Sezonas starts - Ķīpsalā jau sestdien! 6

 
21.aprīlis 2004 3:03

Atklājot motociklu, autotūninga un piknika sezonas, 24. un 25. aprīlī Ķīpsalā notiks vērienīgs pasākums - Pirmais Baltijas autotūninga šovs un motociklu sezonas atklāšana.

Sacentīsies par titulu BALTIC TUNING STAR 2004

Baltijas autotūninga šovs būs pasākums gan tiem, kas nedaudz uzlabojuši savu ikdienas braucamo, gan arī tiem, kas radījuši īstus praktiskā autotūninga mākslas darbus. Savus tūnētos automobiļus demonstrēs dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Šovu organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar BMW Motorsport Club.

Projekta vadītājs Kaspars Cimermanis norāda: "Tūningoto automobiļu skaits Latvijā ar katru brīdi palielinās, un arvien vairāk cilvēku savas automašīnas vēlas padarīt atšķirīgas no citām, gan veidojot savādāku vizuālo izskatu, gan uzlabojot tehniskos parametrus. Tā ir viena no iespējām, kā cilvēki padara savu ikdienu daudzveidīgāku, tāpēc mēs atbalstām šāda šova rīkošanu Ķīpsalā."

Pirmajās šā gada tūningoto auto sacensībās tiks noskaidroti labākie "autiņi" Baltijā. Pamatnominācija par labāko tūningoto auto - BALTIC TUNING STAR 2004. Šova absolūtais uzvarētājs visu turpmāko gadu leposies ar Pirmā Baltijas autotūninga šova ceļojošo kausu. Šovā tiks noteikts skaistākais tūningotā auto salons, motortelpas tūnings, labāk uzturētais rūpnīcas tūnings, labākais tūningotais "dāmu automobilis" un, protams, šova beibe!

Labākos auto visās nominācijās vērtēs profesionāla žūrija, kurā piedalīsies pārstāvji no Latvijas Mākslas akadēmijas, Ceļu policijas un Ceļu satiksmes drošības direkcijas, kā arī pazīstamie autoeksperti Atis Jansons (žurnāls "Auto") un Pauls Timrots ("Zebra"). Savu vērtējumu tūningotajiem auto dos arī apmeklētāji, nosaucot savu simpātiju!

Uzvarētāji tiks apbalvoti 25. aprīlī. Katrā nominācijā tiks suminātas pirmās trīs vietas, kā arī piešķirtas pārsteiguma un simpātiju balvas. Konkursu atbalsta vairāki autopreču tirgotāji, kuri uzvarētājiem piešķirs savas balvas: Yota dāvinās auto audiosistēmu, Chiptuning uzvarētāja automašīnai uzstādīs čipu, kas jūtami palielina automašīnas jaudu, balvas pasniegs arī Latvijā vadošās autotūninga aksesuāru firmas - Xenon un KB Motorsports, firma V4Motors uzvarētājam piedāvās iespēju uz mašīnas uzstādīt signalizāciju. Sacensību kopējais balvu fonds ir vairāk nekā 3000 eiro.

Latvijas un Baltijas vadošie tūninga klubi (BMW Motorsport Club , BMW club Lithuania, Moderna Tuning, Evo Tunings, Xenon u. c.) ir piekrituši dalībai minētajā pasākumā un sniedz savu atbalstu pasākuma organizēšanā.

Tūningoto auto īpašnieki, kā arī citi interesenti savu dalību šovā un sacensībās vēl var pieteikt pa tālr. 7065036 vai
gints@bt1.lv

EMMA LATVIJA atklāj autoskaņas sacensību sezonu

Latvijas Mobilo multimediju asociācija EMMA LATVIJA 24. aprīlī Ķīpsalā atklās autoskaņas sacensību sezonu, demonstrējot jaunumus un "skaņu būves" ziemas darba sasniegumus vairākās nominācijās. Ar nopietnām audioaparatūrām aprīkotie auto sacentīsies kategorijā DB DRAG RACING, kur tiks mērīts maksimālais skaņas spiediens automašīnas salonā. Sacensībās piedalīsies automašīnas, kas paredzētas ikdienas lietošanai. Tāpat sacensības būs arī ESPL klasē - tiks noteikts maksimālais skaļums automašīnā. Vērtēs arī audiosistēmas reālo skaļumu plašā diapazonā gan slēgtā automašīnā, gan automašīnai ar atvērtām durvīm. Šo sacensību uzvarētājs saņems titulu Skaļākais automobilis Latvijā.

Motociklisti atklāj sezonu

Ķīpsalā notiks arī motociklu sezonas atklāšanas pasākums, kuram startu dos vairāk nekā 1500 motociklu parāde (sākums plkst.15 Ķīpsalā) - masveida motociklu brauciens cauri Rīgai.

Parādes noslēgums Ķīpsalā atklās divu dienu pasākumu kompleksu, kurā būs "Motociklu sezonas 2004" atklāšanas šovs, izstādes daļa ar motociklu ekspozīciju, motopreču tirgotāju un ražotāju piedāvājums (motocikli, rezerves daļas, ekipējums un aksesuāri) un motoklubu stendi. Pirmo reizi būs iespēja vienuviet apmeklēt ne tikai visu Latvijas motoklubu pārstāvniecības, iepazīties ar sezonas plāniem un piebiedrošanās iespējām, bet arī sadraudzēties ar dažādu interešu autoklubu biedriem.

Hokeja fanu ievērībai!

24. aprīlī plkst. 16.00 daudzu hokeja fanu uzmanība tiks pievērsta TV ekrāniem un Pasaules čempionāta hokejā spēlei starp Latvijas un Čehijas izlasi. Spēles varēs vērot arī Ķīpsalā uz diviem lielajiem ekrāniem.

Pasākumi, pasākumi, pasākumi...

V
ienlaikus ar motociklu un tūningoto auto sezonu tiks atklāta arī piknika sezona. Ķīpsalā būs novietots ievērības cienīgs grils, uz kura ikviens varēs pagatavot grilētas desiņas vai sulīgu šašliku.

24. aprīļa vakarā (sākums plkst.20) skaļš un iespaidīgs būs arī nakts pasākums, plānota atbilstoša izklaides programma, iesaistot motociklistu iemīļotās mūzikas grupas un izklaides organizētājus - Salamander , Sky Forger, Dzelzs vilks un Mitrokhin's Master Band. Pēc tam autotūninga un motociklu cienītājus izklaidēs Dj Terzen.

25. aprīlī Latvijas vadošie motociklistu klubi būs sagatavojuši atraktīvas prezentācijas par tēmu "No krēslas līdz rītausmai". Katrs klubs varēs demonstrēt savu izpratni par šo tēmu. Tiks organizētas arī dažādas motociklistu iecienītas sacensības un atrakcijas, piemēram, Lielās desas ēšana, Virves vilkšana un citas.

25. aprīlī no plkst. 11.00 līdz 17.00 uz lielās skatuves būs vērojamas modernās, disko, eksotiskās, solo dejas, raksturdejas un hip-hop deju uzvedumi.

Pasākuma ģenerālsponsors ir Vanaga alus.

 
Visi komentāri
 
123913. viesis 21.aprīlis 2004 9:17
0 0 Atbildēt

Cik maksaas ieeja

123956. viesis 21.aprīlis 2004 10:35
0 0 Atbildēt

Mees jau esam tuuninga lielvalsts, ja jau varam atljauties sariikot 2 izstaades saistiibaa ar mashiinaam meenesha laikaa.

123979. viesis 21.aprīlis 2004 11:33
0 0 Atbildēt

buus jaapieraksta daliibnieku numurziimes

124049. viesis 21.aprīlis 2004 17:50
0 0 Atbildēt

TIKAI TAJAA SESDIENAA SOLA BAIGAAKO LIETU

124057. viesis 21.aprīlis 2004 22:51
0 0 Atbildēt

2003 gada sezonas atklaashanu arii reklameeja veerieniigi.Bet Fufelis vien tur sanaaca.Nedomaaju ka tagad buus labaak.Nemaakam vai negribam???

124126. viesis 22.aprīlis 2004 10:44
0 0 Atbildēt

..."Nemaakam vai negribam???" ........Viss veciit ir atkariigs no taa, ko tu veelies shajaa pasaakumaa ieguut, redzeet utt. Taa kaa, tiec skaidriibaa ar savaam veelmeem un uz priekshu [vai arii atpakalj ;)!!! ]

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti