Arī šoziem Valmierā auto novietošanas ierobežojumi

 
7.novembris 2007 10:34

Arī šogad Valmierā ziemas periodā vairākos ielu posmos, kur apgrūtināta braucamās daļas uzturēšana sniega dēļ, būs automašīnu novietošanas ierobežojumi.

Taču izvērtējot iepriekšējo gadu pieredzi, šogad ierobežojumi būs spēkā tikai tad, kad uzsnigs sniegs un sāksies intensīva ielu tīrīšana un kaisīšana ar sāls un smilšu maisījumu, informēja pašvaldības Saimnieciskās darbības koordinācijas nodaļā.

Automašīnu novietošana būs ierobežota V.Baloža ielā 7a; Stacijas ielā posmā Grāvju-Marijas iela kreisajā pusē; Garā ielā posmā no J.Vītola līdz Beātes ielai kreisajā pusē; Garā ielā posmā no Rīgas ielas līdz J.Vītola ielai labajā pusē; J.Vītola ielā posmā no A.Upīša līdz Kārļa ielai; Beātes ielā kreisajā pusē posmā no Kārļa līdz Limbažu ielai; Graudu ielā posmā no Annas līdz A.Upīša ielai labajā pusē; G.Apiņa ielā no iebrauktuves uz veikalu Maxima līdz Rubenes ielai; Annas ielā posmā no Beātes līdz Graudu ielai abās pusēs; Ausekļa ielā posmā no Vaidavas līdz V.Baloža ielai kreisajā pusē.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti