TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām sestās paaudzes Honda CR-V (+VIDEO) 5

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 2.februāris 2024 16:14

Hoonda CR -V savā ziņā ir ikoniska personība, jo savulaik aizsāka šobrīd tik populāro krosoveru tēmu. Jaunākās paaudzes CR-V ir kļuvis vēl lielālāks un daudzpusīgāks, kas, protams ir hibrīds.

Salīdzinot ar iepriekšējo modeli sestās paaudzes CR - V ir gandrīz vai gigants. Riteņu asu attālums izaudzis par 4 centimetriem, bet pats asfalta kuģis ir vairāk nekā 4,7 metrus garš. Daudz no tā aizgājis pasažieriem, bet ne mazums palicis pāri arī bagāžniekam. CR-V atstāts viens vienīgs 2 litru dzinējs, kas kopā ar 135 kW elektromotoru attīsta 184 ZS summāro jaudu. Interesanti, ka lādējamā hibrīda jaudas dati neatšķiras, tikai CO2 izmeši uz papīra ir teju desmitreiz mazāki.

Parasto hibrīdu var dabūt arī tikai ar priekšpiedziņu, lādējamais visus velkošos ratus nepazīst vispār, jo nav vietas. Kā jau to varēja paredzēt, CR-V montāžas kvalitāte un materiāli ir tradicionāli augstā līmenī. Potenciālo pircēju sirdis sildīs fakts, ka nedaudz patrenējoties, tik iespaidīga izmēra braucamajam kāds ir jaunais CR-V ar klasiko hibrīdsistēmu var panākt nereāli zemu patēriņu - ap sešiem litriem. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 2.februāris 2024 16:44
0 4 Atbildēt

Audi E-Tron 50 salīdzinājumā ar iekšdedzes lētāka vai vienādas cenas kategorijā. Sk no ap pēc 30min ☝️

Kanibaals 2.februāris 2024 18:30
0 3 Atbildēt

Mazda, kas mazda.

650 3.februāris 2024 15:26
0 3 Atbildēt

Tas "ikdienas" dienas maršruts Ādaži-Pārdaugava, 42kkm  gadā - lūk kur Patiesais problēmas cēlonis, kurš rada sastrēgumus un visu pārējo jezgu! Nav tev motora- ok,bet katrs satiksmē iebraukušais elektroauto ikdienā lieki bakstās pa jūsu jau tā smirdīgo rīgu un kavē pārvietošanos kādam smirdīgam hlamam (iespējams,bez octa un ta),kurš lieku minūti stāv sastrēgumā un Smird! 

Atbrauci mājās ar 6km atlikumu- nu šādi riskēt kurš katrs nabags nevar atļauties, jābūt pietiekoši bagātam (Gudram).

Kas ta tas pa meeslu- dīselis ar 10/l patēriņu? Kam tu (būdams atbildīgs?Par!) ikdienas braucienam no ādažiem uz pārdaugavu lietoji šādu hlamu?

Kāds tur tajā otrajā video viņam tur "atlikums"- nevaig to hlamu pārpārdot ik pēc 2 gadiem,- uzturi kārībā un brauc 10 gadus! Saudzē vidi,nepārdod nākamajam Loham,kad apnīk,tad uzreiz utilizē Pats! 

Priekš kam tu tam maini riepas ik pa diviem gadiem- nopērc tak 1reiz kādas normālas! 700eur mēnesī pa degvielu- viņš ko, tajā mašinā guļ/ēd/drirš? Ko tur var "salikt", ja kādam  pieder vidēji 2-3k eur vērta mašīna un ja liekas naudas viņam ir tikai tik, cik viņam ir? Vienkārši kārtējā glumā demagoģija!

ZZZZ 3.februāris 2024 18:59
3 1 Atbildēt

It kā 650 reizes jā. Bet hlami nāk un aiziet, lai tak letiņš brauc un priecājās 😜 

Onsis 4.februāris 2024 17:10
2 0 Atbildēt

Nesaprotu, kapēc vajag lielu ekrānu? 

Tas kam mazs krāniņš? Maššina ir braukšanai ne tv seriālu skatīšanai!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 4

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 27

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti