Kreiss noslēdz līgumu ar Domenikss par 200 kravas automobiļu iegādi (+ foto) 28

 

Foto: Publicitātes attēls

Domenikss | 5.maijs 2015 7:33

Maija pirmajās dienās, SIA Domenikss nodeva pirmās partijas ietvaros 35 no 200 Mercedes-Benz Actros kravas automobiļiem, ko iegādājies autopārvadājumu uzņēmums SIA Kreiss. Šis ir viens no Latvijā lielākajiem darījumiem autokravu pārvadājumu nozarē pēdējo gadu laikā.

SIA Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska: “Man ir patiess prieks par tik vērienīgu darījumu ar vienu no nozīmīgākajiem pārvadājumu pakalpojumu sniedzējiem Eiropā – Kreiss, kas iegādājies jaunāko un modernāko tehnoloģiju apvienojumu kravas automobilī Actros. Apstākļos, kad kravu pārvadājumu nozarē asi palielinās konkurence, Mercedes-Benz vilcēji ir lieliska investīcija, lai pilnvērtīgi konkurētu ar citiem tirgus dalībniekiem ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās. Zinot Kreiss rūpes par vidi, kurā mēs dzīvojam, ir patiess gandarījums par auto parka nomaiņu uz Mercedes-Benz Actros 1845 LS automobiļiem, kas aprīkoti ar jaunākās paaudzes Eiro 6 dzinējiem, tāpēc novēlu uzņēmumam tālāku attīstību un jaunu tirgu iekarošanu.”

Foto: Publicitātes attēls

Mercedes-Benz Actros automobiļi ir aprīkoti ar FleetBoard sistēmu, kas ļauj sekot un analizēt automobiļa ekspluatācijas parametrus, vadītāja braukšanas stilu, atrašanās vietu un darba laika kontroli. Actros inovatīvā PPC sistēma efektīvi vada ātrumkārbu atkarībā no ceļa reljefa. Tāpat visu automobiļu komplektācijā ietilpst BIGSpace kabīne, kas ar plašo salonu ir ergonomikas meistardarbs un ir izcili piemērota darbam diviem šoferiem, tāpēc tajā ir ērti gan strādāt, gan atpūsties. Lai maksimāli efektīvi nodrošinātu automobiļa izmantošanu, SIA Domenikss nodrošinās Ekonomiskas un drošas autovadītāju apmācības.

SIA Kreiss līdzīpašnieks Sergejs Zaļizko Foto: Publicitātes attēls

SIA Kreiss līdzīpašnieks Sergejs Zaļizko: “SIA Kreiss misija ir balstīta uz vērtībām un darbības principiem, kas iet roku rokā ar Mercedes-Benz piedāvātajiem produktiem. Mēs nodrošinām augstu pakalpojumu sniegšanas līmeni, izmantojot jaunas un drošas tehnoloģijas un tieši tāpēc mēs izvēlējāmies Actros automobiļus. Galamērķi mērāmi desmitos tūkstošu kilometru, un mums ir svarīgi saviem klientiem garantēt kravas transportēšanas drošību, tāpēc ir būtiski mūsu autovadītājiem nodrošināt drošu, ekonomisku braukšanu, ātru reakciju uz ceļa un spēju kontrolēt situāciju.”

Domājot par autovadītāju komfortu un drošību, visiem 200 automobiļiem ir nodrošināts pilns drošības aprīkojums, kurā ietilpst stabilitātes kontroles sistēma, aktīvā bremzēšanas sistēma, aktīvā kruīza kontrole, noguruma asistents, joslu brīdinājuma sistēma un drošības spilvens.

Par Domenikss:

Domenikss grupā ietilpst: SIA Domenikss - Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, autobusu un kravas automobiļu tirdzniecību. Domenikss ir arī autorizēts Fuso ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar kravas automobiļu Fuso Canter tirdzniecību, kā arī oriģinālo Mercedes-Benz, Fuso rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu. SIA Domenikss filiāles: Servisa centrs Daugavpilī un SIA Baltijas Auto Centrs, kas nodarbojas ar mazlietotu auto tirdzniecību. 

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

 
Visi komentāri
 
kasinsh79 5.maijs 2015 11:39
6 0 Atbildēt

Neitrāls skatījums.

1. KREISS izceļas Eiropā ar vieniem no visskaistākajiem kravas auto!

2. Visi iepirktie auto - teju vai max komplektācijā!

3. Kā tas iet kontekstā ar pirms kāda laika atlaistajiem 200 stūresvīriem (RU kravu samazinājuma dēļ)?

4. Par ko tad tāds "uzmetiens" ilggadējam partnerim VOLVO?

Lai veicas :)

Žeņa 6.maijs 2015 8:24
2 0 Atbildēt

Kreisā tāpat kā citiem pārvadātājiem šoferu mainība ļoti liela,šoferiem tāpat kā man liekas ka kaimiņa dārzā āboli garšīgāki :).Drusku zinot pārvadātāju vidi ir sajūta ka Kreiss nepelna uz pārvadājumu veikšanu,tur apakšā iespējams ir citas shēmas.A jaunajam Volvo modelim ir diezgan daudz tehnisku nepilnību,piem.ļoti ātri izlādējas akumulatoru baterijas,ziemā tas var notikt pusdienas laikā un ko šoferim tālāk....

fh16 5.jūlijs 2015 16:46
1 0 Atbildēt

cik sapratu tad tas mb ar kamaza motoru ir pa 10k letaks,.pareikini uz 200 masinam kas par varku ! bet soferi jau ir tikai tresaja plana . .jau tagat nem saferus no ukrainas kas pa 500eur no kabines menesiem neizkapj ara ! un bardaks tur ir milzigs !!!!! visas atsauksmes interneta palasot jabrinas kad kads nav nodedzinajis to krievu naudas mazgatavas kantori !

GB12 5.maijs 2015 11:59
15 0 Atbildēt

Kas ta' Volvo vairs necepī?

andris 5.maijs 2015 18:07
1 0 Atbildēt

nu es domāju ka volvo ir pārmudrijuši ar jauno autiņu. kāpēc reizi mēnesī ir jāliek lādēt aķiši? zalktim ari jaunie puķu tandēmi visu laiku niķojās un pa servisiem dzīvo

LMT 5.maijs 2015 12:36
11 1 Atbildēt

Jautājums kur liks vecās lamatas! Gan jau, ka kāds kanāls uz Austrumiem atvēries.

bizness šitnes 5.maijs 2015 15:01
5 3 Atbildēt

pavēro ss un mobile. tūlīt nonāks pārdošanā arī mersis. tāds ir viņu pizzness, nopirkt par pašizmaksu+mazītiņiem% drusku pabraukt un pārdot tālāk neko nezaudējot. labāk 30 mazās firmas ar 200 auto par klientiem nekā viens k...ss. sačakarē tikai visu tirgu, gan tirgotājiem, servisiem gan pārvadātājiem.

igor 5.maijs 2015 13:29
12 15 Atbildēt

Magnētu likt var ?

magnetins 5.jūlijs 2015 16:54
0 0 Atbildēt

var var ! tikai paris stekeri no borta datora jaizrauj un uz prieksu ! tikai jaliek tas stiprais magnets ,N52 der ! bez magneta jau vispar nav iespejams pastradat !!

M 5.maijs 2015 14:23
1 1 Atbildēt

Vai tik bildē nav cits līdzīpašnieks Andrejs Kuzņecovs?

iAuto 5.maijs 2015 18:24
1 1 Atbildēt

Bildēs ir divi līdzīpašnieki - gan, gan

rt 5.maijs 2015 19:20
6 0 Atbildēt

Vadītāju braukšanas stilu viņiem noteikti vajadzētu piefiksēt. Vēl labāk būtu, ja auto aizmugurē būtu kautkas līdzīgs kā Cemex mašīnām - "Kā es braucu?" un telefona numurs atsauksmēm. Būtu daudz ko pateikt...

Autobraucējs. 5.maijs 2015 19:29
4 4 Atbildēt

Volvo ir mēsls un šis 1845 arī gandrīz tas pats mēsls, ja nu vienīgi par kapeiku lielāka un ērtāka kabīne nekā Volvo !! Mersis pirms katra kalna klanīsies, un uz Spāniju diezgan daudz iznāk pa kalniem, kaut vai pa to pašu Vāciju, Franciju un tad jau pašā Spānijā . Labi auto kabīnes plašuma ziņā ir DAF, Scania, MAN un tad MB. Un braukt ir patīkami ar Scania R 500 un vairāk !

Janka 6.maijs 2015 15:17
2 3 Atbildēt

Vispirms izbrauc ar Volvo un tad sāci murgot ka viņš mēsls , daž labs man un Scania pišs kopa muguru , saucamais Asperēm kabīnes . A volvo uz paduškam !

esa 5.maijs 2015 19:35
9 2 Atbildēt

Magnēti tik domāti mudakiem.... normāli šoferi ar to nenodarbojas. Tāpēc jau tādu mudaku dēļ mūs visur čakarē. Ievērosim likumus.

Autobraucējs. 5.maijs 2015 20:20
2 0 Atbildēt

nav ne vainas kad Scānim automātam uzliek magnētu un uzkurinā to uz 145 km/h !

SA 77 5.maijs 2015 22:10
2 3 Atbildēt

Malachi Kreiss ,shobrid nav iipashi attiistosha augsne kravu parvadajumu biznesaa,bet laikam sheit var piemerot likumu,stipraakais-lielakais izdziivos !

Prieks redzet ka muusu pashu vieteejaa firma plaukst.

Ta tureet !

soferis 5.jūlijs 2015 16:28
0 0 Atbildēt

kas tu no meness nokritis ?? kada latviesu firma ???? krievi atmazga naudu un kreiss ir viena maisa ar lietuvas girteku un vlantanu !! ja nezini tad nemuldi ! un vovlvo noteikti palika par dargu tapec saka nemt letos mb ! cerams tas lamatas tak nedoma sutit uz norgiem ? tad lai vismaz uzliek ziemas riepas un kedes noperk lai nebutu ka pagajusa ziema kad visas kreisa masinas pa kontrolplaciem riepas mainija !!!!

Rmz 5.maijs 2015 23:00
2 1 Atbildēt

Parādi tur kaut vienu lamatu!!!

Janka 6.maijs 2015 15:15
4 0 Atbildēt

Atkal Šoferiem bus mazāka alga un nesamaksās pa iepriekšējo mēnēšu algām ! Volvo vienozīmīgi ir labaks neka mersis !

Friend 7.maijs 2015 23:40
1 0 Atbildēt

Ārzemēs arī Meršus līdz miljonam lieto tad uz bazaru.

mmm 7.maijs 2015 9:47
1 0 Atbildēt

Nez cik šiem jaunajiem zvēriem būs jāpiepērk degviela?!?!?!

ss 5.jūlijs 2015 16:41
0 0 Atbildēt

teica kad 24l paterins busot,parejie 6-7l soferim japieperk par savu naudu !

Friend 7.maijs 2015 23:37
1 1 Atbildēt

LOL! Volviķis lai kāds būtu bet Mersim iekabina.

bj 5.jūlijs 2015 16:37
0 0 Atbildēt

?? vienigais kas mb ir labaks par volvo ir ielaks leduskapis kur salikt desas ! kur iekabina ? kad mb ir bijis labaks par volvo ?? ja tu no kamaza iekap mb tad noteikti liekas kosmoss !! darba un resursu zina mb paliek aizmugure ! 9% kalna ar 29t ar mb vispar nevar uzbraukt,tik ar pirmo parnesumu !! :D:D:D:D:d

Friend 7.maijs 2015 23:38
1 1 Atbildēt

Tad jau lai skatās Scania, DAF vai Iveco u.c. =D

ss 5.jūlijs 2015 16:31
0 0 Atbildēt

nakamie bus Iveco ar 410zs ! un pec tam MAZ ar zemo kabini !

Jancs 28.maijs 2016 0:22
1 0 Atbildēt

Es "tanī katlā"vāros,un manis pēc lai fiksi nomaina visus Volvo uz MB. Ar MB šoferīši tagad bez stresa pelna par 1/3 algas vairāk nekā tie kas strādā uz volviķiem. Es nespēju izprast,kāpēc eiro6 Volvo ir tik drausmīgi rijīgs palicis!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 16

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

6 Ginesa rekordi: Kārlis Bardelis ar laivu un velo apbraucis apkārt pasaulei (+ VIDEO) 3

Kad viņš sāka savu braucienu apkārt pasaulei, viņam bija 31 gads. To beidzot – 39. Kārlis Bardelis airu laivā un ar velosipēdu apceļojis zemeslodi un nu atgriezies Latvijā. Ceļojuma laikā sasniegti seši Ginesa rekordi un vākti līdzekļi labdarībai. Lasīt vairāk

 

No 1. maija atsevišķos valsts ceļu posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 10

No 1. maija atsevišķos valsts galveno autoceļu posmos tiks ieviests palielināts atļautais braukšanas ātrums. Lasīt vairāk

 

Kas ir Cupra Tavascan ? (+VIDEO) 6

Izstādē Auto 2024 notika elektromobiļa Cupra Tavascan Baltijas pirmizrāde. Kā TV Autoziņām uzsvēra K-Auto Seat un Cupra tirdzniecības vadītājs Juha Patama, tā ir pilnībā elektriska SUV kupeja, SUV spēcīgā rakstura un kupejas elegances kombinācija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti