Lexus Riga Airport pieejams ekskluzīvais Lexus LS modelis (+ FOTO) 8

 

Foto: iAuto.lv

MRS Grupa | 16.decembris 2017 11:39

No šodienas WESS Auto Grupas autosalonā Lexus Riga Airport ir pieejams jaunākais Lexus auto modelis – piektās paaudzes luksusa klases sedans - Lexus LS, kas jau saņēmis starptautisku auto ekspertu atzinību par to tehnoloģiskajām inovācijām un drosmīgo dizainu.

Artjoms Jerņevs, Lexus Riga Airport izpilddirektors: “Lexus LS ir jaunākais Lexus modelis, kas piedāvā izcilu vadāmību, izveidcību un aizraujošu veiktspēju, apvienojot izcilu komfortu un greznību. Lexus Riga Airport piedāvā iespēju ikvienam interesentam iepazīties ar jaunāko Lexus inženieru veikumu, par ko saņemti starptautisku ekspertu atzinumi visā pasaulē. Arī Latvijā šis jaunais Lexus modelis jau ir novērtēts un to iegādājušis trīs musu klienti, pēc auto pirmirādīšanas šī gada vasarā, kas norisinājās pie mums Lexus Riga Airport .”

Jaunais Lexus LS flagmaņa sedans apvieno drosmīgu dizainu, aizraujošu veiktspēju un izsmalcinātu pievilcību. Lexus LS sedana labākās īpašības ar zemu, kupejai līdzīgu profilu, perfekti pozicionē LS divos augošos – sedanu un kupeju – segmentos. Jaunā Lexus LS salons un eksterjers atspoguļo unikālo un spēcīgo japāņu identitāti un pieeju greznībai. Ikviena Lexus LS sedanu paaudze līdz pat šim modelim ir uzlabojusi automobiļa greznību, meistarību, veiktspēju un drošību, bet pats jaunākais modelis iepazīstina arī ar daudz emocionālāku dizainu un vēl aizraujošāku veiktspēju uz ceļa.

Lexus LS ir aprīkots arī ar nākamās paaudzes Lexus Safety System + . Sistēmas modernās tehnoloģijas tagad ietver pasaulē pirmo gājēju noteikšanas funkciju ar aktīvo stūrēšanu.

Lexus zīmols ir līderis inovāciju jomā, kas nemitīgi iegulda auto tehnoloģiju pilnveidošanā, lai Lexus zīmola auto padarītu komfortablākus, lietošanai ērtākus, ekonomiski izdevīgākus un apkārtējai videi draudzīgākus.

Lexus Riga Airport ir WESS Auto Grupas autosalons, kas ir viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumu tīkliem Latvijā un darbojas jau vairāk nekā 25 gadus. Autorizētais Toyota un Lexus dīleris, kā arī autorizētais BMW un Honda serviss. WESS ir pirmais Latvijā autorizētais Lexus dīleris (kopš 2001. gada). Lexus Riga Airport autosalons tika izveidots 2007. gadā un bija pirmais ekskluzīvais Lexus autosalons Ziemeļeiropā.

 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Abavnieks 16.decembris 2017 14:58
5 0 Atbildēt

Tajās dažās bildēs var redzēt ka dizains ir tiešām interesants, kāds būs sajūsmā, kāds ne. Gaumes ir dažādas.

Raksta teksta daļa gan ir vienas vispārīgas frāzes, ne kā konkrēta, nekādu tehnisku datu, kas apstiprinātu izteiktos apgalvojumus! Kā jau parasti, kad runā par kaut ko "ekskluzīvu, luksuss vai premium". Jāsaprot, ka tas viss attiecas uz cenu!

Conqueror 17.decembris 2017 8:39
2 0 Atbildēt

Nuja, tas sudrabainais ir īstais

Ls 17.decembris 2017 21:36
1 0 Atbildēt

LS tacu ir 4 durvju luksus sedans, kurs tirguu konkurees ar 7series, S class un A8.

Tas bildes noteikti nav lexus LS. Tas varētu būt lexus LC.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti