Kur pirkt vasaras riepas 2023

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kur tu pirki vasaras riepas? Kur šobrīd ir izdevīgākie piedāvājumi?

 
Krokodils Reģ.: 29.06.2017
1 0 Atbildēt

Diemžēl kopš kara un tas ka riepas nav pateicīgas pārvadāšanai vairs nav tādu konkrētu majaslapu kur var garantēt ka būs lētakās.

 Piemeram agrāk visiem ieteicu egzotika.lt, jo stabili bija lētak ne kā pie mums, pārredzama ražosanas gadu sistēma un vēl pērkot 4gab+ bija bezmaksas atsūtīšana uz LV līdz mājas durvīm.

 Tagad skatos cenas tur arī ir krietni uzaugušas un vairs nav vērts sūtīt, kā tikai salīdzināt jo te pat mūsu kantoros var atrast pat lētāk... 

 Tagad parasti populārakajās vietnēs(riepugaraza, mmk,riepas1, jaunasriepas) noskatos modeļus kādus vēlētos, tad konkrēto modeli ar izmēru iemet salidzini elvē, kā arī vienkārši googlē iemet un paskatās dažas pirmās lapas ar cenām ko piedavā(jo ne vienmēr salīdzināšanas platformā ir kāds mazāks riepu bizītis.)

 Un tad arī nopērk lētakajā un sev tīkamakajā vietā.

Pagājusonedeļ iegādajos nākamajai ziemai jaunas ziemenes ar šipiem, videjā cena populārākajos riepu servisos 160€/gab, atradu mazākā riepu kantorī kas piedavāja pa 132€/gab, nopirku un ražotas 3722. 👌

Kas grib tas atrod krietni lētāk, kas negrib domat uz priekšu un ik nedēļu monitorēt cenas un censties nolasīt 'labako' posmu kad nopirkt, 'pie pirmā sniega' atceras, ka vajag jaunas tupelītes un skrien pirkt kādā populārakajā kantorī, nečakarējoties, bet dargāk...

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Ja gribi netā, tad var atrast lētāk kā veicī, vien būs mazliet darbiņš jāiegulda,  jo ir dīvaini piedāvājumi, 1 riepa (tāpēc lēti), atrodas sliktā vietā/neizdevīga piegāde u.t.t.

Tad kad ir noskatīts, allaž jāapjautājas, cik vecas riepas būs.

Tas pie nosacījuma, ja zini, ko gribi. Ja tik vien zini, ka vajag kaut kādas ziemenes, tad vari sākt pētīt, analizēt, domāt, shēmot un tas būs 3x ilgāk, nekā noskatīto atrast neta veicī

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 0 Atbildēt

Ja šobrīd vajadzētu jaunas vasaras, pirktu AdBaltic Kumho, vienīgi tur vajag izveidot klientu (moš tāpat arī pārdod, nezinu).

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Vai uz riepām ir uzrādīts to svars? Tas diemžēl reāli dzīvē ir no svara. Pamēģiniet nosvērt ripuļus ar dažādiem diskiem un riepām! Tā starpība var sasniegt pat 2,5kg uz katru vienību. Tas svars x4 ir jāiegriež un jābremzē, inerces spēki un ietekme uz balstiekāru. Degvielas patēriņš.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 0 Atbildēt

Labrīt,ačoknījās maija beigās par vasaras riepām.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti