Amerikāņu trakums Hāpsalu (+ FOTO) 14

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 15.jūlijs 2018 10:24

Šī nedēļas nogale Hāpsalu, Igaunijā, ir atdota amerikāņiem, pareizāk visiem tiem, kas brauc ar USA vehicles.

No 13. līdz 15.jūlijam šajā simpātiskajā kaimiņzemes piejūras pilsētiņā notiek American Beauty Car Show, kas apvieno visus, kam interesē aiz okeāna ražotā tehnika. Šajās dienās Hāpsalu ielas piepilda jauni un veci, Ford, Chevrolet, Chrysler, Cadillac, Plymouth, Buick, Pontiac, Oldsmobile, Hot Rod un Rat Style pārstāvji, kupejas, kabrioleti un sporta auto, kas ieradušies ne tikai no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas, bet arī no Somijas, Zviedrijas un Norvēģijas.

Lai to visu redzētu nav obligāti jāpērk 30 eiro vērtā biļete, lai iekļūtu bīskapa pils iekšpagalmā, pietiks ar pastaigu pa Hāpsalu vecpilsētu un promenādi vai pat lielveikala stāvvietu.

Attēlos neliels ieskats 2018.gada American Beauty Car Show pasākumā (sestdiena)

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
viencexperc 15.jūlijs 2018 11:33
23 13 Atbildēt

Katrs auto kā mākslas darbs

arī biju 15.jūlijs 2018 11:48
14 3 Atbildēt

Skaņa, draugi, to mastodontu motora skaņa! - kā iemin grīdā, tā asinis stingst dzīslās

usaexperc 15.jūlijs 2018 20:08
7 8 Atbildēt

30 EUR par ieeju junkyardā!? Galīgi sapimpojušies! Štatos tas ir bezmaksas pasākums. Jāmaksā tikai par no teritorijas iznesto.

Un kas tur dzīslās sastingst? Tie drīzāk ir stingumkrampji no mežonīgā TROKŠŅA. Iekāp tukšā metāla mucā un palūdz exspertu iesist pa to ar kuvaldu. Troksnis un stingums būs līdzīgs.

usa 15.jūlijs 2018 20:50
16 3 Atbildēt

aizbrauc kādreiz un paskaties - nenožēlosi

viencexperc 16.jūlijs 2018 8:57
2 9 Atbildēt

Viņam visa nauda aiziet bmw 318 remontam. Tāpēc ar ņivu braukā.

taaneko 15.jūlijs 2018 22:15
7 12 Atbildēt

Paskaties, paskaties, cik daudziem pofig uz tavu dižo viedokli. Par to, ka amerikāņi neprot taisīt mašīnas. Viņi pat neņem vērā tevis uzskaitītos un arī neuzskatīja trūkumus. Un kas ir pats trakakais- viņi pat maksā īstu reālu naudu lai tiktu pie šīm ļoti vecajām, ļoti nemodernajām, nedrošajām, primitīvajām un ko tu vēl tur stāstiņi, automašīnām. Un zin, kas ir visstulbakais,- ka tikpat veci un vēl jaunāki un vēl daudz jaunāki BMW audi un vilks ārēji nu nemācīja nespēj savākt pat 10% no to interesentu pulks, kas interesējas un ir gatavi maksāt naudu par šīm automašīnām.

taaneko 15.jūlijs 2018 22:18
1 3 Atbildēt

Nevis- vilks ārēji, bet folksvageni.

x 15.jūlijs 2018 22:35
9 0 Atbildēt

Ko tu atkal tur pīpē?

Kāda nozīmē par, ko saujina cilvēku gatavi maksāt?

Mums šeit varbūt vajadzētu apspriest Kradašinas biksītes, kuras arī kādam ir interese iegādāties!

Beidz vienreiz uzmest lūpu, nolaidies uz zemes, sāc pelnīt un nopērc normālu ikdienas auto, lai mums nav jāklāsās pie katra otrā raksta tavās želavās, ka redz alfai nerīko pasākumus, un tu tur neesi goda viesies.

Vai arī to cik ļoti uz ielas tevi apvaino bmw un audi marku autovadītāji.

P.s.

Ja par rakstu, ats gan netiku uz pasākumu, bet no čoma dzirdēju labas atsauksmes.

taaneko 16.jūlijs 2018 9:40
0 8 Atbildēt

Labrīt. Koments bija domāts vienai konkrētai personai. Tieši tādai, kas rada 90% no priekšstata par bmw lietotājiem.

Kas attiecas uz mūsu diskusiju- ru dzīvo savā pasaulē, es savā. Man nav līzingu, kredītu un es nelietoju bezskaidru naudu, un neviens no maniem 2 telefoniem nav aifons. Un man ir priekšstats par ērtībām, ko ražotājs cenšas iebāzt savos izstrādājumos, jo mans otrs auto, ko savā vēlmē pārliecināt palaidi garām, ir renault grand espace initiale komplektācijā un tajā ražotājs ir iebāzis pilnīgi visu, kas bija izdomāts līdz 2007. gadam.

Ja par rakstu- tad daļa no šiem auto ir apskaužamā kvalitātē un tuvākajā laikā eiropa neko tādu radīt nespēs, jo ja paskatās uz tādu vietu, kā Kuba- tur šie auto, praktiski bez nekādiem būtiskiem remontiem brauc jau 50 un vairāk gadus. Ne ja tapēc, ka remontu nevajadzētu, bet tapēc ka ļoti maz ir tādu tehnisku bojājumu, kuru dēļ, šis auto pārstāj rūkt un ripot.

x 16.jūlijs 2018 12:57
6 0 Atbildēt

Es dzīvoju mūsdienu realitātē, bet tas ka tu dzīvo savā pasaulītē tur nu es tev tiešām piekrītu.

Viena konkrēta persona rada priekštatu par 90% bmw vadītāju?

Lieliska statistika apmēram tā, viens krievs nomet uz zemes papīrīti, automātiski visi krievi ir lohi!? Beidz vienreiz pīpēt to, ko tu tur pīpē

1.Kāds šeit vispār sakaras ar krēdītiem un līzingiem?

2. 2007. gada renaultā NAV salikts viss aprīkojums, kas tolaik bija pieejams, jo tas vienkārši nav iespējams, turklāt pat tas, ka renault ir ādas salons, nenozīme, to ka tas ir labs ādas salons, arī eiropas chevrolet ir pieejams ādas salons, tikai maza nianse, tas ir nekvalitatīvāks par dacias plastmasas stūri. Šeit nu atkal pierādās tā tava pasaulīte, kurā tu dzīvo.

3.Iphons? Tu nopietni? Es biju domājis, ka nav vairs tādu cilvēku, kuri apvainojas uz iphoniem un to lietotājiem, bet laikam esmu kļūdijies. (vispār šis arī norāda uz tavām problēmām), turklāt nesaprotu no kurienes tev visas šīs negācijas? Kāda atšķirība, kādu telefonu, kurš lieto, manis pēc kaut podziņu telefonu, tas man konkrēti neko par cilvēku neizsaka.

4.Tu esi novīrzījies no realitātes skaidrs, ka mūsdienās neviens netaisīs tādus auto, kā kādreiz, tavuprāt mūsdienu amerikānu auto ir izturīgāki un ilgdzīvotspējīgāki par mūsdienu eiropiešiem? Tu maz apjēd, ko šeit salīdzini? Ar katru tavu komentāru es arvien vairāk saprotu, cik daudz problēmu tev ir ar uztveri, un ka tik tiešām tu dzīvo savā pasaulītē.

Ja vel nesaproti, tad skaidrs, ka liels primitīvs liellitrāžas dzinējs kalpos krietni labāk par mazu dzinēju, no kura izspiesta tā pati jauuda un turklāt tiek ievērotas izmešu normas + protams fakts, ka auto paši par sevi netiek būvēti tik kvalitatīvi.

taaneko 16.jūlijs 2018 16:23
0 6 Atbildēt

Tas ir labi, ka dzīvo mūsdienu realitatē, jo mans galvenais ienākumu avots ir mūsdienu realitātē dzīvojoši cilvēki. To visu ko pieminēju- pieminēju tādēļ, ka mana dzīve nav atkarīga no elektrības pārrāvumiem, interneta nebūšanas un modes tendencēm. Tas, ko raksti par reno- parāda, cik maz tu zini ārpus sava ikdienas interešu loka. Pilnas komplektācijas espace nav tikai nakts redzamības un atpakaļskata kameru. Pārējie visādi asistenti, sensori uz viskautko adaptīvā stūre, lampas kas izgaismo, 2 kruīza kontroles, iebūvētā navigācija, beņķi un spoguļi, kas atcerās kartes ipašnieka iestatijumus. Kickdown sensors, kas atslēdz visu lieko uz paātrināšanās brīdi utt. Fotohromie spoguļi? Kas vēl...

Mana pasaulē ietilpst brauciens no Alūksnes līdz Krāslavai pa divarpus stundām un salikt renī 150 kg iekārtu un materiālu nedomājot par to izvietošanu un aizbraukt līdz Polijai, Somijai, Norvēģijai vai Ogrei. Manā pasaulē man auto kalpo max. 3 gadus.

Ko tava pasaule tu kreditētais latvieti var man piedāvāt?

x 16.jūlijs 2018 18:11
5 0 Atbildēt

Tad sūdīgi saproti mūsdienu realitātē dzīvojošos, ja jābrauc ar vecām alfām, un renaultiem + kaut kādas powerflex bukses vel jāliek.

Un atkal sākās.

1. Kādēd tu piemini kaut, ko par elektrības pārrāvumiem, ja tiri teorētiski priežot gandrīz VISU cilvēku dzīves ir atkarīgas no elektrības, tajā skaitā pārrāvumiem. Taču ne par to ir stāsts. Nesaprotu, ko tu centies šeit pierādīt, ja neattceries tad mūsu diskusīja aizsākās par to, ka tu automašinas ar kurām neesi braucis, pat ne sē'dejis uzskati par nekomfortabliem sūdiem. Saproti man vienalga, ko tu dari, kur tu strādā, cik tu pelni, ko ēd un kādu tualetes papīru izmanto.

2. Eh renis, 3 gadi arī ir tā aptuvenasi laisk, ko tas auto var nodzīvot, bez problēmām, nu labi tas joks, ja godīgi forši, ka tev tas reno patīk, bet kā jau teicu, tas NAV VISS, kas tajā gadā bija pieejams, nemaz nerunājot par materiālu un montāžas kvalitāti.

3. Atkal tu piemini tos kredītus, nesaprotu kādēl? Lai gan varbūt saprotu.

Varētu būt tā, ka tu esi tik kompleksains, ka tavuprāt katram, kurš/a brauc ar dārgāku auto ir kāda kredītu nasta?

Godīgi sakot man pat tevis žēl, tev nākas ar auto braukt tos daudzos kilometrus, nu labi, ka vismaz esi laimīgs kopā ar savu alfu un reno, tas ir pats svarīgākais, jo ja vel neesi sapratis man vienalga ar kādiem auto citi brauc, tas kas man riebjas ir lūrēšana svešos makos un uz plānprātību, vai nezināšanu balstīta viedokļa izteikšana.

P.s.

Mana pasaule Tev var piedāvāt palīdzību - psihoterapeita palīdzību...

usaexperc 16.jūlijs 2018 13:07
1 0 Atbildēt

Tavs arhaiskais liellitrāžas dzinējs ekspluatācijā būs aprijis vairāk piķa kā 3 tādas pašas JAUDAS mūsdienu mazie dzinēji kopā. Un braukšanas baudas no tiem litriem nekādas. Tik varbūt taisnē ieskrieties un nolikt kluci mēğinot sabremzēties.

usaexperc 17.jūlijs 2018 9:44
1 0 Atbildēt

Vispār pareizi darīja, ka to salu slēdza. Tie lempji noskaldītu visas normālās mašīnas. Tur jau reti kurš var Eiropas līkumu paņemt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

6 Ginesa rekordi: Kārlis Bardelis ar laivu un velo apbraucis apkārt pasaulei (+ VIDEO) 3

Kad viņš sāka savu braucienu apkārt pasaulei, viņam bija 31 gads. To beidzot – 39. Kārlis Bardelis airu laivā un ar velosipēdu apceļojis zemeslodi un nu atgriezies Latvijā. Ceļojuma laikā sasniegti seši Ginesa rekordi un vākti līdzekļi labdarībai. Lasīt vairāk

 

No 1. maija atsevišķos valsts ceļu posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 10

No 1. maija atsevišķos valsts galveno autoceļu posmos tiks ieviests palielināts atļautais braukšanas ātrums. Lasīt vairāk

 

Kas ir Cupra Tavascan ? (+VIDEO) 6

Izstādē Auto 2024 notika elektromobiļa Cupra Tavascan Baltijas pirmizrāde. Kā TV Autoziņām uzsvēra K-Auto Seat un Cupra tirdzniecības vadītājs Juha Patama, tā ir pilnībā elektriska SUV kupeja, SUV spēcīgā rakstura un kupejas elegances kombinācija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti