Rekonstruēs caurlaižu iegādes punktus 2

 
14.aprīlis 2005 0:04

Līdz ar Lielupes tilta un tā pievedceļu rekonstrukciju uzsākti arī Jūrmalas iebraukšanas caurlaižu iegādes punktu remontdarbi, informēja Jūrmalas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Ingmārs Čaklais.

Remontdarbu laikā tiks nojaukti kioski, kuros līdz šim bija iespējams samainīt naudu, lai iegūtu viena lata monētas iebraukšanas caurlaides iegādei. Līdz 15.maijam šāds pakalpojums nebūs pieejams, tāpēc Jūrmalas dome aicina autobraucējus jau laikus nodrošināties ar monētām, lai nomaksātu autotransporta iebraukšanas nodevu.

Pēc 15.maija, kad tiks pabeigta iebraukšanas caurlaižu punktu rekonstrukcija, naudu vairs nevajadzēs mainīt, jo jaunie automāti izsniegs arī naudas atlikumu, turklāt tajos varēs norēķināties ar maksājumu kartēm.

Šajā nedēļas nogalē caurlaižu iegādes punktā pie Lielupes tilta sāks dežurēt jaunieši, kas palīdzēs autovadītājiem orientēties un ātrāk nomaksāt iebraukšanas nodevu. Šāds pakalpojums aktīvajā tūrisma sezonā tiek nodrošināts jau vairākus gadus, tādējādi samazinot automašīnu rindas iebraukšanai pilsētā. Rindas veidojas tāpēc, ka piebraucošie autovadītāji laikus neievēro, kuri caurlaižu automāti ir brīvi.


LETA
 
Visi komentāri
 
164791. viesis 14.aprīlis 2005 12:28
0 0 Atbildēt

Veel vareetu jumtinjus uzstuteet, lai nav jaaliist lietuaa un veel vareetu nevis vienu aiz otra tos kases automaatus, bet gan blakus vienu otram - gandriiz visa celja platumaa + tas laukuminsh, tipa kaa maksas baanjiem.

165618. viesis 24.aprīlis 2005 14:01
0 0 Atbildēt

un policistiem pievest siltas pusdienas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti