Tantiņa sagādā problēmas diviem autovadītājiem (+ video) 11

 
iAuto | 1.decembris 2014 18:38

Steidzīga sieviete, kas pāriet ielu nevietā, sagādā nepatikšanas diviem autovadītājiem (skatīt no 0:20) un lai gan kontakts starp abiem spēkratiem ir salīdzinoši neliels, materiālie izdevumi un formalitāšu kārtošana, ir garantēta.

 

 

 
Visi komentāri
 
betmenis 1.decembris 2014 19:20
4 5 Atbildēt

šito tantiņu no kātiem nost,tā mierīgi itkā nekas nebūtu bijis aizskrien.A kas vainīgs?Protams,ka tas kurš iemauca aizmugurē.Distance.

Vernons 1.decembris 2014 22:02
4 2 Atbildēt

Man patīk šis sauklis! Uz šāda saukļa pamata CSN ir jāpilda katram otram, vai kā šeit, katram trešam! Nekādas drošības garantijas, ne sev, ne citiem!

Vainīgi, šeit, savā nelaimē ir abi auto vadītāji. Viens uzrāva un strauji nobremzējā, bet otrs tālāk par priekšā braucošā pakaļu neredzēja. Nevajag braukt šeit un tagad, vismaz kaut kādai telpiskai redzei ir jābūt!

Gājēja, protams "svētā govs"! Šad un tad arī gājēji maksā par sadursmes izraisītām sekām!

torkjis 2.decembris 2014 7:43
8 6 Atbildēt

Šeit viennozīmīgi ir vainīgs priekšā braucošais, jo negarantēja aiz muguras braucošā drošību. Viņš nedrīkstēja strauji bremzēt. Un kā lasāms iepriekšējā komentārā - izrādās, ka ne tikai ātruma samazināšana, bet arī pārāk strauja uzsākšana, apdraud aiz muguras braucošā drošību....

Pirms bremzēšanas viņam bija jāizbāž pa logu pacelta roka un līgani jāsamazina ātrums.

:-) 2.decembris 2014 8:47
0 2 Atbildēt

:-)

Vernons 2.decembris 2014 9:34
2 2 Atbildēt

Katram ceļu satiksmes dalībniekam ir jarīkojas TĀ, lai neradītu bīstamu situāciju!

Vadītājam jāsamazina ātrums pirmš šķēršļiem, kurus viņš spēja pamanīt!

Pirms jebkura menevra - arī apstāšanās, transportlīdzekļa vadītājam jāpārliecinās par ceļu satiksmes drošību un par to, vai netiks traucēti citi ceļu satiksmes dalībnieki un laikus jādod brīdinājuma signāls! Jāizvairās no straujas bremzēšanas!

CSN 10., 113., 70., 118.4.!

Distance, 119. punktā aizņem tikai vienu tešdaļu no šajā punktā minētā! Katram jārīkojas "TĀ", bet daudziem pietrūkst prāta "KĀ".

Krotow 2.decembris 2014 13:26
1 0 Atbildēt

Nez vai tantiņai vispār bija zaļais, vai šī tāpat vien pa sarkano ļepatoja?

solaris 3.decembris 2014 0:37
0 0 Atbildēt

Atļaušos izteikt savas spekulācijas. Tā tantiņa ir jukusi, diemžēl. Visticamāk, nekad nav precējusies, ko ļoti sāpīgi uztver. Neveiksmīgas attiecības arī ir viens no pamatiemesliem, kāpēc viņa jau labu laiku dzīvo savā iekšējā pasaulītē. Tomēr viņa komunikācijā nav bīstama. Šķiet, viņai ir meita, kas par viņu, cik nu sanāk, rūpējas (meitai pašlaik ir vecums, kad vairāk gribas par savu dzīvi domāt). Tantiņa apzināti necenšas sev pievērst uzmanību; tas notiek neapzināti. Daudz kas viņas dzīvē notiek neapzināti. Jo bērnībā dzīvoja pārāk izolētā ''spēļu'' vidē, bez pietiekamas saskarsmes ar citiem bērniem.

Runājot par tematu - manuprāt, aizmugurē braucošajam vajadzēja laikus pamanīt to tantiņu. Un, po ļubomu, distance jāievēro! Kā tu vari zināt, no kura kakta pēkšņi kāds izlec uz ceļa.

to verons 3.decembris 2014 22:36
0 0 Atbildēt

A tev tiesibas ir? Varbuut nezini, ka aizmuguree braucosajam ir jaabuut tik lielam attaalumam, lai vinjs paspeetu nobremzeet, ja nu gadiijumaa priekseejais bremzee. Un priekseejam bija avaarijas situaacija!Malacis. Vareeja ar tantei uzbraukt! Labaak masiina sasista, nekaa neapdomiiga veca tante

girts 6.decembris 2014 1:15
1 0 Atbildēt

a tu esi tas idiālais auto vadītājs??? tu to uz sevi var attiecināt???

es gadā nobraucu pie 100000km un zinu ko nozīme distance, bet tev no tas nav ne mazakas saprašanas.

kas notiks , kad tu saksi ieverot sevis drošo distanci???

apdzīt nevienu nevaresi nekad!!!!

un 50km veiksi 3h jo nevaresi reali parvietoties ar konstantu atrumu

Vernons 3.decembris 2014 22:55
0 0 Atbildēt

Nevienam no Jums neienāca prātā sagūstīt tanti! Un viņai ir jāsedz šos abu auto remonts! Par mani. Iesaku silti jo silti palasīt šos CSN manā salikumā! Tantei pienācās Nāves sods uz kuru viņa pati uzprasījās, to paredz CSN 27. punkts! Bet arī tantei jāpilda CSN 10, punkta nosacījumi! Viena tāda "tante", Krievijā, sakrāva kaudzē divus auto ar septiņiem līķiem.

Vainīgs tas kurš strauji nobremzēja, arī tas ir aizliegts! Bet aizmugurē braucot vadi savu auto puskorpusu pa labi vai pa kreisi, lai šādā situācijā spētu nostāties blakus. Distance ir stiepjams jēdziens, bet garantēt drošību ir burtiska CSN izpilde, kārtībā un secībā, kā tie ir rastīti! Bet tam Jums prāts par īsu.Kopš kura brīža "tante"nav satiksmes dalībnieks? Vēlu veiksmi!

girts 6.decembris 2014 1:06
2 0 Atbildēt

Šo sistemu, kad tiek ieverota 1/3 daļa no csn ir gruti lauzst.

Pie negadījumiem tiek pieaicināti mistiski auto eksperti(cik saprotu LV tas ir līdzīgs monopol uzņēmumam), kuri šablona veida nosaka savu ekspertizi , pat neiedziļinoties lietas būtība, brīžiem aizmirstot nomainīt auto markas.

Uz viņu sledzieniem balstās "godīga Latavijas tiesa"

Ja reiz CSN rakstīti visiem tad tie jaievēro visiem, nevis javerte , tos virspusīgi.

Vernons un viņam līdzīgie ir kā celmlauži, lai lauztu šo birakrātisko aparatu kurš CSNegadijumus izskata šablon veidīgi neiedziļinoties lietas būtībā

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti