Divi Opel kabrioleti-kupejas ar cieto jumtu 4

 
28.jūlijs 2006 8:44

Pēdējos gados pieaug kabrioletu-kupeju popularitāte un pilnvarotais Opel un Chevrolet pārstāvis Latvijā SIA “Hansa Auto” savā Brīvības gatves salonā, iepazīstina ar diviem šādiem modeļiem - Opel Astra TwinTop un Opel Tigra TwinTop.

Abas automašīnas, paceļot saliekamo, cieto jumtu, kļūst par normālu, jebkuros laikapstākļos lietojamu kupeju, bet atkal vēloties izbaudīt emocijas, ko sniedz braukšana kabrioletā, būs nepieciešamas vien dažas sekundes jumta automātiskai nolaišanai, turklāt Opel Astra TwinTop to var izdarīt arī braukšanas laikā.

Funkcionāls auto jebkuriem laikapstākļiem

Braucot ar atvērtu jumtu, saaukstēšanās nedraud pat drēgnā pavasarī un vēlā rudenī, kad termometra stabiņš rāda vien kādus desmit grādus, jo šīm kabriokupejām ir ļoti spēcīga apsilde. Ziemas mēnešos Opel joprojām var būt Jūsu ikdienas sabiedrotais, jo cietais jumts to padara, ne tikai stilīgu, bet arī funkcionālu jebkuros laika apstākļos, kas saskan ar dizaineru izvirzītajām prioritātēm – pievilcīgs mašīnas dizains un augsts funkcionālās kvalitātes līmenis.



Zinātājs spēs saskatīt Astra TwinTop kabrioleta līdzības ar sportisko trīs durvju hečbeku Opel Astra GTC, no kura aizgūta priekšdaļa, platās durvis un jumta līnija. Klāt nākusī aizmugurējā daļa, padara automašīnu par 23 centimetriem garāku kā hečbeku, kuram ir tāda paša riteņu bāze (2614 mm). Astra TwinTop, tāpat kā Tigra, var lepoties ar gudru jumta risinājumu, kur atsevišķas jumta sekcijas ir mazākas nekā parastajās konstrukcijās, tādēļ bagāžniekā tās aizņem mazāk vietas, atstājot vairāk telpas bagāžai: 440 litrus, kad jumts ir uzlikts, un 205 litrus, kad tas ir savāzts.

Jaunās Opel Astra TwinTop ar jaudu līdz pat 200 zirgspēkiem spēj attīstīt 100 kilometru ātrumu stundā nepilnās deviņās sekundēs. Astra TwinTop aprīkota ar piecu vai sešu pakāpju manuālo ātrumkārbu ir pieejama ar trīs dažādiem benzīna motoriem – 1.6, 1.8 un 2.0 litru, kā arī ar 1.9 dīzeļdzinēju. Jauktā braukšanas ciklā (pilsētā un ārpus tās) rezultāti uzrāda patēriņu ap 7.0 litriem degvielas uz 100 kilometriem, kas ir ļoti labs rādītājs šādai automašīnai.

Opel kabrioleti pārspēj savus tuvākos konkurentus

Ar Opel Tigra TwinTop Latvijas pircēji jau ir pazīstami. Šīs dizainiski ļoti pievilcīgās, divvietīgās automašīnas cena ir par pāris tūkstošiem zemāka kā Astra TwinTop kabriokupejai un, pateicoties zemajai bāzes cenai degvielas patēriņam - tā ir vadībā starp kabrioletiem.



Arī Astra TwinTop ir savas cenas vērta automašīna, turklāt tās populārākās versijas - ar motora jaudu no 100 līdz 150 ZS - maksā par 3000 eiro lētāk nekā tuvākie sāncenši. Tās cena oficiālā Opel dīlera SIA “Hansa Auto” salonā ir no 14 970 latiem.

Trešais kabriolets gaidāms nākamā gada sākumā

Nenoliedzami kabrioletu mode ienākusi arī Latvijā un to ielās kļūst aizvien vairāk. „Opel ir divi galvenie modeļi - Tigra TwinTop un Astra TwinTop. Nedaudz jāpaciešas līdz varēsim pircējiem piedāvāt arī trešo – sporta kabrioletu Opel GT, kas lieliski papildinās Opel piedāvāto kabrioletu klāstu. Šis modelis tirdzniecībā varētu parādīties tikai 2007. gada pavasarī, bet pircēju interesi izraisījis jau tagad, jo elegantais Opel GT atgādina tā 1968. gada veiksmīgo priekšgājēju ar tādu pašu nosaukumu” informē SIA “Hansa Auto” salona vadītājs Vitolds Kaupass.

SIA “Hansa Auto” no 2000. gada marta ir autorizētais OPEL dīleris Latvijā, bet kolektīvam ir liela pieredze OPEL apkalpošanā un tirdzniecībā jau kopš 1992.gada. Salīdzinot ar 2004. gadu, pērn pārdoto automašīnu skaists ir pieaudzis par 75 procentiem un kopumā aizvadītajā gadā pārdotas 348 OPEL markas automašīnas. Šogad SIA “Hansa Auto” turpinās nostiprināt savu pozīciju Latvijas auto tirgū, piedāvājot pircējiem vairākus jaunus Opel modeļus.

I n g a T r a l l a
Sabiedrisko attiecību un
mārketinga speciāliste

 
Visi komentāri
 
207104. viesis 28.jūlijs 2006 10:52
0 0 Atbildēt

Tas pedejais kaut kaa baigi lidziigs vienam pezho, kursh jau labi pasen iznaacis...

207144. viesis 28.jūlijs 2006 15:29
0 0 Atbildēt

Man vispaar besii opelji, bet shitaa astra smuka.

207161. viesis 29.jūlijs 2006 8:26
0 0 Atbildēt

Kas tas par jaunu terminu - zema bazes cena degvielas paterinam?

207173. viesis 29.jūlijs 2006 23:50
0 0 Atbildēt

Yay, smuki vauxhalli!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti