Gerharda braukšanas kultūras epopeja turpinās; Straujuma pārliecināta, ka turpmāk cienīs citus (+ video) 8

 
Nozare.lv | 11.jūnijs 2015 7:19

Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) pauž pārliecību, ka vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards (VL-TB/LNNK), kurš svētdien uzbrauca kādai sievietei, turpmāk, vadot automašīnu, cienīs citus.

Straujuma cietušajai sievietei vēl labu veselību un ātru atlabšanu, pavēstīja premjerministres preses sekretāre Aiva Rozenberga.

Tāpat valdības vadītāja izsaka pārliecību, ka ministrs turpmāk pie stūres brauks ar vislielāko uzmanību un cieņu pret citiem.

Jau ziņots, ka Gerhards svētdien, 7.jūnijā, Vecrīgā ar automašīnu uzbraucis uz kādas sievietes kājas. Sieviete tobrīd piedalījusies kristīgā pasākumā Pils laukumā pie Rīgas Sāpju Dievmātes baznīcas.

Ministrs skaidroja, ka esot braucis no savas dzīvesvietas pa vienīgo pieejamo ceļu, bet to aizšķērsojusi cilvēku grupa. Mēģinot apbraukt cilvēku grupu, viņš sastapies ar neapmierinātību, tāpēc apturējis automašīnu un iesaistījies vārdu apmaiņā ar pasākuma dalībniekiem. No viņiem arī uzzinājis, ka ir traumējis kādu no dalībniecēm.

Cita versija ir Latvijas Romas katoļu baznīcai, kas uzskata, ka ministrs ir izrādījis neiecietību, turklāt pa Pils laukumu ar automašīnu pārvietojies lielā ātrumā. Pasākuma dalībnieki esot sastapušies ar neiecietīgu attieksmi no ministra puses, kurš tā vietā, lai palūgtu cilvēkiem pašķirties un palaist automašīnu, lēnām ripinājis to cauri pūlim. Raksts šeit >>>

 
Visi komentāri
 
LMT 11.jūnijs 2015 10:50
7 0 Atbildēt

Gerhard, atkāpies!

boliks 11.jūnijs 2015 11:12
9 0 Atbildēt

Civilizētā valstī ministrs būtu atkāpies.

LMT 12.jūnijs 2015 22:59
0 0 Atbildēt

Ko es jums teicu, tas lops šmigā bija!

IkdienasViesis 11.jūnijs 2015 12:04
0 1 Atbildēt

Nu, un kam no tā būs kāds labums, ja viņš tml. sīkumu dēļ atkāpsies ? Atkal jāveic vesela virkne org. pasākumu, kamērtiek atrasts, izvirzīts un apstiprināts jauns ministra kandidāts. Plus vēl jāorganizē atsevisķa Saeimas sēde. Tas viss maksā lielas naudas. Lētāk sanāks tam tantukam samaksāt ārstēšanās izdevumus.

aansis 11.jūnijs 2015 13:36
4 2 Atbildēt

"pa Pils laukumu ar automašīnu pārvietojies lielā ātrumā" un "lēnām ripinājis to cauri pūlim"? Tad kā ātri vai lēnām? Izksatās, ka ticīgajiem vēl nav pienācis dieva vēstījums ar pareizo versiju. Un cik nu ir gadījies būt iesaistītam pūļa/auto attiecībās, tad lēna ripināšanās arī ir tā palūgšana cilvēkiem pašķirties un palaist. Nespēju iedomāties, kā izskatītos versija, kurā autovaditājs izkāpj parunāties ar katru pūlī esošo, lai palaiž. Nez kādēļ visos sabiedriskajos masu pasākumos, kuros piedalās arī iereibuši cilvēki, šādas problēmas nerodas un visi palaiž automašīnas bez liekām diskusijām.

rudens68 11.jūnijs 2015 19:43
2 0 Atbildēt

Tur taču jābūt kamerām un pie tam lielā skaitā . Tad sapratīsim .

ansim

+

ak 12.jūnijs 2015 8:08
0 0 Atbildēt

Tev, aansi, ar izpratni ne visai. Tur ir rakstīts, ka pa Pils laukumu PIRMS PŪĻA brauca ātri, bet CAURI PŪLIM ripinājās. Lieki piebilst, ka pa Pils laukumu tāpat nedrīkst ātri lekt, ir tur pūlis, vai nav.

lasītājs 12.jūnijs 2015 9:49
6 0 Atbildēt

tipisks gadījums kad indivīda vēlmes stāv pāri sabidrībai. Redzot "aizņemto laukumu", auto varēja novietot citur un pēdējos 30m līdz dzīvoklim doties kājām, bet nē! "es gribu" un man pienākas". tas no sērijas "iedod civēkam varu un redzēsi viņa dabu".. Un kā var uzbraukt uz kājas nemanot to? Tātad apzināti braucis pūlī iekšā, lēni un mērķtiecīgi - "paies taču nost, kur tad liksies".

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 4

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 27

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti