Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Hodorkovskis izskaidro amerikāņiem Putinu:

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

650 rakstīja: Tie cykas ir piegādājuši krievam jau ap 3 miljoniem lādiņu,- kādus 6700 jūras konteinerus.Esot aizdomas, ka tagad vedot vai nu pa dzelceļu, vai pat pa gaisu. ...Россия в обмен поставляет Северной Корее продовольствие, что позволило последней стабилизировать цены на базовые продукты, а также сырье и комплектующие, используемые в производстве вооружений. Если поставки оружия увеличатся, Россия может передать Пхеньяну больше военных технологий, что повысит риски дестабилизации в регионе -no kurienes diez tiem modarperdariem tikdaudz "vajennās tehnoloģijas un izejvielas",ka var ar tām pat "padalīties"? Laikam, plet,e-bio mat, iespējams, tās ir tieši tās mikroshēmas, kuras burjatu bomži kaŗā sākumā izmarodierēja no tām okupētajām ukraiņu veļassmašīnām,tējkannām un/vai ledusskapjiem??

Priekš Z-korejas jebkura tehnoloģija ir moderna

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

МОCCКВА, 2 мар (Рейтер) - Заявка на прокачку российского газа в Европу через Украину составляет 42,4 миллиона кубометров в сутки, сообщил Газпром. Ura!

Nu bet zinkā, katru to nemoderno zk suudu ukraiņiem visdrīzāk būs jātriec nost ar simttūkstošu vai pat miljonu maksājošiem līdzekļiem un paņēmieniem,kuru viņiem jau tā akūti trūkst..

(c)Ziemeļkorejas ekonomika pirmo reizi piecu gadu laikā varētu augt, pateicoties tikai vienam darījumam - šāviņu pārdošanai krievam.

Zkorejai, kas vienmēr ir gatava militārai konfrontācijai ar savu dienvidu kaimiņu,ir milzīgas ieroču un munīcijas rezerves. Stokholmas Starpt miera pētn institūts lēš, ka Zk armijai ir vairāk 100 mm šāviņu un vairāk (citu) artilērijas vienību, nekā visās NATO valstīs kopā,- tās krājumos (to) ir desmitiem miljonu...militāri rūpnieciskais komplekss ir šīs valsts galvenais darba devējs, kas nodarbina 2 miljonus cilvēku no 26 milj iedzīvotāju.

Pēc Ukrainas varasiestāžu teiktā, Zk arī piegādā krievam arī ballistiskās raķetes- to fragmenti tika atrasti, jo īpaši pēc Harkovas apgabala apšaudes.

Tikmēr Eiropas Savienība Ukrainai piegādājusi tikai 30% no līdz martam solītajiem 1 milj šāviņu, nesen paziņoja prezidents VladimirsZ. ES sagaida, ka (to ražošana) šī gada beigās sasniegs 1,1 milj gadā un 2025. gadā 2 milj.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Šodien notriekts vēl viens krievu SU-34;

Attiecībā uz Z.korejiešu šāviņiem, tie ir pavirši izgatavoti un ar artilērijas pulveriem to izšaušanai vispār ir problēmas. Artilērijas pulveru garantijas laiks ir 20 gadu. Paskaidroju: artilērijas pulveri sastāv no strukturētiem "elementiem" ( aptuveni makaroni ar daudziem caurumiem) , lai nodrošinātu t.s. progresīvo degšanu.

Nu, laika gaitā šī struktūra sabrūk, un tad pulveris var dod neparedzētus rezultātus vai pat eksplodēt pārāk ātri un sabojāt lielgabalu vai haubici.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu varbūt ka tieši tāpēc vairs nesūta.Sazin vēl kas ar tiem pussarūsējušajiem suudiem notiek, ja konteiners (ziemā) kraujās un pēc tam vēl peld pa jūru.Bet gan jau puhtainais no viņiem konkrēti uZprasīs. Tad šamie vēl kādu pusmiljonu lohu norīkos to pulveri izžāvēt un sabērs pa jaunam.

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

No apēstas karbonādes jaunu karbonādi neuztaisīsi, tikai pašķidru galašiņu 😊

Putainais var nobeigt cietumniekus, bet ko šis var nodarīt Virtulim, pēdējam sabiedrotajam?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Diez vai šobrīd ir atlikusi vispār kāda joma vai tēma,kurā varētu pielietot kādas loģiskas prognozes.Nu ko viņš varētu izdarīt- vienīgi ja pretīm iedot kaut/ko tiem šķībajiem pacaniem noderīgu. Varbūt ka īstenībā viņi tajos konteineros nemaz neveda šāviņus,kurš gan īsti to tagad pateiks. 

"Pārbaudīju" progandonu ziņojumu,- jā,pat vašington postā visi lohi pamodušies neviltotā izbrīnā.Nu kurš gan to būtu šitā te iedomājies, tā taču ir vis visīstākā zazvērības teorija: Amerikāņu tehnoloģijas darbina krieva kara mašīnu, saka likumdevēji...Senāta izmeklēšanā teikts, ka kremplis, neskatoties uz sankcijām, iegūst svarīgākās tehnoloģijas... www.washingtontimes.com/news/2024/mar/1/american-tech-fueling-russian-war-machine-lawmaker/

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Kremļa speciālisti pievērsuši uzmanību, ka divas ievērojamas personas nav bijušas uz Putina uzrunu: Patruševs, aizsūtīts komandējumā uz Latīņameriku, un nav bijis Putina uzticamais kājnieks Kadirovs arī. Pagaidām neviens nezin, kas ar šo.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Nosacīti par tēmu... Kā tas nākas, ka joprojām ir tirgotāji, kas tirgo un pat atļaujas reklamēt Krievijā ražotās Cordiant riepas? Vai tās riepas ir vecas (tādā gadījumā viņas būtu jānogrūž par puscenu) vai vēl arvien tiek ievestas, uzspļaujot visām sankcijām?

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Nu, man liekas, ka Cordiant ražo ne tikai Krievijā. Tas ir viens no daudzajiem uzņēmumiem, kas turpina biznesu Krievijā. Piemēram Raifaisenbank arī aktīvi strādā, Nestle man liekas arī. Tāpēc jau pērkot zīdainu pārtiku tu neteiksi, ka tieši šā bundža ir ražota Krievijā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, Latvi jā, mmkserviss.lv/razotajs/cordiant-riepas/cordiant-ziemas-riepas/cordiant-winter-drive/ ,tiešām, vadošais Latviešu riepu ražotājs, nekādu šaibu

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Mja, eksperti tiešām sazimejuši tīru krievu uzņēmumu. Riepas jau nebūtu tas trakais, bet viņi arī iegulda/ uzpērk Eiropas optiskos tīklus.

www.datacenterdynamics.com/en/news/cordiant-digital-infrastructure-to-acquire-irelands-speed-fibre/

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu tas tak skaidrs.Un tā tas arī turpināsies turpmāk.Ja mēs ko te "varam", tad tas ir labākajā gadījumā sarkaZms un vienkārši paņirgāties/Par.

Kā piemēram, reku šis pasaules mēroga balagāns- arī uz to viņiem neviens nav "tiesības" atņēmis ;p en.wikipedia.org/wiki/The_Masked_Singer_(Russian_TV_series)

Volx Reģ.: 22.11.2018
3 0 Atbildēt

Nestle 6 rūpnicas Krievijā! Ko tu gribi no tāda netīra biznesa. Viens pajokoja, ka bijis Nestle muzejā pie Ženēvas ezera, tad esot radusies sajūta, ka pabijis pārtikas atkritumu muzejā

www.google.com/amp/s/www.bnnbloomberg.ca/ukraine-labels-nestle-sponsor-of-the-war-for-staying-in-russia-1.1992949.amp.html

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kušnars slavē frančus. Expertiem arī laiks aizdomāties vai nav jāpārsežas uz franču auto parku

youtu.be/2IH5CF3iSrs?si=4xx3nL3fTSxm4vJl

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Kušnera informācija. Krievi žēlojoties, ka kājnieku kaujas mašīnas Bradley pret viņiem izmantojot bruņusitēju munīciju ar urāna stieņiem. Pārbaudīju internetā, tāda tiešām tiek ražota arī Bradley 25 mm lielgabaliem. Līdz šim bija informācija tikai par šāda tipa munīciju tankiem Abrams.

Kušnera telegram kanālā ir pāris video, kur kaujas laukā ierodas 2 krievu bruņutransportieri un Bredliji tos sacaurumo īsā laikā. 

Tad vēl reti kadri no Torredo, kā palaiž storm-shadow raķetes, izrādās, no pavisam maza augstuma:

www.youtube.com/watch?v=wZQM9KFYHDE

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Lielgabali parasti ir atsevišķi stāvošas artilērijas vienības. Uz broņevikiem stāv ložmetēji, kas šauj tiešā tēmējumā. Citreiz tankus dēvē par lielkalibra snaiperiem

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

At what caliber does a gun become a cannon? 20 mm. Būtībā viss, kas ir virs 50. kalibra, 12.5 mm jau skaitās lielgabals ( nepieskaitot šeit, saprotams, bises un granātmetējus ;)

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Kušnera informācija. Krievi žēlojoties, ka kājnieku kaujas mašīnas Bradley pret viņiem izmantojot bruņusitēju munīciju ar urāna stieņiem. Pārbaudīju internetā, tāda tiešām tiek ražota arī Bradley 25 mm lielgabaliem. Līdz šim bija informācija tikai par šāda tipa munīciju tankiem Abrams.

Kušnera telegram kanālā ir pāris video, kur kaujas laukā ierodas 2 krievu bruņutransportieri un Bredliji tos sacaurumo īsā laikā. 

Tad vēl reti kadri no Torredo, kā palaiž storm-shadow raķetes, izrādās, no pavisam maza augstuma:

www.youtube.com/watch?v=wZQM9KFYHDE

Urāna stieņi - tā ir munīcija ar urānu, kam ir lielāka bruņu caursišanas spēja. Pareizāk sakot - lodes gals un nekādi stieņi tur nav.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Bet tas shadowa/palaidējs gan visai ātri aiztinās prom;) -un tur tak tiem jaunākajiem Ābramiem bija modifikācija arī ar bruņām no tā urāīna, bet tos laikam viņi neriskēja ukraiņiem dot,jo krievs dikti nepiekrita.

Kas diez notiek, ka ar ur lādiņu iesip pa tām ur plāksnēm,to diez kāds ir notestējis? Es te kkur redzēju jūtupā "testu", kas notiktu, ja gadījumā somaāliešu pirāti uzkāptu uz jaunākā Zumwalta kuģa un gribētu to "ieņemt" ;p

Vēl kkur jūtupā šodn bij rakstīts, ka debilā krieva margarita esot piedraudējusi vāciešiem, ka iemaukšot pa 4gab viņu tiltiem,gan tikai virsrakstu "noskatījos"..

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Labi, iedziļināmies. Nu, 25 mm tiešām par "stieni" nenosauksi ;) Bet tikai gals arī nav. Ir dart, tātad: bultiņa. M919 munīcija priekš M242 bushmaster.

en.wikipedia.org/wiki/M242_Bushmaster

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Uzgalis?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Te ir visos sīkumos ar bildēm, ar urānu ir tikai M919. Tās daļas, ko sauc par "sabot, pēc izšaušanas no stobra atdalās.

www.inetres.com/gp/military/cv/weapon/M242.html

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Cik tāda munīcija maksā un kur iegūst urānu?

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Domā, ka esmu slims ar izskaidrošanas māniju kā tas virsnieks no Šveika ;) Urānu iegūst AES, un viens šāviens ar minēto munīciju maksā 100 $. Izšauj 10x un 1000 $ nav.

Divas lietas maina cilvēka priekšstatu par naudas vērtību: karš un vizīte pie zobārsta.

Bet no jauna ir tas, ka ukraiņi pagājušo nakti pie Feodosijas esot nogremdējuši patruļkuģi Sergeju Kotovu.

youtu.be/V3v1x2xB5xY?t=53

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Un video no droniem. Šos kadrus publicē dažādi kanāli, tikai katram cita mūzika. Piem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Skaisti... ❤️

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kārtējais apliecinājums tam, ka krieviem viss ir pilnīgā dsā un tūliņ dabūsim otru z-koreju. ...Dažas dienas pēc Alekseja N bērēm tiesībsargājošās iestādes sāk vajāt to dalībniekus, kā arī tos, kas piedalījās politiķa piemiņas mītiņos... www.moscowtimes.ru/2024/03/05/v-moskve-nachali-zaderzhivat-uchastnikov-pohoron-i-aktsii-pamyati-navalnogo-a123541 

Kā arī, vakar Ārestavičšš'š sarunā ar Golovānovu bārstīja kārtējās "patiesības". www.youtube.com/watch?v=QQ1BsOq-XyI 

Un vāciešiem esot jāgatavojas: twitter.com/agents_media/status/1764540423551197268

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Imzz, vienkārši aizrādijums par LV valodu. Tavs teksts izklausās pēc mašintulkojuma.

Pie mums parasti pieņemts, ka lielgabals ir atsevišķa artilērijas vienība kuras uzdevums ir pēc iespējas tālāk nogādāt to sprāgstošo verķi. Ar precizitāti īpaši neizceļas un dažreiz vēl lielgabalus montē uz kuģiem, dzelzceļa platformām ar tādu pašu uzdevumu.

Savukārt tanki, broņeviki ir tiešās atbalsta vienības un viņām ir jāšauj precīzi un tālums ir tikai bonuss. Tāpēc kkā nesaistās, ka lielgabalus uzstāda uz broņika.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Latviešu valodā ir jēdziens "mazkalibra lielgabals", tomēr angļu valodā militāristi tādu lieto reti. Viņiem viss ir "gun" Izņemot to, ko sauc par cannon, mortar, howitzer. Tā kā mums tā kā vajadzētu izmantot militāristu leksiku ieroču aparakstos, šeit ir pretruna. Par tanka lielgabalu tev nav taisnība:

 "Mūsdienu tanka galvenais ierocis ir lielgabals".

lv.wikipedia.org/wiki/Tanks

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Papildus kadri, laikam no piestātnes, kā "Kotovs mēģina atšaudīties no droniem.

youtu.be/zXZjSJ37bKo?t=5

Un vēl vakar parādījās kadri, kā mēģināja atšaudīties desantkuģa Cēzara Kuņikova jūrnieki 14. februārī

www.youtube.com/watch?v=iK49mig3YzY

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Latviešu valodā ir jēdziens "mazkalibra lielgabals", tomēr angļu valodā militāristi tādu lieto reti. Viņiem viss ir "gun" Izņemot to, ko sauc par cannon, mortar, howitzer. Tā kā mums tā kā vajadzētu izmantot militāristu leksiku ieroču aparakstos, šeit ir pretruna. Par tanka lielgabalu tev nav taisnība:

 "Mūsdienu tanka galvenais ierocis ir lielgabals".

lv.wikipedia.org/wiki/Tanks

Tad jau mednieka bise arī ir lielgabals?

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Da beidz! Tankam vienmēr latviešu valodā ir bijis "lielgabals''.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tāds nebija jautājums un sākotnēji nemaz runa negāja par tanku, bet gan par lādiņiem ar urānu ko izšauj no 25mm stobra.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Es tik piezimēju, ka tanku mēdz dēvet par lielkalibra snaiperi.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Atkal jānorāda, ka runa nekur neiet....

T.i. ja nonākam lūdz filosofijai vai ir pareizi lietot vārdu "lielgabals".

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

6 часов наZад: Зеленский назначил Залужного послом Украины в Великобритании. Ura!

Ps.,- krevijas ārmijas īstenotā Stār Link termināļu izmantošana Ukrainas okupētajās teritorijās ir nopietni satraukusi amerikāņu likumdevējus. Tas "rada nopietnus draudus Ukrainas drošībai, tās pilsoņu dzīvībām un Savienoto Valstu nacionālajai drošībai," vēstulē norādīja Pārstāvju palātas demokrātu locekļi Džeimijs un Roberts. Vot tak! Molodci hlopci!

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Par to Švecs izteicās, ka tas neesot sliktākais variants Zalužnijam. Proti, iemācīsies tur, kā vadīt valsti, kas vēlāk noderēs, kad tikšot nomainīta Zeļenska zaglīgo lohu komanda. Britiem ir tradīcijas šajā ziņā, 2.Pasaules kara laikā tur uzturējās poļu valdība emigrācijā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, noklausījos nupat, Švecs nav lohs, tas skaidrs.Pārstāv viņš arī visdrīzāk kādus ne-lohus, tik jautājums, ko viņi reāli var izdarīt lietas labad...Bet tie tur "zaglīgie lohi" nupat nu jau galīg z-baļi.Diez cik tālu un cik vēl ilgi vēl kāds "ļaus" šhitam visam tā turpināties.Būtu vismaz tam grieķim trāpījuši vai vēl ko, lai beidzot varētu sākt viņus izmēēzt na/uj. Nu un hvzin kā vēl būs, jo tur tak uz tās salas to krievu ir da uja- gan indē, gan galina, gan vēl viskautko..

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

3 минуты наZад: Германия и Латвия вслед за США предупредили о возможных терактах в RUии. Министерство иностранных дел Латвии опубликовало предупреждение в твиттере, призывая граждан отказаться от поездок в RUию и избегать массовых собраний в мск в связи с возможными терактами... www.moscowtimes.ru/2024/03/08/latviya-i-germaniya-vsled-za-ssha-predupredili-o-vozmozhnih-teraktah-v-rossii-a123927

США разочаровались в стратегии Зеленского, хакеры могли обвалить покупку алкоголя в мск, Иран угрожает коммерческим перевозкам в Средиземном море.. Mōre,mmōre... www.moscowtimes.ru/2024/03/08/ssha-razocharovalis-vstrategii-zelenskogo-hakeri-mogli-obvalit-pokupku-alkogolyavmoskve-iran-ugrozhaet-kommercheskim-perevozkam-vsredizemnom-more-a123924

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Lūk, ap 17:30 par Z un ap 47:00 par A :

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Es nepiekrītu frāzēm, ka čērčils, Rūzvelts, utt bija stiprāki politiķi.

Neredzēju, ka Čērčils kaut kā palīdzēja Austrijai, Polijai, Somijai, utt..

Karš tika pieteikts tikai tad, kad Vāciešu karaspēka dēļ nācās evakuēt britu karavīrus no Beļģijas. Un karš atnāca pie robežām. Analoģija - priekš mums arī  ir atšķirība karš ir Lietuvā, vai karš ir Ukrainā... Politiķu lēmumi stipri atšķirsies.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

un pats galvenais - visu to "stipro" politiķu stiprums izpaudās pret mazāk stipro Vāciju, nevis PSRS. Tiklīdz karš beidzās, "stiprie"politiķi visu uzdāvināja PSRS, lai tikai paši justos relatīvā drošībā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

"Neredzēju, ka Čērčils kaut kā palīdzēja Austrijai, Polijai, Somijai."

 Viņš neko nevarēja palīdzēt. Viņš pats ir teicis, ka Jaltas konferencē juties kā mazais brālis, visu pamatā noteica abi lielie, Staļins ar Rūzveltu. Jaltas konference bija 1945.g. februārī, un ASV vēl vajadzēja PSRS kā sabiedroto Tālajos Austrumos, jo Japāna kapitulēja vēl tikai pēc pusgada.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Varbūt viņiem vienkārši bij bagātīgāka pieredze "darbā ar lohiem"? Atmet tu tādam loham/kaulu (berļin/naš) un paskat ko,- pašiem visādi roveri,mercedesi,pegioti un/vai konkordi aug griezdamies.Markas,franki un mārciņas krīt kassē gluži kā no zila gaisa.Pat Āfrika viņiem vairs diži neinteresē,tā atgūst neatkakarību un labuprāt pieņem visus novalkakātos euro tekstilizstrādājumus.Un pa "eifeļevo bašņu" neviens tā arī nav iep/isis,tur viss stāv as/is. Sarūsējis līdz kliņķim,taču ziņkārīgie lohi joprojām gaida garā rindā,lai uzbrauktu.Mošk tur augšā ira tā dēvētā Para dīze.

Savukārt dižais karavadonis Ļoha Ārestavičšš jau pašos kaŗa pirmajos pirmsākumos deklamēja skaidri un nepār protami- jebkura karadarbība katrreiz beidzoties ar Sarunām/Par!

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Eh. Mani Gordona "godīgais un pārliecinošais" tonis īpaši neietekmē, esmu konstatējis, ka viņš rūpīgi cenšas neapvainot tos, kas ir pie varas vai var vēl būt. Kā jau tas NĪ "magnātam" pienākas.

Nu, Arestovičs noteikti joprojām ir Jermaka cilvēks, citādi tik viegli neizlaistu no valsts. Dīvaini sanāk, Arestovičs video ar Feiginu stāstīja, cik perfekti viņš pārzina kājnieku ugunspozīciju un novērošanas punktu izveidi, bet laikā, kad valsts karo, nevis apmāca karavīrus, bet lidinās pa pasauli kā tauriņš pavasarī.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ne nu tas skaidrs, Dievs viņš nav, bet Kas (kurs?) tad īsti tur ir pie tās Varas un kurš sensācij pļjūtmanis būtu tas,kurš tevi "ietekmē"? Tāds ukraiņu Nac Lepnums, prāts,gods un/vai sirdsapziņa,kuram varam visu ceļu "ticēt"?

Varbūt tas ir Svitans vai Ždanovs vai kādi tur no žīdijas raidošie "tautiešši"? Advokakāts Feigins? Alkonauts Cimbaļukss? Jaunās paaudzes klikšķukrājēji Yakovīna,Bērzavietis,Nakī vai restoranščiks Čičvarkins? Varbūt ka mūžam sensacionanoāli pļūtošais kgbists Žirnovs? Jakavenka,Šefteļmans vai tas krievs Osečkins? Tā kaitinošā lejierkaste Maksākova, kurai katrreiz ahu jennais insaids un sazin kā viņa vēl nav nosista? Jeb savulaik kultiski cildinātais misters Piontkovskis- tak arī no tā dr'sšanas labi ja 1/10 ir piepildījies. 

Nu izņemot varbūt to pašu Švecu, kurš varbūt netirgo jūtupā kreklus/prāņikus, bet pa lielam jau tāpat ir ar kādiem saviem putniem un kaut nedēļu no vietas var muldēt pa tukšo apkārt/riņķī.Nu ok, tas vismaz ik pa laikam ko derīgu pasaka.Tagad jau ne to ka vairs 20/80, tas klikšķujājēju procents jau stingri tuvojas visiem 90.

Turklāt, nospiedoši lielākā tā ukrdrsēju daļa un neskaitāmo viņu "ziņukanālu" ir apkarināta ar sensacionanoāliem virsrakstiem un vēl parasti piedalās arī kāds kaitinošs intervētājs vai intervētāja,skaļi kliedzošā ukraiņu valodā.Par materiāliem angliski vispār nav vērts- tie ir vēl tālāk no realitātes un tā  drššana vēl virspusīgāka. Izejas nav- acīmredzot būs jāklausās kādu tādu Lv haupftpļūtmani kā Rājevu ;p

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Sergejs Pojarkovs. Kā viņš sāka lamāt Zeļenski un attiecīgo "šoblu 2019.gadā, tā turpina vēl tagad.

www.youtube.com/@Poyarkov

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nu nez vai arī šim ir 100% "taisnība".Turklāt, pirmoreiz pa lieliem laikiem redzu jūtupa sižetu ar reklāmām.Bet nu ok, katram savs, domaju vnk ik pa laikam jau katrs no viņiem kaut ko intriģējošu izspļauj.Tas pats, kas strīdēties vai "ietekmīgāks" ir blogeris Krēsliņš vai majors Slaidiņš.Vai varbūt kādam patīk pļ'juttmannis Rājevs.Vai varbūt kāds "varai netīkamais" ArmandsP. Viens spiež uz kādu sevis ievāktu aizkadra info, cits atkal skaidro cilvēkiem pašsaprotamas lietas (iespējams, ka tiešām liela interesentu daļa tās nesaprot un priekš sevis neko "vidējo" izsecināt neprot). 

Tas tak skaidri zināms, ka ar misteru Z ne viss ir kārtībā un ka kāds viņu reāli "vada" jau kopš paša sākuma.Demonstratīvi neklausīties tādu Arestāvičšu arī nebūtu pareizi.Arī par lokālajiem tur korrumpantiem un zagļiem tāpat runā teju lielākā daļa apskatnieku, vienigi ka no tām runām maz kas mainās.Tātad, tiem korumpantiem ir reāla ietekme vai pat savā ziņā "vara".Tā vien gribētos, lai (beidzoot) tak kāda no tām tur iesaistītajām pusēm publiski abdrirstos un notiktu kādi reāli soļi uz šhitās visas slepkavošanas izbeigšanu.

LV auditoriju jau izsenis tur par lohiem- nupat amatpersonas viņiem piedraudēja ar karu jau "parīt", tad pēkšņi sāk pļ'jūtīt, ka "nepareizi sapratāt". Neviens tas acīmredzamais muldoņa te neizjūt pilnīgi nekādu atbildību/Par savu to trulo bazaaru,galvenā pamatvērtība ir virsraksti un klikšķi.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ar reklāmām ? Lai tiktu vaļā no Youtube u.c. reklāmām, vajag uzlikt LibreWolf "brauzeri. Tam jau ir iebūvēts bloķētājs.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu labilabi, bet taču lietotāji, kuriem ikdienas lietošanai (specifisku darbu veikšanai) ir nepieciešams tieši chrome brauzeris.Katru štruntu skatīt savā pārlūkā- tā tomēr ir būtiska neērtība.

Chrome brauzerī oficiāli pieejamie paplašinājumi (vairāki) ir (joprojām) pilnībā spējīgi kvalitatīvi nobloķēt gandrīz visas jūtupa reklāmas.BET,pats reklāmu veids un to daudzums kā tāds ir atkarīgs arī no konkrētā yotupa kanāla (blogera).Tas chrome nepārtraukti tiek visvisādi "uzlabots" un lietotājam nedraudzīgi čakarēts un tagad kopš neilga laika daži (tieši tie "īpaši efektīvie",savulaik oficiāli pieejamie..) reklāmbloķēšanas paplašinājumi ir (tīšām!) pasludināti par "nevēlamu programmatūru saturošiem".Mēdz arī gadīties, ka pie pārlūka vai paša datora restarta tie vienkārši atslēdzas un vajadzīgs manuāli aktivizēt pa jaunam.Kā arī, atsevišķos (samērā retos!) gadījumos nelielu daļu reklāmu tomēr neizdodas pilnībā nobloķēt- attēls gan rāda melnu un rādīšanas laiks var būt samazināts, bet skaņa tomēr ir. Simtpunkt atkarīgs no konkrētā blogera un tādiem "populārākajiem" jūtupa vēstītājiem šādu reklāmu vienkārši nav (vai nu ir ierasts, kā tās vienkārši tiek nobloķētas).

Vēl šis jūtupa fufelis ir reāla kaitinoša problēma, ja kāds vēlas skatīties jūtupu kā datora ekrānprojekciju savā smart televizorā.Tur tad ir stipri atkarīgs no konkrētā televizora vai no savulaik populāro TV-sticku ražotāja.Piem,ja kāds tādu suudu lieto vēl šodien, tad tāds savulaik populārais xiaomi4k android pipsis ir lēto ķīnieš pontu tipiskais globālā melīguma piemērs.Praktiski neviens šādu spraudņu "apskatnieks" šo sērgu savulaik pat "nebija ievērojis".

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Bet pa to laiku:

Приобское нефтяное месторождение взорвалось под Ханты-Мансийском

www.youtube.com/watch?v=m3Lt-BZHqgg

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

un atkal Hanti-mansi uzdarbojas:

В РФ взорвался магистральный газопровод в поселке Лыхма под Ханты-Мансийском

www.youtube.com/watch?v=JbPsVCA9WBY

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Un atkal kavējamies (patīkamās) "atmiņās". Un minam minetuo.Kāpēc tieši šodien "atcerējāmies".Kā pēc.Nebij citu ko publicēt,varbūt mieru/mīlošais romas Papus ieteica,vai (un/vai) sazin vēl kāda sagadīšanās sagadījās? 23:24,10.03.24.. tsn.ua/ru/svit/chem-ssha-gotovilis-otvetit-v-sluchae-yadernogo-udara-rf-po-ukraine-v-nyt-vyyasnili-2532157.html ..Чем США готовились ответить...в NYT выяснили: www.reddit.com/r/NYTauto/comments/1baxvrr/politics_bidens_armageddon_moment_when_nuclear/?rdt=60523 ,--> spiežam uz Bildi

Ps., ja nebūtu slinkums patīt atkapaļ kādu jūtupo filmu un "atcerēties" arī to, ko/kurš "labi informētais" blogeris tajās tālajās dienās mums pļ'jūtīja.

0pis Reģ.: 16.02.2023
6 0 Atbildēt

Ukrainā precedents - tiesa konfiscējusi dzīvokli putinistei (pirms kara izbrauca uz Krieviju pie radiniekiem), kas atbalstījusi iebrukumu Ukrainā un rakstījusi atbalsta komentārus Putinam.

Mūsu vietējie zapuķinci, kas paši "neko pretvalstisku neraksta", bet tikai "pārpublicē z-voejenkurus, lai informētu sabiedrību"  būtu līdzīgā veidā atbrīvojami no ciešanām NATO tautu cietumā - no rīta apcietina, pa dienu tiesa, vakarā jau deportācija uz robežu un īpašumi tiek konficēti, pārdoti un nauda izlietota ukraiņu bēgļu atbalstam.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Būtu grūti to paskaidrot Briselei un visādām "amnestijām". Taču no patiesības viedokļa viņus bez ceremonijām izmest no "rietumiem" būtu ļoti pareizi.

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

Viss jau Brisselei nav jāskaidro, ir lietas ko valstis var izlemt neatkarīgi. Tik mums pašiem gana pamuļķu, kas mirs lai tikai ievērotu visas pretinieka tiesības.

Piemēram, ir tāda damočka kas LTV ik pa laikam stāsta ka Rietumvalstis, nogriežot finansējumu UNRWA patiesībā piedalās genocīdā (tas ir ANO paspārnē esošais mahinatoru pūlis, kas dala līdzekļus, neaizmirstot hamāsu un mazliet piešķirot arī t.s. miermīlīgajiem palestainiešiem).

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ukraiņi arī dažus pasākumus pieskaņojuši Putina "vēlēšanām. Krievu leģionam iedoti daži tanki, un tas atkal iebraucis Belgorodas apgabalā.

Šeit ir leģiona iesp. komandiera uzruna tautiešiem,

youtu.be/irGlPrR0sNg?t=101

Daži kadri:

www.youtube.com/watch?v=U7dPheRR_dE

Atkal uzbrukumi naftas objektiem Krievijas teritorijā, iespaidīgākais ŅižņijNovgorodā, 830 km no Ukrainas.

www.youtube.com/watch?v=5Tathl5NCr8

Šeit pilsēta Ērglis, resp. Arjol, Maskavas apgabalā, tikai viens rezervuārs izskatās cietis,

www.youtube.com/watch?v=Q2xib4epWe4

Nodzēs Z no vecā UAZ:

www.youtube.com/watch?v=u3sn69f6V2s

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

ЭЭ...5 часов наZад: "Ukraina, visticamāk, zaudēs teritoriju un acīmredzot ievērojamu teritoriju 2024.gadā,” ASV Senāta Izlūkošanas komitejas sēdē norādīja (CIP direktors) Viljams Bērnss... www.moscowtimes.ru/2024/03/12/glava-tsru-predrek-ukraine-poteryu-znachitelnih-territorii-bez-pomoschi-ssha-a124094 -interesanti,vai tas Rimskijs Papus pirms dažām dienām savā uzrunā vienkārši "pārteicās"(aizdomājājās/Par!), vai kas īsti viņam bij padomā?

Kur īsti ir tas Arestovičšš, un kas viņam palīdzēja izbraukt un kādam nolūkam (vai Amatam?) viņš tiek "kultivēts" (rūpīgi pieturēts)? Vai "tas" gadījumā netika prognozēts jau pirms krietna laika,kad viņš draudēja "kļūt runīgāks" un nebija vēl nekur "aizbēdzīs"?

Te kkur augstāk pavīdēja, ka Gordons nekritizējot Varu, jo pats esot gana turīgs darbonis.Kā arī,itin interesantais blogeris Golovānovs vispār tagad nupat esot jau čut ne krembļa aģents.Japiezīmē, ka (lai gan būdams visnotaļ viltīgs) tas Gordons (atšķirībā no citiem,krietni Zinošākiem un daiļrunīgākiem drisējiem..) nedz apstiprināja Pirgožina bojāeju, ne phutaino līķi ledusskapī, nedz arī noliedza Arestovičša kādreizējos nopelnus un/vai viņa iespējamās nākotnes izredzes..Interesanti pasklausīties,ko viņi tādā itin oficiālā ukraiņu ēterī pļ'jūtija pirms pāris gadiem: 

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Jā, tā nu viņš tur ir 2001. gādā.

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Krievijā nogāzies krievu transportnieks ar 8 passažieriem. Skaidrs, ka tie nebija izglābti turisti - kāds rakstīja, ka A-50 opperatori un gāšanās notikusi netālu no lidlauka, ko izmanto A-50. Hvz cik tur taisnības, bet jo mazāk krievam šito zeļļu paliek jo labāki mums vissiem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

TVnets raksta, ka IL-76 ar 15 pasažieriem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Precīzāk 7 pasažieriem, 8 ekipāža:

Tie pasažieri esot bijuši kara lidotāji no Orenburgas apgabalā dislocētas vienības.

www.youtube.com/watch?v=IBQj6OyZTKo

www.youtube.com/watch?v=4tpFuTYavKk

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti