"Ford" vadītāja dienas skaitītas 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.maijs 2017 15:39

ASV autobūves kompānijas "Ford Motor Co." vadītājs Marks Fīlds pametīs uzņēmumu saistībā ar vērienīgiem restrukturizācijas pasākumiem, vēsta mediji.

Viņa aiziešana no šī amata, par ko pirmais ziņojis laikraksts "New York Times", tiek piedzīvota laikā, kad uzņēmums saskaras ar vāju tirdzniecības apjomu, peļņas kritumu un akcijas cenas samazināšanos.

Fīlds "Ford" vadītāja amatā stājās 2014.gadā. Viņu varētu aizstāt Džeimss Hakets, kurš šobrīd vada kompānijas autonomo automobiļu attīstības nodaļu.

Tikmēr kompānijas preses pārstāve komentārus šajā jautājumā pagaidām nesniedz.

"Ford" pagājušajā nedēļā paziņoja, ka Ziemeļamerikā un Āzijas un Klusā okeāna reģionā par 10% samazinās biroja darbinieku skaitu, tādējādi cenšoties uzlabot finanšu rādītājus.

"Ford" šā gada pirmajā ceturksnī strādāja ar 1,6 miljardu dolāru (1,4 miljardu eiro) tīro peļņu, kas ir par 35% mazāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn.

 
Visi komentāri
 
asd 22.maijs 2017 15:26
0 2 Atbildēt

R.I.P. fordiņam...

viencexperc 22.maijs 2017 15:45
0 1 Atbildēt

Nemīz kedā! Trumps jau ved pārrunas ar ķīniešiem par sanāciju. Būšot dubulta dotācija iekšējā tirgū. Tā kā nāks tie Fordi uz Eiropu, nāks. Salvage sertifikāti būs divās valodās - angļu un ķīniešu.

viencexperc 22.maijs 2017 16:14
1 0 Atbildēt

Nemīziet pupās. Vw vadītājs arī atkāpās. Nu un?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 16

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

6 Ginesa rekordi: Kārlis Bardelis ar laivu un velo apbraucis apkārt pasaulei (+ VIDEO) 3

Kad viņš sāka savu braucienu apkārt pasaulei, viņam bija 31 gads. To beidzot – 39. Kārlis Bardelis airu laivā un ar velosipēdu apceļojis zemeslodi un nu atgriezies Latvijā. Ceļojuma laikā sasniegti seši Ginesa rekordi un vākti līdzekļi labdarībai. Lasīt vairāk

 

No 1. maija atsevišķos valsts ceļu posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 10

No 1. maija atsevišķos valsts galveno autoceļu posmos tiks ieviests palielināts atļautais braukšanas ātrums. Lasīt vairāk

 

Kas ir Cupra Tavascan ? (+VIDEO) 6

Izstādē Auto 2024 notika elektromobiļa Cupra Tavascan Baltijas pirmizrāde. Kā TV Autoziņām uzsvēra K-Auto Seat un Cupra tirdzniecības vadītājs Juha Patama, tā ir pilnībā elektriska SUV kupeja, SUV spēcīgā rakstura un kupejas elegances kombinācija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti