«Ford» iegūst Ziemeļamerikas auto izstādes balvas

 
22.janvāris 2010 8:57

Ford Motor Company automobiļi - 2010. gada Ford Transit Connect un 2010. gada Ford Fusion Hybrid Amerikas versija Ziemeļamerikas starptautiskajā auto izstādē ieguva apbalvojumus "Ziemeļamerikas Gada kravas auto" un "Ziemeļamerikas Gada auto".

Šī ir tikai trešā reize 17 gadu laikā, kad viens ražotājs iegūst abus titulus. Jāatzīmē, ka Ford Fusion ASV būtiski atšķiras no Eiropas pircējiem pieejamā Fusion modeļa.

„Abu šo prestižo apbalvojumu iegūšana pierāda, ka Ford saviem klientiem piedāvā nozarē vadošus produktus,” uzsver Marks Fīlds (Mark Fields), Ford America prezidents.

Ar Ziemeļamerikas Gada auto un Gada kravas auto godalgām tiek apbalvoti transportlīdzekļi, kas vērtēti pēc dažādiem faktoriem, tai skaitā inovācijas, dizains, drošība, vadāmība, autovadītāju apmierinātība un atbilstība cenai. 49 autobūves nozares žurnālistu žūrija ASV un Kanādā balso par automobiļiem, kam, lai piedalītos balsojumā, jābūt „pilnīgi jauniem” vai „būtiski pārveidotiem”, salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli.

Ford Transit Connect pārspēja citus finālistus, piemēram, Chevrolet Equinox un Subaru Outback, iegūstot Ziemeļamerikas Gada kravas auto apbalvojumu. Šis ir sestais Ford kravas automobilis, kas iegūst šo apbalvojumu – tādējādi balvu pasniegšanas 17 gadus ilgajā vēsturē Ford ir guvis visvairāk apbalvojumu šajā kategorijā kā jebkurš cits autoražotājs. Šis ir arī otrais gads pēc kārtas, kad šo titulu ir ieguvis Ford. Pagājušajā gadā galvenā balva tika piešķirta 2009. gada Ford automobilim F-150.

Ford Transit Connect piepilda mazu uzņēmumu vajadzības

Automašīnas Transit Connect mērķis bija piepildīt mazu uzņēmumu īpašnieku un uzņēmēju vēlmes, piedāvājot tiem jaunu transportlīdzekļu klāstu ar ievērojami uzlabotu degvielas ekonomiju, plašu un ērtu kravas telpu, kā arī izveicību un manevrēt spēju, lai pārvietotos pārpildītās pilsētas vietās.

ASV automobilī Transit Connect Ford Work Solutions sistēma piedāvā bezvadu borta datoru, kas sniedz piekļuvi internetam, Bluetooth brīvroku zvanu veikšanai un navigācijai. Sistēma ļauj arī izdrukāt rēķinus, preču sarakstus, kā arī piekļūt mājas vai biroja datoru tīklā saglabātiem dokumentiem tieši darbu veikšanas vietā.

2010. gada Ford Transit Connect iegūtās balvas un atzinības ASV:
o    „2010 Editors Choice for Vans” balva no žurnāla CAR and DRIVER Magazine
o    Žurnāla Detroit Free Press apbalvojums Gada kravas auto 2010
o    Žurnāla Detroit News apbalvojums Gada kravas auto 2010
o    Žurnāla Popular Mechanics 2010. gada autobūves izcilības apbalvojums par labāko darba transportlīdzekli
o    Atzinība „lielisks automobilis mazu piegādes/pakalpojumu uzņēmumu darbiniekiem” no Kelley Blue Book kbb.com
2010. gada Ford Transit Connect tiek būvēts Ford Otosan Kocaeli ražotnē Kocaeli pilsētā Turcijā.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti