PAPILDINĀTS 6.08 ar CSDD komentāru; Balts ar melnām ķepiņām - kas noticis šim "BMW X5"? (+ FOTO) 59

 

BMW X5 Foto: iAuto.lv aculiecinieks

iAuto | 4.augusts 2019 20:33

Aculiecinieks pamanījis baltu BMW X5 ar pagalam nokvēpušām izplūdes sistēmas caurulēm. Viņš retoriski vaicā, vai arī jūs domājat, ka šeit viss kārtībā?

Pirms dažām dienām asas diskusijas izraisja cita aculiecinieka nofilmētais video ar spēcīgi dūmojošu transportlīdzekli, taču toreiz domas dalījās: vieni uzskatīja, ka šādam automobilim nav vietas kopējā satiksmē, citi aizstāvēja īpašnieku, uzskatot, ka notiek kvēpu filtra tīrīšana, braukt ar šādu mašīnu nav aizliegts utt.

PAPILDINĀTS 6.08.2019 ar VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcijas" Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Jāņa Aizpora komentāru:

"Transportlīdzekļiem atgāzes un dūmainība tiek pārbaudīta tehniskajā apskatē ar mēraparātu palīdzību. Ja atļautās normas tiek pārsniegtas, tad apskati nav iespējams veikt. Tikai pēc fotogrāfijām to nav iespējams precīzi noteikt. Veicot transportlīdzekļu pārbaudes uz ceļiem, ir iespējams pārbaudīt arī atgāzes. Pārbaudēs uz ceļiem galvenokārt tiek pārbaudīts komerctransports, bet sastopot šādu transportlīdzekli, atgāzes noteikti tiktu pārbaudītas."

Ja Tev ir VIDEO (no reģistratora, no mobilā), vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti tos publikācijai iAuto.lv uz sociālajiem tīkliem Facebook, uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

iAuto turpinās aktualizēt šo tēmu arī turpmāk!

Lasi vēl iAuto:

Foto: iAuto.lv aculiecinieks

 
59 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
qwerty 5.augusts 2019 10:08
82 4 Atbildēt

Benzīns arī ir smirdīgs dūmojošs mēsls, ja tam viss nav kārtībā. Šeit acīmredzami kaut kas nav kārtībā. Vai nu apzināti kaut kas idarīts, izrauts, vai kaut kas saplīsis un neitiek taisīts.

Omegle 4.augusts 2019 22:56
29 9 Atbildēt

Chipots diiizels

Iko 5.augusts 2019 5:24
28 16 Atbildēt

Pats tu esi mēsls

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 

Mitsubishi modernizējis krosoveru ASX (+ FOTO)

Reizē ar platformas brāli Renault Captur, modernizācijas procesam cauri gājis arī Mitsubishi ASX. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti