Hamas - Izraēlas - Gazas - Palestīnas karš 2023

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Vēl viens karš ar draudiem izaugt lielāks. Kas un kāpēc? Vai tiešām Izraēlas dienesti nezināja, ja zināja, tad kāpēc ļāva? Kāpēc oficiāli nenosoda Izraēlas veikto masveida Gazas teritorijas apšaudi?

 
1 2 3 4
650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Nenē, pānikai nava pamata, vairāki "iekļuvušie" kamāza atpūtnieki jau ir nosisti un tur israēļu siloviki vnk skanē/pļāžu. Bet šite te reku cik izklaidējoši kadri- www.timesofisrael.com/liveblog-october-24-2023/ ...Cilvēki atstāj savus transportlīdzekļus, lai dotos aizsegā laikā, kad 2023. gada 24. oktobrī notika raķešu uzbrukums no palestīniešu Gazas joslas gar galveno ceļu Telavivā : 

..

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

gunbox rakstīja: Visu cieņu, bet tev pietrūkst kopainas kas ir Hamās. Vai arī tu uzskati, ka ieiet citā valstī ar ieročiem un nogalinot 1400 iedzīvotājus ir kaut kas attaisnojams? Vai arī tev liekas, ka samērīguma principi nosaka, ka Izraēla drīkst nogalināt tikai 1400 uzbrucējus? Nosodīt tu vari līdz vemšanai tieši tādā pašā absurdi tizlā veidā kā nosoda krievijas uzbrukumu jau pusotru gadu esošā butaforija ANO.

Hamās ir saraksts ar teroraktiem, kurš veselu grāmatu aizņemtu, kuros gājuši bojā cilvēki.... tas arī ir kaut kā attaisnojams? 

Un neaizmirsti vienu faktu. Palestīnieši kā arābi ir aiz ausīm pievilkts surogāts. Pasaulē neviens arābs palestīniešus neciena un uztver kā zemāko cilvēku šķiru, ko arī palestīniešu sapratne par islāmismu pierāda. Tas ir kaut kas līdzīgs Latvijā visiem tiem sektantiem, kuri par lielu naudu zombē kristietību, trūkst tikai vēl iezombēt, ka dēļ dieva mirt ir augstākais gods un iedod spridzekli.

Es uzskatu, ka tiešu valsts uzbrukumu citai valstij ir jānosoda ar mazsveida uzbrucēja iznīcināšanu, jo katrs uzbrucēja valsts iedzīvotājs ir līdzvainīgs situācijā, līdzvainīgs ka neko nedarīja, lai uzbrukumu novērstu. It īpaši katrs.

Pirmspēdējā rindkopa ir pilnīga tufta. Pirmkārt, zemākā šķira musulmaņiem ir nemusulmaņi. Otrkārt, ar palestīniešu sapratni par islāmismu viss ir vislabākajā kārtībā, tu vienkārši esi uzķēries uz konkrētu imamu meliem ka "islams ir miera reliģija" [musulaņiem ir atļauts melot nemusulmaņiem, ja tas veicina islamu] - musulmaņa augstākā forma ir džihādists; praksē to, kas rakstīts korānā, demonstrē tas, ka ramadāna laikā ir pastiprināta teroristu aktivitāte. Jeb kā tad tev šķita kā varētu islamisms progresēt? Te, protams, ir kara apstākļi [arī tad, kad karš nav] - valstīs kas neatrodas nemusulmaņu kontrolē, islāmisms izskatās līdzīgi kā nacistu brūnkrekli.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tikai tā ir vēlmju domāšana, ka uzvarot Hamasu "viss būs kārtība". Tikai palestīniešu teroristu organizācijas vien ir kādas 10.

www.jewishvirtuallibrary.org/major-palestinian-terror-organizations

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

A significant event has happened or will be happening imminently in the Middle East. 

Israel's President is set to make a statement to the nation within hours. 

IDF spokesman to make a statement within the hour. 

Israelis urged to stay near bomb shelters tonight.  

France has joined the US, UK and Australia in deploying Naval assets to the region. 

 We will give you the latest tonight. Stay tuned.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Lab Dien. www.timesofisrael.com/liveblog-october-25-2023/ ..pirms 7 minūtēm- grupa ēbreju studentu rod patvērumu Ņujorkas koledžas bibliotēkā, kad demonstranti dauzās(laužās/iekšā) pa durvīm un kliedz "Brīvā Palestīna"...

Krievija un Ķīna bloķē ANO Drošības padomes rezolūciju, kas atbalsta Izraēlas tiesības uz pašaizsardzību ... 

Baidens mudina jauno ASV Pārstāvju palātas spīkeru "ātri rīkoties" saistībā ar palīdzību Izraēlai un Ukrainai ... 

Aizdomās turamais ielaužas Losandželosas ēbreju ģimenes mājā un pēc aizturēšanas kliedz "Brīvā Palestīna" ... LA policija arestējusi aizdomās/turamo(?), kurš ielauzies ēbreju ģimenes mājā un,iespējams(??), draudējis nogalināt tajā esošos... Vismaz viena antisemītiska zīme ir pamanīta NYU studentu un citu cilvēku protesta akcijā, kas atbalsta palestīniešus Manhetenas Vašingtonas laukuma parkā...

Ps.,- Обновлено: 2 часа наZад: Путин отрепетировал начало ядерной войны www.moscowtimes.ru/2023/10/25/putin-otrepetiroval-nachalo-mirovoi-yadernoi-voini-a111164

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

www.timesofisrael.com/liveblog-october-27-2023/ LIVE/UPDATED 11min ago: Israel: Hamas’s main operations base is under Shifa Hospital in Gaza City... 2hours ago: Hamas denies Israel’s allegation that it hides its command centers under Gaza’s hospitals, rejecting it as “baseless.” Hm..(?) 

..Veselības ministrija ir devusi norādījumus vairākām (izraēļu) slimnīcām atvērt nodaļas, kurās, iespējams, varētu uzņemt atbrīvotos Izraēlas ķīlniekus... (Hmm..).

Pirms 14 minūtēm: Irānas FM(ĀM) saka, ka teroristu grupējumi "tur Gaili uz Pirksta" (gatavojas "Nospiest/to"), ja Izraēla nepārtrauks ofensīvu...Kamazs ziņo, ka viņi "pašlaik apšauda Tela vivu".

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kas šhite te tagad notiek? Ko,wac zis,a? 19:24, 28.10.23... Erdogans mītiņā Stambulā deva mājienus par jaunas "Krusta un Pusmēness konfrontācijas" iespējamību... tsn.ua/ru/svit/erdogan-na-mitinge-v-stambule-nameknul-na-vozmozhnost-novogo-protivostoyaniya-kresta-i-polumesyaca-2439067.html ...Turcijas līderis vainoja ..xxx "slaktiņā" Gazas joslā un nosauca ..yyy par "okupantu".

Ā,ahā,jā... Today, 7:36 pm ... www.timesofisrael.com/israel-pulls-diplomats-from-turkey-to-reassess-ties-as-erdogan-blasts-its-war-crimes/

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kā tad bez Maska

Jeruzaleme, 28. oktobris (Reuters) - Elons Masks sestdien sacīja, ka SpaceX Starlink atbalstīs sakarus Gazā ar "starptautiski atzītām palīdzības organizācijām", SpaceX pagaidām neatbildēja uz Reuters lūgumu komentēt, kā  nodrošinās, ka jebkuru Starlink savienojumu izmanto palīdzības organizācijas, nevis palestīniešu kaujinieku grupējums Hamas, kas pārvalda Gazas joslu. Atbildot uz Maska ziņu, Izraēlas komunikācijas ministrs Šlomo Karhi sacīja, ka Izraēla "izmantos visus tās rīcībā esošos līdzekļus, lai cīnītos pret to".

Maris Reģ.: 06.06.2001
0 0 Atbildēt

Vai kāds vēl atbalsta Izraēlas kara noziegumus Gazā un genocīdu pret palestīniešiem? 

Interesants ANO rezolūcijas A/ES10L25 balsojums - 120 valstis atbalstīja, bet Latvija atturējās (45), labi, ka nebalsoja pret (14). 

Izraēlas naudas lobijs stipri zaudē, to varam redzēt arī Eiropas ielās, kur Londonā bija viena no masveidīgākajām protesta akcijām pēdējā desmitgadē.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Kara noziegums ir tāda īpatnēja lieta. Sabiedrotie, karojot pret nacistu Vāciju un imperiālo Japānu, pastrādāja daudzus no mūsdienu viedokļa, kara noziegumus. Drēzdenes, Hirosimas un Nagasaki bombardēšana neapšaubāmi atbilst kara nozieguma definīcijai. Un tie ir tikai redzamākie piemēri.

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

Pēc Kreivijas kara noziegumiem ANO arī neko nedarīja, tā ka kara noziegumi ir tāds kā bitkoins - ne visi to atbalsta.

Maris Reģ.: 06.06.2001
1 0 Atbildēt

Jā, ANO tāda vairāk attieksmes organizācija pagaidām, turklāt ar 5 valstīm - veto tiesībām, pat nespējīgi bezjēdzīga organizācija. Šis kā reiz var būt iemesls izmaiņām.

Pēc Krievijas kara noziegumiem Ukrainā arī tika pieņemtas ANO rezolūcijas, tad bija 5 pret.

0pis Reģ.: 16.02.2023
2 0 Atbildēt

Ir viegli atbalstīt Palestīnu, noklusējot par Hamas kā teroristu perēkli un tā pastrādātajām zvērībām. Ir viegli pacelt tostus par mieru visā pasaulē, jo tas neuzliek nekādus pienākumus.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Interesanti, vai ir vēl kāds (pie pilna šekeļa esošais), kuram šis viss nav apriebies.Jau no paša sākuma uz nelietībām un meliem būvētais.Viens universāli/nekļūdīgais secinājums, kurš jaunu papildu nozīmi ieguvis beidzamajos vienvirziena demagoģijas gados- Lohiem/regulārajiem nāksies jāmirst/Par! ,pie kam pilnīgi visās iesaistītajās "pusēs".Katram tik jāgaida sava "kārta". 

Paklausījos dažas intervijas ar kādiem atsevišķiem brīnumaini izglābušajamies- gandrīz visi intervējamie izteicās, ka viņiem ir "jautājumi" pie tā dēvētās "valdības".Kā tā varējis notikt..un vēl kur diez pagaisuši bija tā dēvētie "kārtībnieku" pārstāvji, kuri tomēr (izrādās) tajā passākumā bijuši samērā kuplā skaitā.Kur viņi "bija", kad vajadzēje mesties uz tā dēvēto "ambrazūru" un glābt cilvēkus.Cilvēki bēga uz/200 braukdami, pilnīgi dezorganizēti un uz savu galvu- bet desmitiem km garumā neviena ne pārstāvja, ne aizstāvja! Paveicās vienīgi apķērīgākajiem un drosmīgākajiem.Bet tālāk taču bezcers- "razborkass" būšot tikai tad, kad "Uzvārēsim".Kaut kur nesen dzirdēts, vane, ko??

Kā tā varēj "sagadīties", ka šitādu suuuda passākumu sarīko potenciāli bīstamā pierobežā.Bezmaz ka "kaitināšanas" nolūkā. Ne kāds/kādu drošībass dienestu "sazvanīja",ne arī kādi laicīgi papildspēki ieradās.Zvanīja galvenokārt privāti saviem tuviniekiem.Āmen.. 

Gods un/vai slava visām iesaistītajām Valdībām, plus vēl ja paklausamies tagadējo šhito te pretīgi glumo "diplohmātisko" lavierēšanu, tfu...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, tas izskatās pēc "inside job" diezgan stipri. Video, kur redzams aiz žoga notiekošais "HAMAS  hakeri" saslēdza cilpā,  devējus, ka kāds pa joslu pārvietotos, "HAMAS hakeri" tajā pašā laikā atslēdza, tehniķi pēdējo pamanīja, bet uzskatīja per tehnisku problēmu, pēc stundas ietu skatīties, bet tieši šīs stundas laikā HAMAS jau nesās uz žogu. ( to stāstīja kāds Izraēlas bij. armijnieks ). Kaut kādi pārāk gudri hakeri tam HAMAS, un laiks visam saskaņots uz minūti.

Ir sazvērestības teorija, kas tas tiešām ir inside job, tikai kāds ( piem. krievi ) piemānījis Izraēlas pusi ( piem. Netanjahu ) attiecībā uz iebrukuma mērogu, iestāstot, ka būs tikai neliela" demonstrācija".

Katrā ziņā tagad "Dieva dāvana" Netanjahu ( viņa pieņemtais vārds to nozīmē ) ir mēslos līdz ausīm jebkura iznākuma gadījumā.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nu tas jā,bez insaida tas nav reāli iespējams ne iedomājams.Mīkstākais, ko tur varētu "piemērot", būtu kāda to "dienestu" savstarpējā konkurence/Par!, taču tas tagadējais modīgais scenārijs "bez vainīgajiem" konkrēti uzdzen veemienu.Tas tur n Jahu tagad stipri vien izskatās pēc tā dēvētā Loha.Man arī nav skaidrs, kas īsti tur notika (negribas tajā suudā dziļāk iedziļināties), ka viņš iesākumā itin stingri nopēla tos drošībniekus, taču pēc tam savu kareivīgo uzrunu atsauca un bezmaz pat esot "atvainojies".Un ujzin/kam un īsti par/ko- tak to nelaimīgo nokauto un aizvesto tuviniekiem tā viņa atvainošanās visdrīzāk ir kkpd.

Pertīga tāda kompānija, pretīgi gadusimtiem ilgi "izloloti" paradumi (parašas).Pareizi ir- "mums" visgudrāk būtu ieturēt neitralitāti un pasarg Die's tur tajā suudā līst iekšā.Lai tagad izēd, ko paši ievārījuši.Neeesam ne kam/ko atņēmuši, nedz kādu tīšām nosituši.Nui nah. Meli uz mela, lohiem/izdzīvot kļūst arvien grūtāk.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 0 Atbildēt

Nav tur tajā Gazā vairs mierīgo iedzīvotāju. Palikuši tikai teroristi, viņu atbalstītāji un topošie teroristi. Tā kā satraukumam par upuriem nav iemesla.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Satraukums būtu par to, cik tomēr viņiem ir atbalstītāju visā passaulē un kādiem lohiem būt jābūt, pieņemot ka "viņus" tā vien vienkārši varēs "Uzvarēt". 

Ja tur kāds tiešām gribēja rādīt spēku un reakciju, tam sen jau bij jābūt parādītam.Bet te notiek fufelis un pasaules mērogā šobrīd plašu iniciatīvu izrāda kāreiz viņu piekritēji.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Man liekas, ka pasaule pamazām jūk prātā.

Doždj tagad rāda kā Mahačkalā(Krievija) antisemīti gaida kkādu lidmašīnu no Izraēlas. Kādā sakarā viņai tur būtu jālido, bet gan jau kkādu slikto sameklēs un nolinčos. Tā pat jau mājās neviens neies

www.youtube.com/live/ktH6-aLYbHI?si=GtHWxvgJc_FAonoV

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Notikums jau aizgājis pa pasauli, mūsdienās tas notiek ātri:

Jeruzaleme, 29. oktobris (Reuters) — Izraēla svētdien mudināja Krievijas varas iestādes aizsargāt izraēliešus un ebrejus savā jurisdikcijā pēc plašsaziņas līdzekļos izskanējušām ziņām par iespējamām palestīniešu protestētāju akcijām Dagestānas Krievijas Republikā.

Ārlietu ministrijas Jeruzalemē paziņojumā teikts, ka Izraēlas vēstnieks Maskavā sadarbojas ar Krievijas varas iestādēm. "Izraēlas Valsts uztver ļoti nopietni mēģinājumus kaitēt Izraēlas pilsoņiem un ebrejiem jebkurā vietā," teikts paziņojumā.

Izraēlas plašsaziņas līdzekļi pārraidīja kadrus no Mahačkalas lidostas Dagestānā, kurā redzams, kā daudzi jaunieši, kuri bija satracināti par Gazas karu, ieņēma lidlauku, meklējot pasažierus no lidojuma, kuram bija jānolaižas no Telavivas.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

no Haaretz, Izraēlas

Drošības avots par notikumu Dagestānā: daži izraēlieši un ebreji ir apsargāti šajā vietā; Kāds drošības avots stāsta, ka pašlaik Dagestānas lidostā atrodas salīdzinoši neliels skaits izraēliešu un ebreju, kuri ir izolēti un tiek apsargāti. Avots piebilda, ka Izraēla strādā, lai viņiem būtu iespēja atstāt apgabalu un iekāpt lidojumā uz Maskavu, tiklīdz apstākļi to ļaus.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
3 1 Atbildēt

klimatiskie apstākļi tur ir tādi, ka var iegūt trīs ražas gadā, un dzīvot pat ļoti labi, bet nē, tup uz paklājiem un neko negrib darīt un citus vaino savā slinkumā un nelaimēs

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Šodien puttainais teica "uzrunu/Par!" starpt.stāvokli, sēdēdams pie vienkārša galda vienkāršā krēslā, ar krieva karogu un nenosakāmas fekālijkrāsas sienu aizmugures fonā.

Izskatījās nevrozs,runāja dusmīgi,drebošām rokām šķirstīja lasāmā teksta lapas, tirināja locekļus un(!) pašā sižeta sākumā nervozi noņēma no rokas savu pulksteni, nometot to turpat uz galda pie mikrofona (?).Sižeta beigās viņš gan to pulksteni savāca, bet ar to arī tā reportāža strauji aprāvās.

Incidenta izraisīšanā ap to kaukazistānas lidostu krievs šodien vaino ukraiņus- tie lūk esot uzkurinājuši,soctīkos devuši komandass.Taču specdienesti esot lietu "nokārtojuši" un atsevišķu tautību pazemošana šajā valstī nu nekādi netikšot pieļauta.Dalībnieki un/vai oganizātōri tikšot noteikti (obligāti) atrassti. ;p

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

Iepriekšejais dubultnieks bija diezgan liels pofigists (tas kurš stāstīja, ka dienējis desantā), bet jaunais vēl nav iejuties lomā, tāpēc arī satraucās. Un pulkstenis ir viņa vecais niķis, ko kura FSB nespēj šo atradināt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nebiju dzirdējis. Viņš ko, attejā uz poda/kāpjot, arī to pulksteni šādi met nost? 

Bet cita starpā- tagad jūtupopā ziņass skatot, var noteikt- kurš no "starpt.dr.xpert.komentētājiem" ir lielāks Lohs.Kurš ko cietāk apgalvo.Cik divinieku, ko ēdis,ar ko slimo un cikos (kārtējoreiz) nosprādzis.Piem ukraiņu "galvenais" komentētājs Gordons ietiepīgi stāsta, ka viņš tam/nekam netic.Izklausās diezgan ticami ;p

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Gordons takai tieši pavaicāja olgalvim ar tauriņu aka Solovejam - saki skaidri, Pukins atstiepās? Jā, ikurāt tā, atstiepās šeku reku bez 20 deviņos (pēc Panorāmas un sporta ziņām, ja ignorē laika starpību). Turpinājums sekos - vai nu mirīs vēlvienreizi, vai atdzims un tiks kronēts par svēto (varētu nostrādāt ļautiņiem, kas bučo bildes un kaulus). Ja gulētu mīzalu peļķē un visi domātu, ka nenāk laukā jo gādā Aļinai vēlvienu, vispēdīgo, kinderu - tad Solovejs tik raiti neraportētu ka beigts un pagalam. Vārdu sakot, cirkus ar zirgiem, bet uzkodas pērkait paši.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Atkal topiki sajaukti.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Ja tiem mēsliem Tuvajos Austrumos pamatā Kremļa intrigas, kas izskatās ļoti ticami, tad Putins kā stratēģis atkal pārrēķinājies, jo "bumerangs atnāks uz pašu Krieviju. Ja satracinātie muslimi neatradīs nevienu ebreju, ko klapēt, tad arī krievi par boksa maisiem derēs. Kadirova dēls jau piemēru parādīja.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šitas ir, jā,šodn jau "stratēģija" uzvirmoja- pagromus taj airodromā esot noorganizējuši paša krieva slepenajie spēcinieki. Dagestāns viņiem ir krassnajā sarakstā un tur esot kādi tādi pārāk kareivīgi spēki, kuri beigās varot pavērsties pret pašu krempli.Tapc tos vajadzēj izprovocēt uz darbību un kādus aktīvākos arestēt (kādi 60gab jau esot saķerti).  

Bet reku kāreiz divi Galvenie spierž/Par! (Nāāāve, ledusskappPis un utt- bazar/vakzal) ;p 

0pis Reģ.: 16.02.2023
2 0 Atbildēt

Conqueror rakstīja: klimatiskie apstākļi tur ir tādi, ka var iegūt trīs ražas gadā, un dzīvot pat ļoti labi, bet nē, tup uz paklājiem un neko negrib darīt un citus vaino savā slinkumā un nelaimēs

Kāpēc rauties, ja šiem sūta t.s. humāno palīdzību un atliek laiks gan tuneļus rakt, gan uz paklāja pasēdēt?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, par tām ražām gadā, nevajag jaukt ar "Seno Divupi". Tā bija drusku citā vietā. Izraēlas valsts nodibinājās vēsturiskajās ebreju teritorijās. Vēsturiskās ebreju teritorijas tās bija tāpēc, ka tur bija ūdens. Un arī tagad Izraēlas lauksaimniecība dibinās uz attīstītu irigāciju un ūdens ekonomiju. uz Negevas tuksneša pusi ebreji apmetnes nebūvē, kaut gan tur vietas diezgan, jo ūdeni tur nevar uzburt arī viņi. Tagadējās palestīniešu teritorijas ir sausākas nekā Izraēlas teritorijas, un ne jau pašu palestīniešu dēl, tādas tās bijušas vienmēr.

Tipiska Rietumkrasta ainava:

maps.app.goo.gl/arFKetFfHEJVpKJ66

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Vai tu domā, ka gazieši kaut ko audzētu, tiekot pie ūdens? tas ir sagandēts materiāls ar izskalotām smadzenēm. Protams, dzīve nav melnbalta, ir Gazā cilvēki kas saprot ko dara kamazs un sadarbojas ar izraēlu ar cerību tikt prom no čūsku bedres. Bet cik daudz Gazā ir šādu cilvēku, kas ir gatavi dzīvot kā cilvēki un barot sevi?

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Kaut kas jau tajā Gazā aug. Nevaru uz sitiena atcerēties, bet bija kaut kāda kultūra, kur Palestīna skaitījās nopietns eksportētājs pasaules mērogā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Teritorija ir ne tikai sausa, bet nelielā teritorijā dzīvo liels skaits iedzīvotāju. Tā teikt uz humānās palīdzības palestīnieši ir tā savairojušies, ka pat ja viņi gribētu kaut ko darīt, šobrīd tam visam tāpat ūdens nepietiktu. Krima ir izcils piemērs tam, ka sausai teriotorijai pārsniedzot maksimālo iedzīvotāju skaitu, jebkāda lauksaimniecība izlido pa logu un ir apdraudēta pat dzīve pilsētās.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Kā ko darīt? Krematorijas kam ir domātas? Sliktākajā gadījumā cūkas arī der.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

NU Izraēļi ne pa jokam reklamēja savu jūras atsāļošanas sistēmu - tā kā IMO apūdeņošanas problēma Izraēlai tā isti ir tikai finansu izdevīguma jautājums, nevis pēc būtības: 

www.gov.il/en/departments/general/project-water-desalination-background

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Hamas šeiha dēlēna domas par to visu. Drusku gan par daudz iejuties lomā vai arī tiešām apnikums.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Diezgan sakarīgs viedoklis par situāciju un tās atbalstītājiem

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Maris rakstīja: Vai kāds vēl atbalsta Izraēlas kara noziegumus Gazā un genocīdu pret palestīniešiem? 

Interesants ANO rezolūcijas A/ES10L25 balsojums - 120 valstis atbalstīja, bet Latvija atturējās (45), labi, ka nebalsoja pret (14). 

Izraēlas naudas lobijs stipri zaudē, to varam redzēt arī Eiropas ielās, kur Londonā bija viena no masveidīgākajām protesta akcijām pēdējā desmitgadē.

twitter.com/MEMRIReports/status/1719662664090075199

Kurš te runāja par genocīdu?

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

РФ в Газу привезла 28 тонн просрочки. Там такое не едят и давят ногами.

www.youtube.com/watch?v=QUS3W3sx1vM

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

darklight rakstīja: Kaut kas jau tajā Gazā aug. Nevaru uz sitiena atcerēties, bet bija kaut kāda kultūra, kur Palestīna skaitījās nopietns eksportētājs pasaules mērogā.

Nelegālie migranti?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Palestīniešu atbalstītāji Turcijā ālējas pie ASV kara bāzes:

www.youtube.com/watch?v=69yJThEw8L4

www.youtube.com/watch?v=9KFyPWMXj4k

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Te var paskatīties uz tuneļiem

t.me/combatfootageua/9436?single

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
3 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Te var paskatīties uz tuneļiem

t.me/combatfootageua/9436?single

Mans vectēvs ar kurmju tuneļiem cīnījās - ielejot tur ūdeni. No vidusjūras tur nav tālu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pēc ebreju sašutuma Austrālijā veikali Kmart pārtrauc tirgot iepirkumu somas ar uzrakstu "Merry Ham-mas" ( Ham šeit domāts šķiņķis un mas no Christmas )

www.timesofisrael.com/australian-kmart-drops-merry-ham-mas-christmas-ham-bags/

1 2 3 4
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti