«Ripo autocentrs» – jauns Volkswagen dīleris Valmierā

 
20.novembris 2008 8:00

14. novembrī, ar svinīgu pasākumu tika atvērts jaunais Volkswagen dīlera centrs Valmierā – „Ripo autocentrs”. Tas atradīsies Rīgas ielā 86A. Valmiera ir jau astotā pilsēta Latvijā, kurā iespējams iegādāties jaunas Volkswagen automašīnas.

Jaunais Volkswagen salons izstāžu zāles platības ziņā ir otrais lielākais Latvijā. Tā kopējā platība ir teju 2000 kvadrātmetru, no kuriem 540 ir atvēlēti jaunu automobiļu tirdzniecībai, bet 520 – servisam ar desmit darba vietām un Ekspresservisu.



Šobrīd Latvijā darbojas jau pieci Volkswagen dīleri – Krasta ielā Rīgā, Siguldā, Ventspilī, Daugavpilī un tagad arī Valmierā. Jēkabpils un Liepājas Volkswagen centriem ir aģenta jeb subdīlera statuss, savukārt Tukumā un Dārzciema ielā Rīgā atrodas Volkswagen dīlera „Auto Īle un Herbst” tirdzniecības punkti.



Zīmīgi, ka jaunais centrs Valmierā ir pirmais Volkswagen salons Austrumeiropā, kura interjers veidots pēc jaunajiem korporatīvajiem standartiem.

„Volkswagen dīleru tīkla attīstība allaž bijusi Volkswagen importētāja Baltijas valstīs „Auto Group Baltic” prioritāte, tādēļ esam priecīgi atvērt jaunu autosalonu vienā no Latvijas lielākajām pilsētām,” stāsta Volkswagen reģionālais vadītājs Latvijā Māris Jansons. „Līdz šim „Ripo autocentrs” ir bijusi pazīstama kā respektabla Valmieras kompānija, tādēļ esam pārliecināti, ka viņi būs lielisks Volkswagen dīleris!”

Jau šobrīd „Ripo autocentrs” piedāvā pilnu pakalpojumu spektru Jūsu Volkswagen automobilim – auto tirdzniecību, rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumus. Autocentrā ir apskatāms un uz testu braucieniem pieejams arī šī gada lielākais Volkswagen jaunums – sestās paaudzes Golf automobilis.


Auto Group Baltic,
Volkswagen importētājs Baltijas valstīs
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti