Red Dot Award 2024: par uzvarētāju kļuvis PEUGEOT E-3008 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Peugeot | 16.aprīlis 2024 13:12

PEUGEOT atkal ir saņēmis Red Dot balvu par izcilu dizainu: kategorijā “Produktu dizains” jaunais PEUGEOT E-3008 pārliecināja 39 tiesnešu žūriju, kas novērtēja dinamisko fāstbeka siluetu, jauno moderno priekšdaļu un plašo daudzveidīgo funkciju klāstu. PEUGEOT 3008 priekštecis saņēma Red Dot balvu 2017. gadā. Šī bija devītā reize, kad PEUGEOT saņēmis prestižo dizaina balvu.

Matiass Hossans, PEUGEOT dizaina direktors: “Esmu gandarīts, ka PEUGEOT E-3008 jaunais dizains ir novērtēts ar Red Dot dizaina balvu. PEUGEOT E-3008 apvieno PEUGEOT atjautību un neatlaidību un iemieso visas mūsu zīmola vērtības. PEUGEOT 3008 jaunradīšana nozīmēja modernizēt tā tēlu, kā arī saskaņot dinamisku dizainu ar optimālu efektivitāti, izmantojot fāstbeka siluetu. Šis apbalvojums apliecina, ka mūsu komandas radošums ir nesis cerētos augļus.”

Jauna priekšdaļa, peldošs aizmugurējais spoilers un moderni augstas kvalitātes elementi

PEUGEOT E-3008 izceļas ar jaunu, modernu un efektīvu eksterjera dizainu. Hromētu dekoratīvo elementu vietā izmantoti krāsoti: Meteor Grey tonī uz priekšējā un aizmugurējā bampera, bet spoguļu korpusiem un apakšējām daļām pielietots Orbital Black tonis.

PEUGEOT E-3008 tika izstrādāta jauna priekšējā daļa, kas ietver pilnībā pārveidotus priekšējos lukturus un radiatora režģi, kuri centrējas ap PEUGEOT emblēmu. Krāsu pāreja nevainojami integrē šos elementus virsbūvē. Kompaktie priekšējie lukturi ar jauno Pixel LED tehnoloģiju (standarts GT izpildījumam) ir iebūvēti šaurā, elegantā ietvarā un automātiski pielāgo gaismas kūli ceļa apstākļiem, nodrošinot optimālu redzamību.

PEUGEOT E-3008 kaķiskās līnijas atspoguļo līdzsvarotās automobiļa proporcijas un izmērus, kas ir vieni no kompaktākajiem pilnībā elektrisko SUV C segmenta kategorijā, vienlaikus nodrošinot pietiekami daudz vietas pasažieriem un bagāžai.

Ikoniskā lauvas zīmola dižpārdoklis izceļas ar fāstbeka SUV dizainu: tradicionālo hečbeka līniju papildina moderns “peldošs” spoilers, kas vizuāli uzsver virsbūves siluetu un optimizē aerodinamiku. Jaunā PEUGEOT E-3008 plašajai aizmugurējai daļai ir dinamisks dizains, ko pasvītro trīs nagu gaismas signatūra. Jaunais PEUGEOT E-3008 ir pieejams jaunajā Obsession Blue krāsā, kas neuzkrītoši smalki atstaro gaismu, kā arī Ingaro Blue, Okenite White, Perla Nera Black, Artense Silver un Titanium Grey toņus.

Jaunais PEUGEOT E-3008 ir pirmais zīmola modelis, kas aprīkots ar jauno PEUGEOT Panorama i-Cockpit®. Peldošais 21 collas HD izliektais panorāmas displejs rada aizraujošu un izsmalcinātu vizuālo efektu un integrē digitālo instrumentu paneli un lielo centrālo skārienekrānu. Ambiento LED apgaismojumu var pielāgot, izmantojot astoņas dažādas krāsas, un tas atspoguļojas elegantā dekoratīvajā apdarē no īsta alumīnija, kas stiepjas pāri panelim un durvīm.

Red Dot balva 2024

2024. gadā produkti tika pieteikti no 60 valstīm, un tos vērtēja 51 konkursa kategorijā. Žūrijas locekļi piešķīra “Red Dot” vai “Red Dot: Best of the Best” balvu, kā kritērijus izmantojot četras laba dizaina iezīmes, kā arī vērtēja sociokulturālo izcelsmi, profesionālo ievirzi un dizaina kompetenci. Produkti netika vērtēti, tos savstarpēji salīdzinot, bet gan pēc to individuālajām īpašībām.

 

 
Visi komentāri
 
Po 17.aprīlis 2024 20:23
0 1 Atbildēt

Autobūve attīstās īsta alumīnija līstīšu pielietošanā.

Kādam jau tā balva bija jāizsniedz.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā apdzīt, ja nevar apdzīt? (+ VIDEO) 4

Viens no kravas auto vadītājiem vairāku kilometru garumā cenšas apdzīt priekšā braucošo kravinieku, taču tas izdodas vien pēdējā epizodē gandrīz izraisot sadursmi ar vieglo automobili. Lasīt vairāk

 

Motoreļļas izvēle vecākiem dzinējiem: vai biezāka būs labāka? 4

Vai esi dzirdējis gadījumus, kad autovadītāji paši vai mehāniķi pēc saviem ieskatiem nolemj nomainīt ierasto motoreļļu uz “biezāku”? Saskaņā ar senām teorijām un dažu mehāniķu nelokāmo pārliecību šāds solis paildzina dzinēja kalpošanas laiku, turklāt mazina motoreļļas patēriņu automašīnām, kuru nobraukums pārsniedz 100 000 km. Lasīt vairāk

 

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 2

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 2

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti