Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Отклеилась голова во время обращения. Это заметили все.

youtu.be/HoU2W54ok0Q?t=46

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nu jājā, tie "īstie" visi jau sen nosisti un daļa ledusskapī, tagad jāsāk sist diviniekus un pēc tam trijiniekus.Kā jau Pūķa gadā- tam suuda drakonam vienu galvu nocērt, trīs citas izaug vietā.Hvz kurš/ko tur "vada", bet viss itin labi vadās.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 1 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja: es domāju ka kaut kas izrauts no konteksta.

Bet atkārtošos jau 1000 reizi - tikai muļķa latvietis domā, ka ukraiņi ir pēkšņi kļuvusi par latvijas draugiem. Līdz 2014.gadam abas šīs valstis kopā plānoja, kā karos pret mums.

Tā ir . Es jau kara sākumā strīdējos ar radiem .  No armijas laikiem atceros donbasa krievus . Lielākā laime tik atvaļinājumā uz maija svētkiem  . Viņu vecāki uz  padomju svētkiem masveidā sūtīja apsveikuma kartiņas  rotai ..rotas komandierim . Līdz 24.02 .22 viņi neieredzēja fašistus , banderiešus .. Jā daļa tagad neieredz Krieviju . Bet vai tapēc sāk mīlet baderiešus  "fašistu " maršu rīkotājus . Jau 2 gadus šeit vairums netaisās latviski mačīties .

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

2 gadus netaisās mācīties.. nu jā, tāpat kā iepriekšējo 30gadi.Un kurš vispār viņus te taisījās "mācīt".Kad glumie LV politiķi lohiem no e-krāna blēja vienu, taču dzīvē īstenoja pavisam ko citu.Kurš nacionālpolitiķis draudzīgi pie viena galdiņa dzēra kafeju ar savu sīvāko nacionālpretinieku, kurš bankās krieva naudas skaitīja, kurš viņiem uzturēšanās atļaujas dāsni dalīja.Kam vien bij mazākā tāda iespēja, aizkadrā visi vārījās (uzvārījās) pilnīgi uz visu iespējamo ar krievu pasauli saistīto.

Tagad reku Ārestavičšš vainīgs.Nekādas vairs ne anaalīzes,anamnēzes un vai slimībass vēstures.Vienkārši nodevīgs nodevējs.Nubet abet aber Kuŗš konkrēti ir "vainīgs" pie viņa pieminētā fakta(!), ka katrā ukraiņu mājas spirdzinošajā krievu kindžala raķetē esot kādi vismaz 70gab ASV izcelsmes elektroniskie komponenti? Kurš tad te īsti melo/Par!?

Urkaiņu galvenais massmēdiju patroīts dons Gordons vēl aizvakar savā jaunāgāda uzrunā par Arestāvičšu izteicās itin atturīgi.Ka katram tomēr esot tiesības runāt ko gribās, un tā, un apmēram šitā.Jā.

Un kas ir šis, kas tie par textiem.Vai viss tas ir Meli,vai tikai daļa (kura?),vai ko. Ko?

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Kāpēc tu tam piešķir tik lielu nozīmi ? Meli, nemeli. Par ko īsti ? Ka krievi ukraiņiem kaut ko piedāvājuši Stambulas sarunās ? Protams, ka piedāvāja. Bet Arestovičs izvairījās konkretizēt arī tagad. Piemēram, kāds statuss būtu Mariupolei, Melitopolei, Berdjanskai, Hersonai.

Ko viņš teica, tas bija, ka krievi piedāvāja arī tik maigu noteikumu, ka Krimas statuss "varētu tikt" apspriests pēc 10 līdz 15 gadiem ( !??) Tas tak absolūti priekš kaķiem.

Vēl tas, ka visa tā Jermaka banda, Arestoviča daudzināto Arahamiju ieskaitot, kas bija tajās sarunās , ir absolūti neuzticama un atbildīga par Ukrainas Dienvidu nodošanu krieviem. Ir uzskats, ka Putins tieši tāpēc iebruka Ukrainā, ka ar Zeļenska ( un visu pārējo šovmeņu ) nākšanu pie varas uzskatīja lietu par nokārtotu. Kad tomēr sākās šaušana "augstākajai varai" vajadzēja improvizēt. 

Arestovičs vainīgs vai ne ? Par ko tad ? Ne to samuldējis ? Viņam nekad nav bijis tāds amats lai viņš kvalificētos par vainīgo. Viena lieta gan Arestovičam ar Maskavas režīmu kopīga, ne viens, ne otrs nekritizē Jermaku.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 2 Atbildēt

Es/tev "jautāju" konkrēti- Arestovičššš (neviens cits, tieši viņš!!) saka, ka (uz ukraiņu mājām šodien šautajos!) krievu kindžalos ir 70gab ASV izcelsmes elektronisko komponentu. KURŠ te melo- Arestovičš,vai (IESPĒJAMS) melo kāreiz tieši tie,kuri šo te situāciju pieļauj (pieļā-va,pieļaus-nākotnē,nemainīs-ne-ko,dirsīsvienu/darīscitu un uttt).Es te par TO "pievēršu" tavu uzmanību jau teju divus gadus.Vienkāršos ukraiņus apšauj,mājas tiem deg,cilvēki salst nost, bet reku bagātie armijas vadoņi pērk ikonas un (no Pamatdarba brīvajā laikā) spēlē šahu ar apzeltītām ziloņkaula figūrām.Neviens nekam neko nesaka, vienīgi tas cyka Arestovičšš un/vai tas tur Švecčekists vāvuļo/Par! teju veselus 2 gadus.Pamatā pa tukšo.Ukraiņu zaldāti pērk PATRONAS un atpērkas no sūtīšanas/uzbrukumā.Viņi MAKSĀ par iespēju iegūt uz pāris dienām "atvaļinājumu".KAM maksā? KURŠ tur ir tas "patiesā labuma" guvējs- vai tiešām tas ir šis te pelēkais misters Arrestatotatovičšs??

Palīdzība sazin par kādām miljardu summām tikusi piegādāta/līdz, taču (izrādās!) tālāk tā nav nokļuvusi ne vajadzīgajā vietā, ne laikā.Norvēģu ziemas apģērbs sazin kur noplaucis- karavīri grāvjos salst, patronu un naudas tiem trūkst.Kurš vainīgs? 

Kur vispār šobrīd atrodas pats Arestovičš?  Vai tik ne kkur turpat tajos pat "Rietumos"? Priekš kam (kā vārdā..) viņš Tev stāsta (ko Tu visdrīzāk nenoklausījies), ka amerikāņi negrib tērēties, ka viņi negrib pat pret irānu aizstāvēties un ka viņi (izrādās) nemaz tik ļoti negrib šo 3šo WW? Ka vācieši negrib ražot eirolādiņus, jo lūk viņu Ārod Biedrības neļauj tiem eksplulohatēt "strādniekus" 6 maiņās? Viss kļuvis tik Dārgs- ka lohiem visdrīzāk nāksies atkakal visu to pašu pirkt no tā paša krieva!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

650, kas te jums notiek, lohi galīgi fišku nerubī?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Notiek tas, ka jaunā gĀda naktī LVijas tikTokā dzied krieva gimnu un visā LValstī plkst.23 (22:00CET/21:00GMT) šauj/gaisā.Visur, pilnīgā mass veidā rubī/fišku-Pļauņikos,Bordelājā,Pukrčikā,D-pilsā,J-malā,Ļepajā utt. Jā.

Bet nava neviena tā dēvētā aiz/turētā.Vot tak,nevienam nava izdevies pašaizturēties, nee..Cykas tie tur attiecīgie "iedzīvotāji" esot bijuši tādi ta ka samērā Kūtri uz ziņošanu. Jā. To laikam šhite te insperēja tas cyka Arestāvičšš' vaikāviņutur hvz. Āda tāds, e-bio Mat ;p

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Gimna, kad aizturēs Škoda vadību?Reku tie čehu sūdi galīgi neiet un cilvēki nevar celt IKP. Sabotieri ieviesušies te par daudz.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Zin ka nemaz tā nešāva Purčikā 23-jos. Sāka jau pa kādam atsevišķam salūtam pat pirms desmitiem, kāds izšāva arī vienpadsmitos, bet tāda īsta šaušana nemaz nebija. Īstajā laikā - tad gan blieza uz vella paraušanu (kā arī pieklājas).

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es gan pats savām ausīm tovakar 11tos dzirdēju un šovakar arī skaidri redzēju beZtabū sižetā- kā šāva un kā (mums,Lohiem,atkal) "neizdevās" nevienu to šāvēju aizturēt.Īstajā laikā, to jā- mums šogad gandrīz veselu stundu riktīg deva virsū ;p

Bet nu zin kā- Valmierā piemiisztajos krūmos dežurējošie reAģenti aizturēja to suuda drifteri uz karstām pēdām tukšā stāvlaukumā, taču 28tajā decembrī gaišā dienas laikā teju visu Mārupi publiski apgānījušais video driftbandīts jo projām nava pat ne apzināts, ta kur nu vēl aizturēts.

Visa tā tur vagonkas škodra būtu jāieliek vismaz kaut kādā kaut daļējā "cietumā",taču diezin vai tas "izdosies". Rīt(3dien) no paša rīta gan esot pompoza razborku "strelka" norunāta, bet nu gan jau novienosies/Par! un laicīgi izklīdīs.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Es/tev "jautāju" konkrēti- Arestovičššš (neviens cits, tieši viņš!!) saka, ka (uz ukraiņu mājām šodien šautajos!) krievu kindžalos ir 70gab ASV izcelsmes elektronisko komponentu.--

Kāpēc neviens cits ? To raksta Kijev Independent, Ukrainskaja Pravda, kaut kāds Apostrof, un Rietumu avoti, gan atsaucoties uz ukraiņu avotiem, jo nevieni citi īpaši patlaban krievu raķešu atlūzas nav ārdījuši, minot dažādus gabalu un procentu skaitu no 48 līdz 78. Nu Arestovičs iemācījies skaitli 70, to arī atkārto. Diez vai patlaban viņam ekspertīžu datus kāds uz štatiem piesūta.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Bet ko konkrēti tu pats te ar to tagad gribi "pateikt"? Es saku, ka Arestovičšs saka- kas te neloģisks vai pretrunīgs? ja 70 ir slikts lohskaitlis, tad kur ir dokumentāli autorizētā xpertīze par 48% un/vai par 78? 

Protams, ka katram kuram jūtupa loham pienāk stipri dokumentālāka info, nekā šitam te cilvēces Nodevējam.Reku pats Feigins tūliņ rīkos oficiāli godīgās  krievu vēlēšanas,nu tam nu toč varam Ticēt.

Un par TO raksta visi kaut cik normālie avoti, jau veselus gandrīz divus gadus! Te taču nezcik reiz tika minēts, par cik miljardiem aizkadrā ir krieviem pārdota "rietumu" semikonduktoru produkcija,kuru tie tagad kāreiz praktiski izmanto savu raķešu ražošanai un ukraiņu nogalināšanai.Nerunājot par tādiem sīkiem sadzīves gružiem, kā aifoniem, samzungiem, mercēdesiem un/vai. Tāpat kā krievu gāze joprojām turpina pa desmitiem miljonu kubikmetru diennaktī plūst rietumu virzienā.Krievs kā ņirdza, tā arī turpina ņirgt acīs/Par!

Visi, kuri tagad aizliek kaut vienu pusvārdu par nelieti Arestoviču, šite te ir nodevēji.Ieskaitot vienkārši neatkarīgi ziņkārīgos un pašu personīgi Ukrainas Nacionālo Varoni Hitriju Dmitriju Gordonu.Tas arī nezko "atturās".Laikam tak tāds pats zaglis, reku jūtupā kreklus tirgo pa naktīm.

Diez kur tas nabaga Arestovičs (pagaidām vēl dzīvs būdams) pašlaik uzturas "rietumos".Cerams, ka ne šhite te LVijā,kur vēl burtiski nesen viņam tik dziļi klanījās. 

Krievs tik šauj un nabaga ukraiņi tik turpina ciest.Un tā tas turpināsies vēl (vismaz) trejdeviņus treknus gadus.Arī to teica psiholoģiskais psihoterapistiskais pravietis Arestovičšš (no galvAss bij iemācījies).Iespējams,tieši viņa personā ir ieperinājies tas ilgi gaidītais Sātana sūtnis un viņš drīzumā uzkandidēs stipri augstāk par kkādām tur ukraiņu lokālajām vēlēšanām  ;p

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Dati par komponentiem nāk no Jermaka-Makfola ekspertu grupas ( Yermak-McFaul )

kyivindependent.com/media-81-of-foreign-components-in-russian-missiles-originate-in-us/

apostrophe.ua/en/news/society/2023-12-15/sanktsii-ne-rabotayut-v-rakete-kinjal-nashli-77-detaley-iz-ssha-infografika/310430

visitukraine.today/de/blog/3092/the-kinzhal-missile-has-78-parts-from-the-us-who-else-helps-russia-make-weapons

Neviens gan nepasaka, arī Arestovičs ne, cik no tiem komponentiem ir militāra līmeņa čipi, cik vienkārši bipolārie vai lauka tranzistori, kāds ir jaunākā komponenta izlaides datums, vai čipi ir lodēti vienreiz, jeb izrauti no cita izstrādājuma utt.

Aukstā kara laika institūcijas, kuras ierobežoja tehnoloģiju nokļūšanu sociālisma nometnē, sen vairs nepastāv. Un brīvās tirdzniecības pasaulē grūti apturēt komponentu nokļūšanu tik lielas valsts kā Krievija rīcībā, sevišķi, ja sancijām nepievienojas visas valstis, un ja "nauda nav problēma". Turcija, Ķīna un Emirāti nav pievienojušies sankcijām un ir arī galvenie "habi, caur kuriem Krievija dabū elektroniku.

foreignpolicy.com/2023/11/09/russia-sanctions-weapons-technology-exports-evasion-arms-production-missiles-chips/

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Un vēl kas: Diez kur tas nabaga Arestovičs (pagaidām vēl dzīvs būdams) pašlaik uzturas "rietumos"

Nabaga vēl dzīvais Arestovičs, pēc pāris blogeru datiem, uzturas ASV. Un interesanti, kā viņu izlaida no valsts. Spīkeris Stepančuks ( no Tautas kalpiem, protams ), starp citu, neizlaida Porošenko, kuram bija ielūgumi no Rietumvalstīm. Bet Arestovičs, vismaz puspulkvedis, ja ne pulkvedis, ne pārāk sen paaugstināts no majora, karojošā valstī strādā nevis vismaz par militāro instruktoru, bet klīst pa pasauli kā brīvais putns. Tas tev dīvaini nešķiet ?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jajā, tas ir, un "man" dīvaini šķiet šis viss visā savā kopējā  kopumā.Vairāk kā skaidrs, ka gan Arestovičs, gan Švecs ,gan pārējie iesaistītie un/vai procesiem tuvākstāvošie pilda kādas kāda iestatītās vadlīnijas.Viņu "personīgais" viedoklis tur ir galvenokārt tikai emociju daļā,kurš gan nenoliedzami pa lielam sakrīt ar "nosprausto" kursu.Nu skaidrs, tak gluži kuru/katru tādā darbā "neņem".Tātad, Arestovičam tiek paredzēts (vai piedēvēts) kāds daudzmaz "svarīgs" postenis (vai loma) kādos nākotnes notikumos.Jautājums- kas īsti ir viņa "kurators"(-i). 

Ja A nupat publiski stāsta ,ka Pasaulē ir situācija, ka neskaitāmas valstis, personas un /vai to grupējumi ir ieinteresēti neļaut krievam padrirst/karu- nu tā drīzāk ir nevis "nodevība",bet vnk publiska "taisnības" izteikšana.Jo nopietnāka "aizmugure", jo persona var atļauties "brīvāk" izteikties.Tas ir kāreiz tas, ar ko viņš (A) jūtupā pabliski "piedraudēja" tieši pirms savas atlaišanas no oficiālā amata.Ko viņš tagad dara ASV- nu tak skaidrs,"viesojas" pie saviem "kuratoriem" un drošvien tiek spriests par tālāko rīcību.Kā viņš tur (vesels/dzīvs) tika- nu drošvien tie kuratori gana ietekmīgi un tas sen vairs nav kāds jūtupa līmenis.

Daži blogeri kko saka- nu ok, tie ir atsevišķi atlikušie starp 95% lažas lējējiem, no kuriem tagad vismaz 4/5 lej ukraiņu valodā.Tāda pat necieņa pret klausītāju, kā ukraiņu karoga uzvilkšana masstā un (demonstratīva) "savas kārtības" ieviešana,rodot patvērumu citā valstī.Dažas tādas tās patvērum devēj Valstis šo te procesu sākumā pamatīgi nogulēja un tikai nesen sāka "pieregulēt"... 

Kā arī- jautājums, kas ir misters Solovejs un kurš viņam "atļāva" beidzamajos mēnešos drirst šhito visu sensacionāli neiedomājamo lažu,ko viņš publiski ieņirgdams te tik droši pļjūtīja.Cik procentu tur taisnības un Kurš īsti ir viņa "kurators".Interesanti, ka reti kurš "blogeris no malas" ir uzdrošinājies to teikto apstiprināt vai noliegt.Drīzāk ir tāda vispārēji ziņķarīga interese.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tāpat reku Feigins- par ko īsti viņi sastrīdējās ar A, turklāt, ar izteikumiem, ka (varbūt) to varētu kādreiz atkal atsākt.Un kas īsti tas par F gājienu ar aizvakar pasludināto "elektronisko vēlēšanu" sarīkošanu.

Kā arī, par tiem "čipiem" bija runa, ka liela daļa bijuši tieši militārai pielietošanai izmantojamie un ka ne tikai ķīniešu galā ražotie.Tieši ASV in Holandes un vēl dažu tādu samērā specifisku.Nekādi tur no kkurienes izņemti vai izgriezti- pavisam jauni un jaunāko modeļu,"iepakojumā",nelietoti, tikko/no...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jap, un tas JautāJums te ir- īsti Kā vārdā un uzdevumā viņš (mums,L..) to tagad stāsta.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ja labi ieklausās viņš saka "mēs nodevām kodolieročus Baltkrievijai". Kas tie mēs kam viņš sevi pieskaita? Vai nu izrauts no konteksta vai ar to labo krievu viss kļūt skaidrs.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

650 rakstīja: Es/tev "jautāju" konkrēti- Arestovičššš (neviens cits, tieši viņš!!) saka, ka (uz ukraiņu mājām šodien šautajos!) krievu kindžalos ir 70gab ASV izcelsmes elektronisko komponentu. KURŠ te melo- Arestovičš,vai (IESPĒJAMS) melo kāreiz tieši tie,kuri šo te situāciju pieļauj (pieļā-va,pieļaus-nākotnē,nemainīs-ne-ko,dirsīsvienu/darīscitu un uttt).Es te par TO "pievēršu" tavu uzmanību jau teju divus gadus.Vienkāršos ukraiņus apšauj,mājas tiem deg,cilvēki salst nost, bet reku bagātie armijas vadoņi pērk ikonas un (no Pamatdarba brīvajā laikā) spēlē šahu ar apzeltītām ziloņkaula figūrām.Neviens nekam neko nesaka, vienīgi tas cyka Arestovičšš un/vai tas tur Švecčekists vāvuļo/Par! teju veselus 2 gadus.Pamatā pa tukšo.Ukraiņu zaldāti pērk PATRONAS un atpērkas no sūtīšanas/uzbrukumā.Viņi MAKSĀ par iespēju iegūt uz pāris dienām "atvaļinājumu".KAM maksā? KURŠ tur ir tas "patiesā labuma" guvējs- vai tiešām tas ir šis te pelēkais misters Arrestatotatovičšs??

Palīdzība sazin par kādām miljardu summām tikusi piegādāta/līdz, taču (izrādās!) tālāk tā nav nokļuvusi ne vajadzīgajā vietā, ne laikā.Norvēģu ziemas apģērbs sazin kur noplaucis- karavīri grāvjos salst, patronu un naudas tiem trūkst.Kurš vainīgs? 

Kur vispār šobrīd atrodas pats Arestovičš?  Vai tik ne kkur turpat tajos pat "Rietumos"? Priekš kam (kā vārdā..) viņš Tev stāsta (ko Tu visdrīzāk nenoklausījies), ka amerikāņi negrib tērēties, ka viņi negrib pat pret irānu aizstāvēties un ka viņi (izrādās) nemaz tik ļoti negrib šo 3šo WW? Ka vācieši negrib ražot eirolādiņus, jo lūk viņu Ārod Biedrības neļauj tiem eksplulohatēt "strādniekus" 6 maiņās? Viss kļuvis tik Dārgs- ka lohiem visdrīzāk nāksies atkakal visu to pašu pirkt no tā paša krieva!

Laikam biedrs 650 nezin, kā izskatās pasaules karte. Ja ASV nepiegādās krieviem elektroniku, tad elektroniku var nopirkt Brazīlija, Indija, Vanuatu Republika, Togo un tad to pārdot Krievijai? Vai biedrs 650 domā, ka tā nevar izdarīt?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
3 0 Atbildēt

Pat tad, kad PSRS bija izolēta no civilizācijas, pat tad krievi iemanījās kopēt civilizācijas filmas, tehnoloģijas, mūziku un preces. Tāpat arī pirka komponentes

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Ko tu/Par! krieviem, atceries labāk tepat LVijas latviešu nopelniem bagāto vēsturi.Uzvārīties uz ārvalstu intelektuālo produktu- nu to taču tikai vien Lohs/Galējais tolaik varēja atļauties neizmantot! Attapīgāki cilvēki tālaika izteiksmē dzīvas bagātības pelnīja,kaut ar tiem pašiem audiovizuālajiem materiāliem un/vai visdažādāko tā dēvētā "naidnieka" zīmolu viltošanu (vai viltojumu izplatīšanu) ! Tieši tā ka tagad- kretīni reku uiii, oiii, pimperiālisti,fašisti, taču uz viņu ražojumiem labprāt aizkadrā uzvāramies jebkurš, kam vien ir kaut mazākā iespēja.

UN- kas notika tālāk? Tikko tika "saosts" tā dēvētais Pārmaiņu vējš, tā sākās represijas un daļa no vakardienas izmanīgajiem reproducentiem te momentā pārtapa/Par! autortiesību uzraudzītājiem! Tāpat krietna daļa no jukulaikos "brīvības propagandēšanā" un/vai "drosmīgo viedokļu paušanā'' redzami iesaistītajiem vēlāk izrādījās zem tā dēvētā Jautājuma/Par!? Un par dažiem vēl šo baltdien nav īsti skaidrs.Tev nenāk prātā kādas "parallēles" ??

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

p.s.

Tur pat nevajag pirkt-pārdot.

Viss darās vēl vienkāršāk:

Jurijs, krievijas kompānijas "RosGospromvojennaja tehņika" direktors izveido SIA "Jurijs" Ugandā. Veic pirkumu. ASV pārdot Ugandai elektroniku. Tad muitā, uzreiz pēc muitošanās viss pārformējas no SIA jurijs uz RosGosprmvojennaja tehņika.

Turklāt nav jābaidās, ka krievijas ieņēmumu dienests šos izpisīs, jo tās sankciju apiešanas ir VALSTS LĪMENĪ. 

Jo kā zināms, krievija ir komunistiska valsts, kur visi uzņēmumi saistīti ar valsti.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nevis komunistiska, bet izteikts fašisma iekārtas paraugs.

Valsts politiskā vadība ir saaugusi ar lielkapitālu. Komunismā nav lielkapitālistu, bet fašizms uz viņiem balstās.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu tak nav vērts ar viņu par šo diskutēt. Viņam komunisms ir jebkas, kur dzīvi kontrolē valsts - vienalga, vai tā ir monarhija, militārā diktatūra vai teokrātija kā Vatikanā un Islāma valstī. Cilvēks nespēj atšķirt varu un ekonomiskas.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Krievijā ir:

politiskā iekārta - fašisms

ekonomiskā iekārta - sociālisms.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Fašisms ekonomikā neko nemaina.Mainās tikai lielkapitālisti vietām. Ekonomiskos labumus gūst tie lielkapitālisti, kas atbalsta pastāvošo režīmu. Tas tak skaidri tiek demonstrēts - šodien tu esi miljardieris un neskaitāmu uzņēmumu īpašnieks, bet rīt parasts aizbēdzis emigrants ar pāris miljoniem kabatā. Tavi aktīvi ir pārgājuši kādam fašisma atbalstītājam.

Un tā pa kāpnītēm uz leju - vari kļūt par teātra direktoru, ja esi fašisma atbalstītājs. Visi strādā uz iekārtu un fīreru.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Tev rēgojas visur  konkrēti "mans" viedoklis? Nevis ka "starptautisko tirdzniecību regulēt", bet vienkārši vajadzētu mēģināt saskatīt sakarības starp esošo reālo situāciju un oficiālo demagoģisko pl'jūtīšanu.Divkosība,meli,demagoģija, nekaunība- lūk par ko būtu parunāt.Par to, ka (tikko pienāks laiks un radīsies izdevīga izdevība) arī Tevi kādam "pārdos", un pilnīgi neatkarīgi no tava viedokļa.

Ko "viņi" aizkadrā darīja, kamēr lohiem/regulārajiem te stāstīja, ka udmurtijass mērkaķi tagad reku marodierē ukraiņu attejās elektroniskos podus un zog samzunga veļass mašīnas, lai izvilktu no tiem krāsainās diodes.Tamēr visu šo laiku to beidzamā mod samzung trubu un aifonu/jaunāko tajā tur suuda masskavā varēja nopirkt krietni agrāk, nekā kaut kādā te lohu rīgā.

ASV galvenie naidnieki irāņi reku uzbūvēja krievos dronu rūpnīcu un starplaikos ne aiz nekodarīt pat dažas reizes apšaudīja Asv spēkus- bet kur ir "atbilde"?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Sākot no pašiem pirmsākumiem - fašisms ir politiskā iekārta, kas vērsta PRET sociālismu!

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Tas ir tikai iegansts, politiskā cīņa. Mēs jūs pasargāsim no sarkanajiem ir politisks sauklis, ne pirmsākums fašismam. Fašisms konkrēti kritizē demokrātisko iekārtu un pārmaina to pēc saviem ieskatiem. Demokrātija ir slikta, jo dod vārdu sarkanajiem. Tā sarkano vietā var ierakstīt jebko, atrast slikto.

Fašisma galvenais mērķis ir ekspansija, nepārtraukti kari. Piemēram sliktie grieķi bija itāļiem, krieviem - sliktie ukraiņi, gruzīni utt.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Fašisma iezīme ir ka tas ir konservatīvs un tāppēc tādi inovatīvi uzņēmumi kā E.Maska Tesla tur nav iespējami. Ilgākā laika posmā tas sola stagnāciju, ko mēs redzējam Franko Spānijā.

Vēl fašismā būvē mega celtnes, atīsta mega projektus. Piemēram KHL ir spilgts fašisma mega projekts, kuru atīstīt visiem ir pienākums.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Tieši tā. Bet fašisms tā ir POLITISKA sistēma.

ekonomiskas sistēmas:

List of economic systems

Anarchy

Capitalism

Colonialism

Communism

Corporatism

Dirigisme

Distributism

Feudalism

Hydraulic despotism

Inclusive democracy

Market economy

Mercantilism

Mutualism

Network economy

Non-property system

Palace economy

Participatory economy

Potlatch

Progressive utilization theory (PROUTist economy)

Proprietism

Resource-based economy

Social Credit

Socialism

Statism

Workers' self-management

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Fašisms tā ir MILITĀRISMS,  AUTOKRĀTIJA ( diktatūra), ULTRANACIONĀLISMS, SOCIĀLISMS.

Visi šie kopā.

speciāli priekš bradipussi var pierakstīt arī "oligarhija", tikai cilvēki, kas zin, kas ir autokrātija, kā tā darbojas ir skaidrs, ka  bez oligarhijas tās autokrātiju grūti izveidot.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

zem ultranacionālisma slēpjas nevis patriotisms bet imperiālisma idejas.

Piemēram Paragvaja 19.gs. sākumā un vidū:

 bija sociālisms ( vēl pirms K. Marksa) bija oligarhi, bija diktatūra, autokrātija, pat nacionāli uzskati ( uzskatīja, ka īsti cilvēki ir spāņi, indiāņi un indiāņu-spāņu krustojums. Visi pārējie necilvēki, kuriem skauž kādi labi paragvajieši. Nēģeri - vispār - apmācīti pērtiķi.

Tad valsts mēģināja iekarot gabalu Argentīnas ( un Urugvajas) . Lūk īstena fašisma valsts.

utt

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

p.s.

Paragvajā arī baznīca tika apvienota ar valsti, kā dēļ Romas baznīca šos izslēdza no savām rindām.

ps.s.s

Neredzat sakritību ar Krieviju?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Speciāli priekš pamuļķa:

Sociālisms - īpašums pieder tautai, kuru kontrolē valsts.

Oligarhija - īpašums pieder privātiem kapitālistiem, kurus kontrolē valsts.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Beļģija. Zviedrija.

Kam pieder  īpašums?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Un kas tad ir ekonomika, kur īpašums pieder privātiem ,kurus nekontrolē valsts?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Brīvā tirgus kapitālisms.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Sākot no pašiem pirmsākumiem - fašisms ir politiskā iekārta, kas vērsta PRET sociālismu!

no pašiem pirmsākumiem man nāk prātā 1812.gads Paragvaja.

Diktators Hosē Gasparo Rodrigess de Fransija.

Ieviesa sociālismu ( atšķirībā no PSRS tas darbojās daudz labāk, jo tajā laikā nebija daudz tehnoloģiju). Un kopā ar to - oligarhiju ( oligarhi kontrolēja lielo rūpniecību ( vienīgo metāla rūpnīcu un lauksaimniecības fermas, jo bija agrārā saimniecība. Valsts kontrolēja eksportu - importu, oligarhi nodarbojjās ar propogandu.

Tā bija fašistiska valsts.

Fašisms nevēršas pret ekonomisko iekārtu kā tādu. Un visas fašistiskās valstis jau ir sociālistiskas ( Spānija, Itālija, Vācija, PSRS, Krievija utt)

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Fašistiskām valstīm ir raksturīgs imperiālisms. Tās vēršas par savas teritorijas un slavas palielināšanu, nevis cīnās pret kaut kādu ekonomisko iekārtu

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

Bradypus rakstīja: Sākot no pašiem pirmsākumiem - fašisms ir politiskā iekārta, kas vērsta PRET sociālismu!

no pašiem pirmsākumiem man nāk prātā 1812.gads Paragvaja.

Diktators Hosē Gasparo Rodrigess de Fransija.

Ieviesa sociālismu ( atšķirībā no PSRS tas darbojās daudz labāk, jo tajā laikā nebija daudz tehnoloģiju). Un kopā ar to - oligarhiju ( oligarhi kontrolēja lielo rūpniecību ( vienīgo metāla rūpnīcu un lauksaimniecības fermas, jo bija agrārā saimniecība. Valsts kontrolēja eksportu - importu, oligarhi nodarbojjās ar propogandu.

Tā bija fašistiska valsts.

Fašisms nevēršas pret ekonomisko iekārtu kā tādu. Un visas fašistiskās valstis jau ir sociālistiskas ( Spānija, Itālija, Vācija, PSRS, Krievija utt)

Ieviesa sociālismu .... Un kopā ar to - oligarhiju ( [kapitālisti] oligarhi kontrolēja lielo rūpniecību""

Pats vispār aptver, ko raksti? Oligarhs ir kapitālists, nevar ieviest oligarhus UN sociālismu!

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

nevar ieviest oligarhus -- Var gan, tikai jābūt ļoti īpatnējai valstij. Abramovičs un nelaiķa Berezovskis, tipiski ieviestie oligarhi, par valsts līdzekļiem atļaujot privatizēt Sibņeftj.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Lasīt māki? Nevar ieviest oligarhus UN sociālismu, jo oligarhi pēc būtības ir kapitālisti! Pašus oligarhus, protams, ka var ieviest - tieši tā veido fašistiskus režīmus - ar varu saaugušu "lielkapitālu". Tieši tādēļ fašistiskie režīmi ir PRET sociālismu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, mūsdienu sabiedrības absolūtajā vairākumā ir jauktas, ietverot kapitālisma un sociālisma daļas dažādās proporcijās. Īstā sociālismā nav ne tikai oligarhu, bet pat uzņēmēju, jo aizliegts privātīpašums uz ražošanas līdzeļiem. 

fašisms vismaz vārdos ir par sociālismu, jo citādi nevar iegūt plašu masu atbalstu. Ne jau velti vācu nacistu partija saucās: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, un Musolīni uzskatīja sevi par autoritāru komunistu, vismaz vienā savas karjeras posmā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Pilnīgas muļķibas - tas "sociālisms", kas ir ietverts partijas nosaukumā faktiski no nozīmē "nacionālismu" - t.i. režīmu tautas interesēs, nevis sociālās programmas. Gan Musolīni skaidri definēja cīņu pret komunismu (marksismu, boļševiku sociālismu) kā fašima cīņas mērķi, gan Hitlers nāca pie varas tieši ar cīņu (Mein Kampf) pret komunistisko internacionāli. 

Izlasi kaut vai vikipēdijas formulējumu:

"Fašisms sevi pretstatīja gan liberālajam kapitālismam, gan marksismam un komunismam, un proponēja spēcīgas valsts primaritāti pret personību un korporatīvu valsti un šķiru sadarbību šķiru cīņas vietā."

Lasi 5x un 10x, kasmēr sapratīsi, ka "oligarhs" ir sinonīms "korporatīvai valstij"

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, ja sociālisms ir "sociālās programmas", tad gan Hitleram, gan Musolīni arī tādas  bija. Attiecībā uz vikipēdiju ;) man nevajag to lasīt ne 5x , ne 10x pietiek ar 1, lai redzētu, ka tas pilnībā atbilst tam, ko mācīja PSRS laikā vēstures stundās. "fašisms proponēja spēcīgas valsts primaritāti pret personību:

Ha . Arī PSRS pilnībā atbilda idejai "tu neesi nekas, masas ir viss". Attiecībā uz oligarhiem, es šeit nestrīdos ar tevi, kam oligarhs ir sinonīms, kam nav.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Vara pret individualitāti nekādi nav sociālisms. Sociālisms ir kopīpašums (vai faktiski besaimnieka manta) pretstatā privātīpašumam (kapitālam).

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

citiem vārdiem sakot, bradipussi par sociālisma valstīm atzīst tikai 2 - Z-koreja un Kuba.

Jo visām pārējām - ir privātīpašums.

Turklāt, zinot kā domā fašisti - sociālisti, arī kuba un Z-koreja - patiesībā ir valsts kapitālisms

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 1 Atbildēt

Sameloju. Bradipussi pat Z-koreju atzīst kā kapitālistisku, jo  valsts budžeta, kā daļa no GDP Z-korejā ir pat mazāk kā Krievijā. ( lasīt diskusiju sadaļā "Visādas sarunas par pasaules politiku")

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Aretovičššs nupat nācis klajā ar pārsteidzoši taisnīgu skaidrojumu/Par! psrs "sabrukšanas" patiesajiem apstākļiem.Tas (pārsteidzoši))) sakrīt ar vispārzināmo "sazvēērestības teoriju ",kura (kā jau parasti) laika gaitā pārtop par patiesību.Un no kurienes viņam informācija- kāds no viņa senčiem kāreiz ir bijis (augsti stāvoši vadoši) iesaistīts tālaika slavenajā izmeklēšanā par "soc īpašuma" izlaupīšanām giga lielos apmēros un utt..

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Iemet saiti uz šito sazvērestības atklāsmi

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šeit tas bija.Apm kkur no 2/5 sākot. Tā vecene gan principā ir kaitinoša, bet tie misstera Arestovicivikriviciča izteicieni ir tādi samērā interesanti. 

Un šeit lielisks piemērs- kā viens no ukraiņu plašsaziņas ietekmīgākajiem un patriotiskākajiem personāžiem tā cilvēka cienīgi komentē to pašu strīdaino Arestoviča personu.

Ir tomēr atšķirība- tāds Švecs ar savu neseno "versiju/Par!" uz šī fona brauc auzās,vienkārši prasti un lēti.Jo arī viņam pašam acīmredzami ir kāds "saimnieks" un beidzamajā laikā tas vecčekists par daudz tomēr muld un teju katrā otrajā vārdā izrāda savas ne tās cienījamākās manieres.Kā un īsti Par!/ko viņš uzreiz pa taisno no sava nkvd posteņa tik veiksmīgi iesēdās šādā "svarīgā" krēslā ASV, tas arī nav īsti skaidrs (būtu gan interesanti uzzināt).  

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Kā un īsti Par!/ko viņš uzreiz pa taisno no sava nkvd posteņa tik veiksmīgi iesēdās šādā "svarīgā" krēslā ASV, tas arī nav īsti skaidrs (būtu gan interesanti uzzināt).  

Būs bijis Patiesais Labuma Guvējs

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-jajā, nu gan jau tipa/tavo.Analītiskas dotības viņam gan piemīt,LumumbaAmambas institūts,majors,tAss, žurnālišķiktika, Vašhingtona- visdrīzāk ka "strādājis" ar kādu sensitīvu info.Skaties ka vēl ne kāds tipa "divinieks".No kāda mošk kko tā "čista pa-pacanski" uzzinājis, un kādam izdevīgi to tālāk/izstāstījis.Un (iespējams)) par!/izstāstīšanu saņemto info atstāstījis atkal atpakaļ tam pirmajam avotam.Un iespējams vēl abu iepriekš izpļāpāto kādam Trešajam ;p

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Ko Arestovičs teica - KP nomenklatūra varu privatizēja (sagrāva Varen Plašo), arī mūsu nomenklaturščiki (kaut vai tas marku kolekcionārs) savu gabaliņu dabūja. Elpojam dziļi!

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Pareizi, ja negrib atbildēt/Par! ,ir jālikvidē prasību uzturošā iestāde vai iestādījums (priekšmets,pierādījums).Saraksts un iespējas galīgi bezgalīgas (banka(banknotes),noliktava,veikals,ražotne, grausts,polisija,porkuratutūra,arhīvs,datubāze,pārtija,konsti un/vai prosti tūcija,grāmat vedība,guberņa,uttt).

Pareiza audzināšana dara brīnumus.Vai nu tu kko vadi jau no mazotnes,vai nu kāds kko ievadīs tevī. Marku kolekcionārs priekš lohiem kā bija neaizsniedzams "tad", tā arī tagad.Viņam drošvien pat publiski piezvanīt nav iespējams un komentārus viņš nelasa jau sen.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Man domāt, kaut kādas lielas rotācijas briest, būs kaut kāds upside down. Veltīju 1h42min un to jūtupa gabalu noskatīos, un noklausījos, tas misters Arestāvičs runā kā absotūts Tautas Ienaidnieks (pēc šodienas klasifikācijas) - sauc visas lietas un vietas īstajos vārdos

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu tak skaidrs,viņš kādam ir ieriebis, bet reku kāds/cits viņu tomēr kaut/kam "gatavo".Daudzi kaut kam gatavojas, tik hvvz kam.Un kāreiz visi "savstarpēji pretrunīgie" ir (tradicionāli) sapulcējušies Uni kālo iespēju zemē.Tur laipni uzņem itin visus noderīgos, katram atrodas sava vieta, un pat īsti nedzen ārā.

Pagājuš gad taču pats Švečšš izziņoja- kam/ja ir kas noderīgs sakāms ,lūdzu zvanīt tur un tur.Ja kāds izrādīsies īpaši runīgs- parādā/nepaliksim ;p

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Tur tā lieta, ka hvzz kam jāgatavojas - ja zinātu kur jākrīt - varētu spilventiņu (drošības) nolikt, bet hvvzz... Sazvēruzvērestības teorijas (kuras laika ritumā kļūst par īstenību) cenšas stāstīt ko pavisam baisu par lohu apspiešanu un totālu kontroli utt... To, ka tas saiet pavisam raiti (lohi paši lien būros) - to parādīja covid sāga (kuru tēvocis Vova atcēla 24.02.2022.)

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Vēl par tām sazvēruzvērestību teorijām - to, ka Loham Parastajam dzīves kvalitāte tiek aktīvi spiesta uz leju - to nepamanīt un neuztvert spēj tikai Galējs Lohs (nepamana arī Patiesais Labuma Guvējs). Iemesli tam tiek minēti visvisādi - covids, cyka krievs, Zaļais Kurss, klimata krīze, migranti, Hamas radikāļi (zem zaļā islama karoga), velosipēda avārija Zimbabvē... Kā Arestāvičs atļāvās salīdzināt - Jāņa Breismīgā laika dzimtzemnieks esot bijis aizsargātāks nekā šodienas Unikālo iespēju zemes Lohs Parastais.... viela pārdomām...

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Derētu pameklēt, kura tā dēvētā "s-teorija" pēc kāda laiciņa nav izrādījusies par patiesību.

Neviens no tiem daudzmaz vadošajiem blogloger ekspertiem ilgtermiņā nav spējis izvairīties no kādām "personiskā aizvainojuma" izpausmēm.Ik pa laikam tas uznāk katram.Pašu Gordonu ieskaitot.

Arestovičššš ir krietni apvainojies, tāpēc drošvien turpinās izrunāties.Intelekta un izglītības ziņā viņš joprojām ir viens no spējīgākajiem runātājiem un sazin vēl kuram tur ir vairāk tā saucamās Patiesās informācijas.Vai viņš tikai vien "savā" vārdā runā- nu ja kāds tā secina, tas visdrīzāk ir lohs un tā ir visu lohu kopējā problēma (iezīme).

Vienīgi kas ir ļooti interesanti- kā varēja sagadīties, ka visi šie te skaļāko un savstarpēji pretrunīgo viedokļu paudēji ir raduši patvērumu (un Tribīni savām uzrunām) tieši iekš UsV. Kā tā.

Savulaik taču tika cieti solīts- patiesība/Par! kovidu nākšot klajā 25jā. Jāgaida.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Vienīgi kas ir ļooti interesanti- kā varēja sagadīties, ka visi šie te skaļāko un savstarpēji pretrunīgo viedokļu paudēji ir raduši patvērumu (un Tribīni savām uzrunām) tieši iekš UsV. Kā tā.

Komandcentrs, vai ne?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 1 Atbildēt

Ja bradipussi rakstītu ekonomikas grāmatu, tur būtu tāda definīcija:

Ja valstī ir oligarhi, tad valstī ir kapitālisms.

Tikai lieta tāda, ka oligarhi nevar izveidoties kapitālismā, lai gan paši viņi darbojas kapitālistiski.

Ir diktatūru valstis, kur ir viens oligarhs, pats valsts vadītājs, kas visus valsts resursus grābj sev. Ja resursu ir daudz, viens sev sagrābt visu nevar fiziski, uzrodas daudz oligarhi, kā tas ir krievijā. Tāpēc pat Z-korejā, pēc bradipussi vārdiem ir kapitālisms, jo Z-korejas oligarhs, jeb Z-korejas diktators grābj kapitālu pats sev.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tev jau pat citi šeit aizrādīja par tavu melnbalto tupumu. Kopā ar parasto tas ir apbrīnojams. Pirmkārt neviena valsts NAV 100% sociālistiska vai kapitālistiska - var tunāt tikai par dominējošo komponenti ekonomikā, nevis absolūtiem jēdzieniem, kurus tu izmisīgi mēģini piesaukt. 

Un tad jau nākas ķerties pie vienkārši murgainiem apgalvojumiem. Kādēļ lai oligarhi nevarētu veidoties kaptālismā, ja pats saki, ka viņi darbojas kapitālistiski? 

Pateikšu vēlreiz priekšā - oligarhu kapitālistiskā darbošanās jau ir tā, kas identificē kapitālismu, nevis otrādi. Un tikai tavā dumjajā paurī melnbalti eskistē tikai viens brīvā tirgus kapitālisma paveids, bet viss pārējais ir sociālisms.

Un jā - diktators (monarhs, cars, karalis... vari likt iekšā daudz un dažādus titulus) ir kapitālists - kas par savu privātīpašumu uzskata visu valsti. Diktatūra (vai jebkura cita veida autokrātija) NAV sociālisms.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Tātad, visas diktatūras - kapitālisms, oligarhi - kapitālisms. Karalistes - kapitālisms, sultanāti utt - kapitālisms, valstis, kur privātīpašumi - kapitālisms.

Tātad, sociālisma nekur nav.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Vēl un vēreiz - tu joprojām stum savu melnbalto stulbumu. NAV ne kapitālisma, ne sociālisma tīrā veidā NEKUR. Var tikai skatīties, kas ir dominējošā ekonomikas forma. Bet to tu negribi. Jo jāsludina Krievijas impērijas varenība un sociālisma uzvara.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Tu rakstīji, ka nepatīk sociālisti ( kuri, izrādās nemaz nav) bet patīk kapitālisti. Krieviju esi piedēvējis par kapitālistiem.

Kuram patīk krievija?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Latvijā ir oligarhi, ir privātīpašums, tātad, Latvijā ir kapitālisms.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Krievu virspilsētā nebūšanas:

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja: Tu rakstīji, ka nepatīk sociālisti ( kuri, izrādās nemaz nav) bet patīk kapitālisti. Krieviju esi piedēvējis par kapitālistiem.

Kuram patīk krievija?

Īpaši tupam gadījumam - sociālisms ir destruktīvs un neizbēgami iznīcina sabiedrību pēc būtības. Kapitālisms ir ārkārtīgi efektīvs rīks, kas pats par sevi neko nedara - bet tieši tāpat kā nazi var izmantot gan ēdiena pagatavošanai, gan slepkavošanai - to kādam mērķim rīks tiek izmantots, nosaka izmantotājs, nevis rīks. Tieši tādēļ fašisms ir militārā diktatūra, kam ienākumus nodrošina privātā kapitāla oligarhi - visnotaļ efektīva kara mašīna.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Belgorodas apgabalā tā bija iesaluši divi Panciri, ka pat ar traktoriem laukā nedabūja. Nu, tā viņi tur palika, un, protams, atlidoja droni. Ja reiz cilvēki rūpīgi nofilmē un ieliek soctīklos, grēks atstāt bez ievērības.

www.youtube.com/watch?v=xjPlNnMupZY

www.youtube.com/watch?v=qz872YssOkg

Patlaban notiek arī intensīva Gerasimova "mirināšana", jo viņš it kā esot bijis uz sapulci bunkurā kara lidlaukā netālu no Eipatorijas. Nopietnākie cilvēki ukraiņu pusē skeptiski, jo vismaz vienu reizi šo gandrīz miroņos priekšlaicīgi jau ieskaitīja.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Odnaždi v stuģonnuju zimņuju poru, lošadka primjorzla p-zdoju k zaboru ;p 🦄

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Pakāpeniskai tā dēvētā Loha agregātstāvokļa pārvarēšanai derētu noskatīties.Vai vismaz ieskatīties.. un padomāt- uz ko Viņš (visdrīzāk) gatavojas un no kurienes kam kas "aug"... 

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Viņš kaut kā dikti aktīvi rusj pieminēja. Ne reizi vien....

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tas drošvien ir saskaņotais uzstādījums uz "nākotni".Ka jārunā būs vairs ņe po-kreviski, bet gan naivajiem lohiem nāksies jāmācīties pa urkajinsku movu.Ievirze strādā- pat ltv lohkanālu logo jau sen ir nokrāsots šajās krāsās.Vienīgi ka drusciņ ierobežojusies ir šo te dzeltenkarekļu kāršana pie katra staba, izceļoļoļot savu izcelsmi tajā valstī, kura viņiem ir devusi tā dēvēto Patvērumu.Kalpa (haluja) sindroms nedod mieru,tas durās/dsā cauri gadusimteņiem.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

XIX gadu simteņa otrajā pusē visi uzvārdus vāciskoja, XX gadu simteņa 30tajos tos pašus vāciešus lamāja pēdīgajiem vārdiem un dzina prom, 40to nogalē aktīvi stādīja izvedamo sarakstus, ģimenes viesībās sauca Tēvavārdos, 80to nogalē pēkšņi kļuva sarkanbaltsasrkani. Patreiz aktīvi angliskojamies, stars and stripes svētbildes vietā, zili dzeltens visapkārt. Nothing Special, tikai tautas (partijas) vēstures īsais kurss...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jajā,un iepriekšējā sarunā (ar to tur stulbo krievuveceni) "viņš" sacīja, ka kāreiz tā tur "mūsu teritorijas" iekrāsošanās esot bijis tāds "īpAšs gadījums" (vai īpašs jautājums), ko tālāk (nezkāpēc) viņš nekonkretizēja.Nu jāpagaida,mošk "nobriedīs" vēl tālāk un iznāks klajā ar vēl kādu tā dēvēto taisnību/Par!?

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 1 Atbildēt

Neliec vienādības zīmi starp amerikāņiem un krieviem. Nebūtu amerikāņu, tu tagad "namu pārvaldē" skaidrotos ar kāda Baltijas kara apgabala virsnieka sievu, kura tur būtu galvenā, krieviski. Un dienētu krievu armijā.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Visdrīzāk, tevi tajā krieva armijā rekrūtētu pa-kreviski tekoši runājoši latvieši.Akadēmijā un/vai uni versitātē taviem bērniem partijAss vēsturi mācītu un bibliotēkā konspektēt dižā lisā krievu pionierpedofīla garadarbus liktu tieši latviešu pAssniedzēji.Skolā tavus mazbērnus vadītu (arī skaidrā latvieš valodā runājoššš) kārtējais filatēlists koms-orgs.Telpu īre,apssilde,apgaisme,apkure un/vai ūdens (grāvī) būtu atkal/Par! ceturtdaļ velti.

Uz Viļņusu,Jānišķi un/vai Šauļaju atkal varētu doties pēc vecās/labās Daktara desas un turpu/šurpu kursētu vecais labais (apkurināmais) dīzeļ vilciens ar piln vērtīgu restorān vagonu un kupejām(kajītēm), kurās pa/ceļam būtu iespēja labi (kārtīgi ) nop/sties ;p

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Nedomāju, ka vieni imperiālisti ir labāki par otriem tādiem pašiem. Ja skatamies no mūsu platuma grādiem - krievi (komunisti) savas nejēdzības ir darījuši tepat acu priekšā, svukārt tie otri drusku nostāk (Vjetnama, Irāka, Lībija...)

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Nedomāju, ka vieni imperiālisti ir labāki par otriem tādiem pašiem.

Salīdzini abas Korejas. Ja ASV būtu uzvarējusi Vjetnamā, tur nebūtu sliktāk, kā Dienvidkorejā, bet krievi un ķīnieši neļāva. Un ASV zaudēja Vjetnamā galvenokārt iekšējo faktoru, t.i. politikas dēļ, pretkara demonstrācijas un protesti, pie kuriem noteikti piestrādāja arī PSRS.

Pie Lībijas vispirms vainīgi franči, resp. mazais Nikolā Sarkozī, kurš visu iesāka. Bet Irāka, neko darīt, tur vainīga ASV vājība Izraēlas sakarā, zināmais kadrs Netanjahu un ebreju lobijs štatos pie tā dūšīgi piestrādāja.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Bet reku- paskati bildes, kad/ja tev kāds kādureiz atsūtīs no tās tur V'jetnamas.Kā tur izskatās.Kas tur ir.Ko (un vai) tur ēd un/vai (var būt) tur pat kāds ražo arī tā dēvētās auto mašīnas.Cita lieta, ko ražojam (nevienuvien karuvinnējušie) tā dēvētie Mēs. 

Krievs tā Vjetnamas kara laikā uz turieni visu laiku lidoja kārtot lietas,pilnīgi kā uz darbu.Vienkārši ierindas lohiem to publiski nestāstīja.Līdzīgi kā šodien viņu vāgnerveidīgie Āfrikā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 1 Atbildēt

Vjetnamiešiem paveicās, ka nebija līdzīgu līderu kā Kimu dinastija Korejā. Ho Ši Mina pēcnācēji nespēja vai negribēja taisīt ko līdzīgu.

".Cita lieta, ko ražojam (nevienuvien karuvinnējušie) tā dēvētie Mēs."

1.9 miljonu iedzīvotāju un līdz ar to mazs iekšējais tirgus. Tā ir atbilde uz naivajiem jautājumiem, kāpēc neražojam auto un nekonkurējam laukā VW, neražojam vilcienus un neceļam debesskrāpjus.  Vjetnamiešu ir vairāk kā 100 miljonu. 6 reizes lielāka teritorija un 53 reizes vairāk iedzīvotāju.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Jā. Toties mēs kraujam konteineros un sūtam uz ārzemēm apaļkoku (kā tādi trešās pasaules mežoņi), un kādreiz industriāla'jā Jelgavā lielākā kravas auto rinda ir pie PET mēslu pārstrādes uzņēmuma. Tādu piemēru mums nav mazums

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Runā ka Kadafi kaut kad agrāk esot Sarkozī aizdevis. Un nepateicīgais punduris Sarkozī atrada nesmuku veidu kā tikt vaļā no sava kreditora.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Ne, nutur skaidrs.Mēs/LV daudz ko nevaram, te ir kā ir, un esam tur, kur esam.Varētu saprasst, ja vien te Visi/korī būtu Nabagi un dzīvotu Mežā.

Vakakar atkal runāja Arestovičšš.Ar kaut kādu maz redzētu puslohu viņam tur bij pusotru st gara pļurināšana.Ne ta īsti slavināja, taču katrā otrajā teikumā tā samērā uzkrītoši norādīja/uz to, ka īstenībā "tam krievam" tur ne viss esot tik slikti.Ka esot lietas, kas "mums" esot "sliktāk".

Ka UKr armiju kritizēt nespējot neviens,jau otrajā vārdā tur "mums" viss tiekot atrubīts.Krievs gan viskautko varot.Hm..

Ka pašu urkaiņu Armijas pārstāvji paši sevi degradē, armijas formās piedaloties vispārzināmajā dienētspējīgo cilvēku izķeršanā.Tas (ja vispār Tā būtu jādara) ,tad būtu jādara bez armijas cilvēku klātbūtnes. Ka Rietumiem viss esot dsā, ka tur vairs nav naudas,ne entuziaZma,un ka tie visvisādi demagoģē un negrib maksāt saviem strādniekiem par bumbu/raķešu virpošanu 25/8 un ka (īstenībā) neviens tur nemaz tik dikti negribot to ww3šo.Viss tik Dārgs un tāa.Ka esot galīgā dsā Tas, ka Asv "kaŗa kontrakoncepcija" paredz tādu "īsu"(uzvarošu,dārgu) ofensīvu un ka realitātē šaušana pa 2k vērtiem krieva droniem ar 2milj/gab maksājošām raķetēm esot vistīrākā izšķērdība.Efektīgi,efektīvi, taču "ilgtermiņā" tas velkot/uz tīru Bankrotu.Principā (pa Lielam..) summā sanāk vien rūgta Taisnība,kuru visi citi vnk miiž publiski pateikt...

Kļūst arvien "interesantāk",- ko īsti viņš "grib".Vai par!/ko viņam ir teikts, ka tagad ir "jāgrib".Ar ko (un par/Ko) viņš ir vienojies.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Bija tāda bērnu pasaka "sarežģītais zvirbulēns" , tagad ir sarežģītais Arestovičs. Nav viņš tik sarežģīts. Viņa filozofija balstās uz diviem krievu pasaules poliem, Kijeva-Maskava vai otrādi, un viņš pēc vajadzības var pārvirzīties no viena uz otra, konsekventi lamājot Rietumus, ka tie nav abustroiļi rossiju krievu vietā.

Ko viņš kādreiz sarunāja: kara ideoloģiskais iemesls ir cīņa par krievu pasaules pirmdzimtību, Maskava neieredz Kijevu, ka tā bija pirms Maskavas, Kijevskaja Rusj. Vikings Rjuriks un tā pēcnācēji. Jādomā, šīs idejas viņš sadabūja no Dugina, kad bija pie tā ciemos. Tādas idejas viņam daudz.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ko Arestovičs domāja ar vārdiem "mēs nodevām kodolieročus Baltkrievijai?!"

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 1 Atbildēt

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 1 Atbildēt

Audio tikai 

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Komunālā apokalipse Krievijā turpinās

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

nra.lv/pasaule/442934-vacija-nezinami-droni-izspiego-ukrainas-militaras-macibas.htm

 Kaut kas līdzīgs bija arī virs Jelgavas. Tika ziņots attiecīgajām iestādēm. Bet saprotams to dabūt rokā ir problēma. Atceramies kā gāja ar mūsu pašu pazaudēto drona atrašanu.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Ja tie tiešām ir tie droni, tad to lidinātājus aizsūtītu plikus pa mīnu lauku. Šie kverpļi bojā hobiju normāliem cilvēkiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Bez droniem varētu būt arī motodeltaplanieristi un to ekskursanti.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Mūsējie tikpat bezzobaini. Kad vietējos jādzenā prasot atļaujas tad pirmie, kad reāli gadījumi tad čiks. Neesot paprasījuši atļauju tāpēc nezinot kas tie tādi ir 😂

 ------

Iekāpj Zaķītis (lasīt CAA) trolejbusā, noliek somu uz krēsla, aiziet nopērk biļeti, atgriežas, skatās somas nav. Nostājas vagona vidū un saka:" Atdodiet somu, citādi būs kā pagājušo reizi". Pēc trešās reizes pieceļas nokaunējies Lācis, atdod somu un prasa:" Kā tad bija pagājušo reizi?". Zaķītis paņem somu, apsēžas un saka:"Pagājušo reizi somu neatdeva!".

www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/20.11.2022-krievijas-kompanija-yandex-ieguvusi-latvijas-bildes-no-putna-lidojuma-fotografets-dzelzcels-tilti-un-sakaru-torni.a483346/

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Bija tāda bērnu pasaka "sarežģītais zvirbulēns" , tagad ir sarežģītais Arestovičs. Nav viņš tik sarežģīts. Viņa filozofija balstās uz diviem krievu pasaules poliem, Kijeva-Maskava vai otrādi, un viņš pēc vajadzības var pārvirzīties no viena uz otra, konsekventi lamājot Rietumus, ka tie nav abustroiļi rossiju krievu vietā.

Ko viņš kādreiz sarunāja: kara ideoloģiskais iemesls ir cīņa par krievu pasaules pirmdzimtību, Maskava neieredz Kijevu, ka tā bija pirms Maskavas, Kijevskaja Rusj. Vikings Rjuriks un tā pēcnācēji. Jādomā, šīs idejas viņš sadabūja no Dugina, kad bija pie tā ciemos. Tādas idejas viņam daudz.

Nu nez vai tam vajag Duginu. Par Kijevas Krievzemi tā kā neviens pats neko nezin? Tā ir vēsturiskā (etnisko slāvu) Krievija - saviem laikiem augsti kulturāla un attīstīta valsts. Maskava ir radusies jau kā Krievijas impērijas centrs, kas ir "modernā (t.i. etnisko mongoļu-tatāru jaukteņu, kur liela daļa "pamatnācijas" ir izvarotāju pēcteči)  Krievija", kurā par krieviem sauc arī burjatus un visus citus, ko ir izdevies pakļaut. 

Un Rietumiem IR ko pārmest - mūsdienu "Rietumu ciltis" ir ilgstoši atbalstījušas tieši mongoļu-tatāru izvarotāju centienus līdz galam apspiest un iznīcināt Kijevas krievzemes slāvu etnisko krieviskumu. 

Tāpat uzjautrina tie lohi, kuri ir pārsteigti un brīnās par mongoļu-tatāru Krievijas brāļošanos ar Čingishana dzimto pusi

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Visi (neatkarīgi neuzpērkami objektīvie) plašsaziņas līdzekļi ar katru dienu jo skaļāk sludina Kaŗa neizbēgamību. Domāju ka šon būs atkusis un iešu dārzā rakt Patvertni,bet skatos ka temperatūra atkal krīt...

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Tas tak suuds, noteikti lidz pavassarim ssarūsēs.Ja nu vienīgi tur kādus putraimus noglabāt,lai pārējie mājinieki pirms laika neizrij ;p

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti