Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

vienā no lielākajiem Ķīniešu ziņu portāliem bija raksts par to interviju ar punduri.

Sakarā ar to, ka mūsu pusē raksta, ka Ķīna ir krievu draugs, nolēmu izlasīt.

nekādas slavināšanas nebija. Diezgan objektīvi. Daži pundura vārdi, piemēram punduris teica - ...2014 gada Ukrainas apvērsums...

Ķīnieši vārdu apvērsums ielika pēdiņās.

普京说,俄乌冲突由2014年乌克兰“政变”引发。这场“政变”在美国中央情报局支持

cn.chinadaily.com.cn/a/202402/10/WS65c7741ca31026469ab181bd.html

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

650 rakstīja: Drusku oriģinālāks šīs tēmas oriģināls ir te: www.moscowtimes.ru/2024/02/13/v-rossii-nachali-massovo-vihodit-iz-stroya-inostrannie-serveri-i-sistemi-hraneniya-dannih-a121412 ,taču visdrīzāk tas ir tāds "sadzīves" fufelis, atsevišķu ieinteresētu privātpersonu viedoklis.Tāpat, kā savulaik pretīgie (lohiem meistarīgi pasniegtie) meli par veļas mašīnu un tējkannu pārlodēšanu kādu tur nabaga radiodetaļu ieguves nolūkā.Kur tajā pat laikā krieva noliktavas pārpildītas ar jaunu tehniku un pārbiedētie cilvēki neko vairs nepērk.

Valsts mērogā tur darbojas ierasti varenaiss melu,krāpšanas un cilvēkapspiešanas "serveris",kuram reāls trūkums diezin vai draud.Tāpat arī šokējošie dati par pagājušajā gada aizkadrā iepirktajiem (dubultā pielietojuma!) mikročipiem sazin nezcik miljardu usd vērtībā.

Kad ir reāla izvilktā informācija no pašu krievu muitas serveriem vai nupat kārtējie "igauņu" un "norvēģu" izlūkdienesta dati un visapkārtējās globālās runas par krieva militāri rūpnieciskā kompleksa strauju atkopšanos- to mēs nezkāpēc te nekomentējam un izliekamies nedzirdam.Kur nu vēl par korējiešu bruņojuma piešprici un ķīniešu glumo divkosību.

Tas ir tieši TAS, uz ko viņi spiež un spiedīs- ukraiņiem drīzvien (iespējams) nepietiks raķešu un munīcijas,lai to visu sašautu un notriektu.Krievam vēl veco tanku un tamlīdzīgu hlamu esot pa pilnam un cilvēku resurss tur visiem ir pie dsas.Gluži kā pie pašiem ukraiņiem, kuri šodien jau raksta- kā varēs naktī zvanīt pie durvīm un ka arī (!) katram ukraiņu cietumā tupošajam noziedzniekam esot (būšot!) "pienākums" aizsargāt savu valsti.Paga,gan vēl to "īsto" cirku tikai drīzumā redzēsim.

Vēl nepieminēji, ka Krievijas IKP salīdzinajumā ar pagājušo gadu pieauga, tāpat kā valsts budžets.

Tikai tādas lietas nedrīkst rakstīt. Uzreiz visi uzmetas virsū ar vārdiem - "krievu atbalstītājs!"

Īstens krievu ienaidnieks domā, ka krievija tūlīt tūlīt sabruks pa gabaliem, nobankrotēs, krievija maksās reperācijas, atdos nozagto ....un būs miers.

Tikai neatceros, ka kad Vācija pēc pirmā pasaules kara tika atbruņota, maksāja reperācijas, bija uz bankrota sliekšņa, un atdeva dažas teritorijas  tas pasaulē atnesa mieru.

Miers būs tad, kad NOMIRS visi nacisti krievijā. Ne ātrāk un ne vēlāk. Gribat lai būtu miers, vajadzīgs karš kaut kur citur. Piemēram, Ukrainā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Un ko līdz tas budžeta un IKP pieaugums, ja liela daļa no tā (cik tur tagad bija - 30%?) aiziet kara finansēšanai, un vietējie lumpeņi Ukrainā pizģī podus?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nukātad, tak pats teici, ka "pēti" krievus.Es arī vislaik pētu,taču jāsecina ka arvien vairāk jūtos par lohu un tās viņu "cēlākās" īpašības arvien aug augumā.Tur 4/5 jūtupa tupo šarlatāānu "mums" jau divus gadus stāsta, ka "tūliņ būs", taču tā arī ne/*uja nav (un visdrīzāk arī nebūs).

Vienīgi kas "būs"- ka mums ar viņiem būs jāturpina jādzīvot.Gan kaimiņos, gan sadzīvē, gan (arī!) visā pasaulē.Ko gan melīgi liekuligā "passaule" varētu vajadzības gadījumā izdevīgāk "pārdot"- viņus vai mūs(ņerusskijus)...

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Ko atgādinu - bija precedents Teherāna-Jalta-Potsdama

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nupat jau klejo fantāzijas, ka (it kā tupais) Kārlisons varētu pretendēt uz nākamā viceperzidenta amatu.Tāteikt,visas sakarības nejaušas un personāži izdomāti.

Senos laikumaiņas gados bij tāds tālaika Kārlisons, vārdā Poznieris.Tas arī aktīvi "būvēja teletiltus" un (lohiem) skaidroja situāciju.Protams,visu strikti individuāli un savā nesavtīgi Privātajā vārdā.Acīmredzot, "kāds" kaut kur pieļauj iespēju šodienas situāciju izrullēt pēc vecajiem paradumiem un jēdzieniem.Kaut gan tas šodienas krievs ir jūtami gudrāks un sabiedrības (lohu/regulāro) viedoklis nevienam tur vairs neinteresē. 

Ja toreiz kādu varēja "ieinteresēt" (nopirkt..) ar visādiem varas un īpašumu pārdales piesolījumiem, nu ta tagad pamēģini tu viņam atņem.Piem., kur ir šaherezādes jahta.Kā tai "iet", vai nav jau sazāģēta un/vai kādā eurotollmetsā pieteikta.Nee, neesot gan.Stāv kā dzīva,reku turpat,piesieta pie oficiāla itāļu mola.Kā atbildi uz žurnālistu palaistā drona uzbrukumu tie palaižot gaisā savējo un vēl uzraidot ētera traucējumus.Esot arī reāla iespēja, ka vienubrīd tā laiva nejauši no turienes "pazudīs" nezināmā virzienā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Bija reiz aktieris USA Prezidents, kāpē lai žurnālists nebūtu vicePrezidents?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pirms 1 stundas:  Baidens pavēl sākt sarunas ar Krieviju par kodolieročiem kosmosā.Jā.

ASV rīcībā ir izlūkdati, ko iepriekšējā dienā teica Kongresa Izlūkošanas komitejas priekšsēdētājs MaiksT — viņš sacīja, ka pastāv "nopietni draudi ASV nacionālajai drošībai", un aicināja Baidena administrāciju, lai deklasificētu datus. Kongresmeņiem tuvi ABC avoti teica, ka runa ir par! kodolieroču palaišanu kosmosā.Jā.(turies,Ēilōn..).

Pirms 2 stundām: Krievija praktiski ieņēmusi Avdejevku Doņeckas apgabalā: Ukrainas bruņotie spēki sākuši izvest karaspēku no pilsētas, vēsta The Wašhington Post.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 1 Atbildēt

Kas svarīgāk - demokrātija Taivānā vai “Superbowl”?

neatkariga.nra.lv/komentari/bens-latkovskis/447420-asv-drosibas-vairogs-var-izradities-iluzors?_gl=1*f6ttey*_ga*MTUzMDYwNTEwOS4xNjE5ODY4NzY5*_ga_LTMBW853YH*MTcwODA3NjE0NC4xMDM5LjAuMTcwODA3NjE0OC4wLjAuMA..

Kaut kā tā apmēram....

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

ASV izlūkdienesti uzskata, ka kosmosā bāzētais ierocis, ko Krievija varētu izstrādāt, visticamāk ir ar kodolenerģiju darbināma ierīce satelītu elektronikas apžilbināšanai, uzkāršanai vai cepšanai, nevis sprādzienbīstama kodolgalviņa to notriekšanai, sacīja analītiķi. 

www.reuters.com/technology/space/russia-seen-highly-unlikely-put-nuclear-warhead-space-2024-02-15/

Bet to spēli, saprotams, var spēlēt vismaz divi, jādomā Baidens uzdevis pastāstīt krieviem, ka viņu satelītu cepšanas ierīci arī var iznīcināt, un ne tikai.

Attiecībā uz Avdejevku, bez pietiekama daudzuma šāviņu un aviācijas to nenoturēs. Krievi met planējošās aviobumbas no vairāku desmitu kilometru attāluma, un bez aviācijas tur neko nevar pretī izdarīt. It kā F16 vajadzētu ienākties tuvākajā laikā, bet Avdejevkai tas jau būs par vēlu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu tas būtu skaidrs, ka tagad visu kosmosu žilbinās un "ceps un svilinās".Vai nu uz visu banku viens/otram draudēs un blatos un cēlajam mērķim atkal triljonus izdalīs.Un vēl redzēsim, ko par šhito štelli teiks marsieši un mēnesieši un/vai tie neuzsūtīs kādu Virsprokuroru no kaimiņ Galaktikas.Jāsāk iedziļinātes vēsturē, zvaigžņu karu programma tak savulaik oficiāli bija "abām" galvenajām pusēm.

Vakar lasīju, ka krievs tajā Avdijivkā esot nācis virsū ar 7:1 pārspēku, ta hvvz, kur tur kam tagad taisnība.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Nu tas būtu skaidrs, ka tagad visu kosmosu žilbinās un "ceps un svilinās".Vai nu uz visu banku viens/otram draudēs un blatos un cēlajam mērķim atkal triljonus izdalīs

Un Lohi Parastie samaksās Par! un tos triljonus sametīs

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Baltijas robežas caurums ES Krievijas sankcijās

Muitas amatpersonas ES piefrontes valstīs zina, ka kravas automobiļu vadītāji ved aizliegtas preces uz Krieviju, taču viņi neko daudz nevar darīt.

"Politiķi nevēlas tērēt naudu muitai, lai ieviestu sankcijas," sacīja Dariuss Binkis, viens no trim muitas amatpersonām, kas strādā nelielā, pagaidu birojā Lietuvas galvaspilsētā Viļņā. "Mēs visi esam ļoti noguruši. Mēs visi strādājam virsstundas." Resursi ir ierobežoti, sacīja Rolands Jurgaitis, sēdot blakus Binkim. Viņiem nav piekļuves maksas platformām, kas varētu sniegt viņiem informāciju, piemēram, uzņēmuma patieso īpašnieku, akcionāru sarakstu, kas varētu parādīt, kas varētu gūt labumu no darījuma, vai, patiesi, kam ir piemērotas sankcijas.

Binkys un viņa kolēģi uz robežas konsultē muitniekus jautājumus par to, kuras kravas mašīnas ir jāsūta atpakaļ, kā arī atbild uz kravu vedēju un īpašnieku jautājumiem. Daudzām preču kategorijām ir noteiktas sankcijas Krievijai, bet ne Baltkrievijai, kas nozīmē, ka muitas amatpersonas, iespējams, nevarēs liegt kravas automašīnu vadītājiem vest kravu pāri robežai, ja ir paziņots, ka tā ved uz Minsku. Tālāk ir jautājums par starpvalstu satiksmi: preces, par kurām deklarēts, ka tās ved cauri Krievijai uz tādām valstīm kā Kazahstāna un Kirgizstāna, kurās abās kopš sankciju noteikšanas ir "pieaudzis" dažādu preču klāsts, sākot no mobilajiem tālruņiem un beidzot ar koka paletēm. 

Daudzas sankcijas preces, kurām paredzēts vest tranzītā caur Krieviju, tiek vienkārši izkrautas, tiklīdz tās šķērso robežu, un tad pazūd. Citas sasniedz galamērķi, lai tās atkal eksportētu uz Krieviju. Citāti no vakardienas raksta Politico

www.politico.eu/article/baltic-latvia-estonia-lithuania-border-loophole-eu-russia-ukraine-sanctions/

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šodien pa rādio kādas 3x noklausījos laikaziņas.Tajās figurēja tāds itin jauns jēdziens.Kāds būšot laiks klaut kādā tur "Krievijas pierobežā".Kur diez tas ir, hvzē..

Ps., nesen lasīju, ka ukraiņiem esot padomā jauns likumprojekts- ka apturēt uz tuvākajiem 50(piec desmit..) gadiem jebkurus transporta sakarus ar (uz/no) krievu teritoriju.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Šo dien, 30minets naZad: www.moscowtimes.ru/2024/02/15/z-kanali-soobschili-o-vozmozhnom-otstrannii-glavi-chernomorskogo-flota-posle-unichtozheniya-korablya-tsezar-kunikov-a121737

..mellās jūras flotes komandieris admirālis viktors ssokolovs atšūts no amata.

-kādā tur krieva telegram kanālā sākotnēji pavīdējusi ziņa, ka 85gab vaiciktur tie jūrNieki esot izdzīvojuši (izglābti?), taču pēc tam (ziņa) esot nozudusi.Hm.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Navaļnijs nomiris

t.me/berezoview/27806

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Главред RT Симоньян:

«Его все давно забыли, что убивать его не было никакого смысла, тем более — перед выборами, что это выгодно как раз совершенно противоположным силам».

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, pārvietoja uz koloniju aiz polārā loka un mērdēja , cik varēja:  Navaļnijs šobrīd atrodas labošanas darbu kolonijā nr. 3 Jamalas Ņencu autonomajā apvidū. Sibīrijas Arktikas reģionā esošā kolonija tiek dēvēta par cietumu “Polārais vilks”. 

Šoreiz viņam karcerī būs jāpavada 15 diennaktis; Pirmo reizi “Polārā vilka” karcerī politiķis tika ievietots 9.janvārī par to, ka viņš “nepareizi stādījies priekšā”. www.tvnet.lv/7960163/navalnijs-jau-27-reizi-ievietots-karceri

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Varbūt ne pa tēmu - kāpēc Navaļnijs no Vācijas devās atpakaļ uz Krieviju? Tas tak bija skaidrāks par skaidru, ka viņu sagūstīs tiklīdz lidmašīna būs Krievijas gaisa telpā

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, par to ir uzskats, ka viņu aizmānīja uz Krieviju, iestāstot, ka viņam ir pietiekama aizmugure, ietekmīgi draugi un viņš varēs darboties kā politiķis. Nedomāju, ka viņš dotos uz Krieviju, ja viņam būtu pareizs priekšstats par to, kas notiks. 

Ņevzorovs uzskata, ka Navaļņija nāve pirms vēlēšanām bija vajadzīga Putinam ( vai tiem, kas stāv aiz viņa ), lai parādītu Krievijas sabiedrībai, ka "cars nav vis atšālējies, bet joprojām stiprs, briesmīgs un atriebīgs; ziņojums sabiedrībai - baidieties.

www.youtube.com/watch?v=-OU8zx6pYIA

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 1 Atbildēt

Nu ja, pateica, ka tauta uz rokām ienesīs Kremlī un Krievijā sāksies revolūcija. Ja viņš tam noticēja - diezgan liela lētticība no viņa un komandas puses. Ko caram dod viena ziemeļos ieslodzīta pilsoņa nomušīšana - Navaļinijs jau aresta un notiesāšanas brīdī bija padarīts nekaitīgs. Nez vai Puttainajam bija (ir) liela jēga zūmēt nost ieslodzītus oponentus. Tāpat jau ir skaidrs, ka viņš kļūs par prezidentu ar vismaz 80% vēlētāju balsīm

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Krieva oppozīcija- pa lielam (vairumā) vien fufližņiki un jūtupa lēto klikšķu krājēji.Jo vairāk īsteno patriotu nomaitās, jo skaļāka tai "sekotāju" varzai reklāma.Plus vēl jau sen tika teikts,ka starp viņiem "neesot vienprātības".

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/16.02.2024-navalnija-sieva-putins-un-vina-lidzgaitnieki-nepaliks-nesoditi.a543293/

Kā Tu parasti raksti - atkal sagadījās sagadīšanās - Navaļnijs mirst Minhenes drošības konferences laikā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nu, Slaidiņš vakar izteica versiju, ka Navaļnijs it kā laikam zināja, ka tiks apcietināts un gaidīja, ka krieviem ar to mērs beidzot būšot pilns, un sākšoties tādi protesti, kurus apturēt vairs nevarēšot... bet, nu, pārrēķinājās čalis, nekādu protestu nebija.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tāpat kā viņa oponents, tas arī no ukraiņiem gaidīja sagaidīšanu ar ziediem un kūkām.Tam arī kāds iestāstīja, ka tā būšot, ka vaig tikai būt drosmīgam un uzņemties iniciatīvu.

Puttainais tagd "atbildēs/par", nu tak skaidrs,suudi viņam tagad būs šaus-mīgi un sekas drama-tiskas,vnk traģiskas, abssolūt graujošas.Apm tādas pat, kā bija par Ņemcovu un viskautko tur vēl iepriekš.

Tādu reāli ietekmējošu protestu iespēja tur ir par kārtu mazāka,nekā jebkad agrāk.Krievu lohiem/regulārajiem ir pilnīga žhopa visās jomās.Jau vakar ir kādi ciktursimt arestēto Navaļnija pieminētāju un ir novāktas gandrīz visas stihiski izveidotās piemiņas vietas.Nupat reku arī likumi par īpašuma konfiskāciju kara apmelotājiem un par reklamēšanos interneta "inoaģentu" vietnēs.

Nupat pamodies arī misters Solovejs un sācis veco dziesmu uzdziedāt- kurš divinieks piedalījies intervijā, kurš tur kaut kādos izteicienos smagi nolohojies un cikreiz tāpēc tā intervija tikusi pārfilmēta un pārmontēta.Kur diez tagad ir tas ledusskaPis ar to līķi, par ko viņi visi jau iepriekš pus gadu no vietas pļjūtīja.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Kur diez tagad ir tas ledusskaPis ar to līķi, par ko viņi visi jau iepriekš pus gadu no vietas pļjūtīja.

Misters Strazds tak skaidri un gaiši pateica - ledusskapis ir Valdajā, un rumpis ledusskapī guļ (stāv, atrodas, saldējas) no pērnā gada 26.oktobra

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Palasīju wikinews - izrādās, esot pastaigājies un piepeši nokritis. Nu, nekas īpašs - pie tā ka pagājušogad divi pazīstami vīrieši, mēreni vecāki par Navaļniju, aizgāja diezgan līdzīgā veidā, kāpēc gan lai šis arī tā nenoliktu karoti...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Moš no kovid vakcīnas Navaļnijs nomira?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Bruņoto spēku virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis paziņojis par Ukrainas vienību izvešanu no Avdiivkas pilsētas.

Avots: Syrskyi Facebook; Oleksandrs Tarnavskis, Tavriia operatīvās stratēģiskās grupas komandieris

Citāts no Syrskyi: "Pamatojoties uz operatīvo situāciju, kas izveidojusies ap Avdiivku, un lai izvairītos no ielenkšanas un saglabātu karavīru dzīvības un veselību, es pieņēmu lēmumu atsaukt mūsu vienības no pilsētas un pāriet uz aizsardzību uz izdevīgākām pozīcijām."

www.pravda.com.ua/eng/news/2024/02/17/7442285/

Svitans izteicās, ka tos munīciju, ko būtu varējusi dabūt Ukraina, ASV atdevusi Izraēlai lai "genocīdētu arābus Gazā.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Bruņoto spēku virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis paziņojis par Ukrainas vienību izvešanu no Avdiivkas pilsētas.

Avots: Syrskyi Facebook; Oleksandrs Tarnavskis, Tavriia operatīvās stratēģiskās grupas komandieris

Citāts no Syrskyi: "Pamatojoties uz operatīvo situāciju, kas izveidojusies ap Avdiivku, un lai izvairītos no ielenkšanas un saglabātu karavīru dzīvības un veselību, es pieņēmu lēmumu atsaukt mūsu vienības no pilsētas un pāriet uz aizsardzību uz izdevīgākām pozīcijām."

www.pravda.com.ua/eng/news/2024/02/17/7442285/

Svitans izteicās, ka tos munīciju, ko būtu varējusi dabūt Ukraina, ASV atdevusi Izraēlai lai "genocīdētu arābus Gazā.

Bet paši ukraiņi pa 10 gadiem tā arī neuzbūvēja tik daudz rūpnīcu, lai saražotu pietiekami daudz.

Mīnmetējus sataisīt vispār vieglāk par vieglu.

Galvenais, ka futbolisti cīnās un hokejisti spēlē.

Pa 50 gadiem tā tiks līdz Kijevai.

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

"Bet paši ukraiņi pa 10 gadiem tā arī neuzbūvēja tik daudz rūpnīcu, lai saražotu pietiekami daudz.

Nu, par to neviens nestrīdās, vēl vairāk, izpārdeva krietni daudz no tā, kās vēl bija.

Man ir stipras aizdomas, ka galvenais vainīgais, kāpēc vispār Kijevu nepaņēma kā eklēru pie kafijas, ir munīcijas noliktavas pārzinis. Viņš saņēma Jermaka ukazu izsniegt 500 rožu pušķus krievu tanku sagaidīšanai, bet domāja , ka tas ir kods, un rožu vietā izsniedza 500 granātmetēju.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 2 Atbildēt

1984 rakstīja: Kas svarīgāk - demokrātija Taivānā vai “Superbowl”?

neatkariga.nra.lv/komentari/bens-latkovskis/447420-asv-drosibas-vairogs-var-izradities-iluzors?_gl=1*f6ttey*_ga*MTUzMDYwNTEwOS4xNjE5ODY4NzY5*_ga_LTMBW853YH*MTcwODA3NjE0NC4xMDM5LjAuMTcwODA3NjE0OC4wLjAuMA..

Kaut kā tā apmēram....

Izlasīju vārdus " Tramps bloķē palīdzību..."

Tālāk var nelasīt. Feiks un propaganda.

Demokrāti visas palīdzības sabāza kopā ar citiem likumiem un pameta republikāņiem. 

Gribu atzīmēt idiotiem - Krievija uzbruka Ukrainai DEMOKRĀTU valdīšanas laikā. Abas reizes. Pat tagad punduris atbalsta demokrātus. 

Tramps sevi parādīja no "Tramp naš" uz strauju "Tramp ņe naš"

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

WATERFORD TOWNSHIP, Mich./IRMO, SC., 17. februāris (Reuters) — Donalds Tramps dusmīgi izteicās ( lashed out )  pret Ņujorkas tiesnesi, kurš nolēma, ka viņam jāmaksā 354,9 miljoni ASV dolāru soda naudas par krāpniecisku savas neto vērtības pārspīlēšanu, lai krāptu aizdevējus, stāstot tūkstošiem atbalstītāju kampaņas mītiņā, ka lēmums bija "vēlēšanu iejaukšanās triks".

Uzrunājot atbalstītājus pirmo reizi, kopš tiesnesis Artūrs Engorons piektdien viņam piesprieda milzīgus finansiālus sodus, Tramps izteica nepamatotu apgalvojumu, ka tiesnesis ir daļa no "kreisā spārna" sazvērestības, kuras mērķis ir neļaut viņam atkal kļūt par prezidentu.

www.reuters.com/world/us/trump-address-supporters-after-3549-million-fraud-ruling-2024-02-17/

Švecs uzskata, ka Tramps ar tiesas spriedumu iecūkots tik pamatīgi, ka izejas no bankrota situācijas viņam nav un morālā ziņā ir tiesā pierādīta finansiāla krāpniecība, kas ASV politiķim ir visai kritiski. Kopā ar procentiem un tiesas izdevumiem sanākot visi 450 miljoni, bet Tramps varot labākajā gadījumā sakasīt kādus 100. 

www.youtube.com/watch?v=e2V23RKCRw0

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Par tiem 400,+ viņš tur jau iepriekš runāja.Bet interesanti, ka tas nekādīgi neattur pasauli no saceltās panikas par Trupma ievēlēšanu.Turklāt nupat taču gan krieva bandīts skaļi noprirdies un nobalsojis/Par konkurentu, gan arī viņa intervētājs formāli ir pēkšņi dikti satraucies, ka krievs slepkavojot dzīvus cilvēkus.Tāda aizdomīga putra,vispārēja gaisa jaukšana.

Bet krosenes esot izpirktas,2h laikā aizgājuši visi 1000 pāri. Tādējādi,simtā tiesa piespriesto zaudējumu ir veiksmīgi atgūta.Un esot vēl arī "cits" modelis, drusku lētāks. www.forbes.com/sites/caileygleeson/2024/02/18/trumps-super-limited-399-gold-sneakers-reportedly-sell-out/  Izskatās gan pēc tādas kā ģešoffkas ;p  

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

"Bet krosenes esot izpirktas,2h laikā aizgājuši visi 1000 pāri. Visticamāk, kedas nav vēl izgatavotas, pircēji tikai pasūtīja. Bet pirka tāpēc, ka cer nopelnīt, pārdodot tālāk e-bay u.c.

Donald Trump Sneakers Size 9 1000 Limited Edition Pre-Order Never Surrender Shoe

www.ebay.com/itm/235436390941

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu nē, no tādiem svešiem ēBaja krāpniekiem mums neko nevajag, jāpērk ir tikai pa tiešo: gettrumpsneakers.com/

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Interesantākais jau tas, ko tad tas Tramps šajā stāstā īsti ir "izkrāpis"... Mazākus aizdevuma procentu no baņkieriem

Appisa Davosas klubiņu Nav jau normāls politiķis - nezog no parastās tautas. Tapēc sodāms ar vislielāko bardzību.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 1 Atbildēt

Ne tikai aizdevuma procentus. Lielākas aizdevuma summas un aizdevumus kā tādus, kas ļauj atmaksāt iepriekšējos aizdevumus un procentus. Kaut kad jau tas Trampa burbulis būtu plīsis tāpat. 

Deutsche Bank bagātības pārvaldības grupas rīkotājdirektors otrdien ( 2023.gada beigās ) liecināja, ka banka paredz, ka tādu augstas bagātības klientu kā Donalda Trampa tīrā vērtība var tikt paaugstināta viņu pašu sagatavotajos finanšu pārskatos, taču tas ne vienmēr atturēs banku no kredīta izsniegšanas. un to nedarīja arī ar aizdevumiem Trampam.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Pirmkārt - kredītu refinansēšana ir pavisam normāls process. To pat organizē oficiālas iestādes, piemēram mūsu KIB, kas ļauj parādniekiem paņemt lētāku kredītu (ar zemāku procentu likmi), lai atmaksātu dārgāku.

Kaut kā neviens nerunā, ka Tramps kādu aizdevumu nebūtu atmaksājis - tad jau laikam līdz tam nemaz nav nonācis. 

"Deutsche Bank bagātības pārvaldības grupas rīkotājdirektors... " nu bet es tak saku, ka ne jau nodokļu maksātājus, bet Davosas klubiņu appisa, tādēļ sodāms pēc maksimuma. Nez, no kā, savukārt, tās Deutsche Bank bagādības ir savāktas? Vai ne no vācu pensionāru līdzekļu "pārvaldīšanas", tāpat kā SEB, kas ar zviedru pensionāru naudu izsaimnieko mūsu mežus savai peļņai?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Viņš drošvien bij saklausījies LVveiksmesstāstus, ka 25milj vērtu būdu mierīgi ieķīlāja bankā pa visiem 750,-

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vajadzēja durt pāri dīķim. Eiropā Kremļa garā roka aizsniegs.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Berezovecs stāstīja, ka viss izdarīts pareizi, mainīta identitāte un samaksāta nauda. Bet tas kadrs muļķa prātā esot zvanījis savai bijušajai, lai brauc pie viņa. Saprotams, ka krievu dienesti pieskatīja visu viņa paziņu loku Krievijā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Abloms... šo izstrādājumu preču zīme pieder CIC Ventures LLC, pats Trump šīs korossenes nav projektējis.Tās neražo,neizplata un/vai nepārdod ne Donalds Dž. Tramps, nedz arī The Trump Organization vai kāds no to attiecīgajiem saistītajiem uzņēmumiem vai pilnvarotajiem. 45Footwear,LLC izmanto Trumpa vārdu, attēlu un līdzību saskaņā ar licences līgumu.

"Licences līgumu"- ka tik tas nav kāds atslēgas vārds.Visi lohi zin, cik maksā suuda krosenes, taču praktiski neviens nezin paša Licences Līguma nosacījumus.Cik diez maksā Trumpa vārds.Nu kapc gan ne miljardu vai triljonu.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Trumpis pirms tām spīdīgajām kedām iedeva/iemeta lohiem Plyboy žurnāliņu, lai tur barā paskatās. Tikmēr tas otrais teica. ka naudu karam dos tik cik viņi uzskatīs par nepieciešamu. Bet Makrons tik glauda rociņu lūdzējam un nedod n...a. Tas pats ar Spānijas lielvalsti. Tad jau pastalas salīdzinoši no ikp uz cilvēku ir vairāk iedevuši. Tā lūk biedri ir, kā tur ap to 1938. Čemberlenu notikās?

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Čehijas prezidents Pēteris Pāvils, kā bijušais militārists sameklējis 800 000 artilērijas šāviņu ārpus ES. ES varētu samaksāt, bet Francija, Grieķija un Kipra pretī, jo nauda aiziet prom no ES. Tas pats bija ar ideju samaksāt ASV par ieročiem ar ES naudu. Makrons pret.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Atkal "tromba izraisīta nāve Krievijā. 5. februārī 35 gadu vecumā miris “Rosņeftj” vadītāja Igora Sečina dēls Ivans. Bet informācija izplatīta tikai tagad. Pēc "konspirologu domām, novākšanas iemesli varētu būt divi: Krievijas naftinieku klanu cīņa vai tas, ka  Sečina dēls Ivans varētu būt konkurents Patruševa dēlam cīņā par Krievijas "troni. Oficiālajā versijā par Sečina dēla nāves iemeslu norādīts trombs. Interesanti, ka “Rosneftj” vadītājs aizliedzis Izmeklēšanas komitejai un Federālajam drošības dienestam izmeklēt sava dēla nāvi. Hm. kā privātpersona var ko tādu aizliegt. Varbūt tāpēc, ka Rosņeftj apsardzē arī ir FSB.

Krieviem neraža ar ierindas skati: Pulksten 9 nostādīja ierindā lai sagaidītu kādus virsniekus, kuri neatbrauca, toties atlidoja HIMARS raķetes. Vismaz 65 200-ie esot.

www.youtube.com/watch?v=gEkI5CAYLcc

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pahans ieradies Kazaņā.Paviesojies pie airokosmiskajiem Pacaniem lidlaukā,uzdāvinājis kārtējo Bogomāķeres ikonu, acīmredzot kā kompensāciju/Par! nedēļas laikā padirstajiem 7 lidaparātiem.Pamazām ierodas pārējā bratvĀ no tadžikturkmenokazahkir/giz un pat no serbotaštastan.Saška Buļbašs arī dzan jau esot ieradies.

Uzmanīgi ssekojam tālākajiem notikumiem un/vai paziņojumiem (razkladam).Dabro požalovaķ v kazaņ. Ura. 

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

tādu pacanu vajadzētu mobilizēt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šhitie taču nepilni-gadīgie, atliek vienīgi max pirkstu/pakratīt viņu virzienā ;p

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kurš teica, ka sankcijas nedarbojas ?

Путин закрыл банк QIWI и обнулил счета россиян. Сотни тысяч человек остались без денег.

www.youtube.com/watch?v=CBre7RRaFV4

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Jakovina labāk pastāsta, kas faktiski bija Murza. Visi pamatā par viņu stāsta kā par blogeri, bet patiesībā esot daudz darījis Krievijas armijas atsevišķu vienību apgādē ar droniem un sakaru tehniku, pat savu naudu nežēlojot. Viņa nāve Krievijas armijai  esot liels zaudējums.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Krievija atmaina Ševarnadzes - Beikera līgumu. Ies uz Aļasku glābt sootecestvenikus

youtu.be/32aycXKIE_I?si=ZR1Bz8vg-Zf7JTWi

core Reģ.: 03.01.2017
1 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Moš no kovid vakcīnas Navaļnijs nomira?

Tu gribēji teikt "no švakcīnas"? 100% ka no tās.😂

boliks Reģ.: 22.03.2004
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Diemžēl, taisnība Arestovičam Rietumu un mūsu politiķi vairāk tukši di... nekā kaut ko dara.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Arestovičs saka taisnību, kādus 50% no tās. Čehijas prezidents noorganizēja 800 000 šāviņu, briti noorganizēs samaksu, kanādieši par loģistiku, dāņi atdod visu artilēriju. Mūsējie dara pietiekami iespēju robežās. Amerikāņi piegādā norakstāmo munīciju, kamēr finansējums nav apstiprināts.

Tikai jautājums ir par 5 kolonu pašā Ukrainā, vai Arestovičs stāsta par to ? Cik man zināms, ne. Vai Rietumi piespieda Zeļenski  Zalužniju mainīt pret Sirski ? Vai gadījumā tie šāviņi, kuru pietrūkst frontē, netiek pieturēti noliktavās, kas ir pilnīgi Jermaka ielikteņa Umerova iespēju robežās ?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Laiks polit informācijai..22 ФЕВБРЛЯБЛЯ 2024, 17:38 • НОВОСТИ ДНЯ:  П утин за рулем Кам аза прибыл на один из участков трассы М-12 «Восток» под Каз анью.. 

..П утин за штурвалом Ту-160М: Крембль публикует кадры полета президента на стратегическом бомбардировщике-ракетоносце.Ce..Ura! t.me/vzglyad_ru/94821

Ps.,- Reuters: Хуситы запретили заходить в Красное море судам США, Британии и Израиля.. vo,bля

Pps.,- Ukr Nac droš un aizsardz padomes sekretārs Aleksejs Daņilovs aicināja rietumvalstis atdot Kijevai visus ieročus un aprīkojumu..Pēc viņa teiktā, Eiropai vairs nebūs vajadzīga tehnika nākamajam konfliktam...

...Bundestāgs nobalsoja/Pret! rezolūciju piegādāt Ukrainai raķetes Taurus..atzīmēts, ka rezolūciju/Par! atbalstīja 182 deputāti, pret (nuina/uj!) bija 480, bet vēl 5 atturīgi parlaMentārieši atturīgi atturējās. 

...ВП утин в Казани прокомментировал некорректное высказывание Байдена в свой адрес. Глава государства считает, что американский президент отреагировал таким образом на его слова, что именно Байден является предпочтительным для Москвы следующим президентом США. Ura.

+ 9minets naZad: www.moscowtimes.ru/2024/02/22/materi-navalnogo-pokazali-telo-sina-i-potrebovali-provesti-tainie-pohoroni-a122501

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, kāda apmēra zavaruha būs Piedņestrā ? Tiraspolē sasauc visa līmeņa , kādi tik ir, deputātu sapulci 28. februārī, pirms  29. februārī paredzētās Putina runas. Tiraspolieši, visticamāk, prasīs Piedņestru iekļaut Krievijas fed. sastāvā.

Vai Krievija to darīs, tas ir jautājums. Jo tad Piedņestra, kā KF sastāvdaļa, juridiski uzreiz nokļūtu kara stāvoklī ar Ukrainu, bet KF nespēs "Piedņestras hamburgeru" aizsargāt militāri.

Tad vēl tiek izteiktas idejas, ka Krievija varētu daļēji  okupēt Baltiju, lai to izmantotu kā maiņas monētu attiecībā uz Ukrainu, resp. krievi aiziet no Baltijas ar noteikumu, ka Rietumi pārtrauc atbalstu Ukrainai. Un tas varētu notikt vēl š.g. novembrī.

www.youtube.com/watch?v=VNt6Cx4ZjMQ

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti