izpuuteejs rollerim wanted

draco Reģ.: 25.07.2002

Sveiki!

man vajadzeetu izpuuteeju 50 kubu 4t kiinieshu rollerim - 139qb motors, cik noprotu, modelis yy50qt-02 yiying 2007 gada.jaunu kauktur maniiju pa 28 Ls, bet skiet pa sherpu taadam plerdakam taadas cenas. skatos peec lietota +/- ok staavoklii 10 - 15 ls rajonaa. varbuut kaads zin avotu, iznjemot ss.lv kur nikuja nau, un cenas skruuvee kaa mikasaa...?

 
i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: bet liivaanos neviens par darbadevejiem, kuri 5 sotakus maksaa neatljaujaas pluutiit... tas nu ir fakts.

Par tiem jau es arī nekad neesmu rakstījis ko sliktu!

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Uz papīra, visticamāk

Kas.... tev ar zīmuli uzzīmēja uz papīra un Tu rukā melnu muti, nakts maiņās, ar galvu uz leju, pie kam vēl kaitīgos darba apstākļos?

A ja vēl varētu piecelties, tad pensiju neprasītu!!

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: aa un i-edgar. tev noteikti ir kauns izpaust savu darbavietu. jo tu KONKREETI atkal D.IRS sanaaks tapat kaa par bosh apkures specialustu...

Tavai zināšanai - Bošam (Junkeram) nav štata apkures speciālistu! Sertifikātu var dabūt jebkurš, kas ir spējīgs nokārtot viņu eksāmenu, un viņus vispār neinteresē kur kas strādā pēc tam un vai strādā!

Ja jau kaut ko gribi noskaidrot, tad noskaidro, nevis tukši pļūtī, pats īsti nezinot par ko.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

GB12 rakstīja:

i_edgars rakstīja:

GB12 rakstīja:

Visu diktē pieprasījuma/piedāvājuma attiecība...

Pilnīgi pareizi - nevar vai negrib maksāt vairāk par nenosprāgšanas pabalstu - strādā pats! Tad brīnās ka masveidā izbrauc no Latvijas.

Edgar, kā tur bija ar to algu Tavā Uzņēmumā?

Nu i kā ir tavējā - daudz pie vārties stāv rindā??

Esmu darba ņēmējs un ar savu statusu esmu apmierināts, līdz ar to man nav jādomā par to. Un vēl jo vairāk, es nečīkstu un nepārmetu darba devējiem, ka tie tikai šmaucas, nemaksā utt...

Bet, ja būtu darba devējs, pa lielam maksātu tieši to, kāda ir vidējā alga manā nozarē - 20-30% no nopelnītā.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Šis delfu koments noteikti ir Edžas darbs, atkal Vācijā 1-x lielākas algas

'Vārds 02.07.2012 20:25:49 Ziņot!

Un meitenēm algas ?Tie ir pabalsti!Ar ko atšķirās veikalu tikli Latvijā no Vācijas,zviedrijas?Latvijā algas lielveikalos 8 lidz 10 reizēm mazākas,pārējais tas pats!Kur skatās arodbiedrības?Tik tukši muld!Krīgeram laikam labi samaksāts,lai tur muti!

'

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

10 x

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

vadon, tu tak akal tupī.... Tajā portālā tak nav teikts, ka vācijā ir desmitreiz lielākas algas....

Tur tak ir teikts, ka latvijā ir desmitreiz mazākas

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: vadon, tu tak akal tupī.... Tajā portālā tak nav teikts, ka vācijā ir desmitreiz lielākas algas....

Tur tak ir teikts, ka latvijā ir desmitreiz mazākas

biski taka parspiileets, videji tanta aiz letes pelna rietumvacija 1200 eiro brutto menesi par 172 stundu darbu menesii. uz rokam tas butu aptuveni 900 eiro. austrumvacija algas bus par kadi 30% zemakas. nu nav jau tur nekada zelta bedre, nevajag paarspiileet.

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja:

i_edgars rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Būrī esi tu, jo, kā jau te teiuca, dzīvo savos Līvānos, neko neredzi citu un tāpēc domā, ka nekā nekur nav.

Izlien ārā no sava purva un paskaties kaut vai pierīgā rūpnīcu lielumus. Mani vari nemācīt - strādāju vislielākajā savas nozares uzņēmumā Baltijā, kam ražošanas telpas ir mērāmas hektāros. Pie kam visas ir aizpildītas ar iekārtām, strādā, un noliktavu lielums ir tik vien kā diennakts produkcijas uzglabāšanai.

Ne visi nīkuļo un piparbodes uzskata par Latvijas lielajiem uzņēmumiem - glābējiem, bet lielum lielākā daļa gan!

kuraa uznjeemumaa straadaa un kadi tavi darba pienaakumi?

man liekas ka šajā :

"A/s „Preiļu siers” ir lielākais siera ražotājs un eksportētājs Latvijā.

Piena pārstrādes uzņēmums Preiļos ir dibināts 1972. gadā kā valsts uzņēmums „Preiļu siera rūpnīca”. 1994. gadā uzņēmums tika reorganizēts par akciju sabiedrību „Preiļu siers” "

Tas ir lielākais uzņēmums arī bijušajā Preiļu rajonā.

Būšu Preiļos, būs jāpaskatās vai pie sierinieka nestāv vecs scorpio ar izrūsējušām aizmugures arkām

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

cik saprotu tad scorpio tika nodots naakamajai paaudzei. pats i-edgars neatklaaj ar ko paarvietojaas.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: cik saprotu tad scorpio tika nodots naakamajai paaudzei. pats i-edgars neatklaaj ar ko paarvietojaas.

Ne ne. Tur ir skorpis gan pašam, gan dēliņam.

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

Man jau nu patīk, kādas kaislības plosās, turklāt jau galīgi ne par rollera izpūtēja tēmu Principā stiklu ražo Valmierā, pareizāk sakot, stikla šķiedru. Turklāt senos laikos pārkausēja no Krievijas ievestās stikla lodītes, bet tagad kopā ar vāciešiem izveidota pilna cikla ražošana, turklāt visai moderna... Ir dzirdētas baumas par Ventspili, kas notiek Līvānos - nezinu. Lielās "logu stiklu" ražotnes gan "nobrauca dibenā" - ar simtgadīgām tehnoloģijām ražošana izrādījās pārāk dārga...

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: Man jau nu patīk, kādas kaislības plosās, turklāt jau galīgi ne par rollera izpūtēja tēmu Principā stiklu ražo Valmierā, pareizāk sakot, stikla šķiedru. Turklāt senos laikos pārkausēja no Krievijas ievestās stikla lodītes, bet tagad kopā ar vāciešiem izveidota pilna cikla ražošana, turklāt visai moderna...

Pilna cikla ražotne Valmierā eksistē jau ļoti sen - vismaz no 80.-gadiem pag. gs. Vai savādāk divstadiju stikla šķiedras ražošana. Kopā ar vāciešiem, vai pareizāk sakot vācieši kā akcionāri uztaisīja vienstadijas ražošanu.

Vismaz jāzin kaut kas par ko runā.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja: „Preiļu siers” "

Tas ir lielākais uzņēmums arī bijušajā Preiļu rajonā.

Nekad nav bijis un nav lielākais ne pēc viena kritērija... pat ne pēc aizņemamās teritorijas, ja nu vienīgi ka lielākais siera ražotājs bijušajā rajonā!

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: Man jau nu patīk, kādas kaislības plosās... par rollera izpūtēja tēmu Principā rollera izpūtējus ražo Valmierā... Turklāt senos laikos pārtaisījano Krievijas ievestos izpūtējus par rollera izpūtējiem, bet tagad kopā ar vāciešiem izveidota pilna cikla ražošana, turklāt visai moderna... Ir dzirdētas baumas par Ventspili, kas notiek Līvānos - nezinu. Lielās "izpūtēju" ražotnes gan "nobrauca dibenā" - ar simtgadīgām tehnoloģijām ražošana izrādījās pārāk dārga...

jo dziļāk līvānos, jo lielāks izpūtējs

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

ValdisM rakstīja: nestāv vecs scorpio ar izrūsējušām aizmugures arkām

Nekad arkas nav bijušas sapuvušas - nespried pēc sevis.... tā teikt pēc savām līkajām rokām.

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

www.db.lv/...

Tas tā kā jāsaprot, ka arī vadonis ir ārzemnieks un tāpēc saimnieko purvā?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Jā, vadonis ir ārzemnieks un saimnieko.

Raksts ir patiess un ataino latvju ļetraku dabu-slinkumu. Paši nedara, par palietota džipa naudu ( kā Bauskas vienā purvā) visu infrastruktūru, kas bija privatizēta,pārdeva dānim.

Purvi lielajā vairumā gadījumu pieder valstij, kura ar dažādu gan ieinteresētu gan vienkārši stulbu pašvaldības un valsts darboneļu palīdzību Latvijas 'zeltu' pa 'kapeikām' ir nodevuši ārzemnieku rīcībā.

Pēdējā laikā pietiekami laba cena tiek maksāta par nomu purvos, kuri ir LVM pārziņā, tur notiek izsoles, kuras labi pacēlušas cenu kūdras platību nomai.

Tas tā,īsumā.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

rakstā tak ir uzrakstīts - kūdru pārstāja dedzināt un pakaišiem kūdru vairs nevajadzēja, jo lielās lopu fermas tika izkautas (jo nebija vairs, kas tās govis baro un slauc - kurš gan sevi cienošs latvju bāleliņš līdīs sūdus šķipelēt )

rezultātā nebija īsti kur likt produkciju.... bet visādi dāņi un citi nigeri bija gudrāki - jamie uz savas ādas bija izbaudīšuši kā tas ar, ka tev ir kāposts, bet nevari purvu dabūt.... jamiem bija kāposts (un nigeri jau nav vainīgi, ka bāleliņi iztirgoja miljonu vērtu mantu par piķi paveca džipa vērtībā) ko iesaldēt uz laiku (jamie jau nav vainīgi, kas laiks izrādījās mazāks par 10 gadiem)

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Un kāpēc pārstāja dedzināt, ja pat tad, kad bija pieejama PSRS ietvaros lētā gāze, dedzināja kūdru?? Pareizi, jo latviec tak ieguva neatkarību un neatkarīgs cilvēks neies kaut ko strādāt vairs, paņems,samaksās krievam par gāzi un tīra tā lieta

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Shiirs rakstīja: cik saprotu tad scorpio tika nodots naakamajai paaudzei. pats i-edgars neatklaaj ar ko paarvietojaas.

Ne ne. Tur ir skorpis gan pašam, gan dēliņam.

tad jau arii deelinsh ir tik pat "advanceets" znatoks.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Un kāpēc pārstāja dedzināt, ja pat tad, kad bija pieejama PSRS ietvaros lētā gāze, dedzināja kūdru?? Pareizi, jo latviec tak ieguva neatkarību un neatkarīgs cilvēks neies kaut ko strādāt vairs, paņems,samaksās krievam par gāzi un tīra tā lieta

latvenergo šefs taptu konkrēti izdupsēts par tec2 pārbūvi uz kūdru

latvenergo (kā komercuzņēmumam) tak ir ekonomiski izdevīgi pirkt gāzi par miljonu, nevis pirkt kūdru par 2 miljoniem

pie tam kūdras dedzināšana ir krietni dargāka - vajag speciālas krāsnis.... vajag kur likt ķīmiski aktīvos karstos pelnus (kas kūdrā ir 1-2% no masas, dažos gadījumos par vairāk)... vispār tos var izmantot būvmateriālu ražošanā, bet tec2 tak būvmateriālus neražo

latvenergo pērk gāzi no latvijas uzņēmuma un jamam ir pokui tā nāk no krievijas vai ugandas....

pie tam šie gāzes iepirkumi ir lātēki kā būtu līdzvērtīga kūdra.... pie tam neviens kūdras piegādātājs nespēj garantēt, ka tā kūdra reāli būs sarūpēta brīdī kad vajadzēs bērt krāsnī

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

tad jau labāk šķeldu

koksne ir atjaunojamais resurss, atšķirībā no kūdras

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: tad jau labāk šķeldu

koksne ir atjaunojamais resurss, atšķirībā no kūdras

Kūdra vai tad lēnām neatjaunojas, ja skatās garāka laika posma griezumā nevis tika īsa ko koki?

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja:

Pirmais rakstīja: tad jau labāk šķeldu

koksne ir atjaunojamais resurss, atšķirībā no kūdras

Kūdra vai tad lēnām neatjaunojas, ja skatās garāka laika posma griezumā nevis tika īsa ko koki?

Reku rakstīs - aktīvi veidojās pēdējos 8000 gadus.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti