteiktu piemērotākos uzlabojumus. Generative edit (Ģeneratīvās rediģēšanas) funkcija[14] var aizpildīt attēla fona daļas ar AI radītu saturu, piemēram, ja attēls ir šķībs, AI aizpilda tukšās malas, kas rodas, attēlu rotējot. Ja cilvēks vai objekts attēlā nedaudz jāpārvieto, AI ģenerē pielāgotu fonu sākotnējā fona vietā. Jaunā Instant Slow-mo funkcija var ģenerēt papildu kadrus, lai iegūtu detalizētāku un vienmērīgāku palēninātu video.

Izcila veiktspēja, uzlabota drošība un privātums

Galaxy S24 Ultra ir aprīkots ar Snapdragon® 8 Gen 3 for Galaxy procesoru. Procesors[15], ir īpaši optimizēts Galaxy lietotājiem, un nodrošina ievērojamu NPU uzlabojumu efektīvai AI apstrādei. Arī adaptīvās atsvaidzes intensitāte līdz 120 Hz uzlabo visu Galaxy S24 sērijas ierīču veiktspēju un efektivitāti. Ierīces izceļas ar visu laiku spilgtāko Galaxy displeju, padarot attēlus vēl košākus[16]. Ekrāns spilgtums var sasniegt 2600 nitus un, pateicoties Vision Booster tehnoloģijai, ekrānā atspoguļotais saturs būs skaidri redzams arī tiešos saules staros.

Galaxy S24 Ultra ekrāns izgatavots no Corning® Gorilla® Armor[17] rūdītā stikla, kas ir optiski uzlabots un pārveidots molekulārā līmenī, uzlabojot izturīgumu par 50 % un padarot to četras reizes noturīgāku pret skrāpējumiem. Tas nodrošina arī ievērojami mazāku atspīdumu dažādos apgaismojuma līmeņos par līdz pat 75 %.

Visām Galaxy S24 sērijas ierīcēm ir plānāks rāmis un lielāks ekrāns. Galaxy S24+ tagad ir 6,7 collu ekrāns, bet Galaxy S24 ir 6,2 collu ekrāns. Galaxy S24 Ultra ekrāna izmērs ir 6,8 collas un tas ir optimizēts, lai uzlabotu ne tikai skatīšanos, bet arī lietošanas ērtumu. Turklāt Galaxy S24+ tagad atbalsta tādu pašu QHD+ līmeni, kāds ir pieejams Galaxy S24 Ultra.

Pateicoties aparatūras un programmatūras uzlabojumiem, jaudīgās ierīces īpaši novērtēs videospēļu cienītāji. Visiem Galaxy S24 sērijas modeļiem ir optimāla termiskās kontroles sistēma ar līdz pat 1,9 reizes lielāku tvaika kameru[18], kas uzlabo ierīces virsmas temperatūru un nodrošina ilgstošu veiktspējas jaudu.

Par datu drošību rūpējās platforma Samsung Knox, kas reāllaikā aizsargās kritiski svarīgo informāciju un novērsīs ierīces drošības ievainojamību. Knox Matrix[19] drošības risinājums paredz piekļūšanu datiem un informācijai, izmantojot pieejas atslēgas. Pieejas atslēgas nodrošina ērtu un drošu piekļuvi lietotāju reģistrētajām vietnēm un programmām visās uzticamajās ierīcēs, izmantojot digitālos pieteikšanās datus un palīdzot aizsargāt pret pikšķerēšanas uzbrukumiem. Uzlabotā datu aizsardzība nodrošina pilnīgu datu šifrēšanu, lietotājiem dublējot, sinhronizējot vai atjaunojot savus datus ar Samsung Cloud, ļaujot Galaxy S24 lietotājiem izveidot savienojumu ar citām ierīcēm, vienlaikus saglabājot sinhronizāciju un drošību. Tas nodrošina, ka datus var šifrēt vai atšifrēt tikai lietotāja ierīcēs – proti, tos nevar redzēt neviens cits, izņemot lietotāju, pat ja serveris ir apdraudēts vai tiek nozagta konta informācija. Un, ja tiek zaudēta piekļuve uzticamai ierīcei, atkopšanas kods var palīdzēt novērst datu zudumu. Galaxy S24 ierīces aizsargātas arī ar Samsung plašo inovatīvo drošības un privātuma funkciju klāstu, tostarp Knox Vault, drošības un privātuma paneli, Auto Blocker, drošu Wi-Fi, Private Share funkciju, apkopes režīmu un daudz ko citu.

Samsung turpina īstenot savu apņemšanos paildzināt savu produktu dzīves ciklu. Tāpēc, lai optimizētu ierīču veiktspēju un ļautu tās izmantot vēl ilgāk, jaunajiem viedtālruņiem tiks nodrošināti OS atjauninājumi un drošības atjauninājumi septiņus gadus[20].

Izstrādātas, izmantojot pārstrādātus materiālus

Galaxy S24 ierīces ražotas, izmantojot otrreizēji pārstrādātus materiālus. Pirmo reizi Galaxy S24 sērijas ierīču ražošanā ir iestrādātas sastāvdaļas, kas izgatavotas no pārstrādāta kobalta un retiem zemes elementiem[21]. Galaxy S24 Ultra akumulatora ražošanā izmantots vismaz 50 % pārstrādāts kobalts[22], un skaļruņos iestrādāti 100 % pārstrādāti reti zemes elementi[23].

Galaxy S24 ir arī pirmā Galaxy S sērija, kas izstrādāta, izmantojot pārstrādātu tēraudu un termoplastisko poliuretānu (TPU). Galaxy S24 Ultra skaļruņos ir vismaz 40 % pārstrādāta tērauda[24], un tā sānu un skaļuma taustiņos ir vismaz 10 % pārstrādāta TPU. Galaxy S24 ierīces ir saņēmušas UL ECOLOGO® sertifikāciju[25], apliecinot, ka šo produktu ietekme uz vidi ir samazināta.

Pieejamība

Iepriekšpārdošanā jaunās Galaxy S24 sērijas ierīces pieejamas jau no 2024. gada 17. janvāra Samsung oficiālajā mājaslapā www.samsung.lv, Samsung veikalos un pie Samsung partneriem visās Baltijas valstīs.

Galaxy S24 sērijas ierīces ir pieejamas zemes minerālu iedvesmotos krāsu toņos. Galaxy S24 Ultra ir pieejams titāna pelēkā, titāna melnā, titāna violetā un titāna dzeltenā krāsā[26]. Savukārt Galaxy S24+ un Galaxy S24 pieejami oniksa melnā, marmora pelēkā, kobalta violetā un dzintara dzeltenā krāsā.

Savukārt viedtālruņi Galaxy S24 Ultra titāna zilā, titāna oranžā, titāna zaļā krāsā un Galaxy S24 safīra zilā, smilšu oranžā un nefrīta zaļā krāsā būs pieejami iegādei tikai tiešsaistē http://www.samsung.lv/.

Sākot ar 2024. gada 24. janvāri, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ un Galaxy S24 viedtālruņi būs plaši pieejami iegādei ari veikalos Baltijas valstīs pie mobilo ierīču operatoriem, Samsung veikalos un Samsung oficiālajā mājaslapā www.samsung.lv.

Galaxy S24 Ultra  
Ekrāns 
6.8 collu* QHD+ 

Dynamic AMOLED 2X ekrāns 

Īpaši vienmērīga 120Hz atsvaidzes intensitāte (1~120Hz)   

Vision booster tehnoloģija
 
*Mērot pa diagonāli, Galaxy S24 Ultra ekrāna izmērs ir 6.8 collas pilnā taisnstūrī un 6.8 collas, ņemot vērā noapaļotos stūrus. Faktiskais skata laukums ir mazāks noapaļoto stūru un kameras izgriezuma dēļ.
Izmēri & svars  
79 X 162.3 X 8.6 mm, 233g (mmWave) / 232g (Sub6) 
Kamera 
12MP īpaši plata leņķa kamera

·         F2.2, FOV 120˚   

200 MP galvenā kamera 

·         OIS F1.7, FOV 85˚   

50MP telefoto kamera 

·         5x optiskā tālummaiņa, OIS F3.4, FOV 22˚   

10MP telefoto kamera 

·         3x optiskā tālummaiņa, OIS F2.4, FOV 36˚   

12MP priekšējā kamera

·         F2.2, FOV 80˚   
Atmiņa & krātuve  
12GB + 1TB  

12 + 512GB  

12 + 256GB  
* Pieejamā atmiņas ietilpība ir atkarīga no iepriekš ielādētas programmatūras.

*Var atšķirties atkarībā no tirgus
Akumulators 
5,000 mAh   
* Tipiskā vērtība noteikta trešās puses laboratorijā. Tipiskā vērtība ir paredzamā vidējā vērtība, ņemot vērā akumulatora ietilpības novirzi starp akumulatoru paraugiem, kas testēti atbilstoši standartam IEC 61960. Nominālā jauda ir 4855 mAh. Faktiskais akumulatora kalpošanas laiks var atšķirties atkarībā no tīkla vides, lietošanas paradumiem un citiem faktoriem.
Uzlāde*   
Uzlāde ar vadu*: līdz 65 % uzlāde aptuveni 30 minūtēs ar 45 W adapteri** un 5A USB-C kabeli***  

Ātra bezvadu uzlāde 2.0****

Wireless PowerShare*****
*Uzlāde ar vadu saderīga ar PD.  
**45 W strāvas adapteris tiek pārdots atsevišķi. Ieteicams izmantot tikai oriģinālos Samsung lādētājus un datu kabeļus.
***Iekšējo Samsung laboratorijas testu rezultāti, kas veikti, izmantojot 45 W ceļojumu adapteri, kas savienots ar nesen izlaisto Galaxy S24 Ultra versiju. Testa laikā ierīcei bija atlikuši 0% jaudas, visi pakalpojumi, funkcijas un ekrāns ir bijuši izslēgti. Faktiskais uzlādes ātrums var atšķirties atkarībā no faktiskā lietojuma, uzlādes apstākļiem un citiem faktoriem.
**** Bezvadu uzlāde, kas ir saderīga ar WPC.
***** Attiecas tikai uz Samsung vai citu zīmolu viedtālruņiem ar Qi bezvadu uzlādi, piemēram, Galaxy S24 Ultra, S24+, S24, S23 Ultra, S23+, S23, Fold 4, Flip4, S22 sēriju, Fold3 5G, Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 sēriju, Fold2, Note20 sēriju, S20 sēriju, Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE un Note5. Pieejams tikai ar noteiktām Samsung Galaxy nēsājamajām ierīcēm, piemēram, Galaxy Buds FE, Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch 5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch un Galaxy Buds. Ja akumulatora jauda ir mazāka par 30%, Wireless PowerShare var nedarboties. Var nedarboties, ja ierīcei ir noteikti aksesuāri, vāciņi, citu zīmolu ierīces, tāpat var nestrādāt ar dažiem Samsung nēsājamajiem aksesuāriem. PowerShare uzlādes laikā var tikt ietekmēta zvanu saņemšana vai datu pakalpojumi atkarībā no tīkla vides.
OS   
Android 14 

One UI 6.1  
Tīkls un savienojamība
 5G*, LTE**, Wi-Fi 7***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3  
*Nepieciešams optimāls 5G tīkla savienojums, kas pieejams atsevišķos tirgos. Sazinieties ar savu mobilo sakaru operatoru, lai uzzinātu par pieejamību un iegūtu informāciju. Lejupielādes un straumēšanas ātrums var atšķirties atkarībā no satura nodrošinātāja, servera savienojuma un citiem faktoriem.

**LTE modeļa pieejamība atšķiras atkarībā no tirgus un operatora. Faktiskais ātrums var atšķirties atkarībā no tirgus, operatora un lietotāja vides.

***Wi-Fi 7 tīkla pieejamība var atšķirties atkarībā no tirgus, tīkla pakalpojumu sniedzēja un lietotāja vides. Nepieciešams optimāls savienojums. Nepieciešams Wi-Fi 6E maršrutētājs.
Ūdens noturība
IP68   
*IP68 reitings: balstīts uz laboratorijas testu apstākļiem iegremdējot ierīci līdz 1,5 metru dziļumam saldūdenī līdz 30 minūtēm. Noskalojiet nogulsnes/nožāvējiet, ja viedtālrunis ir slapjš. Nav ieteicams lietot pludmalē vai baseinā. S Pen ūdens un putekļu noturība nav pastāvīga un laika gaitā var samazināties normāla nolietojuma dēļ.
  

Galaxy S24 un Galaxy S24+  
  
Galaxy S24 
Galaxy S24+  
Ekrāns 
6.2 collu FHD+* 
6.7 collu QHD+ * 
Dynamic AMOLED 2X ekrāns 

Īpaši vienmērīga 120Hz  atsvaidzes intensitāte (1~120Hz)   

Vision booster tehnoloģija
* Mērot pa diagonāli, Galaxy S24 ekrāna izmērs ir 6.2 collas pilnā taisnstūrī un 6.0 collas, ņemot vērā noapaļotos stūrus. Galaxy S24+ ekrāna izmērs ir 6.7 collas pilnā taisnstūrī un 6.5 collas, ņemot vērā noapaļotos stūrus. Faktiskais skata laukums ir mazāks noapaļoto stūru un kameras izgriezuma dēļ.
Izmēri & svars 
70.6 x 147 x 7.6 mm, 168 g (mmWave) / 167 g (Sub6) 
75.9 x 158.5 x 7.7 mm, 197 g (mmWave) / 196 g (Sub6)
Kamera 
12MP īpaši plata leņķa kamera

·         F2.2, FOV 120˚  

50 MP galvenā kamera

·         OIS F1.8, FOV 85˚   

10MP telefoto kamera

·         3x optiskā tālummaiņa, F2.4, FOV 36˚   

12MP priekšējā kamera

·         F2.2, FOV 80˚   
Atmiņa & krātuve 
8 + 512GB  

8 + 256GB  

8 + 128GB  
12 + 512GB  

12 + 256GB  
* Pieejamā atmiņas ietilpība ir atkarīga no iepriekš ielādētas programmatūras.

*Var atšķirties atkarībā no tirgus
Akumulators 
4,000 mAh   
4,900 mAh   
*Tipiskā vērtība noteikta trešās puses laboratorijā. Tipiskā vērtība ir paredzamā vidējā vērtība, ņemot vērā akumulatora ietilpības novirzi starp akumulatoru paraugiem, kas testēti atbilstoši standartam IEC 61960. Galaxy S24 nominālā jauda ir 3800 mAh, bet Galaxy S24+ nominālā jauda ir 4755 mAh. Faktiskais akumulatora kalpošanas laiks var atšķirties atkarībā no tīkla vides, lietošanas paradumiem un citiem faktoriem.
Uzlāde 
Uzlāde ar vadu*: Līdz 50% uzlāde aptuveni 30 minūtēs ar 25 W adapteri** un 3A USB-C kabeli***

Ātrā bezvadu uzlāde 2.0****

Wireless PowerShare*****
Uzlāde ar vadu*: Līdz 65% uzlāde aptuveni 30 minūtēs ar 45 W adapteri** un 5A USB-C kabeli***

Ātrā bezvadu uzlāde 2.0****

Wireless PowerShare*****
* Uzlāde ar vadu saderīga ar PD.  
**Strāvas adapteris un datu kabelis nopērkami atsevišķi. Galaxy S24+ uzlādei ieteicams izmantot oriģinālo Samsung 45 W barošanas adapteri un datu kabeli, bet Galaxy S24 ieteicams izmantot oriģinālo Samsung 25 W strāvas adapteri un datu kabeli.
***Iekšējo Samsung laboratorijas testu rezultāti, kas veikti, izmantojot 25 W ceļojumu adapteri, kas savienots ar nesen izlaisto Galaxy S24 versiju, un 45 W ceļojumu adapteri, kas savienots ar nesen izlaisto Galaxy S24+ versiju. Testa laikā ierīcei bija atlikuši 0% jaudas, visi pakalpojumi, funkcijas un ekrāns ir bijuši izslēgti. Faktiskais uzlādes ātrums var atšķirties atkarībā no faktiskā lietojuma, uzlādes apstākļiem un citiem faktoriem.
**** Bezvadu uzlāde, kas ir saderīga ar WPC.  
***** Attiecas tikai uz Samsung vai citu zīmolu viedtālruņiem ar Qi bezvadu uzlādi, piemēram, Galaxy S24 Ultra, S24+, S24, S23 Ultra, S23+, S23, Fold 4, Flip4, S22 sēriju, Fold3 5G, Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 sēriju, Fold2, Note20 series, S20 sēriju, Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE un Note5. Pieejams tikai ar noteiktām Samsung Galaxy nēsājamajām ierīcēm, piemēram, Galaxy Buds FE, Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch 5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch un Galaxy Buds. Ja akumulatora jauda ir mazāka par 30%, Wireless PowerShare var nedarboties. Var nedarboties, ja ierīcei ir noteikti aksesuāri, vāciņi, citu zīmolu ierīces, tāpat var nestrādāt ar dažiem Samsung nēsājamajiem aksesuāriem. PowerShare uzlādes laikā var tikt ietekmēta zvanu saņemšana vai datu pakalpojumi atkarībā no tīkla vides.
OS   
Android 14 

One UI 6.1  
Tīkls un savienojamība
5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3  
*5G pakalpojumi tiek atbalstīti tikai vietās, kurās ir iespējots 5G tīkls. Nepieciešams optimāls 5G tīkla savienojums. Faktiskais ātrums var atšķirties atkarībā tirgus, mobilo sakaru operatora un lietotāja vides.

**LTE modeļa pieejamība atšķiras atkarībā no valsts un operatora

***Wi-Fi 6E tīkla pieejamība var atšķirties atkarībā no tirgus, tīkla pakalpojumu sniedzēja un lietotāja vides. Nepieciešams optimāls savienojums. Nepieciešams Wi-Fi 6E rūteris.
Ūdens noturība
IP68   
*IP68 reitings: balstīts uz laboratorijas testu apstākļiem iegremdējot ierīci līdz 1,5 metru dziļumam saldūdenī līdz 30 minūtēm. Noskalojiet nogulsnes/nožāvējiet, ja viedtālrunis ir slapjš. Nav ieteicams lietot pludmalē vai baseinā. S Pen ūdens un putekļu noturība nav pastāvīga un laika gaitā var samazināties normāla nolietojuma dēļ
 
 
 
 
 
 

  1. Titāns ir uzklāts tikai uz ierīces rāmja. Rāmis neietver skaļuma un sānu taustiņus.
  2. Nepieciešams interneta pieslēgums. Lietotājiem, iespējams, būs jāatjaunina Android uz jaunāko versiju. Produkta funkcionalitāte var būt atkarīga no lietotnes un ierīces iestatījumiem. Dažas funkcijas var nebūt saderīgas ar noteiktām programmām. Pakalpojuma pieejamība atšķiras atkarībā no valsts un valodas. Rezultātu precizitāte netiek garantēta.
  3. Live Translate ir nepieciešams tīkla savienojums un pieslēgšanās Samsung kontam. Tiešraides tulkošana ir pieejama tikai iepriekš lejupielādētajās Samsung viedtālruņa lietotnēs. Dažās valodās var būt nepieciešama valodu paku lejupielāde. Pakalpojums var atšķirties atkarībā no valodas. Rezultātu precizitāte netiek garantēta. Galaxy AI funkcijas atbalstītajās Samsung Galaxy ierīcēs tiks nodrošinātas bez maksas vismaz līdz 2025. gada beigām.
  4. Ķīniešu (vienkāršota), angļu, franču, vācu, hindi, itāļu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, spāņu, taju un vjetnamiešu valodas.
  5. Chat Assist signāla ierosināšanas funkcijai ir nepieciešams tīkla savienojums un Samsung konta pieteikšanās. Lai aktivizētu funkciju, tai jāatbilst garuma prasībām. Pakalpojuma pieejamība var atšķirties atkarībā no valodas. Rezultātu precizitāte netiek garantēta. Galaxy AI funkcijas atbalstītajās Samsung Galaxy ierīcēs tiks nodrošinātas bez maksas vismaz līdz 2025. gada beigām.
  6. Chat Assist funkcijas izmantošanai var būt nepieciešama pieteikšanās Samsung Account. Iespējams, ka dažas tērzēšanas programmas neatbalsta šo funkciju. Dažām valodām var būt nepieciešama valodas pakotnes lejupielāde. Pakalpojuma pieejamība var atšķirties dažādās valodās. Šī funkcija tiek aktivizēta, kad tiek konstatēta tulkojama valoda. Rezultātu precizitāte nevar tikt garantēta.
  7. Jaunās Android Auto funkcijas tiks atbalstītas ar programmatūras MR atjauninājumu.
  8. Note Assist funkcijai ir nepieciešams tīkla savienojums un jāpiesakās Samsung Account. Spēkā ir rakstzīmju skaita ierobežojums. Rezultātu precizitāte nevar tikt garantēta.
  9. Transcript Assist ir nepieciešams tīkla savienojums un pieslēgšanās Samsung kontam. Transcript Assist ir pieejams tikai iepriekš lejupielādētajā Samsung Voice Recorder lietotnē vai failos, kas ierakstīti, izmantojot iepriekš instalētu Samsung viedtālruņa lietotni. Iepriekš instalētās Samsung viedtālruņa lietotnes balss ierakstīšanas funkcija dažās valstīs var nebūt pieejama. Lai tos varētu apstrādāt, audio failiem ir jābūt mazākiem par 3 stundām. Kopsavilkuma funkciju var aktivizēt, ja ir sasniegts noteikts rakstzīmju skaits. Pakalpojuma pieejamība var atšķirties atkarībā no valodas. Rezultātu precizitāte netiek garantēta. Galaxy AI funkcijas atbalstītajās Samsung Galaxy ierīcēs tiks nodrošinātas bez maksas vismaz līdz 2025. gada beigām.
  10. AI Zoom tiek piemērota attālumiem starp digitālās tālummaiņas garumiem. Rezultātu precizitāte netiek garantēta.
  11. 3x un 5x attālumi ir optiskā tālummaiņa. 2x un 10x attālumi ir optiskās kvalitātes tālummaiņa. Galaxy AI funkcijas atbalstītajās Samsung Galaxy ierīcēs tiks nodrošinātas bez maksas vismaz līdz 2025. gada beigām.
  12. Salīdzinot ar Galaxy S23 Ultra.
  13. Edit Suggestion funkcijas ir saderīgas ar JPG, PNG, GIF un MP4 formātiem. Rediģēšanas rezultāti un kvalitāte var atšķirties atkarībā no fotografēšanas vai filmēšanas apstākļiem. Rezultātu precizitāte netiek garantēta. Galaxy AI funkcijas atbalstītajās Samsung Galaxy ierīcēs tiks nodrošinātas bez maksas vismaz līdz 2025. gada beigām.
  14. Generative Edit funkcijai nepieciešams tīkla savienojums un pieslēgšanās Samsung kontam. Rediģējot ar Generative edit, fotoattēla izmērs tiek mainīts līdz 12 MP. Pēc saglabāšanas attēla izvadei tiek pārklāta redzama ūdenszīme, lai norādītu, ka attēlu ģenerē AI. Satura precizitāte un uzticamība netiek garantēta. Galaxy AI funkcijas atbalstītajās Samsung Galaxy ierīcēs tiks nodrošinātas bez maksas vismaz līdz 2025. gada beigām.
  15. Piekļuves punkta veiktspējas uzlabojumi parādīti salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes mikroshēmām. Faktiskā veiktspēja atkarīga no lietotāja vides, apstākļiem un iepriekš iestatītās programmatūras un lietojumprogrammām.
  16. Galaxy S24 Ultra Dynamic AMOLED 2X ekrāns saņēmis VDE Germany sertifikātu par 100 procentu Mobile Color Volume DCI-P3 krāsu diapazonā, kas nozīmē, ka attēli nav bāli un krāsas būs neticami dzīvas neatkarīgi no atšķirīgiem spilgtuma līmeņiem. Ekrāns var sasniegt 2600 nitu maksimālo spilgtumu, uzlabojot kontrastu starp digitālā satura tumšajiem un gaišajiem aspektiem, lai iegūtu izcilāku attēla kvalitāti ar kontrasta attiecību 5 000 000:1, padarot mobilo pieredzi reālistiskāku.
  17. Corning® Gorilla® Armor ir iestrādāts Galaxy S24 Ultra priekšējā ekrānā. Izturīgums, noturība pret skrāpējumiem un zema atstarošanas vērtība ir pārbaudīta Corning laboratorijas apstākļos. Testēts ar stikla materiāliem tikai pirms uzklāšanas faktiskajām Galaxy ierīcēm. Corning® Gorilla® Armor salīdzinājumā ar Corning® Gorilla® Glass Victus® 2.
  18. Salīdzinot Galaxy S24 Ultra ar Galaxy S23 Ultra.
  19. Knox Matrix funkcija tiek atbalstīta Galaxy viedtālruņos un planšetdatoros ar One UI 6 vai jaunāku versiju. Pieejamība var atšķirties atkarībā no valsts vai reģiona.
  20. Android OS jauninājumu un drošības atjauninājumu pieejamība un laiks var atšķirties atkarībā no ierīces modeļa un tirgus.
  21. Neodīms
  22. Galaxy S24 Ultra un Galaxy S24+ akumulatoros ir vismaz 50 % pirms un pēc lietošanas pārstrādāta kobalta. Galaxy S24 akumulatorā ir vismaz 10 % pirms un pēc patēriņa pārstrādāta kobalta.
  23. Galaxy S24 sērijas skaļruņi satur 100 % pirms un pēc lietošanas pārstrādātu neodīmu.
  24. Galaxy S24 sērijas skaļruņi satur vismaz 40 % pirms un pēc lietošanas pārstrādātu tēraudu.
  25. UL ECOLOGO® sertificētie produkti un pakalpojumi ir pārbaudīti, lai samazinātu ietekmi uz vidi, pamatojoties uz vides veiktspējas kritērijiem visā to dzīves ciklā, iekļaujot enerģijas samazinājumu, materiālus, veselību, vidi, kā arī ražošanu un darbības. Galaxy S24 sērija atbilst UL 110, kas ir UL vides standarts mobilo tālruņu ilgtspējībai.
  26. Krāsas var atšķirties atkarībā no tirgus un operatora.

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 8

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti