Samsung iepazīstina ar jaunajiem Galaxy 24 sērijas viedtālruņiem 1

 

Foto: iAuto.lv

iAuto.lv | 17.janvāris 2024 23:56

Samsung šodien prezentēja jaunākos flagmaņus starp viedtālruņiem jeb Galaxy 24 sērijas ierīces - S24, S24+ un S24 Ultra. Papildus ierīces aparatūras atjaunināšanai, kas tiek papildināts ar katru jauno paaudzi, Galaxy S24 modeļi saņēma arī dažādus citus atjauninājumus. Tie ietver dizaina pielāgojumus, ekrāna izmēru izmaiņas un būtiskas izmaiņas Galaxy S24 Ultra redzamajās kameras specifikācijās. Tomēr galvenais Samsung uzlabojums ir AI integrācija, ko nodrošina Qualcomm un Google, kas atvieglos dažādu funkciju veikšanu un attēlu uzlabošanu. Galaxy S24 sērijā Samsung ieviesa uzlabojumus katrā viedtālruņa modelī, bet Galaxy S24 Ultra saņēma lielāko daļu atjauninājumu salīdzinājumā ar tā priekšgājējiem. 

Samsung Galaxy 24 prezentācija

S24 un S24+ tālruņus darbinās Exynos 2400 procesors, bet S24 Ultra Snapdragon 8 Gen 3 procesors. Visdrīzāk S24 Ultra uzstādīs latiņu Android saimē veiktspējas ziņā. Jaunajā sērijā sagaidīsim atšķirīgus ekrāna izmērus - S24 ir 6.2 collu ekrāns (iepriekš 6.1), bet S24+ 6.7 collu ekrāns (iepriekš 6.6). S24 Ultra ekrāna izmērs nav mainījies, taču tam vairs nebūs noapaļotu malu. Galaxy S24 Ultra metāla korpuss tika pārveidots no alumīnija uz titānu, un tālrunis arī kļuvis nedaudz plānāks. Tomēr Galaxy S24 Ultra svars joprojām ir līdzīgs iepriekšējam alumīnija modelim. Arī S24 un S24Plus ir nedaudz pārveidots izskats - noapaļoto malu vietā tie kļuvuši stūraināki.

Samsung Galaxy 24 prezentācija Foto: iAuto.lv

Izmaiņas skārušas Galaxy S24 Ultra otrās tālummaiņas kameru, 10x optiskās tālummaiņas objektīva vietā izvēloties 5x optiskās tālummaiņas objektīvu. Neskatoties uz šīm izmaiņām, Galaxy S24 Ultra joprojām spēj uzņemt fotoattēlus ar 10x tālummaiņu, izmantojot pikseļu apvienošanas paņēmienu. Lai gan tas varētu šķist kā lēciens atpakaļ, Samsung skaidro, ka lēmumu pāriet no 10x objektīva uz 5x objektīvu ietekmēja Galaxy Ultra lietotāju paradumi. Pēc uzņēmuma domām, vairāk lietotāju uzņem fotoattēlus 5x tālummaiņas diapazonā, nevis 10x diapazonā. Ņemot to vērā, pāreja uz 5x tālummaiņas objektīvu ir pamatota, jo tā nodrošina labāku fotoattēlu kvalitāti biežāk izmantotajā 5x diapazonā. Turklāt Samsung min, ka mākslīgais intelekts uzlabos tālummaiņas diapazonus, kas pārsniedz 5x.

Samsung Galaxy 24 prezentācija

Attiecībā uz mākslīgo intelektu Samsung ir licis lielu uzsvaru uz iespējām, ko tas sniedz jaunākajā Galaxy S24 sērijā. Sadarbojoties ar Google, Samsung ir integrējis savu "Galaxy AI" dažādās funkcijās, īpaši fotoattēlu rediģēšanas un meklēšanas funkcijās. Piemēram, jaunā Google funkcija "Circle to search" ļauj lietotājiem apvilkt vai izcelt jebkuru elementu tālruņa ekrānā, uzsākot attiecīgā attēla vai informācijas meklēšanu.

Tālruņi ir aprīkoti ar mākslīgā intelekta rakstīšanas funkcijām, kā arī ar tulka funkcijām zvana laikā (atbalsta 13 valodas - latviešu valoda gan nav sarakstā). Turklāt Galaxy S24 Ultra, kas ir savienots pārī ar S Pen, mākslīgā intelekta iespējas sniedz arī ar roku rakstītu piezīmju kopsavilkumus, automātiski pārvērš tos digitālā formātā un veic pareizrakstības un gramatikas pārbaudes.

Samsung Galaxy 24 prezentācija

S24 ir 4000 mAh baterija, S24+ 4900 mAh, bet S24 Ultra tālrunim 5000 mAh. 

Galaxy S24 cenas:

  • Samsung Galaxy S24 no 909 eiro
  • Samsung Galaxy S24+ no 1159 eiro
  • Samsung Galaxy S24 Ultra no 1459 eiro

Lasi vēl portālā iAuto.lv:

Samsung Galaxy 24 prezentācija

Samsung Galaxy 24 prezentācija

Samsung Galaxy 24 prezentācija

Samsung Galaxy 24 prezentācija

Samsung Galaxy 24 prezentācija

Samsung Galaxy 24 prezentācija

Samsung Galaxy 24 prezentācija

Samsung Galaxy 24 prezentācija

Samsung Galaxy 24 prezentācija

Samsung Galaxy 24 prezentācija Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
BMW 26.janvāris 2024 20:51
1 0 Atbildēt

Šodien izpakoju savējo un secināju, ka varēju pirkt 23U. Nu nav tur nekāds uh un ah. Kad nomainīju Note 4 uz Note 8, bija riktīgs wow efekts. No Note 8 uz Note 20 arī bija wow. Bet no Note 20 uz S24U pa lielam viss tas pats, tika maķenīt ātrāks un kamera labāka. Ja 23U ar laiku saņems visas tās pašas AI fīčas, nav jēga mainīt no 23 uz 24.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 2

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 5

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti