Ar 200 km/h barjerās - divi cilvēki iet bojā Ferrari avārijā Itālijā (+ VIDEO) 8

 
iAuto | 8.aprīlis 2024 4:48

Ferrari GTC4Lusso ietriecoties ar ātrumu 200 km/h ceļa joslas atdalošajās barjerās uz autoceļa Itālijas Pjemontas reģionā gājuši bojā divi cilvēki.

Itālijas mediji vēsta, ka avārija notikusi 31.martā vadītājam nesavaldot aptuveni 700 Zs jaudīgo spēkratu uz slapja ceļa. Ferrari esot ietriecies barjerās ar 200 km/h, sadalījies divās daļās un aizdedzies.

Diezgan ātri noskaidrojies, ka pie stūres atradies automašīnas īpašnieks – 40 gadus vecais serbu mūziķis ar skatuves vārdu DJ Style Q, bet lai atpazītu viņa līdzbraucēju nepieciešams veikt DNS analīzes.

Dažos medijos minēts, ka tā ir 21 gadus vecā ukraiņu modele Anna Krajevskaja, kas kopā ar dīdžeju pēc viņa uzstāšanās Šveicē bija saviem draugiem pastāstījusi par gaidāmo braucienu uz Itāliju. Atradās arī liecinieki, kas pāri bija redzējuši iesēžamies mašīnā.

 
Visi komentāri
 
anonimikis 8.aprīlis 2024 8:46
0 2 Atbildēt

Sabūvē visādas barjeras gar ceļa malām. Tā uzbrauktu uz lauka un nekas, tik vāģis jāizvelk no dubļiem.

Krokodils 8.aprīlis 2024 9:34
2 0 Atbildēt

Labāk, ceļmalā abās pusēs izrakt vismaz 2m dziļu grāvi! Kā pie mums 😉 Grāvī ie.istu, grāvī paliktu(varbūt dzīvi)

 Te barjera kā žilete sagrieza to bundžu un protams, ka cilvēkiem, kas iekšā, bez variantu nāve.

0pis 8.aprīlis 2024 9:01
1 1 Atbildēt

Skuļkim nebija prāta sēsties padzīvojuša mačučačo auto, vecim nebija prāta braukt ar reno clio kā viņam pienāktos atbilstoši prasmēm. Bet tad viņa nekāptu tajā reno!

WALA 8.aprīlis 2024 9:31
4 1 Atbildēt

Tas viss ir sīkums es tik nesaprotu, kā nākas ka 200km/h un Ferrari sadalas reizinātājos ... uzsitot pa barjeru ?!?!?! Kurš no diviem (vai abi) nav bijis pareizi uztaisīts ?!?!?

imzz 8.aprīlis 2024 18:07
0 0 Atbildēt

Abi uztaisīti pareizi.

Nja 8.aprīlis 2024 22:17
1 0 Atbildēt

F1 arī sadalās reizinātājos, aizmugurē viss motors ar kārbu, vnk ar inerci aiziet. Un vai tad uz 200 vispār tur drīkstēja braukt? Barjeras jau liek tādas, kas domātas triecieniem pie atļautā ātruma +/-

650 8.aprīlis 2024 11:56
4 1 Atbildēt

Kur (Itālijā) ir atļauts braukt uz 200? Kad 1reiz tiks aizliegta šo te dzīvībai bīstamo hlamu izbraukšana uz koplietošanas ceļa? Varbūt to vadītājiem kāda papildus kategorija un/vai padziļināta psih expertīze beidzot tiks ieviesta?

imzz 8.aprīlis 2024 18:38
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā apdzīt, ja nevar apdzīt? (+ VIDEO) 2

Viens no kravas auto vadītājiem vairāku kilometru garumā cenšas apdzīt priekšā braucošo kravinieku, taču tas izdodas vien pēdējā epizodē gandrīz izraisot sadursmi ar vieglo automobili. Lasīt vairāk

 

Motoreļļas izvēle vecākiem dzinējiem: vai biezāka būs labāka? 3

Vai esi dzirdējis gadījumus, kad autovadītāji paši vai mehāniķi pēc saviem ieskatiem nolemj nomainīt ierasto motoreļļu uz “biezāku”? Saskaņā ar senām teorijām un dažu mehāniķu nelokāmo pārliecību šāds solis paildzina dzinēja kalpošanas laiku, turklāt mazina motoreļļas patēriņu automašīnām, kuru nobraukums pārsniedz 100 000 km. Lasīt vairāk

 

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 2

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 2

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti