Jaunais Samsung Galaxy A55 5G – premium dizains un jauni digitālās drošības risinājumi 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 11.marts 2024 15:05

Samsung prezentē jaunos A sērijas viedtālruņus – Galaxy A55 5G un Galaxy A35 5G. Abas ierīces ir aprīkotas ar plašām drošības funkcijām, piemēram, Knox Vault, kā arī jaunām fotografēšanas iespējām, kas radītas, iedvesmojoties no Galaxy flagmaņu kameru inovācijām. Kvalitatīvai satura baudīšanai, viedtālruņos iestrādāts satriecošs displejs, kas pielāgojas lietotāja apkārtējai videi.

“Jaunā Galaxy A sērija apliecina Samsung apņemšanos nodrošināt labākās mobilās inovācijas visās viedtālruņu cenu kategorijās, padarot jaunāko tehnoloģiju klāstu pieejamu vēl plašākam lietotāju lokam. Mēs priecājamies, ka šogad Galaxy A sērijā vēl lielāka uzmanība pievērsta drošības risinājumiem, tostarp pirmo reizi šajā sērijā pieejama Knox Vault datu aizsardzības sistēma. Taču nav aizmirsts arī par būtiskiem uzlabojumiem jau iecienītajās ierīces funkcijās, kas noder satura veidošanā un baudīšanā” norāda Jurijs Bušmaks, Samsung MX (Mobile eXperience) produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā.

Izklaide un radošums: foto iespējas un displeja kvalitāte

Gan Galaxy A55 5G, gan Galaxy A35 5G piedāvā satriecošas fotografēšanas iespējas, tostarp tādas funkcijas kā optiskā un digitālā attēla stabilizācija, kas nodrošina izteiksmīgas fotogrāfijas un videoklipus pat filmējot kustībā. Pateicoties uzlabotajai Nakts foto funkcijai un 12 bitu HDR Nakts portreta režīmam, Galaxy A55 5G uzņem vēl skaidrākas un izteiksmīgākas fotogrāfijas pat vājā apgaismojumā un uzlabo gala rezultātu ar mākslīgā intelekta tehnoloģiju.

Lietotāji var skatīties jaunākos seriālus vai pārlūkot sociālos medijus, ar Super AMOLED displeju, kas nodrošina pārsteidzoši skaidru Full High Definition izšķirtspēju. Turklāt 6,6 collu ekrāns būs skaidrs un spilgts dažādos apgaismojumos, pateicoties Vision Booster funkcijai.

Digitālās drošības risinājumi ar ilgtermiņa efektivitāti

Galaxy A55 5G un Galaxy A35 5G lietotājiem būs pieejami līdz pat četru paaudžu Android OS un One UI atjauninājumi un piecu gadu drošības atjauninājumi, optimizējot ierīču dzīves ciklu un nodrošinot, ka tās ir aprīkotas ar visām jaunākajām Galaxy un Android funkcijām.

Viedtālruņos pieejams Samsung Knox, kas ir viena no uzticamākajām drošības platformām pasaulē. Taču tagad pirmo reizi Galaxy A sērijas lietotājiem tiek piedāvāta viena no Samsung inovatīvākajām drošības funkcijām – Samsung Knox Vault, kas līdz šim bija pieejama tikai Galaxy flagmaņu ierīcēs. Tas ir uz aparatūru balstīts un pret viltojumiem pasargāts drošības risinājums, kas nodrošina visaptverošu aizsardzību pret uzbrukumiem gan aparatūrai, gan programmatūrai. Tā kā sistēma ir fiziski izolēta no galvenā procesora un atmiņas, tā vēl efektīvāk pasargā vissvarīgākos datus, tostarp bloķēšanas ekrāna PIN kodus un paroles. Samsung Knox Vault sniedz iespēju ar korektajiem akreditācijas datiem attālināti piekļūt sava viedtālruņa informācijai, pat ja ierīce ir nozaudēta vai nozagta.

Lai nodrošinātu vēl plašākas aizsardzības iespējas, Galaxy A sērijā ir pieejams Auto Blocker papildu drošības funkcija. Ieslēgta, tā bloķē lietotņu instalēšanu no neatļautiem avotiem, nodrošina lietotņu drošības pārbaudes, lai pārbaudītu iespējamas ļaunprogrammatūras klātbūtni un bloķētu potenciāli ļaunprātīgas darbības un programmatūras instalēšanu ierīcē, kad tā ir pievienota ar USB kabeli.

Jauno Galaxy A sērijas ierīču lietotājiem pieejams arī Galaxy drošības un privātuma informācijas panelis, kas ļauj vieglāk nekā jebkad redzēt un kontrolēt, kas notiek ar viņu datiem. Private Sharing funkcija ļauj droši un šifrēti koplietot privātus failus. Lai nodrošinātu konfidencialitāti, lietotāji var kontrolēt saņēmēja piekļuvi, faila derīguma termiņu, kā arī izvēlēties ierobežot ekrānuzņēmumus vai lejupielādes.

Galaxy ekosistēmas priekšrocības

Ierīces savienojumā ar Galaxy Fit3 vai Galaxy Watch6 viedpulksteņiem noderēs sportisko mērķu sasniegšanai, kā arī miega kvalitātes uzlabošanai. Taču, pateicoties Auto Switch funkcijai, uz ienākošajiem zvaniem varēs atbildēt uzreiz Galaxy Buds FE bezvadu austiņās. Galaxy viedtālruņi sniedz iespēju arī kopīgi strādāt pie piezīmēm Galaxy Notes lietotnē darba un ikdienas pienākumu plānošanai. Tāpat, izvēloties šīs sērijas ierīci atvasei, vecākiem savos Galaxy viedtālruņos būs pieejama Parental control funkcijas, kas ļaus pārliecināties par drošu un kontrolētu viedierīču lietošanu pat attālināti.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ak 12.marts 2024 8:33
3 0 Atbildēt

Kaut kāds fufeļa raksts.....par jaunajiem Galaxy A sērijas telefoniem, bet bildēs visur vecais A52. Kā to jāsaprot? 😏

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda paziņo uzlādējamā hibrīda Kodiaq iV cenu

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda atklājis savā modeļu klāstā pirmā uzlādējamā hibrīda cenu. Kodiaq iV Vācijas tirgū Selection komplektācijā maksās 48 530 eiro . Lasīt vairāk

 

Brauc trīs promiļu reibumā: policija aiztur smagi iereibušus kravas auto un elektrovelosipēda vadītājus

Uz Jelgavas šosejas aiztur kravas automašīnas vadītāju trīs promiļu reibumā, bet Imantā policijai nācās aizturēt vīrieti, kurš šādā reibumā brauca ar elektrovelosipēdu. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 2

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti