Salaveča izpriecas ar drifta auto pa Latvijas ceļiem (+ VIDEO) 11

 
iAuto | 4.janvāris 2023 10:24

Salaveča izdarības, tostarp arī negantības gadu mijā, ir populāra tēma. Drifteris Reinis Ozoliņš nav palicis malā un iestudējis savu versiju.

Kurā brīdī un kurš brauc mums nav zināms, skaties video!

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ozolinsreinis 4.janvāris 2023 18:02
10 1 Atbildēt

Pēc tavas izdomas un laika resursa, man šķiet, ka mums vajadzētu sadarboties, man noteikti noderētu kāds, kas palīdz veidot scenārijus. Interesē?

650 4.janvāris 2023 14:45
4 5 Atbildēt

Rīgā, 2023šā gada 4jā janvārī.Jā.

Ceļa satieksmes drošības direktorijas Direktoram.

cc Veselības min.galv.Pianisistam un/vai VID vid cenu noteikšanas nodaļas pr-nieka Vietniekam.

Iesniegums.

Lūdzu isskatīt Jautājumu pēc lietas būtības un/vai pēc iesp īsākā laikā.Vai (auto Vadītājs) Reinis O. (iespējams) ir (vai,varbūt arī nav) Lohs.

Video materiāla stāvbildē redzamā Persona rāda nepiedienīgu žestu,demonstrējot Sabiedrībai uz augšu izstieptu Vidējo pirkstu.Nākamajās dažās sekundēs notiek nesanksicicionēta Tabakass produktu reklāma.Pēc kā uz tās pašas Personas (kreisās) rokas apakš delma top redzama Rolleks markas diennakts laika reģistrēšanas ierīce.Lūdzu adbildīgos dienestus Noskaidrot.Cik (vidēji) maksā līdzīgas ierīces un kādā veidā un kurā laikā augstāminētā Persona ir (vai nav) ieguvusi īpašumtiesības uz šo te augstākminēto Konkrēto laika noteikšanās ierīci.

Jā.

Un kura Dienesta Priekšnieks (vai tā Vietnieks) atļāva augstāk minētajai Personai vadīt trans sporta līdzekli pa kopējās lohlietošanas brauktuvi, izraisot sabiedrību apdraudošas sānu kustības un veicot dažādus citus līdzīgi līdzīgus nepiedienīgus manevrus ceļa satiksmē.

Pulksten 1:15 izdarītais pārkāpums vispār ira acīmredzama uzspļaušana ceļa satiksmes noteikumu (CSeN) visiem Pantiem kopumā.Persona izbrauc no 2trās Šķiras ceļa tieši priekšā pa Galveno Lohceļu kustošajam trans sporta Līdzeklim,liekot tā iespējamajam Vadītājam mainīt kustības trajektoriju un samazināt (savu,likumīgi izvēlēto) Ātrumu.Turpmākajos kadros notiek Vairākkārtēja (iespējams, apzināta) ceļa horizont apz marķ šķērsošana un vairākas citas CS noteikumos neparedzētas Cūcības.

Pulkstens 1:44 ira iekadrēta (iespējams) radžota Ziemas riepa,kuras vizuālais izskats vieš aizdomas Par!/to, ka (iespējams) ticis pārkāpts (arī) pieļaujamais radžu skaits uz vienu protektora kvadrātvienību, kā arī sižeta sākumdaļā vismaz vienam (1gab) trans sporta līdzeklim ira aizsvīduši Logi (??).

Lūdzam Priekšnieku (un/vai viņa vietnieka Vietnieku) sniegt (LOHIEM) pēc iespējas drīzu Atdbildi uz augstāk izklāstītājiem Jautājumiem un novērtēt augstāk aprakstīto Personu darbību (vai bezdarbību) tieši proporcicionāli viņu Nopelniem.

Jā.

Original Nja 4.janvāris 2023 11:48
3 3 Atbildēt

Uztais' labāk, kas Tev liedz?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Aceman – trešais modelis ar elektropiedziņu Mini aptverē (+ FOTO)

Britu autoražotājs Mini pievienojis savam modeļu piedāvājuma kompakto krosoveru Aceman, kas kļūs par trešo modeli ar pilnībā elektrisku piedziņu. Lasīt vairāk

 

CATL prezentē akumulatoru 1000 kilometru sniedzamībai 8

Ķīnas uzņēmums CATL Auto China 2024 izstādē iepazīstinājis ar jauno ražošanai gatavo LFP akumulatoru, kas elektroautomobilim bez papildu uzlādes ļaus nobraukt vairāk nekā 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 14

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Brauc trīs promiļu reibumā: policija aiztur smagi iereibušus kravas auto un elektrovelosipēda vadītājus 1

Uz Jelgavas šosejas aiztur kravas automašīnas vadītāju trīs promiļu reibumā, bet Imantā policijai nācās aizturēt vīrieti, kurš šādā reibumā brauca ar elektrovelosipēdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti