"Vertu" paraksta piecu gadu sadarbības līgumu ar "Bentley"

 

Foto: themetronome.co.uk

Nozare.lv | 24.jūlijs 2014 9:00

Angļu luksusa mobilo telefonu ražotājs Vertu ir parakstījis piecu gadu sadarbības līgumu ar Bentley - vienu no pieprasītākajiem luksusa auto zīmoliem pasaulē. Sadarbības rezultātā tiks izlaisti pieci dažāda dizaina viedtālruņi.

Vertu mobilie tālruņi ir roku darbs, kuru detaļas tiek izgatavotas un sakomplektētas Apvienotajā Karalistē, izmantojot tikai augstākās klases materiālus. Jau iepriekš telefonu ražotājs ir sadarbojies ar tādiem luksusa flagmaņiem kā Ferrari, Lapo Elkann un Ermenegildo Zegna. Zīmola mērķis - nodrošināt savus klientus ar ekskluzīviem tālruņiem, apvienojot ekspertu meistarību, augstas kvalitātes materiālus un inovatīvas tehniskās iespējas.

"Vertu ir mūsdienu angļu meistarības rezultāts. Izveidot sadarbību ar automobiļu ražotāju mēs vēlējāmies, lai nostabilizētu mūsu pozīciju luksusa preču tirgū. Telefoni tiks kopīgi izstrādāti, sadarbojoties abu uzņēmumu dizaineru komandām, kuri ieviesīs inovācijas ne tikai materiālu izmantošanā un dizaina niansēs. Mēs esam pārliecināti, ka zīmolu sadarbības rezultātā radītie telefoni patiks mūsu klientiem, kuri novērtē izsmalcinātību, meistarību un precizitāti inženierijā," stāsta Massimiliano Pogliani, galvenais Vertu izpilddirektors.

Plānots, ka pirmais zīmolu kopdarbs, „Vertu Bentley" tālrunis, tiks prezentēts 2014. gada oktobrī. Vertu un Bentley noslēgtais līgums paredz, ka kopā tiks prezentēti pieci dažādi viedtālruņi, kur katrs aptvers autentiskus Bentley dizaina elementus un ekskluzīvus dzīvesveida pakalpojumus.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

100 vienībās - Range Rover Sport satīna versija 1

Britu autobūves uzņēmums iepriecinās savas tehnikas cienītājus ar krosovera Range Rover Sport īpašo versiju Satin Edition, kas paredzēta Eiropas tirgum un tiks saražota 100 eksemplāru skaitā. Lasīt vairāk

 

Tesla Cybertruck sānu “triecientests” reālos apstākļos (+ FOTO) 7

Spēcīgo sadursmi ar Ford Edge Tesla elektriskais pikaps pārdzīvojis ar salīdzinoši nebūtiskiem bojājumiem. Lasīt vairāk

 

44 505 eiro - Volkswagen Golf GTI pieejams pasūtīšanai 4

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen atklājis pieteikšanos modernizētā Golf sportiskā modeļa GTI iegādei. Cena par bāzes versiju – 44 505 eiro. Lasīt vairāk

 

0,013 procenti – kura Eiropas valsts no e-mobilitātes “turas pa gabalu” 23

Saskaņā ar Eurostat datiem vieglo elektriskās piedziņas transportlīdzekļu daļa Eiropā līdz 2022.gada beigām bija sasniegusi 0,7 procentus. Vācija ir starp līderiem, taču ir valstis, kur e-mobilitāte vēl nav tikusi pat līdz bērnu autiņiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti