Rosina atvieglot prasības tālbraucēju piesaistei no trešajām valstīm (+ VIDEO) 19

 
iAuto | 12.oktobris 2018 14:07

Latvijas darba tirgū trūkst vairāku tūkstošu šoferu tālbraucēju, tāpēc šajā profesijā varētu atvieglot imigrācijas nosacījumus!

Šobrīd viesstrādniekiem Latvijā jāmaksā vismaz vidējā alga valstī, taču tālbraucējiem likumā prasītajā summā varētu ieskaitīt arī komandējumu naudu. Šādu priekšlikumu šodien atbalstīja Ostu, tranzīta un loģistikas padome.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Freijers 12.oktobris 2018 15:52
15 0 Atbildēt

Nevis Latvija ir apēdusi, bet gan visādi feniņ..zēji, kas par ''ietaupīto'' villās dzīvo, ar džipiem un 5-6 reiz gadā uz ārzemēm braukā, rezultātā apjātie strauji iet mazumā, bet girbētāju tikt apjātiem ir mūsdienās gaužām maz. Es nedomāju, ka valstij būtu jārūpējas, lai eksplutātoriem materiāls mūždien neaptrūkstas !

Pļurkt 12.oktobris 2018 17:41
12 0 Atbildēt

Mazāk vajag savējos pist, tad nebūs melnie jāieved!!

Mans brālēns arī ir tālbraucējs, bet meklēt citu darbu un vēl jo vairāk braukt prom no Latvijas netaisās, jo šefs ļoti cilvēcīgi attiecas pret saviem padotajiem.

Ne jau tikai algā ir tā laime, attieksme ļoti ir no svara.

Uz svētkiem VIENMĒR ir mājās, jaungada balle kopā ar otru pusīti ir augstā līmenī un uz firmas rēķina nu jau vismaz 20. gadu, Jāņi tā pat, atvaļinājums apmaksāts 4 nedēļas un NEVIENS atvaļinājuma laikā nerausta, alga pietiekama, lai nemeklētu laimi citur.

6810 12.oktobris 2018 15:13
9 0 Atbildēt

Kārtīgi tālbraucēji ir sen prom citās valstīs.Pats ilgi esmu strādājis citur.Ja zinu vairākas valodas un ir pieredze,nebraukšu pa 1,2 ,1,5 tūkst mēnesī,ja par to adekvāta alga ir 2,5 un vairāk mēnesī.Brīvdienu jautājumi vairumam arī sakārtoti.6 nedēļas brauc,2 vai 3 mājās.Vairumā gadījumu ir visas iespējamās apdrošināšanas.Nu mēs ,laikam,dosim iespēju lētajiem pilotiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti