Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kā jau varēja nojaust, ar likumprojektu par 118 miljardiem ASV senātā nekas nesanāca,

Senāts bloķē abu partiju 118 miljardu dolāru likumprojektu ASV un Meksikas robežai un Ukrainai;

Pēc tam palāta mēģināja virzīt uz priekšu ārvalstu palīdzības paketi, kas ietvēra tikai finansējumu ASV sabiedrotajiem, kas norādīts abu partiju likumprojektā. 

Kad trešdienas vakarā balsojums beidzot noslēdzās, 58 no 100 senatoriem atbalstīja likumprojekta virzību. Bet galu galā likumprojekta apstiprināšanai bija nepieciešamas 60 balsis, tāpēc pašlaik tam trūkst nepieciešamā atbalsta, lai pieņemtu Senātā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Trampa fani var priecāties.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vai ir jau skaidri dokumentāli skaidrs, ka šo likumprojektu nobloķēja tieši konkrēti dēļ Ukrainai paredzētās palīdzības/summas? Vai tur (atkal!) ir lērums "citu" jautājumu un aizkadra zemtextu, kurus beigu beigās kāds tomēr "risinās" (un kaut vai daļēji tomēr atrisinās)? 

Ja nu nedod tiešām neko, tad kāpēc Ukraina nepadodas un neizkar kādā Pēterbaznīcas tronī Balto kārogu? Priekš kam tad turpināt galēt nost civiliedzīvotājus un graut civilo infra struktūru? Cik ilgi vēl nevainīgiem civilajiem būs jācieš/PAr! iepriekš pieļauto vispārzināmo pašu ukraiņu augstākās vadības mazspēju (vai pat korupciju un atklātā textā zagšanu un izsaimniekošanu)? Varbūt ka "mēs" te Baltijā esam vainīgi par šhito visu, ja reiz mums tagad arī Jāmaksā un mūs pašus te kāds "tūliņ ieņems"?

Lūk pirms 2d biju sagl;abājis- tg24.sky.it/mondo/2024/02/06/ucraina-russia-guerra-ultime-notizie-6-febbraio-diretta --lūk ko tur raktstīja 6feb/21:30, tā klusībā pa vakaru: Ukrainas karš, jaunais ASV plāns Kijevai: palīdzība, bet BEZ okupēto teritoriju atkarošanas....Saskaņā ar Washington Post, kas atsaucas uz anonīmiem avotiem, Baltā nama mērķis ir palīdzēt Kijevai atvairīt turpmākus jaunus Krievijas soļus, lai koncentrētos uz Ukrainas rūpniecības sektora un eksporta atjaunošanu un paplašināšanu. ...PLĀNS (?)

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Nu, Zelenskis vakar bija izteicies, ka bez ASV palīdzības būs sūdi - krievi tiks tālāk. Ko viņš ar to bija domājis, HZ... tālāk līdz Kijivai, vai kā... Bet Slaidiņš vakar kaut ko minēja, ka ASV politiķi it kā zinot kaut kādus juridiskos caurumus, caur kuriem palīdzību Ukrainai varētu sniegt arī bez šāda likumprojekta. Protams, ne tik apjomīgu...

Bet skeptiķis manī tomēr nepielūdzami čukst, ka Ukrainai nāksies atdot okupētās teritorijas, nekur viņi diemžēl neliksies... Arī tas pats Slaidiņš vēl pirms pāris nedēļām visai optimistiski teica, ka ASV noteikti kaut kas pozitīvs tiks pieņemts, ka nu nevar būt tā, ka ASV pieļautu tādu ablomu kā Krievijas uzvaru. Bet vakar jau bija diezgan skeptisks un pateica tieši to, ko es jau pirms laika iedomājos - nekā jēdzīga tajā palīdzībā nebūs ātrāk par novembri.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šim gan "es" piekrītu- tur atskan tādu arvien vairāk "čukstu", ka nupat jau nāksies kaut/ko reālu darīt lietas labad.Tā kā vienoties, tā kā vēl sazin ko.Kā starp rindām bij noprotams, tad tas likum projekts taču ietvēra sevī vairākus jautājumus vēl bez palīdzības Ukrainai un Izraēlai.Ja kāds tur formāli "nav mierā" ar kādiem punktiem saistībā ar pašu ASV iekšējām peripetijām, nu skaidrs ka ir izdevība noraidīt visu likumu kopumā. 

Tā taču kādreiz skaitījās nereāla sazvērestības teorija- ka ukraiņiem būšot kko jāupurē teritoriju ziņā un ka Galvaspilsētu beigu beigās pārvietos uz Ļvivu un sazin tur vēl ko dalīs.Tagad visi gudrinieki "atsaucās" uz kādiem NYT un/vai WP publicētiem rakstiem,taču interesentam no malas ir grūti to pārbaudīt, jo pamatā tie ir maksas raksti šo izdevumu abonentiem. Un sazin vel kas tur pa ceļam vēl ticis tulkojumā pārfrāzēts.

Sodien reku nupat pirms dažām minūtēm tie paši "informētie" itāļi raksta: Volodimirs Z atlaiž ģenerāli Valēriju Z. Pēc nedēļām ilgām baumām.. ziņas par pārmaiņām Ukrainas bruņoto spēku virsotnē ir oficiālas. Pats prezidents paziņoja šīs ziņas ar ierakstu...(nav gan pateikts, kur šis "ieraksts" būtu oficiali izlasāms).

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nevajag jau itāļus. Mūsu pašu tvnets to pašu raksta www.tvnet.lv/7956247/zaluznijs-atcelts-no-ukrainas-armijas-virspavelnieka-amata-vina-vieta-stasies-sirskis Bet jā, tas jau sen bija zināms. Interesanti, uz kuru pusi šis velk? Esmu lasījis, ka Sirski armijā ne visai mīlot viņa it kā sovociskās domāšanas dēļ, labāk Budanovu būtu likuši, bet, cik sapratu, viņš pats negribēja. Vakar gan bija uzzīmējies vēl viens kandidāts, vārdu aizmirsu. Lai nu kā, man ir sajūta, ka Zelenskis ar šo sev iešāva kājā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ā, nu tad jau mūsējie šoreiz  bijuši uzdevumu augstumos, 18:48 publicējuši, vien stundu vēlāk kā tie skaja gudrinieki.

Iepriekš kkur bij ziņa, ka atteikušies no piedāvātā Posteņa esot gan Budānovs, gan arī tas Sirskis.Tagad it kā esot vēl tur kāds next-kandidāts.

Vai nu Zelenskis pats personīgi viens visu tur izlemj, par to nu arī ir hmm.Un kas īsti notika tur tajā slavenajā Omānas tikšanās laikā pirms 4g ,20tā g ziemā.Ko tur īsti darīja Zelenskis ar Jermaku (VašŠvecČekista tik ļoti kritizēto) un ko tur vienos naktī ielidoja misters Pahtrušhevs.Ko tādu šamie tur cits/citam pasolīja (grūti izpildāmu?,vai pat reāli neiespējamu,vai kāā). Piem., euromaidanpress.com/2020/02/15/controversy-over-zelesnkyys-visit-to-oman-grows-following-rfe-rl-investigation/ Kā arī, misters Puhtainais nupat pirms nedēļas "pārdeva" tieši OmānŠeiham savas lielākās sudrabzelta atradnes tur kādā tajā pussibīrijas čuhņā.Viņam laikam pašam (vairs) "nevaig", lai tagd tiek tiem tuksneš trūkum cietējiem ;p

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

www.youtube.com/watch?v=2Bq2sPjCAsY

Re ku, Arestāvičs un kaitinošā krievvecene

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Šitam visam vēl var piesaistīt Ukrainas pasažieru lidmašīnas notriekšanu, kura notika tajā pašā laikā: visit to Oman on 5-9 January 2020, Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy could have a meeting; 

Ukraine International Airlines Flight 752 (PS752/AUI752) was a scheduled international civilian passenger flight from Tehran to Kyiv, operated by Ukraine International Airlines. On 8 January 2020, the Boeing 737-800 flying the route was shot down by the Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) shortly after takeoff,[4][5][6] killing all 176 occupants on board.

en.wikipedia.org/wiki/Ukraine_International_Airlines_Flight_752

Pēc sazvērestības teorijas, lidmašīnas notriekšana bija domāta  Patruševa Zeļenskim izteikto argumentu stiprināšanai.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Lieliski.Visi kā viens stāsta, ka "mums" izejas nav. Kā uzraksts uz krievulaika eļektričkas vai ikarusa duvīm- Vyhoda ņet. Vienīgi ka (nedaudz) kaitina tas vieglums, ar kuru viņi šo kolektīvo spriedumu spriež.Tā tur ebannutaja vecene protams ir savā elementā, taču Ārestavič'šam ir krietna daļa taisnības.Stāvam rindā un gaidam.

Un tomēr Sыrskijs.Tas pats, kurš iepriekš "atteicās no jūrasskolas".Bet tagad (lietas labad) tomēr piekrita.Kajau/tajau.Neatvairāms gadsimta piedāvājums, tāteikt. Lūk te, apm no 13-14tās minūtes tas tiek skaidrots,če pa čem.Viens no nedaudzajiem, kurš ik pa laikam mēdz kļūt apnicīgs, bet nu vismaz neizklausās pēc loha: 

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Tēlains pastāsts no Pojarkova, kurš izskatās, tiešām ir Ukrainā visai pazīstams kadrs; Всё!!! Порошенко сажают, гипс снимают, Зеленский уезжает, шеф - всё пропало! Орёт Ермак Путину

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Lukašeno runā vāciski:

www.youtube.com/watch?v=nHXgQuElJlA

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ukraiņi turpina bombīt krievu naftas pārstrādes fabrikas. Un, ja esat pamanījuši, taktika ir pamainīta - mērķis tagad ir nevis rezervuāri, bet tieši pašas pārtvaices kolonas, jo tajās vienmēr ir sprāgstoši degvielu tvaiki un kolonu sabojāšana garantēti pārtrauc fabrikas darbu, kamēr par rezervuāriem vēl nevar zināt, kurš pilns, kurš ne.

1984 Reģ.: 30.11.2021
3 1 Atbildēt

Ko Europas zaļi - zilie saka par emisijām? Vainīgas mūsu vecās automašīnas?

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 4 Atbildēt

Šis ir klasisks whataboutisms. Standarta plakanzemju retorikas ierocis. Spēj sačakarēt jebkuru diskusiju. Sen jau neatbildu whatsaboutistiem.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 1 Atbildēt

Jā, ugunsgrēki naftas pārstrādes rūpnīcās nerada nekādu kaitējumu videi un dzīvajām radībām (dažādām)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Nespēja atpazīt sarkasmu, pat ja tas ir nevietā un tā vietā lietot kaut kur padzirdētu jaunvārdu, kura nozīmi pat acīmredzami neaptver, ir diezgan labs veids, kā sačakarēt diskusiju.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Un tomēr atbildēji, lai pateiktu, ka neatbildi 😁

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Haroš jums drirst, vai kāds noskatījās to interviju ar to Ppi?

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Vēl ne. Jūtupā pieejama ir

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Noklausījos dažu blogeru iespaidus par to. Visa intervija tak ir 2 stundas, un pārsvarā sastāv no vēstures lekcijas, sākot jau ar Rjūriku, kņaziem, Bogdanu Hmeļņicki un tā vēstulēm Maskavas caram, Ļeņinu, Staļinu utt. Pēc kādām 20 minūtēm Takers sāk skatīties uz Putinu, kā psihiatrs uz trako, var redzēt pēc sejas izteiksmes; te gan daudz nekā no tā nav , bet ieskatam:

Putin’s most insane moments in Tucker Carlson interview

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Šodien visi soc tīkli pilni par Takera interviju.

Man liekas, šis čalis visu kodolīgi iztulkoja

youtu.be/ZP2IbHzy16c?si=qKwg04jpPM6xWhk6

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Tucker goddamned Carlson served very well as a microphone stand for the crazy maniac who for two hours rambled about how he loves to kill Ukrainians.”

Viskodoligak pateica Al Jazeera

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Kā tagad sanāk...? Visi varonīgie Putina sejas glābēji ir nu jau gadiem pūlim stāstījuši kā vajag palīdzēt ukraiņiem turēties pretī varenajai Krievijai un diženajam Putinam, bet prātīgi, jo Krievija tomēr ir varena un Putins dižs. Ar tepat vietējo exeprcu priekšgalā. Un tad atnāk krievmīlis Takers un viena mierā parāda visai pasaulei iedomu valstībā  dzīvojošu večuku, kas acīmredzami ir pazaudējis saikni ar realitāti. 

Pilnībā piekrītot tavam citātam, tikai ar pavisam savādāku uztveri - jā, Takers lieliski izpildīja mikrofona lomu, lai ļautu trakam maniakam parādīt pasaulei savu īsto seju, nevis to, ko cenšas uzzīmēt viņa sejas glābēji.

650 Reģ.: 25.01.2017
4 0 Atbildēt

Noskatījos tā pa diaonagonāli, nu tāds samērā suuds.Brīžiem grūti pat īsti saprast saistību ar reāllaiku, izskatās pēc samērā prastas fufelistiskas montāžas.Nekādas sensācijas tur nav.Viens 2st garumā drirš no galvas garu penteri (parasts lohs gan nevarētu tikdaudz suudu savā prātā atcerēties), otrs izbrīnīts klausās un nevar iebraukt pa ko runa, ik pa brīdim izkliedzot kādus papildjautājumus.

Vai šis bija "īstais P", vai viņa dubultais trešās pakakāpes divinieks- pat to aizmirsa "pajautāt".Šajā gad tas laikam visiem kļuvis jau po/uj. 

To, ka tas P būtu galīgi stulbs, var apgalvot tikai tādi regulārie lohi.Kuriem nav sajēgas un kam "paredzēta" ir pretējās puses loh propaganda.Pats Takers taču nupat atzina, ka P esot pietiekoši gudrs.Aizkaitināts, atriebīgs un pietiekoši gudrs krievs.Un lielākā daļa pretējās puses lohu nespēj saprast, ko nu tagad ar viņu darīt.Ta neko nedarīt- kamēr ukraiņu civilie lohi mirst un viņu mājas grūst, propagandas mašīna darbojas.Kas notiek patiesībā un par ko īsti "tur" cīnās- da hvz.

Tā nav ne poļu, ne baltiešu "vaina", ka rietumi savas alkatības vadīti, paši šo situāciju noorgānizēja.To taču viņi tam krievam laizīja desu un būvēja viņiem jahtas un viņu muljardierus cildināja kā "varenus".Līdz pat šai diena caur Ukrainu plūst krieva gāze- pa 40milj kubik metru katrā dien naktī.Kā tas iespējams- da hvz.Nevienam tur tajos rietumos nebij dižu pretenziju par totālo valsts mēroga izzagšanu,izsaimniekošanu un acīmredzamu nolaidību Ukrainas aizsardzības spēju uzturēšanā.

Es personīgi "nejūtos pārādā" un nedomāju, ka "mums" būtu pienākums tagad rindas kārtībā mesties uz ambrazūru un kko te uzupurēties visas passaules aizsargāšanas vārdā.Tas bija politiķu,glumo diplohmātu un valdību uzdevums- noorganizēt tādu starptautisko situāciju, lai tas meerglis nekur nelīstu ārpus savas teritorijas.Bet viņi visi korī vienkārši ņēma un abdrirsās.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Tas bija politiķu,glumo diplohmātu un valdību uzdevums- noorganizēt tādu starptautisko situāciju, lai tas meerglis nekur nelīstu ārpus savas teritorijas.Bet viņi visi korī vienkārši ņēma un abdrirsās.

Kāds seno laiku gudrais (aksakals) ir teicis - politikai un diplomātijai ir jāstrādā un jādara viss, lai nebūtu līķu. 

Patreiz līķu ir ļoti daudz, ne vienā vien vietā, un patreiz pasaulē notiekošo varētu nodefinēt kā politikas un diplomātijas totālu krahu

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā, pilnīgu krahu un pilnīgi visās iespējamajās jomās un apakš pozīcijās.Kāpēc lai diplohmāti būtu izņēmums- ja reiz jebkurš amats "šodien" ir domāts tikai savas (vai savu tuvāko domubiedru) kabatas uzpildīšanai.Sabiedriskie pienākumi bija tikai pionieru,partorgu un/vai kom jauniešu laikos.Mēs tos izskaudām,1reiz un pa visāmreizēm.Jā.

Kuŗš kārtīgs L-vijietis gan negribētu tagad kopējās lietas labadā upurēt savu māju un garāžu, kopā ar ledus skapi un vajadzības brīdī koplietošanā nododamo apvidus auto.Pēc 6mēn iespējams atnāks atbrīvotāji.  

Lūk,piem., vēl reku skaists piemērs: defence-ua.com/photo/rozbirka_reaktivnogo_shahed_238_dvigun_z_chehiji_navigatsija_z_kanadi_foto-291.html ...Розбірка реактивного Shahed-238: двигун з Чехії, навігація з Канади (фото)....oбробка сигналів супутникової навігації реалізована на мікросхемах AD9361BBCZ від Analog Devices, мікроконтролера MIMXRT1052 від NXP USA Inc та мікросхемі N63A0QI від Intel, всі США...un Ko diez tāds jauniešu elks kā Īlens Mauks dara šajā sakarā? Nupat atkal baumas par ko?

ĀĀā, plet, nutupaskatko,kas pa na/uj : www.defenseone.com/threats/2024/02/russia-using-spacexs-starlink-satellite-devices-ukraine-sources-say/394080/?oref=d1-homepage-top-story# ...Russia is using SpaceX’s Starlink satellite devices in Ukraine, sources say

Elon Musk’s company, once hailed for aiding the besieged country, now appears to be helping its invaders as well...

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Biznesa pamatuzdevums ir pelnīt. Arī Maukskim Īlenam

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Rekur Depo tagad tirgos feinus Ukrainā ražotus elektroģeneratorus. Ko ražo Latvijā, kur kara nav?

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Draugi, šis te nav pats svaigākais. Diemžēl tāds reāli paskarbs, īpaši uz beigu pusi. 

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Pagāšgada materiāls.Diez ko viņš vēl pateiktu šodien.Teica neesot pareģis, bet sanāk otrādi.Bet krieviem ir drsā pilnīgā un paši vainīgi.Tur nebūs nekāds ne zaudējums,ne arī perevarots.Pat baznīcā viņiem nebūs glābiņa.Būs vienkārši traks nepiesiets suns tepat mums kaimiņos aiz sētas.

Kāds te nesen teica, ka viņš "pētot krievus".No kurienes tur izaugusi nežēlība un beztiesiskums kā valsts politika- to taču vismaz priekš sevis nav grūti noskaidrot.Kaut vai tādā sadzīviski primitīvā līmenī.Par/ko ir Filma un kas ir tās  Skatītāji.

Pirms 35g tur notika varas maiņa.Kamēr augstākie ešeloni dalīja zeltu un resursus,sadzīvē reālā vara tika deleģēta bandītiem.Pēc tam veselu krietnu pacmitgadi ar tiem nevarēja tikt galā.Tikko drusku sāka izdoties,tā gadsimtu un varasmaiņas kārtējajā krustpunktā uzradās tāda filma Brigāde- kā atgādinājums/Par! Visa lielvalsts skatījās, atcerējās visu veco/labo un metās atdarināt.Radās jau gudrāku bandītu "jaunais vilnis".Kuriem atkal tika deleģēta sadzīviskā vara.Un patiesi augstākās varas aprindas atkal dalīja resursus un ietekmi.Šoreiz jau pāris pakāpes augstākā un vairākpakāpju izsmalcinātākā veidā.Pec tam atnāca Kovids, tas (neatgriezeniski!) nostiprināja pārmaiņas- Lohi galēji zaudēja beidzamo cerību..

Kas tagad- nu jau pāris gadus dzirdam, ka misters Pfū esot "iznācis no spb vārturūmes", ritīgs Pacans,tāteikt,esot bijis. Viss saskaņā ar pamat jēdzieniem.Un re,klāt arī Filma, brigada-2023.Un visa valsts atkal ir stāvā Sajūsmā.Laikam vienīgā vieta, kur to varam noskatīties par loh velti: kinofilmai.lt/video/xkazmKqeJ0/?list=yMYer8wbOB -iesaku izmantot unikakālo iespēju.Daļu var patīt, bet Sižets pārspēj jebkuru interviju ;p

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Būs vienkārši traks nepiesiets suns tepat mums kaimiņos aiz sētas.

Sēta ar tāda pussapuvusi un pusizjukusi

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

650 rakstīja: Pagāšgada materiāls.Diez ko viņš vēl pateiktu šodien.Teica neesot pareģis, bet sanāk otrādi.Bet krieviem ir drsā pilnīgā un paši vainīgi.Tur nebūs nekāds ne zaudējums,ne arī perevarots.Pat baznīcā viņiem nebūs glābiņa.Būs vienkārši traks nepiesiets suns tepat mums kaimiņos aiz sētas.

Kāds te nesen teica, ka viņš "pētot krievus".No kurienes tur izaugusi nežēlība un beztiesiskums kā valsts politika- to taču vismaz priekš sevis nav grūti noskaidrot.Kaut vai tādā sadzīviski primitīvā līmenī.Par/ko ir Filma un kas ir tās  Skatītāji.

Pirms 35g tur notika varas maiņa.Kamēr augstākie ešeloni dalīja zeltu un resursus,sadzīvē reālā vara tika deleģēta bandītiem.Pēc tam veselu krietnu pacmitgadi ar tiem nevarēja tikt galā.Tikko drusku sāka izdoties,tā gadsimtu un varasmaiņas kārtējajā krustpunktā uzradās tāda filma Brigāde- kā atgādinājums/Par! Visa lielvalsts skatījās, atcerējās visu veco/labo un metās atdarināt.Radās jau gudrāku bandītu "jaunais vilnis".Kuriem atkal tika deleģēta sadzīviskā vara.Un patiesi augstākās varas aprindas atkal dalīja resursus un ietekmi.Šoreiz jau pāris pakāpes augstākā un vairākpakāpju izsmalcinātākā veidā.Pec tam atnāca Kovids, tas (neatgriezeniski!) nostiprināja pārmaiņas- Lohi galēji zaudēja beidzamo cerību..

Kas tagad- nu jau pāris gadus dzirdam, ka misters Pfū esot "iznācis no spb vārturūmes", ritīgs Pacans,tāteikt,esot bijis. Viss saskaņā ar pamat jēdzieniem.Un re,klāt arī Filma, brigada-2023.Un visa valsts atkal ir stāvā Sajūsmā.Laikam vienīgā vieta, kur to varam noskatīties par loh velti: kinofilmai.lt/video/xkazmKqeJ0/?list=yMYer8wbOB -iesaku izmantot unikakālo iespēju.Daļu var patīt, bet Sižets pārspēj jebkuru interviju ;p

Kā lai tā maigāk atbild. Kas ar tiem brīvās ielas bumeristiem? Tiem zemes niekiem gan ātri tur visu saštepselēja! Gan tel lietošanu, gan bez apskates, gan, gan , gan...Bet nu lielpicānijā ēd picas un ved. Ar tiem numuri. Vienk, skaistāk iepakots.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Mja,ļoti labs jautāJums.Īstajā laikā un/vai vietā.Kontextā, tāteikt.Un nav vajadzības piesaukt pat nekādus anaalizētājus no malas.

Bumerists kad kādam iespļauj/sejā (uz brīvās LVijas brīvās Brīvības ielas,gaišā brīvās diennakts laikā,visu brīvpisloņu brīvo acu priekšā..)- vienkārši ir jāizliekas, ka iespļaušanas fakts nav noticis.Bet zemNieki bez skates un ja vēl ar telefonu/rokā- tie taču ir lohi.Neviens Lohs šodien nedrīkst palikt nesodīts.

Picas ēd, nu tak skaidrs, krievu laikā reku ēdām treknos kaķa gaļas beļašus pa 22kap/gab.Ko ta mēs tagad, vai ta gribam "atkārtot",vai ko. Cita lieta, ka (izrādās...) ka Grupējumi jau ilgstoši izīrē transport līdzekļus to piegādei.Nu KĀ gan TĀ sagadījās LVijā/brīvajā. Jā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Bumerists kad kādam iespļauj/sejā (uz brīvās LVijas brīvās Brīvības ielas,gaišā brīvās diennakts laikā,visu brīvpisloņu brīvo acu priekšā..)- vienkārši ir jāizliekas, ka iespļaušanas fakts nav noticis.Bet zemNieki bez skates un ja vēl ar telefonu/rokā- tie taču ir lohi.Neviens Lohs šodien nedrīkst palikt nesodīts.

Tas ir (esot) tas Jaunais Normālais (Build Back Better - kā teica Limonādes Džo)

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

650 cita starpā rakstīja":

"To, ka tas P būtu galīgi stulbs, var apgalvot tikai tādi "regulārie lohi.Kuriem nav sajēgas un kam "paredzēta" ir pretējās puses loh propaganda.Pats Takers taču nupat atzina, ka P esot pietiekoši gudrs.Aizkaitināts, atriebīgs un pietiekoši gudrs krievs."

Gudrs cilvēks nepateiktu vismaz 2 totālas muļķības: Poļi vainīgi 2.Pasaules karā, jo labprātīgi neatdeva vāciešiem Dancigas ( Gdaņska ) koridoru, tāpēc Hitleram neatlika nekas cits, kā poļiem uzbrukt ( ukraiņi neatdeva labprātīgi Krimu un Donbasu ) Respektīvi, Putins salīdzina sevi ar Hitleru, kuru Rietumos uzskata par līdz šim vēsturē eksitējušo lielāko ļaunumu. Pavisam nav laba reklāma.

2.Putins savas tiesības uz Ukrainu pamato ar tiesībām uz vēsturiskām zemēm. Absolūti nepareizs arguments ASV. Jo pati ASV ir Lielbritānijas "vēsturiskā zeme". Tātad, Ukrainas cīņu pret Krieviju var salīdzināt ar ASV neatkarības cīņām. 

Un, ka Takers Putinu atzinis par "pietiekoši gudru", nenozīmē , ka viņš tā domā. Jo sevišķi, kad Putins viņam iešķieba hetmaņa Hmeļņicka vēstuļu Maskavas caram kopijas papīru mapē. Ja, saprotams, tajā mapē nebija paša Putina vēstules Trampam. Kas būtu diezgan dīvains komunikāciojas veids mūsdienās.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Katrs cenšas vēsturi interprertēt sev izdevīgā gaismā

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Bet tā nav viņam "izdevīga gaisma, jo šoreiz intervija paredzēta vispirms ASV auditorijai, nevis krievu ietekmes sfērai.

Интервью с Карсоном. Так смачно в лужу Путин ещё не садился - для аудитории США он стал посмешищем

www.youtube.com/watch?v=fFidgur7wRA

ИНТЕРВЬЮ путина Такеру КАРЛСОНУ 😁 [Пародия]

www.youtube.com/watch?v=-_W9KwvEJ2Q

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Vidēji statistiskais amerikānis ir diezgan stulbs un mazizglītots, varbūt tā Puttainais cenšas paņemt auditoriju?

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 1 Atbildēt

Šaubos, vai Putins vispār "centās paņemt kādu auditoriju. Viņš taču uzskata sevi par galveno autoritāti, un jebkurai auditorijai būtu jāpiemērojas viņam, nevis otrādi.

Īstajiem rednekiem trampistiem viņš nepatiks jau vizuāli, viņiem patiktu sportiskais Putins ar pliko torsu uz zirga, kas visai kontrastē ar pašreizējo Putina izskatu un runas veidu, un pat 15 minūšu izvilkumu viņi nenoskatīsies līdz galam. Bet tam nav nozīmes, jo viņi tāpat ies aiz Trampa. Bet par tiem, kuri noskatīsies izvilkumu: pat mazizglītotam amerikānim no bērna kājas iestāstīts, ka galvenais ļaunums ir Hitlers, jo darīja pāri ebrejiem.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Bet par tiem, kuri noskatīsies izvilkumu: pat mazizglītotam amerikānim no bērna kājas iestāstīts, ka galvenais ļaunums ir Hitlers, jo darīja pāri ebrejiem.

Šodienas redneki, iespējams, pat nezina, kas tas tāds Hitlers bija - klīda rullītis, kurā uz ielas cilvēkiem par šamo jautā. Daudzi neko nemāk pateikt, viens pasaka - some bad boy in Europe...

Īstenībā skumji, ka uz pasaules lielvalsts prezidenta amatu kandidē divi frīki... Mums situācija diezgan neapskaužama - jāklausa, ko no turienes pasaka, tajā pat laikā tepat blakus, aiz sapuvuša žoga, tas trakais suns....

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ja nav vēl apnicis, zināmā rusofoba Babčenko izteiksmīgas pārdomas ( ar visiem mātes vārdiem ) par zināmo interviju :

youtu.be/uzylvuH85-c?t=636

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nenē, nu kur nu apnicis.Viss tikai nupat pa īstam sākas.Vienīgi ka jāatgādina- to, ka P esot "gudrs", to sacīja pats TAKERS.Vajag dokumentāli atrast, jeb pārmaiņas pēc tāpat (labprātīgi) piekritīsi?

Šie te visi parodētāji un loh anaalizētāji vismaz krietnas 4/5 paši ir lohi, kuri "barojas" no dažādiem notikumiem.Tur ir drsā gan visas viņu iepriekšējās pro-gnozes, gan arī nākotnes redzējums.Tā ir pa lielam propaganda priekš lohiem.Kuros ir jāuztur Ticība.

Par vēstures faktiem- tu iedomājies, ja šitā bandīta vietā intervēts tiktu kādas "citas" valsts barvedis.Cik precīzi viņš tev ko pastāstītu,nelassīdams no lapeles.Šis turklāt pastāstīja visnotaļ apzināti,un nav itin nekādu šaibu/Par to, ka plānotā mērķauditorija to lieliski "sadzirdēja". 

Gluži kā tas jaunais bandīts tajā filmā,kurš čomam uz grīdas demonstrēja pilsētas karti pa pus/istabu un precīzi nosauca katrā rajonā "valdošo" grupējumu.Uz jautājumu "kā viņš to visu spēj atcerēties" tika dota pārliecinoša "atbilde"- ja negribēsi lieku reizi dabūt pa/Purnu, arī Tu drīz iemācīsies.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Par vēstures faktiem- tu iedomājies, ja šitā bandīta vietā intervēts tiktu kādas "citas" valsts barvedis.Cik precīzi viņš tev ko pastāstītu,nelassīdams no lapeles.--"

To tak viņš stāsta visiem, kuri grib klausīties, Makrons to noteikti arī dabūja dzirdēt daudzas stundas : 

Es tev arī varu pastāstīt pat bez gatavošanās: Hmeļņicka iniciētās kazaku un zemnieku sacelšanās ar tatāru un paša Krimas hana atbalstu iemesls bija Hmeļņicka strīds ar stārastu Čapļinski par īpašumiem. Čapļinskis pamatīgi nodarīja pāri Hmeļņickim, pievāca muižu un sievu,  piekāva dēlu. Hmeļņickis sūdzējās karalim, bet tiesu lietas Polijā gāja ilgi un grūti. Tad Hmeļņickis, pārskaities pievāca kazaku "privilēģiju vēstules", kuras tika pieturētas, nevis nogādātas uz Sieči, baidoties no dumpja. Tātad, Hmeļņickis aizjāja uz Sieči pie aizkrāciešu atamaniem ( Zaporožjes seče ) un uzsāka tur dumpi. Viņš gribēja, jādomā nelielu sacelšanos, lai atrisinātu savas lietas, bet sacelšanās izvērtās pārāk plaša. Protams, iznāca karot ar poļiem ar mainīgu veiksmi, redzot, ka bez sabiedrotā nenoturēsies, arī uzrakstīja tās vēstules Maskavas caram.

Redzi, es tev šo vēstures fragmentu pastāstīju no galvas un bez gatavošanās. liela lieta.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Man nav skaidrs, par KO tu te mēģini tagad kasīties.Tiešām. Man būtu pilnīgi po/uj gan viņu bogdans, gan seče, gan hyeječe.Man pie drsas, man ne na/uj to nevajaga dzirdēt.Es NEgribu to ne mācīties, ne atkārtot.JO- te pa lielam tagad divi slāvi karo/Par! un MAN konkrēti ir uztraukums vienīgi par TO ,vai un kurā brīdī (neatkarīgi no savas izvēles!) "es" tikšu ierauts šajā attiecību un jēdzienu skaidrošanā. Kaimiņos deg dzīvoklis vai visai daudzstāvu (daudzPadjezdu) mājai deg jumts- tavu istabu draud piedūmot un pieliet ar ūdeni.Pohfig kurš tur ko aizdedzināja. 

Ko "tu" nedzirdēji- to, ka (pretēji jūtupa sharlatānu un dažādu "vietējo" specaālistu apgalvojumiem) tas Bandīts ir dzīvāks par dzīvu un (turklāt,joprojām!) runā "uz auditoriju" un dara to visnotaļ sakarīgi.Un neviens tas joutupa tupais lohs nav pat ne ar pusvārdu pakomentējis to, vai šoreiz runāja pats "īstais" bandīts, vai viņa kārtējais divinieks.

Bandīta rokassmuljardieri ir "ssankciju laikā" pavairojuši "savu" bagātību teju uz pusi,ukraiņus slepkavojošie irāņu droni darbojas ar čehu motoriem un Asv ražojuma (jaunākajām!) mikro nano shēmām.Kamēr udmuirti zog attejas podus un marodierē ukraiņu dzīvokļus,pašā masskavā noliktavas pārpildītas ar veļassmašīnām un jaunākā modeļa ifonu vai samZungu tur joprojām var nopirkt ātrāk,nekā kādā te loh rīgā.Pilns jūtups arī ar blogeriem, kuri jo projām no ssankcionanētās europopas velk iekšā automašinas un (latvijiešu tik ļoti mīlētais) ēilons hyjasks nodrošina (mums,Lohiem) visu iespējamo dzimumu sakarus.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nenuzinkā.Nujā.Mūsu radošā (un Rādošā) inteliģence visos laikos ir bijusi pienācīgi inteliģenta.Riktīg kā tāda Centrālā Intelliģences Aģentūra ;p

Vai krievs nevarēs izdzīvot bes saviem aizbēgušajiem blogeriem, bez bezbiksēm pieķertā kirkakorova un/vai bez izvēles brīvības- nu PROTAMS, ka varēs.Tapēc priekš viņiem uzņem filmas un atgādina/Par! Vienkārši ievēros (izpildīs) bandītu diktētos noteikumus un dzīvos cepuri/kuldami.Tieši kā savulaik agrāk.Kurš protestēs, to ar galvu/podā.Tāpēc viņiem ir podu deficīts- pārāk daudz to galvu.Bet "mēs" brīvi drebēsim un ikkatru dien nakti gaidīsim "pārmaiņas".

Šo vakar pa oficiālo latvijiešu tele vīziju (mūsu inteliģence) atkal mums parādīs kārtējo latviešu versiju/Par! bandītu tēmu, pašu vis jaunāko sēriju.Atkal nāks Nelūgtie viesi.Jo mums(lohiem) ir jābūt Tēmā un jāsaprot- šādi Viesi var apmeklēt jebkuru no mums un pilnīgi jebkurā vietā un/vai laikā..360tvHD,pl.22:00.Jā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Kurš protestēs, to ar galvu/podā.

Tas Pats P tak savulaik teica - buģem močitj v sorķire

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

1984 rakstīja: Jā, ugunsgrēki naftas pārstrādes rūpnīcās nerada nekādu kaitējumu videi un dzīvajām radībām (dažādām)

Visas auto atgāzes kopā ar degušo naftu nespēj radīt tik lielu piesārņojumu, cik viens vulkāna izvirdums. Tev viela pārdomām.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Man nē, es to zinu un saprotu. To vajag pastāstīt (iestāstīt) Grētai, citiem zaļajiem planētas gļābējiem un Briseles kāpostgalvām

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

www.forbes.com/sites/startswithabang/2017/06/06/how-much-co2-does-a-single-volcano-emit/?sh=64f63a2e5cbf

Saskaitot to visu, jūs iegūsiet aptuveni 645 miljonus tonnu CO2 gadā. Jā, pastāv neskaidrības; jā, pastāv ikgadējas izmaiņas; jā, ir viegli kļūdīties, ja uzskatāt, ka Etnas kalns ir tipisks, nevis neparasti liels CO2 emitētājs. Kad saprotat, ka vulkānisms rada 645 miljonus tonnu CO2 gadā — un tas kļūst skaidrāks, ja to ierakstāt kā 0,645 miljardus tonnu CO2 gadā, salīdzinot ar cilvēces 29 miljardiem tonnu gadā, ir nepārprotami skaidrs, kas ir izraisījis oglekļa dioksīda palielināšanos Zemes atmosfēra kopš 1750. gada.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ar to piezīmi, ka dabiskais oglekļa dioksīda cikls ir 750 gigatonnas gadā. Bez tam ģeoloģiskā periodā, kad vispār viss CO2 bija atmosfērā, no kura vēlāk radās organika, tālāk ogles un nafta, pat tad mums neiestājās "Venēras atmosfēra" , ar kuru daži klimata entuziasti baida.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Un Kas tad (konkrēti) ir Tas, kas šo visu ir "izraisījis"? Tuksneša šeihs dedzina riepas,indijānieši drirš/gangā, vjetnāmieši brauc ar veciem smirdīgiem mopēdiem,krievs grauj mājas,spridzina bumbas un par nelielu samaksu piedāvā ķīniešu radīto cO2 noglabāt sibīrijas pazemē.Bandīti dedzina mežus,kūpina rūpnīcu trubas un saražo arvien vairāk nevajadzīgu un kaitīgu dzelzsgabalu.

Ēst drīzvien nebūs/ko, tapc katrs rimīlidlamaximā nopērkamais daļēji ēdamais suuds tagad ir iepakots atsevišķā plast massas iepakojumā.Kurš to visu izdomāja un ieviesa? Un kur ir dati/par! kodol un militār izmēģinājumu radīto "oglēkļa pēdu"?

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Naivs jautājums. To visu izraisījusi pamatā Āzijas , Āfrikas un Latīņamerikas iedzīvotāju egoistiskā vēlme pārpludināt pasauli ar sev līdzīgajiem, kā tagad pieņemts teikt, pasaules gēnu baseinu ar savējiem. Ja nebūtu to 8 miljardu pasaulē, bet tikai divu, kā bija 1920.gadā, tad par visu tevis minēto nevajadzētu uztraukties. Vecā Maltusa teoriju varētu koriģēt tādā veidā, ka pirmais pasaulē beigsies nevis ēdamais, bet ka dzīvestelpa tiks sacūkota ar dažāda veida izmešiem un atkritumiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pagpag, tad "tu" saki,ka "es" nedrīkstu iebraukt/centrā un man rimīmaxilidlā katru suudu iepako atsevišķā platmassas iepakojumā tikai tāpēc,ka passaulē ir saradušies 8ooooooooo nekontrolētu lohu? 

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, bet protams. Tie Briseles birokrāti jau arī atpūšas tajās Dienvidu salās, ierauga tās plastmasas šausmas, un domā, ko darīt. Tāpēc mēģina pāraudzināt savu ietekmes sfēru piemēra rādīšanai. Tāpēc ieviests PET pudeļu depozīts, un kolas korķis "piesiets" pie pudeles, lai to neieskalo Daugavā un pēc 50 gadiem valis to Antlantijas okeānā neaprij, dabas resursu nodoklis u.c.

Un par katru sūdu plastmasā tu vari tikai priecāties, kamēr vēl tāda iespēja ir. Alternatīvi būtu katru sūdu iepakot līdzpaņemtās stikla burkās vai bleķa kārbās zaļai ilgtspējai par godu.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Kā var priecāties, ja redzam ka šo plastmasas suudu ar katru dienu kļūst arvien vairāk.Kur vajag un kur nevajag.Es pet pudeles nepērku,mans filtrētais ūdens man garšo labāk.Kādreiz tina papīrā un neviens no tā nenosprāga.Tikai tas taču ir Dāārgi, vajadzīgs tinējs.Piens bij stikla pudelē, to varēja nodot.Cena 28kap par pus litru- piens 13 un pudele veselas 15 kapeikass. 

Tagad reku taj pašā stockmanā- nopirksi savus 98gram passtētes, tev to kusaciņu ietīs 2vos avīzes formāta papīros.Iztīt mēģinādams, skaties vēl nejauši pazaudēsi;)

Kurš tur piegānīja to okeānu un piedrirsa visas skaistās kiribātu salas un plūdmales,vai tu? Es nē! Viņiem reku nav pat tOlete- drirst ejot pa tiešo okeānā ;p

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Nepatīkami, bet patiesi. Jāpiekrīt, ka ASV nodokļu maksātājiem vieniem maksāt par NATO izdevumiem, kamēr Vācija, Francija u.c. mērķtiecīgi stiprina Putina varu, ir diezgan negodīgi - šo tēmu Tramps pacēla jau tad, kad bija prezidents un Merkele būvēja gāzes vadus un Vācijas energoatkarību no Krievijas.

boliks Reģ.: 22.03.2004
2 2 Atbildēt

Tad alegorijās līdzīga situācija, slepkava cenšas noslepkavot cilvēku, garām brauc policists un prasa: "Kas te notiek?" Slepkava atbild: "Nekas es tikai izklaidējos", savukārt tas, kuru slepkavo "Palīdziet mani grib nogalināt". Policists: "Vai nodokļus maksā". Cilvēks: "Jā, bet ne visus". Policists: "Labi slepakava vari darīt ko gribi, šis nemaksā nodokļus un bez tam man ir citas darīšanas".

Tas atspoguļo arī mūsu sabiedrību, ja kādam dara pāri, sit, slepkavo, tad galvenais ir nofilmēt un izlikt nofilmēto internetā, bet ne palīdzēt. (Protams, ir arī izņēmumi).

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Es šim stāstam pamainītu beigas:

slepkava saka - Es neko sliktu nedaru

upuris - "viņš grib mani nosist!"

Policists - "patiesība ir kaut kur pa vidu". Un aiziet

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Sūdīga alegorija. Jāpieliek klāt, ka tas, kuru slepkavo, vēl ar lepnumu pastāsta policistam, kā ir pats pēc savas iniciatīvas piegādājis slepkavam ieroci ar ko tiek slepkavots un vispār rūpējies par slepkavas labklājību. Kāda velna pēc tam policistam ir jāriskē ar savu dzīvību, ja tas cilvēks pats ir tādu slepkavu izvēlējies un izaudzinājis?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
2 0 Atbildēt

gunbox rakstīja:

1984 rakstīja: Jā, ugunsgrēki naftas pārstrādes rūpnīcās nerada nekādu kaitējumu videi un dzīvajām radībām (dažādām)

Visas auto atgāzes kopā ar degušo naftu nespēj radīt tik lielu piesārņojumu, cik viens vulkāna izvirdums. Tev viela pārdomām.

Vulkānus vajag aizliegt. Var uzlikt nodokli valstīm, kurās ir vulkāni. Un viss. Problēma būs atrisināta. Klimats būs glābts

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Everesta gubernātors reku ir jau izdevis pavēli- katram ekskursantam tur tagad ir jāsavāc savi ekskrimenti (suudi).

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Nepatīkami, bet patiesi. Jāpiekrīt, ka ASV nodokļu maksātājiem vieniem maksāt par NATO izdevumiem, kamēr Vācija, Francija u.c. mērķtiecīgi stiprina Putina varu, ir diezgan negodīgi - šo tēmu Tramps pacēla jau tad, kad bija prezidents un Merkele būvēja gāzes vadus un Vācijas energoatkarību no Krievijas.

Vēl nepatīkamāk, ka lielākā daļa to nesaprot.

Viņiem tādas frāzes dēļ tramps ir slikts. Nekas, ka pirmo reizi, kad tramps tā teica ( iepriekšējās vēlēšanās) Vācija palielināja savu aizsardzības budžetu no 0,9 % līdz 1,2 (???) ( kaut kā tā) bet vajag 2%

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tramps ir nepieņemams, jo taisās atbrīvot rokas cilvēkēdājiem, kam likumi un robežas ir tukša vieta. Mums viņš ir ļoti neizdevīgs. Tikko Kremļa kverpļi sāks realizēt Molotova-Ribentropa paktu 2.0, Tramps teiks - Ok, ņemiet viņus.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Viņš varētu neaizstāvēt piem Czechu republiku.Kur tērē aizsardzībai 1,5%, toties ražo motorus priekš šahed droniem.Un škodas vagonkas arī tur izgatavo un pēc tam (lohiem) piegādā.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Šahedu motorus Irānas kuļibini klonē un ražo paši. Čehu viedoklis šai jautājumā viņus vnk nerausta.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es "atsaucos" uz šo (publiski pieejamo) lapu, kurā šie "čehi" ir konkrēti pieminēti: defence-ua.com/photo/rozbirka_reaktivnogo_shahed_238_dvigun_z_chehiji_navigatsija_z_kanadi_foto-291.html

-nu varbūt ka tā neverās pa tiešo, bet nu pats tas defence-ua.com gan nevarētu būt vienkāršs tenku resurss.Tur pašā apakšā tas raksts ir, no 7.feb- ukraiņi piezemēja šaheddronu un to izjauca pa detaļām.Ko viņi tur atklāja, nu tas ir ļooti interesanti.

Notiek vispasaules krāpšana un sabotāža.Labticīgais Maksis nesot nekad krievam pārdevis stārlinkus,un ar ASV uzņēmumiem saistītās mikroshēmas vienkārši ir stratēģiskā prece.Paši ASV sen ir deklarējuši, ka viņiem ir tiesības (pat Pienākums) pētīt (vākt info un visā pasaulē ierobežot) jebkuru viņu izstrādāto dubultā pielietojuma ierīču vai tehnoloģiju "gala lietotājus".Bet tie galalietotāji joprojām dzīvo cepur/kuldami un nav reālu iespēju viņus aplauzt.Par spīti visiem iepriekš skaļi izbazūnētajiem sankcij mēriem. Attaisnojums katrreiz ir pasaules globāli sarežģītā aprite un praktiskā neizsekojamība.Ierobežot var tikai kādus nekaunīgākos privātos ķenerus vai atsevišķus no konteksta izrautus gadījumus.

Kā noprotams, tad šo te lidojošo suudu ir (un vēl tiks) saražots tik daudz, ka ukraiņiem vienkārši (drīz vien) nepietiks moderno (dārgo!) šāviņu to notriekšanai.Un interesanti kas būtu, ja tie pēkšņi sāktu lidot uz "mūsu" pusi.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Jaunais komandors visus spēkus sūta uz Avdijevku

www.youtube.com/live/dLjt5pDfAfU?si=MLfwrcLVVRqJ0xxr

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

P.s. un atīriet topiku no spameriem

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā,lieliski, viss iet pēc plĀna, Ziņass īsā īsumā: 5 časov naZad, abjaunots pirms 35minets:  www.moscowtimes.ru/2024/02/13/vse-provalilos-ssha-otvergli-predlozhenie-putina-zamorozit-konflikt-vukraine-a121511 ...«Путiн сказал: „Я знал, что они ничего не сделают“», — отметил российский источник Reuters. По словам собеседников агентства, Крембль не видит смысла в дальнейших контактах с USА по этому вопросу, поэтому война будет продолжаться. Pacan skazal/zģelal,Ura!

Ps,- www.moscowtimes.ru/2024/02/13/intervyu-putina-provalilos-v-moskovskom-teleefire-a121505 

www.moscowtimes.ru/2024/02/13/razvedka-estonii-rossiya-perebrosit-desyatki-tisyach-soldat-k-granitsam-chtobi-gotovitsya-k-voine-s-nato-a121455

...день наZад - www.moscowtimes.ru/2024/02/12/razvedka-norvegii-rossiya-nachala-zahvativat-preimuschestvo-v-voine-s-ukrainoi-a121373

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Netālu no Sevastopoles ukraiņu droni nogremdējuši desantkuģi Cēzars Kuņikovs. Tagad uzbrukumi ar droniem notiek, acīmredzot, ar pietiekamu skaitu dronu.

www.youtube.com/watch?v=xwbRO3iLapg

Kā krievi varētu aizsargāt kuģus no droniem ? Varbūt ar stiepļu sētu, kura karājas ūdenī kādus 3 metrus no korpusa :-/

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Kā? Aizvācoties no Ukrainas, izdodot kara noziedzniekus un izmaksājot reparācijas un sodus.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Reparācijas tiešā veidā jau viņi ne velna nemaksās. Ir iespēja pēc daudzmaz normālas Krievijas pārvaldes atjaunošanās aplikt Krievijas eksportu un importu ar nodokļiem , un šo nodokļu ieņēmumus novirzīt Ukrainai.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Cēzaru esot nogremdējuši

t.me/berezoview/27766

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

jā ar visu komandu, 87 gab esot bijuši. Tambovas pulvera ražotāji izkalkulējuši, ka kuģis vedis viņu produkciju, artilērijas pulveri frontei. Un nopriecājušies par to, ka iespaidīgā eksplozija beigās, kad , jādomā, uzgājuši gaisā viņu ražojumi, liecinot par pulvera labo kvalitāti. Kuģis lavījās gar Krimas krastu, video redzams krasts, bet tas kuģi neglāba.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

2024.gāda 14tais bebruāris.Sveiciens visiem Valentīniem un/vai viņu partneriem(-ēm). www.moscowtimes.ru/2024/02/14/vturkmenistane-shkolnits-nachali-proveryat-nadevstvennost-chtobi-otsenit-nravstvennost-a121593

Turkmenistānā sāk pārbaudīt skolnieču nevainību, lai novērtētu viņu “morāli”.Skolnieces ir spiestas iziet gin ekoloģiskās pārbaudes, lai apstiprinātu jaunavības blīves klātbūtni, ziņo Radio Liberty Turkmenistānas dienests.Cits avots atzīmēja, ka policija pārbauda skolnieču mobilos tālruņus, lai identificētu viņu seksu ālos partnerus.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Islama fundamentālisms visā savā krāšņumā. Drīz tur arī harēmi parādīsies

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 1 Atbildēt

Blīves...!

Nu, ja, autoportāls!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nē,vecīt,vnk tollerant/pieklājīgo i-apersonu sapulcēšanās vieta (vietne)  ;p 

Ps., reku trupipīnājums: www.moscowtimes.ru/2024/02/13/kameri-dya-slezhki-za-rossiyanami-nauchat-podslushivat-i-iskat-neblagonadezhnih-po-pohodke-a121456 ...novērošanas kameras iemācīs noklausīties skaņas un pēc gaitas uzmeklēt neuzticamus cilvēkus...biometriskā datorredzes sistēma ir ieviesta vairāk nekā 400 projektos visā valstī. Galvaspislētā  to cita starpā izmanto iesaucamo personu dzīvesvietas noteikšanai.

Saskaņā ar deportamenta prognozēm, līdz 2030. gadam videonovērošanas kameru skaits valstī pieaugs līdz 5 miljoniem, un tās visas būs savienotas ar AI sistēmām, kas spēj apstrādāt video straumi (strīmu,plūsmu,gūzmu?).

Projekta "Roskomhyjomsvoboda" juridiskās prakses vadītājs S.Darbinaxuyjans uzskata, ka tādas norises (nianses?) drīzāk ir vērstas uz cilvēku pūļu un pulcēšanās atpazīšanu, nevis uz vardarbīgu noziegumu novēršanu. Ura. 

Ps, redz kā ir, laikam tie padlas sazagās ukraiņu attejās to podus un viņu virtuvēs izlodēja tos makro čipus no visādām veļAssmašīnām un/vai tējkannām.Nekā (neKuja..) viņiem nava, plaukti tukši, neviens neko neēd un nekādu tur tehnoloģiju nav,- viss tā tik štengri apssancionenēts, ka vnk abdristies var. Jā. Urra.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nebūs tik vienkārši. Ierīce, kur apstrādā un glabā datus, ir serveris.

2023. gadā pieckārtīgi palielinājies pieprasījums no Krievijas kompānijām pēc cieto disku, kontrolieru, mātesplašu un citas tehnikas remonta, vēsta “Kommersant”. Jaunu rezerves daļu Krievijas tirgū nav, vai arī tās tiek pārdotas par milzīgu cenu. Visticamāk, 2024. gada beigās datortehnikas remonta tirgus būs kļuvis par zelta bedri,”Tirgus dalībnieki norāda, ka Krievijā nav rezerves daļu serveriem un datu uzglabāšanas sistēmām."

www.tvnet.lv/7959740/krievija-masveida-sakusi-bojaties-serveri-un-datu-uzglabasanas-sistemas

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 0 Atbildēt

Es jau no paša kara sākuma tikai lasu, kā visa krieviem nav, kā viss lūzt un plīst, kā tūlīt pārtiks no žurkām un karā ies apbruņoti ar nūjām un akmeņiem. Realitāte rāda, ka tas viss ir fufelis un šādi raksti vispār nav ņemami nopietni. Ja runājam konkrēti par datortehniku, tad to taču vispār visu ražo Ķīnā, varbūt privātajiem kaut kā nepietiek, bet valsts sektors noteikti var dabūt visu, kas vien nepieciešams.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Drusku oriģinālāks šīs tēmas oriģināls ir te: www.moscowtimes.ru/2024/02/13/v-rossii-nachali-massovo-vihodit-iz-stroya-inostrannie-serveri-i-sistemi-hraneniya-dannih-a121412 ,taču visdrīzāk tas ir tāds "sadzīves" fufelis, atsevišķu ieinteresētu privātpersonu viedoklis.Tāpat, kā savulaik pretīgie (lohiem meistarīgi pasniegtie) meli par veļas mašīnu un tējkannu pārlodēšanu kādu tur nabaga radiodetaļu ieguves nolūkā.Kur tajā pat laikā krieva noliktavas pārpildītas ar jaunu tehniku un pārbiedētie cilvēki neko vairs nepērk.

Valsts mērogā tur darbojas ierasti varenaiss melu,krāpšanas un cilvēkapspiešanas "serveris",kuram reāls trūkums diezin vai draud.Tāpat arī šokējošie dati par pagājušajā gada aizkadrā iepirktajiem (dubultā pielietojuma!) mikročipiem sazin nezcik miljardu usd vērtībā.

Kad ir reāla izvilktā informācija no pašu krievu muitas serveriem vai nupat kārtējie "igauņu" un "norvēģu" izlūkdienesta dati un visapkārtējās globālās runas par krieva militāri rūpnieciskā kompleksa strauju atkopšanos- to mēs nezkāpēc te nekomentējam un izliekamies nedzirdam.Kur nu vēl par korējiešu bruņojuma piešprici un ķīniešu glumo divkosību.

Tas ir tieši TAS, uz ko viņi spiež un spiedīs- ukraiņiem drīzvien (iespējams) nepietiks raķešu un munīcijas,lai to visu sašautu un notriektu.Krievam vēl veco tanku un tamlīdzīgu hlamu esot pa pilnam un cilvēku resurss tur visiem ir pie dsas.Gluži kā pie pašiem ukraiņiem, kuri šodien jau raksta- kā varēs naktī zvanīt pie durvīm un ka arī (!) katram ukraiņu cietumā tupošajam noziedzniekam esot (būšot!) "pienākums" aizsargāt savu valsti.Paga,gan vēl to "īsto" cirku tikai drīzumā redzēsim.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti