Zemnieki neapmierināti, draud doties ar traktoriem uz Rīgu (+ VIDEO) 5

 
LTV Ziņu dienests | 3.novembris 2023 18:15

Sausums, vētras, slikta raža un zemas iepirkuma cenas. Latvijas zemniekiem šis ir bijis smags gads. Taču solītais valsts atbalsts lielākoties esot palicis tikai solījums vai slēpjas aiz birokrātiskiem šķēršļiem. Tādēļ šodien Tukuma novada Slampē zemnieki bija sanākuši uz ārkārtas sapulci, lai no Zemkopības ministrijas pieprasītu konkrētu rīcību.

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 5.novembris 2023 8:44
0 0 Atbildēt

Jā, tā tur brauca

BMW 6.novembris 2023 9:59
1 2 Atbildēt

Lai tie zemnieki iet ieskrieties, kāda mārrutka pēc mums viņus būtu jāatbalsta! Tad kad biržā bija lielas cenas, visi pārgāja uz biržas tarifiem un mums patērētājiem sviesta cena, piena cena, un vispār pārtikas cena uzlidoja kosmosā! Tagad, kad viņiem sūdīgi laiki, viņi prasa atbalstu! Ja viņi tautu neatbalsta, tad tautai nav viņus jāatbalsta! Ja vietējā pārtika maksā dārgāk par importa pārtiku, tad tāda zemniecība vispār nav ekonomiski pamatota un tur nav jāiegulda neviens cents no valsts naudas.

Pļurkt 6.novembris 2023 10:11
0 3 Atbildēt

Jēziņ kas par dunduku!!!

Anglija bija spiesta ciest badu un pāriet uz kartiņu sistēmu 2. pasaules kara laikā tikai tādēļ, ka īstenoja tavu ideju!! Savu zemniecību praktiski nolikvidēja un veda lēto pārtiku no kolonijām.

BMW 6.novembris 2023 13:52
1 1 Atbildēt

Nu tad turpini tērēt savu naudu, lai stutētu zemniekus miljonārus! Es netaisos viņiem ziedot ne centa, jo manā labā zemnieki nav gatavi kustināt pēcpusi! Un ja tu vēl neesi sapratis, tad kartiņu sistēma mums tāpat būs, jo tie zemnieki visu pārdos uz ārzemēm, ne jau vietējā tirgū! Spilgts piemērs bija granulu ražotāji, kas saražotās granulas eksportēja tur, kur vairāk māksā, letiņi varēja salt nost, ja nevarēja samaksāt 400+ eurr par paleti. 

Lai treknajos gados taisa uzkrājumus priekš plānajiem gadiem. Lai apdrošina savus sējumus, nevis prasa naudu valstij! Izlaidušies, sēž uz dotācijām, pieraduši, ka vienmēr valksts piešpricē naudiņu!  Viņiem jau tā lētais dīzelis pienākas, atšķirībā no mums parastajiem cilvēkiem!

es 7.novembris 2023 10:19
0 0 Atbildēt

Pilnīgi pareizi! Es vēl klāt piemestu saimniekošanas kultūru! Dzīvo uz sabrukušām PSRS meliorācijas sistēmām un ceļiem. Regulāri ar netīriem traķiem piecūko ceļus. Ja gri Vācijas līmeņa atbalstu, tad lai arī strādā kā vācieši! Bet mūsējie jau tikai grib par svešu naudu pirkt spīdīgus traķus un vācu bobikus.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO) 1

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 7

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 12

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti