Izziņoti jaunumi, kas gaidāmi nākamā gada Galaxy viedtālruņu sērijā 8

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 10.novembris 2023 11:12

Samsung iepazīstina ar jaunu funkciju attīstības virzienu mobilo ierīču kategorijā – Galaxy AI. Ierīces, kas tiks prezentētas nākamā gada sākumā, būs papildinātas ar vairākām inovatīvām mākslīgā intelekta funkcijām, kas līdz šim viedtālruņos nav izmantotas.

Ar mākslīgā intelekta (MI, eng. AI) palīdzību plānots pilnveidot jau ierīcē esošās funkcijas, kā arī piedāvāt, ko iepriekš neredzētu, lai atvieglotu ikdienas komunikāciju, sniegtu jaunas produktivitātes iespējas un ļautu vaļu radošumam. 

Inovatīvie risinājumi būs pieejami gan viedierīces funkcijām, gan dažādiem mākoņpakalojumiem, kas radīti sadarbībā ar uzticamiem partneriem. Kā ierasts, īpaša vērība programmatūras izstrādē pievērsta Galaxy drošības un privātās informācijas aizsardzības risinājumiem. 

Viens no Galaxy AI jaunumiem būs radīts tieši telefona sarunām. AI Live Translate Call jeb tulkojumā MI reāllaika tulkojums zvaniem nodrošinās lietotājiem digitālo zvanu tulku. Šī funkcija ļaus telefoniski sarunāties cilvēkiem atšķirīgās valodās, nodrošinot audio tulkojumu reāllaikā. Tas noderēs, piemēram, ceļojumu plānošanu, rezervāciju veikšanu vai sarunas ar ārzemju partneriem. Tā kā funkcija būs integrēta oriģinālajā viedtālruņa zvanu lietotnē, Galaxy AI ne tikai būtiski atvieglos šādas iespējas pieejamību, bet arī parūpēsies par jebkura veiktā zvana privātumu. 

"Globālajā tirgū Samsung pazīstams kā tehnoloģiju zīmols, kurš nemitīgi strādā pie inovāciju attīstības. Lai gan mūsu ierīces jau šobrīd sniedz neiedomājami plašu funkciju klāstu, līdz šim vēl neesam redzējuši, kā tiek pilnveidots to potenciāls kopā ar mākslīgā intelekta iespējām. Tagad ar Galaxy AI mēs ceram īstenot, ko tādu, kas mainīs līdz šim zināmo viedtālruņu tirgu," komentē Jurijs Bušmaks, Samsung MX (Mobile eXperience) produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
!!!! 10.novembris 2023 18:37
5 2 Atbildēt

Lietotājs “uupis” (cilvēks kurš vēlas, lai gājēji un velosipēdisti ietu bojā) ir tāda domāšana.

Kad viss iAuto bļāva, ka gājējam pirms došanās pāri gājēju pārejai ir jāpārliecinās par to, vai auto uzsācis bremzēšnu un pamanījis gājēju lietotājs “uupis” braši apgalvoja, ka to nevajag darīt, ir jāduj pāri un pofig, kas notiks, tas notiks.

Viss iAuto protestēja, ka pie auto stūres var būt arī tāds veselības problēmu nomākts cilvēks (kā lietotājs “uupis”), kuram paliek slikti un viņš netīšām nenoreaģē un uzbrauc gājējam. Viss iAuto apgalvoja, ka autovadītājiemiem ir jāskatās laicīgi, kas notiek uz gājēju pārejas. Neviens speciāli neaicina notriekt gājēju uz gājēju pārejas, vai gājēju un velosipēdisti tumsā uz ielas bez atstarojošajiem elementiem un/vai apgaismes ierīcēm. Lietotājs “uupis” savukārt saka, ka velosipēdistiem un gājējiem nav nekādu pienākumu nekur, viss esot autobraucēju atbildība un mudināja ātrāk skriet uz gājēju pārejām nemaz neskatoties, kas notiek apkārt (jo gājēju pāreja ir gājēju pāreja) un vēlams neizmantot nekādus atstarojošos elementus un/vai apgaismes ierīces dienas tumšajā laikā ne gājējiem, ne velosipēdistiem, jo CSN taču nav nekas minēts par to.

Respektīvi mēs šeit nonākam pie slēdziena, ka lietotājs “uupis” vēlas nodarīt kaitējumu gājējiem un velosipēdistiem!

Kad viss iAuto portāls saka, ka vadītājiem riteņbraucējiem un gājējiem jābūt uzmanīgiem, lietotājs “uupis” apgalvo, ka nē, jābūt uzmanīgiem tikai auto vadītājiem, un ja kāds nomirs pie auto stūres, tad vismaz uz gājēja, kapa varēs uzrakstīt “es nebiju vainīgs”…

Krotow 10.novembris 2023 15:28
2 0 Atbildēt

Vai piezvanīt no tiem aparātiem arī varēs?

es 10.novembris 2023 18:46
2 3 Atbildēt

A kāds tam sakars ar Sasungu? uupis lieto tādu?

p.s. ceļu satiksmē ir jāvadās pēc konvencijām -  Vīnes un Stambulas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 2

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 5

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti