Jaunais "Ford Focus" gandrīz bez maskas (+ foto) 3

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 15.novembris 2017 9:05

Viens no kompaktās klases visvairāk pirktākajiem modeļiem – "Ford Focus" – jau tuvākajā laikā atvērs jaunu lappusi savā vēsturē. Apliecinājums tam ir testu prototips, kas savu jauno līniju slēpšanai izmanto vairs tikai minimālu „grima” kārtu.

Jaunākajos attēlos "Focus" prototips nolīmēts ar krāsainu plēvi, taču tas neliedz saskatīt pārveidoto priekšpusi ar diožu lukturiem, hromēto radiatora resti un logu līniju.

Zināms, ka jaunais "Ford Focus" pieaugs izmēros, piedāvās plašāku telpu un kļūs vieglāks. Tā riteņu bāze palielināsies par 50 mm, bet svars saruks par 50 kg.

Motora klāstam pievienosies jauns trīscilindru turbo agregāts ar 100-140 Zs jaudu, kā arī dzinēji ar 1,5 un 2,0 litru tilpumu. Pēdējais tiks izmantots līdz pat, iespējams 270 ZS jaudīgās modifikācijas „ST” komplektēšanai. Savukārt modeļu saimi dažādos pilnībā elektrisks „Focus”, bagātīgi aprīkotais "Vignale" un visādceļu variants ar virsbūves aizsargiem jaunās „Fiesta Active” stilā. Plānots arī šobrīd 350 Zs jaudīgā „RS” pēctecis, taču universāla arī „Focus” jaunajā paaudzē nebūs.

Paredzams, ka „Ford Focus” jaunās paaudzes modeli varētu atklāt janvāra sākumā – Detroitas motoršovā, bet tirgū to sagaidīsim 2018.gada vasarā. 

 
Visi komentāri
 
eidis 15.novembris 2017 12:07
0 1 Atbildēt

Mikrovens

Droši vien lieliskā vadāmība būs aizsūtīta pensijā

kaarleens 15.novembris 2017 18:00
1 0 Atbildēt

Vecās Mazda 3 virsbūvi atgādina ...

Fiesta 16.novembris 2017 14:45
0 0 Atbildēt

Sexy

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.2 būs dažādas modifikācijas; starts 2025.gadā 4

Cenu ziņā pievilcīgajam Volkswagen plānotas vairākas modifikācijas, tajā skaitā arī krosovera modelis. Lasīt vairāk

 

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākumu karjerā augstākajā līmenī. Lasīt vairāk

 

Rekordists? - brauciens ar “Audi” Liepājā rezultējas ar 2000 eiro naudas sodu un tiesību atņemšanu (+ VIDEO) 13

Aizvakar, 1.maijā Valsts policijas amatpersonas Liepājā fiksēja automašīnu “Audi”, kuras vadītājs pārvietojās ātri un agresīvi. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos, kā rezultātā automašīna apturēta. Šāds brauciens vīrietim rezultējies septiņos administratīvajos pārkāpumos un vienā kriminālprocesā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 4

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti