Rekonstruēs caurlaižu iegādes punktus 2

 
14.aprīlis 2005 0:04

Līdz ar Lielupes tilta un tā pievedceļu rekonstrukciju uzsākti arī Jūrmalas iebraukšanas caurlaižu iegādes punktu remontdarbi, informēja Jūrmalas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Ingmārs Čaklais.

Remontdarbu laikā tiks nojaukti kioski, kuros līdz šim bija iespējams samainīt naudu, lai iegūtu viena lata monētas iebraukšanas caurlaides iegādei. Līdz 15.maijam šāds pakalpojums nebūs pieejams, tāpēc Jūrmalas dome aicina autobraucējus jau laikus nodrošināties ar monētām, lai nomaksātu autotransporta iebraukšanas nodevu.

Pēc 15.maija, kad tiks pabeigta iebraukšanas caurlaižu punktu rekonstrukcija, naudu vairs nevajadzēs mainīt, jo jaunie automāti izsniegs arī naudas atlikumu, turklāt tajos varēs norēķināties ar maksājumu kartēm.

Šajā nedēļas nogalē caurlaižu iegādes punktā pie Lielupes tilta sāks dežurēt jaunieši, kas palīdzēs autovadītājiem orientēties un ātrāk nomaksāt iebraukšanas nodevu. Šāds pakalpojums aktīvajā tūrisma sezonā tiek nodrošināts jau vairākus gadus, tādējādi samazinot automašīnu rindas iebraukšanai pilsētā. Rindas veidojas tāpēc, ka piebraucošie autovadītāji laikus neievēro, kuri caurlaižu automāti ir brīvi.


LETA
 
Visi komentāri
 
164791. viesis 14.aprīlis 2005 12:28
0 0 Atbildēt

Veel vareetu jumtinjus uzstuteet, lai nav jaaliist lietuaa un veel vareetu nevis vienu aiz otra tos kases automaatus, bet gan blakus vienu otram - gandriiz visa celja platumaa + tas laukuminsh, tipa kaa maksas baanjiem.

165618. viesis 24.aprīlis 2005 14:01
0 0 Atbildēt

un policistiem pievest siltas pusdienas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti