"Volkswagen" iezīmē "Transporter" nākotni (+ foto) 2

 

Foto: Autobild.de

iAuto | 23.septembris 2014 12:18

Komerctransportlīdzekļu izstādē Hanoverē "Volkswagen" prezentējis konceptuālu pikapu "Tristar," kas iezīmē nākotnes dizaina līniju "Transporter" saimes modeļiem.

Foto: Autobild.de

"Tristar" pikapa garums ir 4,78m, platums 2,32 m, bet augstums – 2,07 m. Konceptam ir īsā riteņu bāze, pagarināta kabīne ar transformējamu salonu un pastāvīgā pilnpiedziņa ar bloķējošo diferenciāli aizmugures asī. Automobilis komplektēts ar rupja protektora apvidus riepām, bet tā klīrenss palielināts par 30 mm.

Foto: Autobild.de

Zem kravas kastes grīdas atrodas no putekļiem un mitruma pasargāts nodalījums, kurā var uzglabāt sīkākus priekšmetus vai darba instrumentus. Vajadzības gadījumā šo nodalījumu var izvilkt uz aizmuguri līdz pat vairāku metru garumam. Vēl viena „slēptuve” ierīkota zem dubultās kabīnes grīdas.

Foto: Autobild.de

Pikapa salons komplektēts ar 20 collu planšetdatoru, multimediju sistēmu un kafijas automātu, bet vadītāja un pasažiera sēdekļi regulējami dažādās pozās un var apgriezties ap savu asi.

Foto: Autobild.de

Motortelpā iebūvēts divlitru turbo dīzelis, kas attīsta 204 ZS jaudu un 450 Nm griezes momentu un darbojas kombinācijā ar septiņu pakāpju DSG pārnesumkārbu. Šāds komplekts pikapam nodrošina maksimālo ātrumu 185 km/h, bet paātrinājumam līdz 100 km/h vajadzēs 10 sekundes.

Foto: Autobild.de

"Volkswagen T6" sērijveida modelis ar "Tristar" pikapa vizuālajiem vaibstiem tiks parādīts 2015.gada Ženēvas autoizstādē, bet kafijas automāta tā salonā visticamāk nebūs.

Foto: Autobild.de

 
Visi komentāri
 
Vērotājs 24.septembris 2014 21:55
2 1 Atbildēt

Man šāds auto noderētu.:)

Muitnieks 25.septembris 2014 11:16
1 0 Atbildēt

Ak tu kontrabandists, pieķēru tevi!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

35 miljoni dolāru: Henriks Fiskers pārdod savu Holivudas villu

Bankrota priekšā nonākušais elektroautomobiļu ražotājs meklē izeju no smagās situācijas. Lasīt vairāk

 

Kas īsti notika? - uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos (PAPILDINĀTS 17.00) 6

Sestdien, 4.maijā, uz Tallinas šosejas pie Ādažiem avārijas nosēšanos veikušo lidmašīnu pilotēja instruktors, kurš kopā ar pasažieri bija devies privātā lidojumā, noskaidroja aģentūra LETA. Lasīt vairāk

 

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 36

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 

Nissan X-Trail N-Trek – jauna versija ekstrēmāku izbraucienu cienītājiem (+ FOTO) 5

Nissan laidis klajā jaunu krosovera X-Trail versiju N-Trek, kas būs piemērota izbraucieniem pie dabas, nebaidoties arī no sarežģītākiem maršrutiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti